Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Jason Brown-Chen munkaterülete

Go down 
SzerzőÜzenet
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Jason Brown-Chen munkaterülete   Pént. Szept. 19, 2008 12:35 pm

Jason Brown-Chen munkaterülete

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Jason Brown-Chen munkaterülete   Pént. Okt. 17, 2008 5:12 pm

Feladat:

New York egyik elit családjának menedéke és holdudvara.Barrymore családIV. John Richard Barrymore
1940. 01. 06.
Apja, (III. John Richard Barrymore) hősi halált halt a II. Világháborúban, anyja egyedül nevelte őt, és öccsét, valamint két húgát. A két kislány a háború alatt született, ikrek voltak, s nagyon fialaton, alig egy évesen meghaltak, nem sokkal azután, hogy édesapjuk is meghalt. John sejti, hogy már a születésükkor is sérültek vagy betegek lehettek, de erről nincsenek pontos információi, az ikrekről nem sokat beszéltek a továbbiakban, de jelenlétük hiánya rátelepedett a gyerekkorára.
Hiába volt jóeszű gyermek, nem mehetett egyetemre, a család nem engedhette meg magának az apa elvesztése után. Ennek hatására fordult John a pénzügyek felé, s egy bankban helyezkedett el, s ott fektetett sok-sok energiát az előremenetelbe, melynek meg is lett az eredménye. Képezte magát, sokat túlórázott, támogatta anyját és öccsét, majd saját családot is alapított.
Azon bank részvényesi tanácsának tagjaként vonult vissza, amelyhez belépett 17 évesen.
Vagyona igen jelentős, s egyetlen örököse a fia.


V. John Richard Barrymore
1969. 03. 26.
Apja kínosan ügyelt rá, hogy megkapjon minden anyagi támogatást tehetsége kibontakoztatásához. Építésznek tanult, jó eredményekkel végzett, s New York egyik elismert építésze lett, bár ritkán vállalt közmegbízatásokat, inkább gazdag családoknak dolgozva magánházakat, apartmanokat, nyaralókat tervezett és újított fel.
Felesége van, s két lánya. Úgy tűnik a Barrymore családban nem lesz VI. John Richard.


Vincent Clerence Barrymore
1941. 02. 10.
IV. John Richard Barrymore öccse. Helyzete a családban ellentmondásos volt gyermekkorában. A húgai születését és betegeskedését megszenvedte, mert még ő is kicsi volt, de anyja figyelméből nem jutott neki elég. Közben nem részesült abban a figyelemben sem, mint az elsőszülütt fiú. Aztán a húgai halála után anyja, mintha csak kárpótolni akarná, igeencsak elkényeztette.
Vincent nem végzett semmiféle felsőbb iskolát, pedig neki meg lett volna rá a lehetősége, mindig is léha életet élt, amíg tehette. A bátyján élősködött. ANyjuk halála után azonban John, aki már régóta nem szívlelte öccse jellemét beszüntette a tamogatást, s a nyikhaj bevétel nélkül maradt. Lezüllött, egyre lejjebb csúszott, míg végül életének vége szakadt, de létezésének nem.
Jelenleg vámpír, s szeretné megkaparintani öregedő és gyengülő bátyja vagyonát.


Mrs. Barrymore, Hester Amelie Templeton
1974. 08. 16.


Hester Suellen Barrymore
1999. 10. 10.
V. John Richard Barrymore idősebbik lánya.

Amelie Rose Barrymore
V. John Richard Barrymore fiatalabbik lánya.


A Barrymore család otthona

A család QUeensben él, egy bérlakástömbben, amit John tervezett, és a saját tulajdonukban van, de már a két lány nevén. A házban az első emeleten három kisebb apartman, és a második emeleten két közepes méretű lakás van. Az ingatlan fekvése igen előnyös, a környék nyugodt, a kilátás festőinek is mondható new yorki szemmel nézve. A család foglalja el a harmadik emeletet, és a tetőteret. Kellő mennyiségű vendégszobával, és egy tágas tetőtéri terasszal bővítve a szükséges lakószobák számát.
A ház igen "dizájnos", és a tíz évvel ezelőtti technikák színvonalán messzemenően öko és környezettudatos. A lakókörnyezet kellemes, és a bérlakások állandóan tele vannak, fix bevételt biztosítva a családnak, ami a lányok bankszámlájára megy, melyet 18 éves koruktól kezelhetnek majd. Mindenesetre úgy tánik, hogy John és felesége annak ellenére, hogy jeleneleg jól keresnek, s jelentős vagyon birtokosai, valamint még jelentősebb vagyon várományosai igyekeztek bebiztosítani két gyermekük jövőjét minden esetre.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Jason Brown-Chen munkaterülete   Pént. Okt. 17, 2008 6:03 pm

"Szorgalmi"


Broklyni szabadidőközpont


Nem egy épületről van szó, hanem egy épületközpontról, ami több épületből áll, s melyek egy tágas teret ölelnek körbe. A közbenső terület parknak és játszótérnek, valamint szabadtéri sportpályáknak ad otthont. Az épületek közül az egyikben közkönyvtár működik, a másik sportcsarnok, egy nagy fedett pályával, és több kisebb edzőteremmel. A harmadik uszoda és wellnessközpont (szauna, masszázs, gyógytorna, stb), a negyedik pedig egy hangversenyterem, mely körül kisebb kiállítótermek, és próbaszobák találhatók.
Több helyi kultúrális szervezetnek is itt van a központja: énekkar, táncművészeti stúdió, különböző sporegyesületek, zenekarok, baba-mama klub, és amit csak a környék lakói ki tudnak találni saját szórakoztatásukra és épülésükre.
A nyitvatartás alapesetben 9-21 óráig tart, de egyes kultúrális rendezvények esetén értelemszerűen később, akár éjfélig is nyitva tartanak.


Közkönyvtár

A könyvtárban nagy mennyiségű szépirodalmi, s kisebb mennyiségű szakirodalmi könyv található, utóbbiak inkább az ismeretterjesztő, mint tudományos munkák kategóriájába tartoznak. A könyvtár közművelődési jellegű, a környező általános- és középiskolákat szolgálja ki elsősorban. Gyakran tartanak mindenféle rendezvényeket a gyerekeknek.

William Jefferson Stocks (nyugalmazott könyvtáros), Will bácsi

Will bácsi már több, mint négy éve nyugdíjba vonult, a 65. születésnapja után, de mint öreg bútordarab minden nap bejár. A gyerekek imádják, mert a régi korokról mesél nekik történeteket, s állítólag fejből ismeri a könyvtár egész állományát, szóval bármit is keresel, ő tudja hol találod meg.
Will bácsi azonban nem csak a gyerekek miatt jár be a könyvtárba. Még a könyvtár alapulásakor beolvasztott pár régebbi könyvtárat, s kapott elhalt környékbeli lakosoktól hagyatékokat. Will bácsi fogadta és rendezte a könyveket. Azonban párról úgy ítélte meg, hogy azok nem igazán valók a nagyközönségnek, okkult témájuk miatt. Ezeket elsüllyesztette egy hátsó raktárba, s be se leltározta, senki nem tudja, hogy ott vannak, csak ő. Ha ideje engedi, még ma is ezeket olvasgatja, tanulmányozza.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Jason Brown-Chen munkaterülete   

Vissza az elejére Go down
 
Jason Brown-Chen munkaterülete
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: WoD :: Vampires - The Masquerade :: New York Városbővítés-
Ugrás: