Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Háromfejű Árnyak (Játéktér)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Feb. 06, 2009 1:30 pm

A játék a New Dark Age oldalon folytatódik tovább. A hozzászólások folytatását is oda írtam meg. Akinek kérdése adódik, keressen meg.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Zaethus
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 43
Age : 29
Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester
Registration date : 2008. Nov. 18.

Karakterinfo
Faj: KM / Warhammer/ Kyr származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Feb. 02, 2009 12:48 pm

KM//Belváros, templomnegyed/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

Elborzadva láttam magam előtt a képsorokat, azt hittem hogy még mindig álmodom.
Rá kelet ébrednem, hogy ez a valóság, szívverésem fokozódott.
-Egy percet kérek.
Kimentem az utcára és vettem egy nagy levegőt. Próbáltam szívverésem és lélegzetem összhangba hozni. Nem ment igazán.
A képsorok amiket láttam teljesen megegyeztek azzal amelyeket álmomban láttam.

Visszamentem és körülnéztem, egy kendőt szorítva az arcom elé. Szinte a számban éreztem a rothadó hús ízét. Majd abba a szobába mentem ahol egy hulla lógott a falon.
-Mindenki menjen ki, körül nézek idebent és kérem senki ne zavarjon.
Vérben tocsogtam,mindenhol belsőség. A vért még elviselem, de a belső szerveknek a helye nem a padló.
"A tettes igazi szadista, vagy egy démon.....csak találgatni tudok.
Többet kell megtudnom!!!!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 50
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 30, 2009 8:23 pm

KM /Egy öreg tölgy alatt a táborban/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

Evés után összerakom a kevéske holmim, ki tudja mikor kell útra kelnünk. Csak az ingem hagyom kint hadd száradjon meg. Felnyergelem Álmot, s a kantárját a szekérhez kötöm, nem akarom hogy most elkóboroljon.
Az összehajtogatott takarómra ülve nézelődöm. Azon gondolkodom mi az ami megvédhetne a vezető előtt.
A férfi oly könnyed s valóban, léptei nyomán felegyenesednek a fűszálak. Belefeledkezem a mozdulataiba. Nem is leplezem, hogy nézem. Felém jön, s nem halad el a dolga irányába, hanem leguggol mellém. Bemutatkozik. Kezet nyújtok. Tekintete csodaszép és érezhetően fürkésző. Kissé elmosolyodom és állom a pillantását, de inkább csak szelíden, mint támadóan vagy védekezően.
- Üdvözöllek..Somnas! Nevem Shellin..- mondom könnyedén. Mikor elengedi a kezem, kissé felemelkedem ültömből, és kihajtom a pokrócot hogyha akar ráülhessen.
- Foglalj helyet kérlek...bár nem tudom hogy a család hogyan vélekedik valójában rólam, de remélem nem kerülsz bajba azért, mert szót váltasz velem? - intek finoman a szabad helyre. Meghallgatom a szavait.
- Nem ismerem a törvényeiteket, de szívemben nincs félelem. Egyet sajnálok, hogy a farkas megölte az őrt állót. S nem tagadom, az is bánt hogy a támadó vad is halott...- mondom ki őszintén - jobban örültem volna, ha ő is elrohan, mint ahogy a másik kettő megijedt attól, hogy feléjük léptem. Talán arra számítottak, hogy senki sem ébred fel és könnyű prédára találnak. Gondolom felmerült benned miért nem ébresztettem senkit...egész egyszerűen nem volt alkalmas rá a pillanat. Az egyik vad az alvó kislányt szimatolgatta, féltem ha megszólalok akkor harapni is fog... - mélyet sóhajtok s egynéhány szempillantásig hallgatok.
- a suhanó penge megmentette az életem..azt hiszem kissé könnyelmű voltam, de oly kedvesen fogadtatok és nos talán a rémületes helyzetek nem épp a legjobb gondolatokat csalják elő...azt hittem ha magamra vonom a vadak figyelmét lesz időtök cselekedni.. vagy valami hasonló lehetett a történtekben - elgondolkodva csóválom meg a fejem majd ránézek.
- Azt sem tudom kinek mondhatok köszönetet... - tekintetem kérdő. Majd mintha csak most jutott volna el tudatomig amit kimondott.
- S hogy választhatok a tűz...vagy a Freklion közt ? ... Tűz? Miféle tűz? - nézek rá nyíltan s valóban kíváncsian - a zöldszoknyás lányka..bocsáss meg nem tudom a nevét... elmondta hogy a Freklion egy öt tagú tanács. De mint mondtam amit tettem...nem más vezérelt mint a jószándék... Ibrahim bölcs vezető...- a hangom komoly és a szavaimat próbálom megválogatni - s igen hibáztam..volt időm újra és újra átgondolni már a helyzetet. Azt hiszem az istenek szerethetnek, hogy valaki felébredt közületek és ...nos megmentett egy halálos harapástól. Ostoba és öntelt gondolat volt azt hini hogy egyedül is megvédhetem a karavánt - felnevetek halkan önirónikusan és elfintorodom - Örülök hogy a hirtelenkedésem nem vett el több életet. - sóhajtok
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 30, 2009 1:05 pm

Anthias Darkblood /Kikötő/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

Ahogy kilépsz a füstös csehóból, az arcodat megcsapja a lágy szellő, a friss tengeri levegő. És a halszag. Semmi sem lehet tökéletes, szokták mondani; régi mestered is gyakran emlegette ezt a szólást. Enyhe elégtétellel nyugtáztad a férfi félelmét, akit rébuszokban ugyan, de megfenyegettél. Halálra rémült, te pedig örülsz neki.

/Belváros, templomnegyed/

A ház, ahová kísértek egy hatalmasnak tűnő kertesház, két szinttel, vörös tetővel. Nem, nem a vértől. Azok csak cserepek. A piros színről valahogy mindig ez az éltető testnedv jut eszedbe. Vajon másnak is, vagy ez csak a te perverziód? Gyönyörű kerten haladtok keresztül, a gömbölyded, sárgás-barnás vagy éppen szürkés-feketés kavicsok fájdalmasan ropognak a lábatok alatt, de ti mit sem törődve lépkedtek a kétoldalt húzódó rövidre nyírt füves, fás, bokros kerten át. Fejetek fölött változatos, de nagyon öreg fák pislognak le érdeklődve rátok. Valószínűleg gyakran járhatott itt vendég, ahogy az az ilyen gondosan megtervezett és szemnek oly tetsző kertesházaknál megszokott jelentés. Ti mégsem lehettek átlagos vendégek. Túlontúl szakadt és koszos az öltözék amit magatokra kaptatok.
A ház falai hófehérek és makulátlanok, bár ezutóbbi kifejezés már csak a múlté. A bejárati ajtó mellett egy vörös tenyérnyom színezte el a falat, és húzódik végig, egészen a kilincsig.
Ahogy belépsz a szobába az álom emléke csapódik neki tudatod falának. Te jó ég...minden, de minden pontosan ugyanúgy néz ki. A vércsík a falon, a lenyúzott bőr az ágy mellett és a húscafat - ami valaha ember volt - az ágyon... Előre megálmodtad volna?

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 30, 2009 11:57 am

Ayden Shadowstep /Romos, kiégett épület/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 13. nap délután

Selen értetlenül néz rád. Mint az orvosok és varázslók szoktak az elmeháborodott alanyokra a sárga falú épületben. Démok és szellemek által megszált, hallucináló vagy épp valami borzalom látványától megőrült férfiak és nők otthona az, ahol csoda ha az ápolók képesek megőrizni higgadtságukat és a valósághoz való kötődésüket.
- Semmit sem láttam. Ayden, jól érzed magad? - légies szemöldöke furcsa szögben szalad fel testetlen homlokán afféle csodálkozás és rosszallás érdekes keverékeként.
A pince felé vezető ajtó elé egy hatalmas szekrény zuhant be, valószínűleg a tűzvész idején. Egy apró nyílás van a szekrény hátuljában, amin ügyeskedve bár, de éppen átférsz.
Sötét van.
A titkait tökéletes sötétségben rejtve őrző pincéből kellemetlen szagok áradnak. Rohadás, félelem és penészes falak szaga keveredik émelyítően az orrodban. Előkapod a lámpást és meggyújtod. A pislákoló fény óvatosan, félve néz körül és enged téged is látni. Vagy legalábbis sejteni a tárgyak és falak körvonalait. Hosszú, kanyargós lépcső vezet le, le a mélybe, rideg kövekből és erőszakból épített falak kísérik a romos, kopott lépcsőfokokat. Valahova.
Úgy tűnik itt nem pusztított a tűzvész, bár nem is nagyon lett volna mit, hacsak a fáklyákat nem, amik míves tartóikban sorakoznak a bal oldaladon. Lassan indulsz el, félve hogy mi lesz a következő pillanat tartalma és óvakodsz hogy elcsússz a puha léptekkel megnyomott köveken. Percekig haladsz lefelé mire a lépcső véget ér, a hangok már kezdenek nagyon megrémiszteni.
Sikolyok, üvöltések és kiáltások keverednek a suhogás, csobogó víz és fémes csattanások hangjaival. Vajon a hangok igaziak, vagy csak te hallasz olyasmit, amiket nem kellene? A félelem és bizonytalanság megdöbbentő dolgokat művelhet az emberrel. Egy kisebb fajta terembe vagy "pihenő" helyiségbe kerülsz, kosztól ragadó paddal és harci díszekbe öltöztetett komplett csontvázakkal. Ahogy közelebb lépsz, vékony, fekete betűkkel olvashatod a csontokra írt feliratokat. Minden csontnak van neve...most már ezt is tudod. Mint valami laboratórium vagy ehhez hasonló.
Ahogy eddig elérsz, tanácstalanná válsz...három irányba is tovább indulhatsz. Két keskeny folyosó van a jobb és bal oldalon, az egyikben valamiféle fény lobog, a másikból füst gomolyog elő, de ahogy a terembe ér, mintha nem is lett volna, semmivé foszlik. Előtted hatalmas kétszárnyú faajtó vizsgál téged komoran. Nem lehetsz ismerős neki, mert semmi barátságos nincs sötét komorságában, ahogy föléd tornyosul...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 30, 2009 11:35 am

Shellin Vaillant /Egy öreg tölgy alatt a táborban/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

Tisztán, egy kevés táplálékkal a gyomrodban figyeled az egyik feléd haladó férfit. Könnyedén suhan a füvön, a járása olyan légies, hogy a fűszálak szinte el sem hajolnak a lépteitől. Valószínűleg lehetetlen lenne a nyomaiból olvasni. Mivel nem hagy maga után semmit. Ahogy közelebb ér, leguggol hozzád, de ezt is olyan kecsesen, hogy a legügyesebb akrobaták és a legkifogástalan mozgású és tartású bárók évszázadokig gyakorolhatnák, hogy ennek a mozdulatnak akár csak a közelébe is juthassanak. A férfi valószínűleg még a legnevetségesebb és legmegalázóbb mozdulatokat is földöntúli könnyedséggel és eleganciával képes végrehajtani.
- Üdvözlet, bájos, szép hölgy. Somnas vagyok. - köszön rád vidáman szemeit a szemedbe fúrva. Halvány kék karika keretezi acélszürke szemeit, amik a hideg színek ellenére képesek barátságos érzelmeket sugallni másoknak. Egy kedves, barna szemű ember sem tud ilyen kedvesen nézni, neki ráadásul jéghideg szemei lennének. Elvileg. De itt a cáfolat.
- Nem szaporítom a szót, az életed következő néhány órája gondolom mindennél jobban érdekel. - a tekintete komollyá válik, ahogy hófehér arca is. Tekinteted óhatatlanul az éjfekete fürtjeire tévednek, amik hullámosan omlanak a vállaira, oly csillogón és veszélyt sugallóan szépen, hogy pillanatok telnek el, mire rá tudod kényszeríteni magad, hogy más felé nézz. - Két lehetőséged van. Vagy a Freklion elé állsz, vagy a tűzre bízod magad. Mindkettőnek megvannak a maga veszélyei, de nem tudom mi az amit tudsz és mi az amit nem. Kérdezz bátran, ha tudok válaszolok.
Aztán csak guggol ott melletted, nem inog, szilárdan őrzi az egyensúlyát és mégsem merev. Van valami nagyon is élő és mégis rendíthetetlen abban, ahogy ott van melletted, mozdulatlanul. Tekintete a szemeid világát pásztázza, mint aki a mélybe akar tekinteni és mindent tudni szeretne. Olyan dolgokat is, amiket szavakkal lehetetlen kifejezni. Csak érezni vagy tudni lehet.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Zaethus
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 43
Age : 29
Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester
Registration date : 2008. Nov. 18.

Karakterinfo
Faj: KM / Warhammer/ Kyr származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Jan. 25, 2009 11:21 am

KM//Kikötő - Füstös Csehó/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

Érdekelt, hogy éppen mért nem pénzel fizetnek a szolgálataimért.
Viszont én nem vagyok tolvaj, de azért jól jön egy-két dolog "ingyen".

Láttam, hogy az alak szó nélkül felhörpintette az italt.
Én is kipróbáltam, az ízét leginkább a húgyhoz hasonlítanám......de az ereje akár felér egy tapasztalt ökölharcos jobbhorgával.

Kifizettem a csapost, majd mielőtt kiléptem volna az éjszakába még nézelődtem...hátha lesz itt ismerős arc.
Kutatásomat kudarc zárta le, egyikőjüket sem ismerem.
Majd a ajtóhoz közelítve az alak aki még a belépésemkor megszólított, ismét kurjantott valamit rólam.

Közelebb mentem hozzá, hogy a szemébe tudjak nézni.
A függőleges pupilláim megrémíthették, mert a fegyverét kereste.
Jobb keze még mindig az asztalon pihent, a tőrömet villámgyorsan előrántva a két újja közé szúrtam.
Nem sérült meg, habár az ájulás határára került.
-Barátom....minden csak pénz kérdése....lehet, hogy még találkozunk.
Az alak rendesen berezelt, a félelmet érezni lehetett a levegőben.
A többi szerzet a csehóban szinte ezt mindennaposnak vette.
Ezért sem törődtek az esettel, inkább mindenki foglalkozott a saját ügyes bajos dolgával.
Azzal a tőrt kihúztam az asztalból és elindúltam a kijárat felé.


Kikötő - A Füstös Csehó Előtt

A társaság már türelmetlenül várt, mikor már indultak volna én megkérdeztem.
-Hogy-hogy nem fizet pénzben?
-És mi számít magának lopásnak manapság?
-Mert nekem éppen volna szükségem pár dologra, de azt nem hiszem hogy ezeknél a helyi parasztoknál megtalálom.
-Azoknak az értékét csak a pénz válthatja meg, bár ezt megbeszélhetjük, hogyan szerezzem be a kellő dolgaimat "ingyen".

A beszédem végére érve lecövekeltem előttük és úgy álltam ott mint egy szikla.
"Addig nem tágítok míg nem tisztáztuk a dolgokat"

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 23, 2009 10:36 pm

KM /Romos, kiégett épület/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 13. nap délben

Mát épp indulni készültem, enyhe megkönnyebbüléssel, hogy nem kell tiszteletem tennem a pincében, amikor valami mozgásra leszek figyelmes. Egy fekete foltot látok elsuhanni a fal mellett. Odafordulok, de addigra semmi sem mozdul.
Mi lehetett az? Patkánynak, vagy macskának túl nagy volt, talán egy kutya… Nézem egy darabig a helyet, ahol eltűnt, de semmi zajt nem hallok és az állat sem bukkan föl újra. Megrázom a fejem, nyilván egy kutya keresett menedéket vagy élelmet magának a romok között.
- Nem tudom, de volt ott valami – intek az elszenesedett romok felé. Állok még egy darabig aztán ismét kifelé indulok.
Alig lépek párat, valami zajt hallok. A nesz óvatos, szinte alig hallható és a pincelejárat felől jön. Aztán egy éjsötét árny vetül a közeli falra. Vagy nem is árny az, hanem egy állat. De ahogy ránézek, egyszerűen eltűnik. Abból, amennyit láttam belőle nem tudnám megmondani, mi is volt. Mintha tüskéi lettek volna… vagy az csak a szőre volt? Selenre nézek.
- Te is láttad azt a fekete állatkát? – kérdezem, és azon kapom magam, hogy a pincelejárót vizsgálgatom. Onnan jött volna? Odasétálok a lépcsőkig és lenézek. Mit rejthet a sötétség?
A könyveket leteszem, egy még egészen ép asztalkára majd előveszem a lámpást. Most már a kíváncsiság hajt. Látni akarom, milyen titkokat őriz az a pince. Végül is, a mágus is azt akarta, hogy nézzünk körül odalent. A várakozás jól ismert, imádott érzése átjárja mindenem, éberré és élénkké tesz. Belépek azon az ajtón, fogadjon mögötte bár lenyűgöző csoda vagy rettenetes szörnyűség.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 50
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 23, 2009 5:05 pm

KM /Egy öreg tölgy alatt a táborban/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

Végighallgatom amit mond. Elgondolkodom azon hogy vajh miért sodort a sors egy család...vagy törzs tagjai közé. Belenézek a lány szemébe. Csak kedvességet és együttérzést látok benne.
- Hogy hívnak ? - kérdezem halkan.
Mikor a rigó fölém száll és lenézve elfordítja a fejét, mókásan rám pillant elmosolyodom. Dalra fakad. Csodaszép hangja van. A lány boldogan felujjong s én nem értem amit mond. Ezerszemű Elochim... ha a madár jót jelent, akkor a farkas halála rosszat ?
A lány magamra hagy. Óvatosan felülök. A madár már tovarebbent, most messzebbről hallatszik a dal, végigtrillázik az erdőn. Remény...remény költözik a szívembe, talán mégsem olyan rossz, talán megmagyarázható a helyzet...
A tölgy törzsének támaszkodva, kapaszkodva állok fel. Kell egy tiszta ing, meg kell fürödnöm, így nem állhatok eléjük. Félighunyt szemmel próbálok visszatalálni a csomagomhoz, hogy egy tiszta inget magamhoz véve a patakra menjek fürödni. Megsimogatom Álom orrát. Érzem hogy milyen ideges a még rajtam száradó farkasvér szaga miatt. Elengedem hadd szaladjon odébb hadd nyugodjon meg. Tudom úgyis követ a patakig mégha távolról is.
Az inget magamhoz véve a csomagom otthagyom, nem akarom hogy azt higgyék szökni akarok. Majd lassú léptekkel elmegyek a patakhoz s körülnézve leveszem az ingem a nadrágom s a víz mélységétől függően beleállok vagy beletérdelek. Lemosom magam, majd a bokrok takarásában üldögélve szárítkozom. Mikor megszáradtam tiszta ruhát veszek fel és a patak vizében kimosom a bemocskolt inget. A beleszáradt vér nehezen jön ki, de legalább van időm gondolkodni közben. Vajh mit várnak tőlem, mi az amivel megmenthetem az életem, a becsületem, a tudásom viszont elrejteném előlük. Kimosva az inget visszatérek az ideiglenes táborhelyre, Ott sétálok végig ahol elejthettem a küzdelemben a tőrt. Ha nincs ott akkor csak reménykedem benne hogy a beszélgetés után visszaadják. Kiterítem száradni a vizes ruhadarabot a szekér oldalára. Leülök a csomagom mellé s előszedek pár szem szárított gyümölcsöt és egy kis sajtot. Senkire sem nézve majszolni kezdem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 23, 2009 3:39 pm

Shellin Vaillant /Egy öreg tölgy alatt a táborban/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

A lány visszafordul és melléd térdel. Sötétzöld szoknyája lassított felvételben hullik le utána a földre, néhány pillanatig látni engedve a bokáját.
- A Freklion egy öt tagú társaság. Ibrahim és felesége, egy kisgyerek, és egy másik férfi és nő a tagja. Ők határoznak az ilyen fontos kérdésekben. Ibrahimnak és a mindenkori vezetőnek soha sincs teljhatalma.
Közben egyre jobban érzed magad, akár ülni is tudnál. Egy rigó száll az egyik ágra, pontosan fölötted. Elfordítja a fejét, hogy egész szemével láthassa az arcod és minden mozdulatod, aztán gyönyörű éneklésbe kezd. A lány elmosolyodik, arcán meglepetéssel vegyes öröm suhan át és néhány pillanatig rajta is marad, ahogy előre hajol és hosszú fekete haja dúsan ömlik a vállára.
- Egy rigó! - kiáltja teljes elragadtatással, kezeit összecsapva maga előtt, mint aki valami gyönyörű ajándékot kap, amire mindig is számított és mégsem reménykedik benne hogy valaha is az övé lesz. - Ez remek jel! Elochim veled van. Mikor meghallgatnak, nyugodtan hivatkozz a madárra, ők Ezerszemű Elochimhez tartoznak. Ők a szemei. Aki előtt megjelennek a bajban, Istenünk jóindulatára számíthat. Most itthagylak, megnézem az ebédet.
Azzal felpattan és elrohan, magadra hagyva a gondolataiddal és a remény halvány sugaraival...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 23, 2009 3:26 pm

Anthias Darkblood /Kikötő - Füstös Csehó/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

A férfi elmosolyodik, de a szemei üresek maradnak. Mintha egy halottal néznél farkasszemet. Ha arról lenne szó, szemrebbenés nélkül szúrna szíven egy tőrrel és még csak rosszat sem álmodna. Képes lenne a szemedbe nézni közben és megvárni, amíg lassan de biztosan magához ölel a halál és a szemeid üvegessé válnak.
- Nocsak, ilyen hamar belemész? Pénzt nem kaphatsz érte, bár hajlandó vagyok szemethunyni egy-két lopás felett. - a szemek mintha üvegből lennének, semmi sem látszik rajtuk. Közben kihozzák a vízszerű folyadékot egy kicsi üvegpohárban. A férfi LeBlanc-ra néz, majd a nyikorgó deszkákon szemlesütve visszasompolyog a pulthoz poharakat törölgetni. Beleszagolsz az italba. Ilyet még nem ittál, de a szaga alapján olyan lehet mint egy lórúgás.
- Szeretném elvinni valahova. Nem akarok mondani semmit, hogy ne befolyásoljon. Maga lesz a szakértőm. Az, aki egy varázshasználó szemszögéből mondja el hogy mi történhetett ott. Mondja, mennyire erős a gyomra?
Azzal felemelkedik az asztaltól és elindul az ajtó felé. A három férfi, akik idekísértek LeBlanc fejének egy intésére felkelnek az egyik távolabbi asztaltól és követik.
- Kint megvárom, amíg fizetsz. Siessen.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 50
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 23, 2009 12:35 pm

KM /Egy öreg tölgy alatt a táborban/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

Valami hideg ér hozzám, és ez hirtelen ránt vissza. Felnézek, s apró, de éles fény vág a szemembe, fájdalmat okozva. Halkan tiltakozva nyögök fel, s lehunyom a szemem. Majd újra felnézek immáron óvatosabban, mikor egy kedves női hang szólít. A hang forrását keresve ránézek. Azt mondja jobban tettem volna ha még egy napig nem térek magamhoz...nem értem..aztán meg hogy felelnem kell azért amit tettem... Egyre zavarosabb az egész.
Felé nyúlok.
- Ne ne hagyj itt... azt hittem jót tettem..s most mégis megítélnek. Nem öltem meg senkit és semmit...a farkas oldalában nem az én pengém volt...de hálás vagyok annak aki leterítette...már nem élnék..azt hiszem. - lehunyom a szemem és mélyet sóhajtok. Most minden olyan könnyű, olyan végleges, mintha már nem is lenne beleszólásom. Fiorella megmondta...figyelmeztetett. Ha oktalan használom az erőt, az emberek megijedhetnek. De nem bánom. Csak egyet sajnálok..hogy Álom nem előbb ébresztett, s az őr meghalt....
A lány ráfog a kezemre s ezzel kiszakít a gondolataimból. Ránézek.
- Nem eszem a farkasból..köszönöm..ő nem zsákmány csak áldozat.. egy gyönyörű vad, mely rossz útra lépett, s a bűntetése a gyors halál. Mondd mi vár rám ? Miért szomorú a tekinteted ? Kicsoda a Freklion ? Nem ártottam senkinek... Mutasd meg Ibrahimnak a tőröm.. nem lehet rajta vér - majd körbepillantok hiszen nincs is nálam a fegyverem - ott lehet...ott van a tűz mellett a fűben..talán - mondom bizonytalanul. Majd felnézek a lányra várva hogy mit mond.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zaethus
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 43
Age : 29
Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester
Registration date : 2008. Nov. 18.

Karakterinfo
Faj: KM / Warhammer/ Kyr származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 23, 2009 11:54 am

KM//Kikötő - Füstös Csehó/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

A csehó tele volt sötét alakokkal, a kísérőim eltüntek.
Én meg ott maradtam azzal a furcsa alakkal, az asztalon lévő gyergya fénye épp csak megjelenítete arcának körvonalát.
Nem ismertem itt senkit, de hát az eddigi munkáim megbízóit sem ismertem közelebbről.
-Mi volna a munka?
Kérdésem hangsúlya nagy izgatottságot tükrözött magában, érdekel... bármi is legyen az.
Majd a csapos félének intettem, leendő munka adómat meg akartam hívni egy italra.
-Valami erőset!!!
Azután visszafordultam és megint szemtől szemben ültem a titokzatos alakkal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 23, 2009 10:57 am

Anthias Darkblood /A városban/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

Csend.
Legalábbis ami a kísérőidet, vagy pontosabban a vezetőidet jelenti. Nem szólnak egy szót sem. Némán rakják a lábukat egyik macskakőről a másikra, kerülve minden akadályt, ami az utcán eléjük kerülhet.
Hangzavar.
Na igen, ez a másik oldal. Ez azokat a dolgokat jelenti összefoglaló néven, amiket a néma gyászhuszárok kerülgetnek. Végigértek az utcátokon, hogy kikanyarodjatok a Parti-Magaslat utcára. Ez az utca a hegyet és a kikötőt köti össze és ezen a részén lassan ereszkedik le az alacsonyan fekvő kikötő felé. Még távol vagytok a kikötőtől - ahova valószínűleg igyekeztek - így egy vékony, terméskövekből rakott alacsony korlát választ el a meredek sziklafaltól, ami végül a sziklákat folyton-folyvást pusztító habokba omlik. Ide szoktak eltűnni azok az emberek, akiket veszélyesnek ítélnek, vagy átverték a helyi alvilág valamelyik vezetőjét. Szomorú sors...
Néhány perccel később már egész közel értetek a kikötőkhöz. Itt a bal oldalon, szemben a tengerrel már nincsenek kétemeletes épületek, csak a macskakövek folytatódnak, követve egymást le a hegyről...vagy éppen fordítva, éppen hogy felfelé igyekezve. A bal oldal a piacé, bár az utcára is kilógnak, sőt, néhány lábbal távolabb már a kőfal is megszűnik, mert egy hatalmas kiugró sziklát is hasznosított a város. A piac is átterjedt a jobb oldalra, bár ott csak keskenyen, mert a kiugró sziklát Sziklaugró Erik életnagyságú szobra foglalja el, meg az öt-hat láb széles kis tér, amit köré építettek. A kőfal egészen vékonyan óvja a város lakóit és a turistákat a leeséstől, mellette pedig padok sorakoznak. Kedvelt hely ez a szerelmes pároknak napnyugtakor és azután...
A három bús-képű fazon némán kerülgeti az almák, halak és frissen sült kenyerek mindent elborító áradatát, bár ami a piacot illeti, a jobb oldalt igen terjedelmes területet hasított ki magának a városból, így ennél jóval többminden kapható itt.

/Kikötő - Füstös Csehó/

Nem is tudod eldönteni hogy a terjengő penész szaga a zavaróbb vagy a tudat hogy a hely akármikor összeomolhat, maga alá temetve azt a tucat embert is, akik az italaikat kortyolgatják. Ha a poharaik tartalma is olyan minőségű, mint az épület, akkor még nem elég erős a gyomrod hogy amit innál az lent is maradjon.
- Na végre itt a rejtélyes tanítvány. Aki csúf dolgokat tett a mesterével. - szól egy sötét hajú férfi néhány pillanattal később egy félreeső zugban. A gyanús kocsmákat, ahol az üzletelés folyik a félreeső, homályos zugok számából könnyedén meg lehet állapítani. Aki olyanról akar tárgyalni amiről nem szeretné hogy túl sokan tudjanak - lehetőleg senki sem - az egy ilyen helyet fog keresni magának...vajon a városőrök tudják ezt?
- Melóm van számodra, kölyök! - löki eléd, a megszólítás pedig nem a te arcodra csal döbbenetet és rémületet, hanem a három férfiéra akik ide kísértek. Ez LeBlanc-nak is feltűnhetett, aki bár nem mutatkozott be, de gyanítod hogy csakis ő lehet az, ezért elküldi a felesleget. Ketten maradtatok, ő pedig olvasni próbál az arcodban. Csak ültök egymással szemben, egymást fürkészve és a másik reakciójára való várakozással növelve a feszültséget....

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Jan. 23, 2009 10:37 am

Shellin Vaillant /Egy öreg tölgy alatt a táborban/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11 nap utáni nap délelőtt

A kép lassan sötétül el, téged pedig körül ölel a sötétség. A hangok lassan tompulnak, a beszélgetés, ami a hátad mögött zajlik fokozatosan lelassul, aztán olyan lassú, hogy már nem is érzékeled. Vagy abbahagyták?
- ...a farkasokat.
- Nem, az kizárt. Láttad hogy megtá...

Homályos arcok vitatkoznak feletted, de pár pillanat múlva újra elájulsz. Inkább menekülsz. Nincsenek sérüléseid, amiket blokkolni kéne egy eszméletvesztéssel, így utasítva el a fájdalmat. Csak a megrázkódtatás, az első életveszélyes helyzet okozta sokk lehet a bűnös.
Aztán végre újra magadhoz térsz. Egy nő hajol föléd, valamit a homlokodra tesz. Hideg. Először összerándulsz, elárulva hogy a tudatodat béklyókba kötő sötétség már eloszlott, eltűnt, elzavarta a fény. És a hideg. Aztán jóleső hűvös árad szét a fejedben, már teljesen tiszta minden.
Az a lány volt, akit a tábortűznél egy Joshua nevű férfivel hecceltek. Megismered, emlékszel rá. Ezek szerint a memóriáddal sincs semmi baj. Egy hatalmas fa lombjának levelei vetnek jótékony árnyékot a szemedre, de nem takarják el a Napot. Az élet eredetét és fenntartóját. Át is engedik a sugarait, meg nem is. Védenek is meg nem is.
Aztán a hangok is bezúdulnak a füleden. Beszéd-foszlányok, madárcsiripelés...egy ló horkant valahol a távolban. Talán a tiéd lenne? Erről egyből eszedbe jut hogy mi történt az éjjel. Halk sóhaj szakad fel a torkodból.
- Hát ébren vagy? Lehet jobban tetted volna, ha még egy napig nem térsz magadhoz. A Freklion elé kell állnod az éjjel történtek miatt....nem irigyellek. - szomorúan sóhajt. - Bár nem értem miért, hiszen te nem vagy tagja a törzsnek, csak vendég. Aki megvédett minket. De most pihenj, az ebéd is mindjárt kész. A farkasból készül.
Feltérdel, majd kétlábra egyenesedik. - Bizonyára nagyon boldog lehetsz. Egy ragadozót ejtettél el és a húsából lakmározhatsz.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Zaethus
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 43
Age : 29
Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester
Registration date : 2008. Nov. 18.

Karakterinfo
Faj: KM / Warhammer/ Kyr származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér   Csüt. Jan. 22, 2009 9:46 am

Km, /Bérház előtt/
Psz. 3911. Rügyek hava, 11. utáni nap délelőtt

Izgatott voltam , hogy engem kértek fel a tett vizsgálatára.
Annyira szórakozott voltam hogy szinte egy szál bőrpáncélban indultam el.
-Haha.....egy pillanat és itt vagyok.
Kinyitottam az ajtót, és rendesen felöltöztem.
Hozzám leginkább még egy köpeny illett volna, de hát sajna minden pénz manapság.

Végül teljes felszerelésben készen álltam, vettem magamhoz egy darab kenyeret.
Ma még szinte semmit sem ettem, a borom meg sajna elfogyott.....a kenyér pedig száraz.

-Itt vagyok, mehetünk.
Egy illedelmes kézmozdulattal megkértem hogy mutassa az utat, a rongyos alak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 50
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Jan. 21, 2009 2:57 pm

KM /Tábortűznél/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, este

A tábor alszik még s a farkasok egyre jobban közelítenek. Az egyik épp azt a kislányt szimatolja, aki a pohár italt kínálta felém tán. Az erő egyetlen pillanat alatt vágódik ki az állat felé, mielőtt az meggondolhatná magát és haraphatna. Felnyüszít és elinal. Hát működik...ujjong fel bennem az immáron biztos tudat. Hatalmam van felettük ! Hirtelen fordulok a másik kettő felé. "Takarodjatok..fussatok inatok szakdtából".
Megrettennek érzem, de nem eléggé. Az egyik mégis elmegy. S az utolsó..igen az...szembefordul velem. Elszántan figyel s kivár. Próbálom rávenni hogy menjen ő is, de nem akarja érteni a gondolatot, az érzés sem hat már rá.. A tőr markolata átforrósodik a tenyeremben és már tudom ..vesztettem. Nem fogom, nem tudom használni az állat ellen. Az idő megáll és a gondolatok érthető sebességgel követik egymást.
" Ugrani fog ... úgy végzem ahogy az őr átharapott torokkal...hát eddig tartott... csak a tőrt kéne elé tartanom..tán ha megsebezném..de nem akkor megvadul még inkább...megölni .. nem tudom..ő is egy élőlény..egy gyönyörű nemes vad.." Érzékelem hogy valaki felébredt, valaki mozdul. Hallom a suhanást és érzem a fájdalmat, ahogy a hátam a földnek csapódik. Egy penge volt úgy sejtem, de az egész testem zsibbadt, s valami langyos önti el a mellkasom. Orromban a vér szaga. Vajh kit talált el a levegőt szelő vas..a farkas nem mozdul, nem harap, nem is morog már. Valaki mellém lép és letaszítja rólam az állatot. Meghalt, leterítették..pedíg én azt akartam éljen, hogy elfusson messzire rémülten, de éljen.
Egy férfi hajol fölém és felsegítene, értem mi a célja és szavai is eljutnak hozzám, de bennem csak egy valami zakatol. A farkas embert ölt, és most a farkas is halott. Halált halállal torolni meg..nem ez túl sok. Csak nézek a férfi szemeibe s a tekintetem elhomályosodik a könnyektől..
-Meghalt..- nyögöm ki kétségbeesve, s nem tudom melyik élet elvesztése fáj jobban. Jobb kezemben még mindig görcsösen markolom a tőrt, a bal a férfi felé nyúl támaszért, segítségért, vígasztalásért, de az erőm kifogy és hagyom, hogy a jótékony sötét magával rántva elfedjen mindent, a fájdalmat, a rettegést, a halál közeli érintését.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Jan. 21, 2009 2:24 pm

Shellin Vaillant /Tábortűznél/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, este

A szaglászó farkasok alatt idegesen forgolódnak az ételnek nézett emberi lények, de még mindig alszanak. Álmuk már nem túl mély, hamarosan felébrednek. Ha valamelyik felriadna és ijedtében elordítaná magát, itt elszabadulna a pokol.
Lassan, óvatosan, hangtalanul nyúlsz a lovad felé. Érintésedre megnyugszik kissé, megállja hogy idegesen horkantson. Annak, hogy addig is kibírta hang nélkül, amíg te az igazak álmát aludtad, valószínűleg az életét köszönheti.
A tőrödért nyúlsz. Ujjaid lassan szorulnak rá a markolatra, idegességedben annyira megszorítod hogy az ujjaid biztos elfehéredtek. Kényszerítened kell magad hogy lazábban fogd. Nagy erőfeszítések árán sikerül elérned hogy ne próbáld meg összeroppantani.
Levadászhatnád őket. De ugyan minek, valószínűleg csak az étel szagára gyűltek ide a parázsló tűzhöz. Hagyták hogy elaludjon a tűz. Ez csak most jutott el az agyadig. Az állatok félnek a tűztől, amíg égett a tábortűz, csak a környéken ólálkodtak, nem mertek igazán közel jönni. De most nincs más, csak kígyózó füst és még izzó parázs, bár az előbbit csak sejted, nincs hozzá elég fény hogy lásd is.
A gondolatok egymást kerülgetik a fejedben, te pedig az egyik leghatásosabb fegyverhez fordulsz. A félelemhez. Igen, a félelemmel sok mindent el lehet érni. Egész birodalmakat tartanak össze vele. Megidézed magadban az erőt, ami a gomolygó füst lassúságával emelkedik fel benned....belőled. Valahonnan mélyről, lényed egy rejtett zugából szivárog, és egyre csak gyűlik. Mikor már pattanásig feszít az erő, érzed a csontjaidat öleli körül, a bőröd pedig úgy bizsereg, mintha hangyák mászkálnának rajta.
Valahogy odakerültél a farkasokhoz, azok pedig észre sem vettek. Téged biztosan nem. De a körülötted és benned gomolygó félelmet érzékelték. Mindhárman téged néznek, villámló szemekkel szúrva át a sötétséget ami köztetek feszül. Nem szaglásznak már, te sokkal érdekesebb vagy számukra. Vagy veszélyesebb.
Távoli érzésként zúdul be a tudatodba a felismerés, hogy néhányan ébren vannak és testüket rázó félelemmel nézik a farkasokat és téged. Az álcának lőttek, ezt biztosan tudod, de már nem hagyhatod abba. Kilököd magadból a feszítő érzést a farkasok felé. Nincs könnyű dolgod, mindhárom állat elméjére hatnod kell, ráadásul úgy hogy csak rájuk hasson.

/Farkasok ME: 9, 8, 9. Erősítés: 5 + Dobás: 9, 7, 4. Összesen: 14, 12, 9./

Az egyik farkas abban a pillanatban, ahogy elkaptad az elméjét úgy rohant el, mint akit puskából lőttek ki. A másik kettő nyüszítve húzza be a farkát a hasa alá. A következő farkas is követi az előző példáját, már csak az utolsó vicsorog rád. Hatalmas, fekete ragadozó. Farkashoz képest igazán hatalmas, bár gyanítod hogy csak a sötétség az, ami megnöveli a termetét és sötétebbnek láttatja a bundáját. Azon a bizonyos határvonalon van, amikor a félelem még éppen nem elég erős hogy meneküljön, de ahhoz elég erős, hogy ne merjen támadni.
Az idő lelassul, mindent tökéletesen érzékelsz, ráadásul egyszerre. A szemed sarkából látsz egy férfit, ahogy elővesz valamit egy táskából, érzed a szagokat és illatokat és mindent olyan élesen látsz, mintha nem is a saját szemeiddel látnád.
Aztán a farkas átlépi a határt. A rosszabbik oldalra. A farkas ugrik, te ijedtedben ösztönösen hátraveted magad, a férfi pedig eldobta azt a valamit. Suhogva pörgött a levegőben és....és eltűnt. Eltalálta a farkast? Vagy téged talált el? A pillanat törtrészéig tökéletes zavarban vagy, a földön fekszel, a hatalmas állat a földnek szegez. Valószínűleg nehezebb mint te, és valami meleg csorog végig a melleiden, hogy aztán az oldaladon folytassa útját a zöld fű felé.
Néhány pillanattal később legurítják rólad a farkast, te pedig pihegve ülhetsz fel. A farkasra nézel. Pont a szívét találta el. Egy kés fúródott bele, tövig. Az esést, amikor a földre zuhantatok valószínűleg már nem érezte. Még a levegőben elvesztette minden érzékét és meghalt.
- Jól van? - a késdobáló férfi nyújtja feléd a kezét. Felsegítene. A ruhád csatakos a vértől, te pedig még mindig remegsz az ijedtségtől. Nem kell a tükörbe nézned, hogy tudd, olyan sápadt vagy, amit egy halott is megirigyelhetne. - Nem esett baja? Hogy ijesztett el a másik kettőt?
Izgatott moraj fut végig a népes családon, bár a nagy részük még mindig nem érti mi történt. Ők csak téged látnak, a melletted heverő farkast és a szétmarcangolt torkú őrt.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Jan. 21, 2009 1:19 pm

Anthias Darkblood /Bérház/
Psz. 3911. Rügyek hava, 11. utáni nap délelőtt

A három férfi kilép az utcára és megvárnak, amíg te is követed a példájukat. Egyetlen bőrvértben lépsz ki az utcára, ami így elsőre furcsán, vagy inkább csak meglepően hat. Újdonsült vezetőid sem tudják mire vélni. Olyan arcot vágnak, mint akik nem tudják eldönteni hogy ilyen bátor vagy hogy fegyver és rendes ruházat nélkül indulsz útnak, vagy csak olyan feledékeny, hogy még nem kaptál észbe nincs rajtad semmi. A nagydarab óvatosan szóvá is teszi.
- Ilyen öltözékben akarsz jönni? - napbarnította arcán enyhe meglepődés és egy nagy adag "ki-ez-a-csodabogár" kifejezés pihen. A társai vagy emberei szó nélkül állnak, ideges pillantásokat vetve az utcán nyüzsgő tömegre, bár a tömeg talán kissé erős szó a szállingózó emberekre. Legjobb esetben sincs 20 embernél több az utcában egyszerre.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Lucio Rashan
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 40
Age : 26
Státusz : Harcművész
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Jan. 20, 2009 5:38 pm

KM /Az irattárban/

/P.sz.3911. Rügyekhava, 11. nap, délelőtt/

Látván és hallván Lynnas kétségbeesését, megpróbálok én beszélni.

- Üdvözlöm! Mi leégett épületeket és eltűnt személyeket keresünk, és azok közt összefűzést. Lekötelezne, ha tudna segíteni! -majd szépen az asztalra tolok egy ezüstöt. Ha megtaláltuk az eltűnt személyeket, akkor még megjutalmazzuk néhány ilyennel.

Remélvén, hogy pénzt adtam neki, egy kicsit felvillanyozta és segít nekünk. Ha nem, akkor keressük magunk az ilyen iratokat és mi keresünk összeffüggéseket a két esemény között. Figyelembe veszem az időt, mert estére Bagollyal van találkozóm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 50
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Jan. 20, 2009 3:57 pm

KM /Tábortűznél/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, este


Az álom oly valóságos és a morgás, ami kivezeti elmém a a hatalmas vad karmai közül, egyre inkább rémisztő. Álom reszket és halkan idegesen fújtat. Lassan kinyúlva megsimogatom lelógatott orra hegyét. Jelezve hogy ébren vagyok és minden rendben lesz.
Majd oldalra nyúlva a zsákból kihúzom a tőrt, s ujjaim ráfonódnak. Engem nem fog egy sem megharapni..határozom el.
Aztán mozdulatlanná merevedve koncentrálni kezdek. Támadnék mégpedig úgy, hogy a környezetem ne vegye észre mit teszek.
A bennem lévő, még érintetlen varázshatalmat hívom segítségül..az érzelmek egyik legkegyetlenebbikét a rettegést. S mikor úgy érzem az erő a hatlmamban van kibújok a takaró alól és felállva a vadak felé indulok. Kezemben a tőr, s elmémben a kisugárzott rettegés, melyet a farkasok felé irányítok. Csak takarodjanak el innen minél hamarabb, anélkül hogy bárki mást is bánthatnának még. A tűz s a hajnal halovány fényénél lépek feléjük, a köpenyem lendítve, meglobbantva ....
- Takarodjatok..- mondom határozottan, s ujjaim szinte elfehérednek a tőr markolatán. Fogalmam sincs hat e az erő rájuk, vagy milyen erősséggel kellett volna fellépnem, de egy próbát megér, hogyha rám figyelnek addig is ébredhetnek még az élők....

/Mágia használat:Rettegés 5 E (-5 mana)/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zaethus
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 43
Age : 29
Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester
Registration date : 2008. Nov. 18.

Karakterinfo
Faj: KM / Warhammer/ Kyr származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Jan. 20, 2009 2:04 pm

Km, Anthias Darkblood /Bérház/
Psz. 3911. Rügyek hava, 11. utáni nap délelőtt

A félelmet szinte tapintani lehetett a levegőben, a rongyos alak szíve a torkában doboghatott.
-Érdekesnek tűnik, de most más dolgokkal kell foglalkoznom.
-Bár nem árt egy kis "szakmai továbbképzés"..

Felálltam a székből és lassan körbejártam a szobát.
Épp egy démonológiáról szóló könyv hevert a földön, akkor ötlött fel bennem ,lehetséges hogy nem világi a tettes. Vajon ebben a kis közösségben mindenki tudja hogy én a sötét erők szolgája volnék?


Lehet hogy egyesek bolondnak tartottak volna, hogy felvettem a vértezetem.
De én mindig azt mondom ,"fő az elővigyázatosság"

A bőrvértezet nem valami sárkánybőr, de jobb mint a semmi, felszereltem magam.
Majd kitessékeltem mindenkit, bezártam az ajtót.

-Mutasd az utat, én követlek.
Fegyverem kéznél, a mágia az oldalamon!
Ha csapda az egész akkor megjárják!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Jan. 20, 2009 1:41 pm

Anthias Darkblood /Bérház/
Psz. 3911. Rügyek hava, 11. utáni nap délelőtt

Az elképedésük igen mulattató. A két nyurga férfi szemében csak meglepett döbbenet van, de a főnökük, aki beszél sokkal inkább elképed. A szemei mértani pontosságú körökké alakulnak, a szája is résnyire kinyílik és csak úgy nyújtogatja a nyakát, mint akit fojtogatnak, de beszélni szeretne.
- T...te? Te vagy a Darkblood fiú? - a hangszíne csak tovább színezte az arcáról is leolvasható döbbenetet. Igencsak meglepted. Ha minden ellenfeled így alábecsülne, igazán könnyű dolgod lenne.
Perceknek tűnő pillanatokig álltok egymással szemben. Négy férfi ahogy egy nyitott ajtónál álldogálnak némán, egymásra bámulva. Ketten üres tekintettel, egy még mindig döbbenten és egy már nyugodtan, már-már flegmán.
- Le Blanc szeretné a segítségedet kérni egy gyilkossági ügyben. Szeretné ha meglátogatnád. - a szemében villant valami. Mi volt az? Mintha a félelem suhant volna át lényének egy rejtett zugából a másikba. A fickó tart tőled. - Szóval ha volnál olyan szíves követni. Minket. - Nagyot nyelt, aztán csak várja a hatást. Mint a kisgyerek aki fél az öregasszonyoktól, mert azt hiszi békává változtatja, ha felveri a port az udvarán.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Jan. 20, 2009 1:33 pm

Shellin Vaillant /Tábortűznél/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, este

A fű surrog a lábad alatt. Óvatosan lépkedsz, de nem az erdőben nőttél fel, hogy hangtalanul és nyomtalanul járhass-kelhess a természet lágy ölén. Ez most nem is akkora baj, mivel itt mindenki alszik már, csak a két őr figyelhet fel rád, ahogy a tűz közelébe igyekszel.
Nem figyelnek, inkább kifelé, a tábort övező pusztaságba merednek, hunyorgó szemmel pásztázva a vad sötétséget, ami úgy öleli körül a szekértábort, mint egy jóakaró anya, aki elrejti a világ borzalmait gyermeke szemei elől.
A tűz hirtelen lobban fel, ahogy a papír közepén megszülető és egyre terjedő fekete lyukon áteszi magát. Aztán a papír szélein csapnak fel a lángok és belemarnak a fa szilánkokba, ahogy a papírra dobod őket. Néhány perc, vagy egy fertályóra és csak szenes darabok maradnak belőle. Nem várod meg, elindulsz hogy bevackold magad a nyereg alatt hozott takarókba.
Álom testétől melegedett fel és most a téged melenget. Jóleső érzés járja át a tested-lelked, ahogy a fehéren ragyogó csillagokat nézed a holló-fekete tavaszi égbolton. Lágy szellő fújt, míg talpon voltál, itt a talaj közelében ezt egyáltalán nem érezni. Az éjszakai levegő viszont le fog hűlni, ennél is jobban, ha nem vigyázol megfázhatsz. Néma meditációba kezdesz, a tudatalatti hatalmát és az elméd rejtett tartalékait hívod segítségül. A cikázó gondolatok szempillantás alatt szállnak tova, te pedig felmelegíted a saját testedet. Érzed ahogy a gerincoszlopod mentén futó csatornákból árad a meleg, végig az egész testeden. Fázni nem fogsz, ebben biztos lehetsz.
Kezdeni kéne valamit azokkal a bizalmatlan emberekkel is. Mi a biztosíték, hogy nem ütnek agyon, vagy nem szúrnak le, míg te békésen alszol. Újra elmerülsz a belsődben, hogy bekapcsold a riasztót. Ha valaki túl közel merészkedne, a szemeid azonnal felpattannak, hogy védekezhess. Ha tudsz.
Álom kantárát a kezedre csavarva nyom el az álom. Mélyen alszol, de annyira mélyen nem, hogy ne álmodhass. Egy égő házban üvöltesz, ártatlan kisbaba vagy. Egy szőrös pofa magasodik föléd, ahogy kibukkan a perzselő meleget árasztó lángokból.
Rettegsz. A szüleid békét árasztó mosolya sehol, csak ez a veszélyes valami, hatalmas fogakkal és nyáltól csöpögő szájjal föléd hajolva. A karmos kezei simítanak végig az arcodon, a félelem pedig olyan erős, hogy megbénítja a hangszálaidat is. Csak a levegővételre van elég erőd, a szörnyeteg pedig a karjaiba vesz és kirohan veled a házból, be az erdőbe. Visszapillantasz, elrablód is hasonlóan tesz és egy férfit pillantasz meg tanácstalanul álldogálva ház sarkánál. Mint aki nem tudja eldönteni hogy a házfalon tátongó lyukon menjen be, vagy utánatok vesse magát.
Hirtelen lódultok meg a fák között. A bokrok, ágak és hajtások szinte szétválnak előtted. Mintha ez a valami, aminek a karmai között remegsz előre tudná hogy hova kell lépni, hogy tudja leggyorsabban kikerülni az erdő akadályait.
Aztán az elméd jelez. Ébredned kell. Az álom vásznát éles karmokként szakítja keresztül a veszély érzete. Kinyitod a szemeid, A tűz körül farkasok keringenek, szaglásszák az alvókat. Mi történt az őrökkel? Csak feltűnne nekik ha farkasok jönnének a táborba. Körbenézel. Egy férfi fekszik szétmart torokkal az egyik szekérnek dőlve. Nem vagy elég közel hozzá, hogy lásd, de a szemeiben valószínűleg már csak az üresség honol. Álom izmai is idegesen ránganak...legszívesebben menekülni kezdene de nem akar árkon bokron át húzni, rángatni téged.
Mit akarnak a farkasok? Az egyik őrt jól elintézték, vajon mindenkire ilyen sors vár?

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Jan. 20, 2009 12:09 pm

Ayden Shadowstep /Romos, kiégett épület/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 13. nap délben

Úgy tűnik megvan minden amiért jöttél. Pontosabban jöttetek. Van abban valami boldogító érzés, hogy a pincét sikerült elkerülni. De vajon miért akarta a varázsló hogy megnézzétek a pincét? Lehet hogy találnátok valamit. Persze az is lehet hogy csak ijesztő holttestek, régi, elfeledett kínzásokból visszamaradt holttest-maradványokat és a képzeleted által felnagyított és ijesztővé varázsolt árnyékokat találnál csak.
Eddig jutsz a gondolatmenetben, mikor a szemed sarkából valami kisebb kutya méretű sötét valamit látsz elszaladni a romokon. Odakapod a fejed, de már késő, a látomásnak nyoma sincs. Képzelődtél talán, de a szemed sarkában láttad, ebben biztos vagy.
- Mit láttál? - kérdezi Selen, olyan ártatlan kislányos hangsúllyal amit tökéletesen idegennek és oda nem illőnek érzel ilyen krízishelyzetben.
Csak a szél fújdogálja arrébb a szemetet és a törmeléket borító port, aztán néha fütyül egyet a házfalak között, de csak nagy ritkán amikor a házon áthaladó szél huzatot kap és felerősödik a megégett falak között.
Kifelé indulnál, amikor valami motoszkálni kezd a pince lejáratánál. Alig néhány lépésre tőled a falon megpillantasz egy sötét állatot. A szőr állt csomókba a hátán, vagy azok tüskék lennének, nem tudod, de ahogy odakapod a fejed, hirtelen köddé válik. Nyomtalanul eltűnt...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   

Vissza az elejére Go down
 
Háromfejű Árnyak (Játéktér)
Vissza az elejére 
1 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: Fantasy :: M.A.G.U.S. :: Krónika-
Ugrás: