Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Háromfejű Árnyak (Játéktér)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 11:26 am

Ayden Shadowstep /Ház alagsorában/

Kiválasztod a szükséges felszereléseket és belepakolod a táskába. A férfihoz fordulsz, ám ő fejének egy biccentésével jelzi, hogy a fáklyás férfinak kell fizetned. A ládákhoz lép, hogy lecsukja őket, majd int hogy kövesd.
- Akkor ez egy arany lesz a zárnyitó készletért, 13 ezüst a négy darab mászóvasért és 9 réz a kötél meg a táska miatt. Gyere máskor is. - ez utóbbi három szót kaján vigyorral az arcán adja elő. - Egyébként ha megszabadulnál valamitől, a Bagolyfészek fogadóban megtalálsz. Solomon vagyok. - és ezzel választ is kapsz a kérdésedre, amit ideiglenes "vezetőd" figyelmen kívül hagyott.

/Mászóvas kézre és lábra: 6+7 ezüst, kötél: 4 réz, zárnyitó készlet: 1 arany, táska: 5 réz./

Akkor ezzel is megvolnál. Újdonsült felszerelésed hetek óta nem látott magabiztosságot kölcsönöz neked, ahogy hátad mögött a kísérővel felmész a lépcsőn és kilépdelsz az utcára. Ide már nem követ, az ajtóban elhangzott két "viszlát" véget vet rövid ismeretségeteknek. Legalábbis egy időre. Most vajon merre? Találkoznod kéne LeBlanc-kal. Most jut eszedbe, hogy csak ő tud megkeresni, te fogalmad sincs hol érhetnéd el.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Nov. 02, 2008 10:19 pm

KM /Ház alagsorában/

A ládák tartalmát látva szóhoz sem jutok. Elképesztő mekkora a választék, percekig csak meregetem a szemem. Ha régebben ennyi mindenem lett volna… Aztán visszarángatom magam a jelenbe és a legegyszerűbbel kezdem: kötél. Az első ládához lépek és kiválasztok egy vékonyabb, de erős és kellő hosszúságú darabot.
A következő láda mászóvasakkal van tele. Hitetlenkedve nézegetem őket. Amivel eddig dolgom volt, az amolyan házilag megalkotott valami volt, amit a nevelőapám hajlított fém rudakból. Kész életveszély volt azokkal falra mászni. De ezek profin kialakított eszközök. Elgondolkodva nézegetem őket. Vajon kell mind a két féle? Fogalmam sincs, miért is kell felszerelést vennem. Mármint le Blancnak nyilván jó oka volt rá, hogy ideküldött. Mérget vennék rá hogy nem puszta szívjóságból tette. Sóhajtok egyet és választok mindkettőből. Ki tudja, még hasznát veszem.
A felszerelés utolsó darabjai a maradék ládákban sorakoznak. Megszámlálhatatlanul sok álkulcsot halmoztak fel bennük. Vannak készletek, melyek az alapeszközöket tartalmazzák és számos kiegészítő szerszám. Végighúzom az ujjaimat néhányon, amiket eddig csak hallomásból ismertem. Majd egyszer, ha igazán nagy tolvaj leszek, nekem is ládáim lesznek tele álkulcsokkal. De jelenleg csak az alap dolgokra van szükségem. Kiveszek hát egy ilyen készletet és már fizetnék is.
Ám a férfi a holmikra mutat és megjegyzi, hogy egy táska is elkélne. Tényleg, döbbenek rá. A nagy válogatásban teljesen kiment a fejemből. Szépen nézne ki, ha álkulcsokkal a kezemben futkároznék az utcákon. Visszafordulok és keresek egy megfelelő darabot, amit az övemre erősíthetek. Ha ma ennyire költekezek, ez már nem oszt, nem szoroz.
- Akkor azt hiszem, most már minden megvan – nézek a kiválasztott dolgokra. Mivel a pénzem kissé megcsappant, arra jutok, hogy újra fel kellene töltenem az erszényem. Nem ma este, majd holnap. Talán találok egy megfelelő házat. Hacsak nem változik a terv…
- Mondja – nézek a férfira. – Kihez fordulhatnék a városban, ha lenne mitől megszabadulnom?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Nov. 02, 2008 7:27 pm

Lucio Rashan /Utcák/

Talán néhány lépés és befordul néhány katona a sarkon. Valószínűleg pillanatok kérdése volt, hogy nem láttak meg.
- Itt sincs! - hallasz egy hangot néhány láb távolságból. - Láttam hogy ide jöttek be! Nem lehetnek messze!
Hallod a kard csörgését az övön, ahogy az őrök láncinge minden egyes lépéssel egy kicsivel közelebb zizzen. Ijedten nézel körül, vajon merre is mehetnél? Az utca hosszan kígyózik előre, helyenként csatornába folyó szennylé és néhány kupac szemét tarkítja. Túl sok választásod nincs, úgy döntesz elkezdesz rohanni.
De nem! szemből is hallasz valamit. Lópaták kopogása. Egy romos ház van melletted teteje sincs már meg, vagy legalábbis beomlott; vele szemben pedig egy újabb szűk kis utca. A tanácstalanság lassan úrrá lesz rajtad, nem tudsz dönteni. Pedig muszáj lesz....

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Nov. 02, 2008 4:34 pm

Ardea Flammeo /Fogadó/

Méltóságteljes léptekkel, magabiztosan a lépcső felé veszed a iránt. Összekapkodod a cuccaidat, hogy lerázhasd azt a két furcsa fazont. De ha a hátizsákoddal együtt lejössz a lépcsőn - különösen ha fizetsz is a szállásért - a kopasz férfi meg az a nő biztosan követni próbálnak majd és nem is lesz valami nehéz dolguk egy öszvér húzta szekér esetében.
Miután a vizes rongyaidat úgy-ahogy kicsavartad és beletömködted a zsákba - vajon használhatnál tüzet hogy megszárítsd gyorsan? - a kardod is belerejted a csomagba, és megpróbálod az ablakon keresztül a szekérre juttatni. Néhány koppanó lépéssel az ablaknál termesz, kinyitod és körülnézel. A szekér ugyan ennél a falnál van, de túl messze, hogy csak úgy ráhajítsd. Nem is beszélve arról, hogy mekkorát koppanna a hordók között...
Tűnődve nézel körül és közben Sogronhoz könyörögsz összeszorított fogaid között szűrve a halk szavakat hogy találj valami megoldást. Nem viheted le a csomagodat, veszélyes alakok is lehetnek, ha pedig követnek, könnyen a bőrődbe kerülhet a játszma. Már épp némán szitkozódva hajolnál be az ablakból, mikor az ablak alatt, hatalmas kupac szénát látsz meg. A lovaknak.
Sogron kegye határtalan! -gondolod hálával telt szívvel, majd rövid célzás után egyszerűen elengeded a zsákot. Az a néhány másodperc, ahogy zuhan lefelé és barnás-fekete tömege vésztjóslóan közelít céljához szinte perceknek tűnt. Csak nehogy kigurljon az útra, miután földet ért, mert a kard igencsak csörömpölne.
Szerencsédre a szénakazal tetejéről a fal felé gurul, majd néma koccanással jelezte hogy megérkezett.
Nincs más hátra, mint előre - gondolod magadban, azzal vidám léptekkel indulsz lefelé a lépcsőn. A fogadós, mint mindig, most is a poharait fényesíti, vagy a pultot törölgeti. Lábaid remegését egy gyors sóhajjal megfékezed, majd biztosnak tűnő léptekkel lépsz a fiatal férfihoz.
- Még egy napra kivenném a szobát. - mondod neki hangodra nyugalmat erőltetve, majd leteszed elé a 4 rezet. - Köszönöm.
Néhány pillanat múlva már hanyag mozdulattal dobod fel a pogyászod a kocsi hátuljára, majd megkerülve a kocsit felpattansz az öreg mellé. A belvárosba tartó úgy jó fél óra zötykölődést jelentett a hangtalanul gazt rágcsáló öreg mellett. Egész úton nem szólt egy szót sem, csak gépies mozdulatokkal rágcsálta a fűszálat, ami a szájában volt és néha-néha igazított egyet a gyeplőn.
Ahogy haladtok a város szíve felé, a házak egyre sűrűbben épülnek, egyre több a két vagy háromszintes ház és egyre jobb minőségű az út. Helyenként már kisebb-nagyobb tereket és rajta futkározó-labdázó gyerekeket és padokon ücsörgő idős embereket is látni lehet, a főűtra 20-30 láb távolságonként újabb és újabb utak futnak be ahonnan előbb csak szállingózik,majd özönlik a tömeg a főút felé, vagy éppen el a főútról be a kis utcácskákba. Egyszóval egyre nagyobb a tömeg. Itt már jól elboldogulsz, a lehetőségeid fokozatosan tárulnak ki - ez már igazi nagyváros. Vajon meddig kísérd az öreget és ha búcsút intesz neki, merre indulj?

/Szobafoglalás: 4 réz./

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Lucio Rashan
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 40
Age : 26
Státusz : Harcművész
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Nov. 02, 2008 2:14 pm

KM /Utcák/

-Köszönöm! -mondom Ashannak és bólintok.

Miután elfutott nekem is megkéne lépnem az őrök elöl. Gyors a kikötőbe rohanok, és próbálok a sötétben járni. Ha az utcán csak lakókkal találkozok, akkor nyugodtan elsétálok mellettük. Ha sikerült felismerniük, akkor elrohanok.

/Kikötő/

A kikötőbe valószínűleg nem annyira jönnek le, mert az a pornép közege. Így egy kis időre megtudom húzni magam. Keresek egy lepukkant fogadót és belépek.

/Fogadó/

Belépek, majd körbenézek. Ha városőröket látok bent, akkor megpróbálok csendben eltűnni, ha észrevettek, akkor rohanok és megpróbálom lerázni őket. Ha nincs bent őr, akkor oda lépek a pulthoz és a fogadóshoz szólok.

- Jó estét! Szeretnék egy szobát és megszeretnék vacsorázni! Valami sültre vágynék, ha van önnek. -majd ha megkapom az ételt, fizetek.

Miután megvacsoráztam felmegyek a szobámba. Bezárom az ajtót, ha találok valami éket, akkor azt is rátolom és lefekeszek egy pár órára aludni. Mikor felkeltem előveszem a cetlit és gondolkodok. Az "E" betű az Elric úrhoz vezet? Vagy valami más? Ashannal is ma kell találkozzak napnyugtakor. Elhagyom a fogadót, majd sétálok egyet a kikötőbe. Körül nézek, hátha üldözni fognak, akkor hova bújhatnék majd. A séta után elmegyek reggelizni egy másik lepukkant fogadóba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Nov. 01, 2008 3:00 pm

Ayden Shadowstep /A Ház alagsorában/

A ládákhoz lépsz, hogy válogathass. Mikor meglátod a tengernyi különböző felszerelést, egy pillanatra úgy érzed a Tolvajok Mennyországába jutottál. Hirtelen nem is tudsz választani. Ezt hívják úgy, hogy a bőség zavara. Az egyik ládában szépen, egymástól elkülönítva különböző féle köteleket találsz. Amiben mindegyik kötél megegyezik, hogy a végük úgy van kialakítva, hogy néhány egyszerű mozdulattal rögzíteni lehessen hozzájuk egy kampót. Hasznos cucc, az mindenesetre bizonyos.
Elveszel egy neked megfelelőt, a válladra akasztod, majd tovább válogatsz. A mászóvas már kényesebb téma...nem is mertél olyasmire gondolni, hogy kézre és lábra szerelhető mászókampókat is találsz. Vajon melyiket válaszd?
Az álkulcsokkal könnyű dolgod van. Itt ugyanis úgy tűnik készletben árulják az egyszerű zárnyitáshoz szükséges dolgokat. Úgy tudtad a ilyesmit csak céhen keresztül lehet megszerezni, esetleg rendelésre készíttetni - ami méregdrága mulatság.
Miután kiválasztottad a megfelelőt indulnál is fizetni, de a férfi kissé meglepetten néz rád.
- A helyedben én választanék egy kis táskát vagy valami hasonlót, amibe ezeket hordhatod. Van övre szerelhető is. A kötél kivételével mind jól elfér benne és nem is nagyon feltűnő.
/Kötél: 4 réz, 10 darabos zárnyitó készlet: 1 arany, 2 darab mászókampó: 6 ezüst. Ha kézre és lábra való mászókampót szeretnél az további 6 ezüst./

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Csüt. Okt. 30, 2008 12:45 am

KM /Ház/

Mondókám után a férfi mintha biztosabb lenne magában. Szemében mintha büszkeség csillanna, mikor válaszol a kérdésemre. Elég nagy dolgokat is kérhet ez a Bagoly, ha a nekem szükséges felszerelés a „csak ennyi” pillantást kapja.
De nincs időm elkalandozni, a férfi veszi a lámpást és elindul. Én a nyomában.
Végighaladunk a folyosón, ahol alkalmam nyílik megfigyelni a kifüggesztett képeket. Gondos munka mindegyik, alkotójuk precizitása és tehetsége kétségtelen.
Amíg én a képekkel voltam elfoglalva, már el is értük a folyosó végét, ahol vezetőm kitár egy ajtót, mely mögött lépcső vezet le a sötétbe. Kérésére bezárom mögöttünk az ajtót majd megindulok lefelé. Az imbolygó fényben igyekszem felmérni a helyet. Boltíves járat kőből és téglából. Végre valami igazán „tolvajos”. Már-már arra számítok, hogy valamiféle alagútrendszerben fogunk bolyongani kicsit, de ismét mellé fogok.
Mikor a férfi a lépcsősor végére ér, mintha intene a fejével, mire a vaksötétben újabb fény gyúl. Mikor én is leérek, már egészen világos van. Igaz, a helyiség egy része még mindig sötétbe burkolózik és megőrzi titkát. Kicsit érdekel, mi is lehet ott, de nyilván nem hagyták volna sötétben, ha olyasmi lenne, amit én is láthatnék…
Kísérőm egy sarokhoz vezet, ahol ládák sorakoznak a fal mentén. Kinyitogat párat s int, hogy válogathatok kedvemre. Vagyis, amíg a pénzemből telik.
A ládákhoz lépek és elkezdek válogatni. Lényegében azt keresem, amit elmondtam odafönn a szobában is. Kötél és mászóvas, ezek hamar megvannak. Az álkulcsokkal kicsit tovább bíbelődök. Rengeteget látok belőlük, de mindet képtelenség lenne elvinni. Nem mellesleg kifizetni. Végül kiválasztok nyolc különböző hosszúságút és alakút. Bízom benne, hogy elég lesz a pénzem ezekre. Ha nem, elviszek annyit, hogy a ne ürüljön ki teljesen az erszényem és holnap este gondoskodom az utánpótlásról…
- Azt hiszem kezdetnek ennyi elég is lesz. Mivel tartozom? – nézek a férfire.
A válaszra várva a továbbiakon elmélkedem. Mi lesz most? Kihez kellene fordulnom? Le Blanc nem mondott semmit azon kívül, hogy szerezzek felszerelést. Ahogy erre rájövök, hirtelen elfog a bizonytalanság és a félelem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Okt. 28, 2008 5:12 pm

Ayden Shadowstep /Ház/

Kérdésedre a férfi halványan elmosolyodik, bár érződik rajta egyfajta büszkeség és fokozott önbizalom.
- Elég szerény felszerelés. Azt hittem valami komolyabb kérésed lesz, ha maga Bagoly kért meg rá, hogy teljes titokban szolgáljam ki az igényeidet. Szóval azt hiszem néhány percen belül megkaphatod amire vágysz. - mondja még mindig azzal a bujkáló mosollyal az arcán, ami kérdésed feltevése óta nem tűnt el onnan. Azzal feláll és a lámpással a kezében kisétál a szobából. - Gyere, kövess!
Ha követed végigvezet a folyosón, ahol a képkeretek tartalmára is fény derül végre. Nagy részük tájkép, de akad közöttük egy-két érdekes portré, mindenesetre elég mesteri munkák egytől egyig. A folyosó végén egy lépcső vezet jobb oldalon az emeletre a folyosóval párhuzamosan, de a jelenlegi menetirányotokkal ellentétesen, de nem ide vezet téged. Szemben veletek kinyit egy ajtót, majd elindul lefelé a lépcsőn.
- Kérlek csukd be magad mögött az ajtót. - szól hátra szokásos nyugodt hangján, majd lassan elindult lefelé a kövekből és téglából vegyesen készült szűk, boltíves járatban.
Tehát itt vannak azok az áhított alagutak. A lépcső nem vezet túl mélyre, talán épp egy emelettel kerültök a föld alá. Ahogy a férfi lelépett az utolsó lépcsőről is, mintha oldalra nézne – talán biccent is – a majdnem teljes sötétség elkezdi átadni a helyét a fénynek. Mire leérsz már több falra akasztott fáklya is ég és egy férfi tőled néhány méterre az utolsót gyújtja meg. Egy elég nagy pincehelyiségbe jutottatok, aminek a hátsó része a sötétségbe vesz, gyanítod hogy ott olyasmit tarthatnak amit nem akarnak az orrodra kötni. A férfi, aki eddig lekísért int hogy kövesd és hamarosan egy ládákkal teli sarokhoz vezet, majd miután felnyitotta néhány láda tetejét hátrébb áll hogy odamehess.
- Válogass nyugodtan, ameddig a pénzed futja. Ha elfogyna a pénzed szívességgel is fizethetsz. – itt kicsit elgondolkozik, majd még hozzátesz valamit. – Bár Bagolyt ismerve ez utóbbit nem javaslom, ha nincsenek befolyásos támogatóid. Azzal elhátrál néhány méterrel arrébb, hogy nyugodtan válogathass.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Okt. 28, 2008 3:20 pm

Lucio Rashan /Utcák/

Ashan aggódó tekintettel hallgatja végig mondandód. Úgy tűnik igencsak megkedvelt, nem akarja hogy bajod essen, de belátja az igazad. Különválva lényegesen jobbak az esélyeitek, mint együtt. Elég feltűnő jelenség vagytok ugyanis. Elindulnál az egyik utca felé, mondván ő meg induljon egy másik irányba, de erős szorítást érzel a karodon. Ashan rántott vissza.
- Van még valami, amit nem mondok eddig még. Mikó' te voltál a templomba', egy ember ezt nyomta az én kézembe'. - azzal félve feléd nyújt egy cetlit. Szerencsére nem írás van rajta, hanem egy nagyon apró térkép. Középen a templom van, szóval tájékozódni tudhatsz, egy nagy E betű pedig a cetli bal felső sarkában. Úgy tűnik az lehet a célállomás, ahova a rajz invitálni próbál.
- Egy nyom. Talán erre elindulhatsz. - azzal bocsánatkérő tekintetet vet rád és elrohan az egyik utca felé, te pedig magadra maradsz a cetlivel a kezedben és az egre közelebbről hangzó kiáltásokkal. Már csak meglépni kéne...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Ardea Flammeo
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 27
Age : 27
Státusz : Tűzvarázsló
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Kyr - származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Okt. 27, 2008 10:41 pm

KM /fogadó előtt/

Magamban jót mosolygok az öreg élcességén. Megköszönöm a rendességét, majd elindulok vissza. Az ajtóban egy pillanatra megtorpanok. A félelem újra átjárja testem. Éppen hogy sikerül erőt vennem magamon, és belépnem a fogadóba. A két idegent megpróbálom nem feltűnően kerülni. Próbálok természetesnek mutatkozni, ha még ott vannak. Ha nem akkor felszabadultan megyek a szobámba. Amint felértem azt a kevés holmim amim van összeszedem. (kard, tőr, gyertyák...) A nedves ruháimból pedig amennyire csak lehet kifacsarom a vizet és betuszkolom őket a zsákomba. A vállamra kapom a cuccom. Csak ekkor jut eszembe, hogy ha így látnak rögtön tudomást szereznek távozásomról. Ennek elkerülése végett a a kardom is a zsákba rejtem. A tőr meg elég mindennapi maradhat. De az övemről is minden felesleges dolgot a zsákba rakok. Majd a szobám ablakához lépek. Keresek valami apró, követ, fadarabot a szobában. Ha találok azzal, ha nem az ingem legfelső gombjával, amit úgy sem használok. Megdobom az öreget. Ha felfigyel csendre intem, és a szekérre dobom a csomagom. Ha nem, akkor csak dobom, és utána intem csendre. A készülődés után, ugyan olyan nyugodtan próbálok lesétálni a fogadóba, és a fogadósnál még egy éjszakára kiveszem a szobát. Ha ezzel is végeztem, kimegyek az öreghez. Daron, álnéven mutatkozom be, és mielőbbi indulásra sarkallom magunkat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Okt. 27, 2008 9:34 pm

KM /Ház/

A sötét kertben kis utacska húzódik az épület és a kapu között. Halkan megyek végig rajta, de érzem, hogy figyelnek. Lassan körbepillantok, de semmi sem mozdul, látszólag egyedül vagyok. A kőutacska egy teraszhoz vezet, melyre két lépcsőfokon jutok föl. Minden igyekezetem ellenére a lépcsőn nem tudok hangtalan maradni. A fokok nyikorgása olyan, mint egy vészjelző sikoly a néma éjszakában. Felszisszenek a hangra és a teraszon megállok fülelni. Senki sem tartóztat, senki sem jön.

Az ajtóhoz lépek és lassan, minden neszre figyelve kinyitom. Odabent félhomály fogad, a sűrűbbik fajtából. Kis nézelődés után megállapítom, hogy valamiféle előszobában vagyok. Elindulok a férfit keresve, mert a mozgó árnyat sehol sem látom. Alig lépek párat, valaki kiszól a mellettem lévő szobából. Egy pillanatra megáll a szívverésem. Balra nézek, a hang irányába. Szép, nem vettem észre egy szobát. Ez nagy hiba, más helyzetben akár az életemmel is fizethettem volna.
Besétálok a helyiségbe. Pár pillanat múlva fény gyúl, és a férfi letesz egy lámpást a köztünk lévő asztalra, majd hellyel kínál. Leülök és meghallgatom rövid mondandóját.
Közben végig néz, olyan kényelmetlenül érzem magam a pillantásától. Zavaromban beletúrok a hajamba és az egyik fülbevalómmal játszok.
Mikor befejezi, várok egy kicsit, hátha közölne még valamit, de nem szól többet.
- Hát, a legalapvetőbb dolgok – kezdem keserűen. – Semmit sem hozhattam a városba. Az őrség túl precíz. De ezt gondolom, nem kell ecsetelnem. Szóval kellene kötél, néhány álkulcs és mászóvas. Kezdetnek ennyi. Így már ügyködhetek… Mennyi idő, míg megkapom ezeket? - nézek a férfi szemébe egy pillanatra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Okt. 27, 2008 5:55 pm

Ayden Shadowstep /Utcák/

Fürge, de óvatos léptekkel igyekszel a kapu felé, ahol a férfi eltűnt. Az alacsony zöldre festett rácsos kapu lassan tűnik elő a számára rejteket nyújtó sövény mögül, de végül elég közel érsz, hogy lásd, nyitva hagyták. Határozott mozdulattal nyitod ki a kaput: tapasztalatból tudod, hogy így az olajozatlan ajtók is halkan, nyikorgás nélkül nyílnak.
Lapos, sötét árnyalatú kőlapok vezetnek egyenesen a ház felé. Ahogy végighaladsz rajta, érzed hogy figyelnek, de akárhogy pillantasz is körbe, nem látod honnan. A kőlapok után egy fából ácsolt terasz-szerűségre lépsz, a két lépcső fájdalmasan megnyikordul súlyod alatt.

/Házban/

Óvatosan nyitod az ajtót, hiszen nem tudod mire számíthatsz, mi vár majd mögötte. A félhomályban egy előszobát vélsz felfedezni, ahogy lassan becsukod magad mögött az ajtót. Valamilyen képkereteket látsz a falon sorakozni, amik valószínűleg képeket is rejtenek, de ilyen kevés fény mellett még akkor is csak körvonalakat és szellemképeket látnál, ha egészen közelről vizsgálnád a keretek tartalmát.
Lassan indulsz meg előre, ijesztőnek tartod hogy a férfi még itt bent, a házban sem fedi fel kilétét, de ahogy megteszel néhány lépést, a tőled balra levő szobából hallod a felszólító hangot.
- Erre, erre. Gyere csak be. - a hang nyugodt, mély, másfajta körülmények között talán kedvesnek is mondhatnád. Azt az ajtó nélküli helyiséget észre sem vetted, csak úgy elmentél mellette, a férfi pedig pont ott várt.
Ahogy beljebb lépsz az előszobához képest is sötét szobába, nem sokkal előtted egy magas sziluettet pillantasz meg, valószínűleg neked háttal állhat, bár ezt sem mernéd biztosra mondani. Aztán gyér fényforrás kezd pislákolni a férfi mögött - vagy előtt, ahogy ezt már sikerül a szemeiddel is érzékelni - majd megfordul és a lámpást a kettőtök között eddig az észrevehetetlenség homályába burkolózó asztalra teszi.
- Ülj le kérlek. - int az egyik szék felé az idősödő férfi, majd ő is helyet foglal az asztal másik felén. - Nézd el nekem ezt a fokozott óvatosságot, de sok ember életébe kerülne, ha fény derülne erre a helyre itt. Bagoly mondta hogy felszerelésre van szükséged. Egészen pontosan milyenre?
Miközben beszél vágyódó tekintettel néz a szemedbe. Talán mondani akar valamit, talán csak a női bájod teszi ezt nem tudod, mindenesetre elég feltűnő.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Lucio Rashan
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 40
Age : 26
Státusz : Harcművész
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Okt. 25, 2008 7:03 pm

KM /Utcák/

Nem lehet véletlen műve ez az egész. Ekkora felhajtást nem szoktak csapni egy kocsmai verekedésért. Vajon miért kerestetnek ennyire minket/engem? Mit követhettünk/követhettem el? Furcsa dolgok ezek. A kíváncsíság hajt, így ez maradásra késztet. A legtisztább, ha Ashannal különvállunk, mert, ha nem is tudták lerajzolni az arcunkat, mégis elég feltűnő egy ork és egy félelf az utcán eggyütt sétál. Különválva több esélyünk lenne. Lehet, hogy vérdíjat tűznek ki a fejünkre és a városlakók meg a fejvadászok is ránk fognak pályázni. De ez még mind kétesélyes dolog. Vajon ez az Elric úr tudna nekünk segíteni? Vajon Ashan mit szól az ötlethethez? Teszem fel a sorazatos kérdéseket magamnak. Gyors átrohanok a szembelevő utcába és intek Ashannak is, hogy jöjjön. Rohanunk, amíg nem érünk el egy sikátorig, amibe megbújhatunk egy kis időre.

- Ashan! Ha különvállunk, valószínűleg jobbak az esélyeink. Valami nagy zűrbe keveredhettünk, mert ez nem véletlen, hogy ennyire keresek minket. Lehet, hogy az a bizonyos Elric úr tudna nekünk segíteni. Két lehetőségünk van. Vagy holnap alkonyatkor, lent a mólóknál találkoznánk. E közbe információkat gyűjtenénk Elric úrról. Ha nem találnánk egymást meg, akkor a rá következő napra ismét, alkonyatkor a dokkoknál. De lenne mégegy lehetőség. Elmegyünk a kikötőbe egy fogadóba, ott rákérdezünk Elric úrra és még ma este felkeresnénk. Ott segítséget kérnénk tőle. Ha mindez nem jönne össze, akkor elhagyjuk a várost. Nos? Hogy döntesz? - sugom oda neki.

Ha Ashan azt mondja, hogy váljunk szét, akkor a kikötőbe megyek és keresek egy kisebb fogadót, amibe meghúzhatom magam. Ha azt mondja Ashan, hogy maradjunk eggyütt, akkor vele próbálok meg lent a kikötőbe egy fogadót találni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Okt. 24, 2008 9:51 pm

KM /Utcák/

Alig bírom megállni, hogy futni kezdjek. De vigyáznom kell, nehogy túl hangos legyek. Amint elérem a falat, még épp látom, hogy titokzatos vezetőm befordul az egyik utcába. Hálás vagyok, hogy nem tépelődtem tovább a mólóknál. Akkor most elvesztettem volna az alakot.
Sietve megindulok a kereszteződés felé. Mikor én is rátérek a kis utcára, megállapítom, hogy egy férfit követek. Még pár lépés és már mellette is vagyok. De a lendületem itt alábbhagy. Meglehet, hogy nem ez a legjobb ötlet. Mi van, ha ott ahová megyünk, nem tudják, hogy én is jövök? Simán hihetik azt, hogy valamiféle kém vagyok, aki utánuk szaglászik. Akkor pedig jó eséllyel nem élem túl az éjszakát. Nehezen bár, de lassítok a tempón, kissé le is maradok.
Egyszer csak egy feltűnik egy ház, egy hétköznapi ház. Ez lenne az? Semmi titkos járat, félreeső helyszín, csak egy kétszintes épület? Ráadásul itt? De ismét nem mélázhatok tovább, mert hallom, hogy nyílik egy kapu. Odanézek. Az idegen eltűnik egy sövény mögött. Akkor most vagy soha, pillantok arra a helyre, ahol a férfi belépett a kertbe. Magabiztos léptekkel a kapuhoz megyek és belépek az árnyak közé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Csüt. Okt. 23, 2008 8:25 pm

Ardea Flammeo /Fogadó előtt/

A két alak láthatóan nem követ. Legalábbis nem jelennek meg a fogadó ajtajában, nem tesznek úgy, mintha az utca másik oldalán lenne dolguk. Egyáltalán nem láttad őket, mióta kijöttél a fogadóból.
Viszont ahogy elindulsz a szekér felé, eszedbe jut, hogy minden felszerelésedet a szobádban hagytad. Most rohanj fel és hozd le a száradó ruháidat? Nem hangzik túl esztétikus ötletnek. Talán majd később elküldesz érte egy suhancot. Bár a pénzedet vagy a fegyveredet kár lenne itt hagyni. Nem is beszélve néhány hasznos holmidról és talán a fogadósnak is szólhatsz hogy ha nem jössz a holmidért majd érteküldesz.
Az öregember látva tanácstalan képedet, megnyugtat hogy megvár, ha hoznál magaddal valamit.
- Menj csak fiam, megvárlak. A magadfajta úrinépség tengernyi szemetet hord magánál. Azt hiszik fontosak. - kemény bírálat volt ez, mégis mosolyogva adta elő.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Csüt. Okt. 23, 2008 7:15 pm

Lucio Rashan /Utcák/

Ashan kérdőn néz rád. Rémült szeméből csak a tanácstalanságot tudod kiolvasni. Menekülési útvonal mindenesetre több is adódik - legalábbis ezt konstatálod ahogy körbepillantasz az utcában. Az utca hosszan folytatódik, és két másikban is eltűnhetnétek. De nyilván nem csak ennyien üldöznek - nem is gondolná az ember hogy egy ilyen kocsmai verekedést ilyen komolyan vesznek. Lassan hömpölyög át tudatod tengerén a gyanú, hogy itt minden előre meg volt rendezve. Egy kocsmai verekedés miatt nem fog egy egész szakasz katona üldözni. Vagy ez csak szimpla paranoia és a csak a városban ilyen szigorúak a törvények.
A város kapunál legalábbis elég szigorúan ellenőriznek... még Toronhoz képest is szigorúak, bár valószínűleg ott csak a tolvajokra vannak ráállva.
Meneküljetek? Vagy szálljatok szembe azzal ami befordul a sarkon pillanatok múlva - bármi legyen is az? Ashanra nem számíthatsz...már tudod hogy neked kell döntened...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Csüt. Okt. 23, 2008 5:51 pm

Ayden Shadowstep /Kikötő/

Szinte futva teszed meg a mólók és a fogadó közti távolságot. Csak el ne szalaszd. Épp időben érsz arra a helyre, ahonnan a férfi bámult rád. Vajon tényleg férfi, vagy ez csak meddő általánosítás? Ahogy a fal mellé érsz, épphogy egy pillantást vethetsz az alakra ahogy a keskeny, macskaköves utcáról letér egy másikba.
Utánarohansz. Igyekszel nem nagy zajt csapni, hiszen akár tetszik akár nem mégiscsak tilosban jársz. Nyilván ez a valaki sem szeretné ha feltűnést keltenél a szaladgálásoddal. Szerencsédre elég gyakorlott vagy a lépteid hangjának tompításában - a lábbelid is úgy van kialakítva hogy segítsen ezen a problémán.

/Utcák/

Halk kopogással a lábad alatt te is befordulsz a sarkon, ahol a férfi is. Igen, most már ezt is látod. Vagy legalábbis sejted a testfelépítéséről. Néhány lépéssel utolérhetnéd, ha tovább rohannál, de valami azt súgja hogy ne tégy ilyet. Talán gyanús lenne ha mellette mennél, sőt, az is megfordul a fejedben, hogy a férfinek jóval előtted kell haladnia hogy szólhasson a társainak, nem ellenség érkezik a búvóhelyre - vagy nevezzük bárhogy is azt a helyet, ahova most igyekeztek.
Jó néhány perces séta után egy kétszintes házhoz értek. Hát ennyi titkolózás után, számítottál te föld alatti járatoktól kezdve egy város melletti raktárépületig mindenre, csak arra nem, hogy a városnak talán épp a közepén egy kétszintes kőépülethez vezetnek.
A felső szinten még ég valamilyen fényforrás, ez egyből feltűnik, de nincs ebben semmi szokatlan, az utca többi házából is világosság szűrődik ki. Ahogy a férfi közelebb ér, nyílik a kert kapu, ő pedig eltűnik a sövény mögött....

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Ardea Flammeo
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 27
Age : 27
Státusz : Tűzvarázsló
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Kyr - származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Okt. 22, 2008 9:51 pm

KM /fogadó előtt/

A rettegés teljesen átjárja a testem. Amikor az ajtóhoz érek, már a térdeim is kocognak. Nem tudom megérteni, mit láthat rajtam. Ráadásul nyáladzik... fúj... Ekkor azonban egy idős ember lép ki, mögöttem a fogadóból. Szerencsére elvonja a figyelmem a kellemetlen következtetésektől. A felajánlást örömmel fogadom.
-Örömmel venném ha elvinne.-mondom minél nyájasabban. Egy pillanatra, azért felmerül bennem hátha csapda. Azonban hamar el is vetem. Hisz egy ilyen öreg ember mit árthatna nekem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucio Rashan
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 40
Age : 26
Státusz : Harcművész
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Okt. 22, 2008 7:28 pm

KM /Utcák/

Valahogy volt egy hasonló érzésem, hogy mi leszünk a bűnbakok, de ezt nem lehetett szó nélkül hagyni, amit a kocsmában művelt az a figura. Kicsit urrá lesz rajtam a pánik. Most mit tegyünk. Hagyjuk el a várost. Valahogy álcázzuk magunkat. Annyi kusza gondolat jár a fejembe, hogy nem tudom mit tegyek. Esetleg a kikötőbe nem mennek annyira. Rá nézek Ashanra, de nem tudom mit mondjak neki. Majd halkan elmondom neki a gondolataimat.

- Nem tudom barátom! Lehet, hogy elkellene hagynunk a várost vagy esetleg álcázzuk magunkat, de le is bukhatunk. Nekem nincs túl sok kedvem egy cellában letölteni éveim nagy részét. Ha benne vagy abban, hogy maradjunk, akkor szerintem menjünk le a kikötőbe és keressünk egy fogadót! Ha van valami jobb ötleted, akkor mondjad! -mondom neki kétségbe esve és kissé dadogva.

Még sosem kerültem ilyen helyzetbe, kivéve a tanoncéveim során, de akkor nem a börtönbe kerültem érte, hanem plusz feladatokat róttak csak ki rám. Ashan válaszát várom, hogy, hogy dönt, habár én szívem szerint elhagynám a várost. De vajon a titokzatos Elric úr kitudna húzni a csávából? Teszem fel a kérdést magamnak. Kissé megbújva várom amíg a kereső városőrök eltávolodnak tőlünk, majd Ashantól függően indulok tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Okt. 22, 2008 6:58 pm

KM /Kikötő/

Lassan sétálok vissza a kikötő szegényebb részébe, hiszen még van elég időm. Valójában csak most, hogy sötétedik, fog el pár pillanatra a félelem. Mi van, ha nem lesz ott? Ha csak átverés volt minden, és senki nem fog várni? Megrázom a fejem. Biztos nem így lesz. Ha már eddig eljutottam, nem lehet ez a vége.
Megérkezek a fogadó környékére. Sehol semmi, egyetlen árva lélek sem jár erre. Körbepillantok, de nem bírok sokáig egyhelyben ácsorogni. Feszülten fülelek, de csak a patkányok halk neszezését hallom és a hullámokat, ahogy a mólóknak csapódnak. Elkezdek járkálni, mert ha nem teszem, rögtön elkezdek félni. Félni attól, hogy hiába várok.
Egyszer csak furcsa érzésem lesz, mintha nem lennék egyedül. Hátra fordulok és meglátok valamit vagy inkább valakit az árnyak között. Jobban szemügyre veszem. Igen, egész biztosan áll egy ember a fogadó mellett; vagy ezt csak a remény láttatja velem?
Úgy tűnik, engem figyel. Aztán megmozdul. Elmegy. Talán azt akarja üzenni, hogy csatlakozzak hozzá. Nem láttam az arcát, így nem tudom, vele beszéltem-e a nap folyamán. Miközben távolodik, körbenézek még egyszer. Más nincs itt, teljesen kihalt az utca. Visszafordítom a fejem és az alakot nézem. Valami azt súgja, induljak utána. De mi van, ha csak egy járókelő, aki hazafelé igyekszik? Mi van, ha elmegyek és a délelőtti férfi nem talál itt? Jaj, az Istenekre! Gyerünk Ayden, így elszalasztod! korholom magam.
Valóban, a férfi már kezd beleolvadni az éjszakába. Ha nem megyek utána, elveszítem a nyomát. Magamat átkozva eredek utána és igyekszem beérni
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Okt. 22, 2008 11:21 am

Ardea Flammeo /Fogadó/

Lassú léptekkel haladsz el a székek és asztalok között. Ahogy elhaladsz a fura páros közelében, a nő lesüti a szemét és nézelődni kezd. A kopasz férfi nyálcsorgatva néz feléd - akár egy éhes bennszülött mikor sülthúst lengetnek előtte. A mögötted álló hosszú út ellenére és baljós érzés fog el. Félelem tölt el a látvány hatására és ezen a páros kisugárzása sem segít különösképpen. Halk koppanást hallasz az asztal alól aztán a dagad férfi hirtelen elkapja rólad a tekintetét. Társára néz, akinek a szemében megláthatott valamit, amitől elkezdi az asztalt bámulni. Ezekszerint inkább úr-szolga viszonyban vannak.
A fogadót minden gond nélkül elhagyod, a poros utcára lyukadsz ki. Valahogy be kéne jutni a belvárosba. Megpattanásik feszült idegeid ellenére sem veszed észre hogy valaki a hátad mögül közelít feléd. Bár aggodalomra semmi okod, csak idős férfi jön ki az épület mögül, mégis megijedsz. Valószínűleg könnyített magán, mielőtt továbbindul, mert miután elhaladt melletted, felugrik a melletted álló ócska szekérre. Néhány hordó és némi széna az összes rakomány, de ahogy ezen mélázol, hirtelen arra leszel figyelmes, hogy a férfi fogatlan száját mosolyra húzva bámul téged.
- Tán a belvárosba' igyekszik az úrfi? - kérdezi elfúló hangján. - No, nem kell ám megijedni tőlem, nem vagyok én valami félelmes ember. Ha szeretné szivesen elviszem. Van itt még hely a bakon.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Okt. 22, 2008 10:57 am

Lucio Rashan /Fogadó/

Felkapsz egy széket, de mikor az asztal aló kikászálódó férfi felé fordulnál hogy fejbecsapd a székkel, megtorpansz. Egy nagy darab alak kerül a háta mögé és hatalmas ütést mér a tarkójára. Az pedig összecsuklik és eldől mint egy zsák krumpli. Először arra gondolsz, Ashan csak besegít egy kicsit, de ez a véleményed igen gyorsan megváltozik, mikor hozzávág egy széket a másik férfihoz, téged pedig a karodnál fogva rángat ki a kocsmából.

/Utcák/
Kirohantok a macskaköves utcára. Most vajon merre? - akarnád feltenni a kérdést, de amikor jobb oldalról paták kopogását halljátok, a kérdést megválaszoltnak tekinted és ellenkező irányban kezdek el rohanni. Társad valószínűleg az utolsó pillanatban ránt be egy kis utcába, ami alig szélesebb egy kocsinál. Kígyózva kanyarog fel a domboldalon. Futásból lassan kocogásra váltotok, majd ez is sétává alacsonyodik.
- Talán megúsztuk. - lihegi Ashan. - Most merre?
Rámutatsz egy alig észrevehető utcácskára. Valószínűleg emlékeznek az arcotokra. Nem csak a dulakodók, hanem a kocsmáros is. Csak idő kérdése hogy kézrekerítsenek titeket. Ha így van, komoly bajban vagytok. Itt a bőrötök a tét. Elindultok a szűk, sötét és szemetes utcán. Már negyed óra is eltelhetett a balhé óta, talán megúsztátok. De csak talán. Léptek zaja hangzik felétek, a kiáltások pedig erősödnek.
- A környék összes utcáját átkutatni! - kiabálja egy mély, zengő hangú férfi. - Itt lesznek valahol! Giorne pedig rajzolja le az arcukat.
Ha le tudják rajzolni az arcotokat a kocsmáros vagy a verekedők elmondása alapján, az óráitok megvannak számlálva...Ashan ijedt szeméből kiolvasol egy kérdést: Mit tegyünk?

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Okt. 22, 2008 10:12 am

Ayden Shadowstep /Kikötő/

Egy csodálatos napot tölthettél a kikötőben és ezzel újabb vágyad teljesült. Beszívhattad a tenger illatát - ezúttal halszag nélkül - a naplemente pedig a parton ücsörögve ért. Egy darabig nézed, de aztán elhatározod hogy elszakadsz a látványtól hogy találkozhass végre ezzel a Bagollyal. Ahogy idefelé jövet a kikötő fokozatosan szépült és a halszag is kezdett eltűnni, most ugyanazt visszafelé élheted át. Nem sietsz - hiszen időd van még bőven - a találkozó úgyis csak egy fertályóra múlva lesz. Ha ugyan nem átverés az egész. Vajon miért nem mondhatta meg pontosan a helyszínt? Nyugtalan érzéseidet legyűrve ballagsz végig a tenger mellett. Közben a fény helyébe a majdnem teljes sötétség került, a pislákoló vagy éppen ragyogó csillagok őrszemekként veszik körül a sápadt Holdat.
Megérkezésed első néhán percét fel alá járkálással töltöd. Úgy látszik teljesen egyedül ácsorogsz - vagy éppen fel-alá járkálsz mint egy mérgezett egér - a kikötőnek ezen a részén. A Hold fényében látod, ahogy a mólókra néha-néha felcsap egy hullám, érzed ahogy a szél a hajadat borzolja, aztán mikor hirtelen érzéstől vezérelve megfordulsz, tőled kellő távolságban egy ember sziluettjét látod meg. Az fogadó árnyékában álldogáll téged nézve - nem esik rá fény így inkább csak sejted hogy ott van mint tudod. Miután észreveszed még néz egy rövid ideig, aztán lassan megfordul és továbbindul. Vajon most azt szeretné hogy kövesd? Ez könnyen meglehet.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Ardea Flammeo
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 27
Age : 27
Státusz : Tűzvarázsló
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Kyr - származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Okt. 21, 2008 8:09 pm

KM /fogadó a déli kapunál/

Rémítő a gondolat, hogy üldözőből üldözött lehetek. De ha védekezni akarok, keresnem kell egy eldugottabb helyet, hisz itt nem varázsolhatok. Érdekes reakciókat váltana ki egy tűzvarázsló. Toroni kutyának, meg nem hazudom magam. Szóval csak felhívnám magamra a figyelmet, talán az őröket is... Felállok az asztaltól dolgom végeztével, és az ajtó felé indulok. Kíváncsian figyelem a reakcióikat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucio Rashan
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 40
Age : 26
Státusz : Harcművész
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Okt. 21, 2008 6:41 pm

KM /Vidám C Fogadó/

Ha a közelemben találok egy széket azt a társához hozzávágom, majd még kettőt belerúgok. Ha nincs a közelemben szék, akkor is nagy lendülettel a társának rontok neki. Minden erőmet összeszedem az ütéseimbe. Remélem kifekszik, mert lassan elkellene hagyni a fogadót. Hamarosan ideér a városi őrség. E közben odaüvöltök Ashannak.

- Ashan! Végeztél már? Hamarosan elkellene hagynunk a fogadót, mert jönni fog a városiőrség! -kiáltom oda neki, mint aki jól végezte dolgát.

Várva Ashan válaszára, arra figyelek, hogy ellenfelem, nehogy ossza nekem a pofonokat. Ha kiütném az ellenfelem, akkor segítek Ashannak és utánna elhagynánk a fogadót, hogy másikat kereshessünk. Most is valami lepukkantam fogadót próbálok keresni. Ha nem találok másikat, akkor megfelel egy drágább is, habár már alig maradt némi aranyunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   

Vissza az elejére Go down
 
Háromfejű Árnyak (Játéktér)
Vissza az elejére 
9 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: Fantasy :: M.A.G.U.S. :: Krónika-
Ugrás: