Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Háromfejű Árnyak (Játéktér)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Jan. 19, 2009 2:11 pm

Lucio Rashan /Az Irattárban./
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, délelőtt

Az irattár egy hatalmas, sárga-fehér épület a hercegi negyed szélén. Homlokzatán hatalmas vízköpők kőből faragott szobrai tekintenek le a széles márványlépcsőn és a hatalmas tölgyfaajtón keresztül az épület belesjébe igyekvő emberekre. És persze az egyéb humanoidokra.
- Ötleted, hogy hol kezdjük? - szegezi neked a kérdést Lynnas, ahogy tanácstalanul álldogáltok a lépcső aljában. Ha ő is tanácstalan, aki úgy ahogy ismeri a várost, mit szólhatsz te?
Még akkor is azon gondolkozol, mit keressetek itt pontosan, mikor egy tucat lépcső megmászása után beléptek az ajtón. A kinti ragyogó napfény után néhány pillanatig semmit sem láttok. Mintha itt bent teljes sötétség lenne, aztán mintha valaki lassan kapcsolná fel a világítást, egyre világosabb és élesebb a kép. Hosszú folyosó, a végén két lépcsővel, amik ugyanoda igyekeznek. A bordó szőnyeg végén, ami a hófehér kőlapokon fut végig, közvetlenül a lépcső előtt egy íróasztal unatkozik magányosan. Egy férfi ül unott arccal rátok tekintve.
- Miben segíthetek? - kérdezi az arckifejezésénél is unottabb hangszínnel, ahogy közelebb értek.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Jan. 19, 2009 1:58 pm

Iaran Qurass /Égő házban/
Rügyek hava, 11. nap utáni nap, délelőtt

Köhögve, a füsttől fuldokolva botorkálsz ki a házból. Azon a lyukon mész ki, amin bejöttél. A lábaddal a szétszóródott téglákat és szanaszét heverő törmelékdarabokat kerülve mész az erdő szélére. Elég jól követhető csapást hagytak maguk után. Amíg ilyen szédítő iramban haladnak, nem okoz majd gondot követni őket, bár a lovadat lépésben kell magad után hoznod.
A lovad még mindig elrejtve vár az út mellett, ahol hagytad. Ahogy elindulsz hogy érte menj, eszedbe jut, hogy a kutya éhen fog pusztulni, ha a sorsára hagyod. Óvatosan közelítesz a poros udvaron keresztül a kutyaólhoz.
A rohadó deszkákból összeeszkábált ól leghátsó végében nyüszít összekuporodva, a félelem színezi idegenné a tekintetét. Az állatok olyan őszinték. A szemükben minden érzelmet megtalálni. Tisztán, hamisítatlanul és félreismerhetetlenül. Szeretetet, félelmet, alázatot, vagy épp a kimondatlan kérések keltette vágyat. Úgy döntesz, először a kötélnél fogva óvatosan kihúzod a kutyát hogy elvághasd a kötelet. Pontosan belövöd azt a távolságot, ahol még biztonságosan foghatod a kötelet és nem kap a kezed után.
Hátralépsz. A kutya óvatosan, remegve félő, mégis alázatos tekintettel dugja ki az orrát lakhelye ajtaján, aztán mint akit puskából lőttek ki, rohan, maga után húzva egy néhány hüvelyk hosszú kötéldarabot, te pedig csak nézel utána...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Zaethus
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 43
Age : 29
Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester
Registration date : 2008. Nov. 18.

Karakterinfo
Faj: KM / Warhammer/ Kyr származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Jan. 19, 2009 11:01 am

Km, Anthias Darkblood /Bérház/
Psz. 3911. Rügyek hava, 11. utáni nap délelőtt

Amint belépett a három alak, szinte megnyugvást éreztem hogy nem valami földöntúli lény akarta rám törni az ajtót. A tőrt eltettem , higgadtan leültem majd bemutatkoztam.

-Én nem egy inas volnék!
-Anthias Darkblood vagyok!
-Nem ismerem egyikőtöket sem, szóval mit akartok?
"Ha éppen harcra kerülne a sor, lehet hogy alulmaradnék....mivel ebben a szobában kevés a hely."
A kandallóban pattogott a tűz, a szél süvített be a nyitott ajtón.
Három egy ellen elég rossz aránynak tűnik, így hát lenyugodtam.
Ekkor még egyszer megismételtem a kérdésem de most higgadtabban mint eddig valaha is.
-Miben lehet szolgálatotokra szerény személyem?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Jan. 18, 2009 11:20 pm

KM /Tábortűznél/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, este

Hosszú nap volt. Ez az első alkalom, hogy kint kell töltenem az éjszakát, idegenek közt.
Mosolyogva adom vissza a poharat.
- Köszönöm az ételt és az ital...nagyon finom volt - mondom kedvesen és felállok. Nyújtózkodom...
A hang váratlanul ér s a nyújtózkodás élvezetét töri ketté. Megfordulva Ibrahimot pillantom meg. Az ajánlata csábító, mégis inkább a saját vackom mellett döntök, valami azt súgja nem lenne jó ha közelebbi kapcsolatba kerülnék vendéglátómmal, míg nem feltétlen szükséges...
- Uram ön roppant kedves, köszönöm a vacsorát és a társaságot, de ha meg nem haragszik inkább a saját választott helyemen aludnék, s nem zavarnám meg e meghitt "családot" - bókolok felé udvariasan.
- Nyugodalmas jóéjszakát kívánok Önöknek ... - s hátralépve, újból kedvesen bólintva elmegyek, hogy megkeressem a lovacskám, és visszavezessem a holmink mellé. Meglelve a szekeret ahová a zsákom és a tarisznyám tettem, alvóhelyet vackolok magamnak a nyeregből, a zsákból és a tarisznyából. Előszedve a takaróm, még egy darabig üldögélek Álom első lábai mellett, s lehajtott fejét simogatom, s halkan kedveskedve beszélek hozzá.
Mikor a tábor elcsendesedik és a tűz még pislákol a parázs felett, előszedem a tarisznyám mélyére rejtett, kendőbe takart papír és fadarabkákat, melyeket el kell tűntetnem nyomtalanul atyám utasítása szerint. Csendesen a tűzhöz lépdelek, vigyázva a már alvók álmára, és a lángok közé szórom a szilánkokat és a papírdarabokat.
Megbizonyosodom felőle hogy az éhes lángnyelvek rávetik magukat a nekik szánt táplálékra, és visszavonulok a kis "fészkembe". Magamra tekerem a takaróm és elhelyezkedem a zsák és a tarisznya közt. Fejem a nyeregre tett, összehajtogatott köpenyemre hajtom. A kantárt a kezemre tekerem, így Álom mozgása felébreszt ha bajt érez.
Koncentrálni kezdek ahogy atyám tanította.
Mivel távol vagyok a tűztől, így az éjszaka hűvösnek ígérkezik, s ezt megelőzendő igyekszem felmelegíteni magam az ébredésig. S mikor már kellőképpen kellemes és kényelmes a helyem, akkor még egy apróság az eszembejut. A tűz mellett az a két férfi nem bízott bennem. Amiben talán van igazságuk hiszen idegen vagyok, ám nem szeretném ha meglepnének. Másik apró, de hasznos tanítás segítségével éberré teszem az elmém arra az esetre ha valaki három lépésnyire megközelít, akkor mindenképpen felébredjek akár az éjszaka közepén is.

/ 6 pszí pont (6 órányi +2 fok testhő emelés) 1 pszí pont ébresztésre /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Jan. 18, 2009 11:08 pm

KM /Romos, kiégett épület/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 13. nap délben

Kíváncsian emelem le a legközelebbi ép könyvet. A megperzselődött lapon valamiféle kép van, egy növény precíz rajza, mellette egy pirosas bogyó, nyilván a termése. A másik oldalon pedig tárgyilagos leírás egy ír elkészítéséről, mely égési sebek kezelésére alkalmas, illetve egy főzeté, amit fájdalmak ellen hatásos. Nos, úgy fest, nem ez a megfelelő könyv…
Óvatosan visszateszem, majd a következőért nyúlok. Ebben a példányban is vannak ábrák, de számomra teljesen értelmetlenek, ráadásul az írásjeleket se tudom elolvasni. Megint mellé. Lássuk a harmadik jelöltet.
Ennek a szövegét ismét képes vagyok elolvasni. Gyorsan át is futom, nem tart sokáig, sajnos a lapok jó része elégett. Ami maradt az alapján történelemkönyvnek tippelem. Meglehetősen érdekes történelemkönyvnek. Persze az igazán érdekes rész nincs meg. Viszont van itt egy szó, „pápaszemes” ? Ezt már hallottam, nem is rég. Selen nevezte így Baglyot. Róla szólna ez a rész? Újra átfutom a sorokat és ekkor feltűnik egy kézzel írt jegyzet a lap szélén, amit eddig eltakartam. „Csak a fiú élheti túl”, ez mellé jegyezték fel azt, hogy „korántsem biztos”.
- Hát, úgy látszik mégis – suttogtam. Kezdett a hideg futkározni a hátamon a könyvtől. Ez nem történelem, inkább jóslat, méghozzá valóra vált jóslat. A tekintetem önkéntelenül is egyetlen szóra vándorolt. „Árny”. Nem valami bíztató, és ez enyhe kifejezés részemről. Vajon ez a könyv megtalálható a könyvtárak valamelyikében? Akkor sok mindent megtudhatnék, hiszen ez csak pár mondat.
Kérdésemre Selen egy nagyobb könyvre bök az egyik alsó polcon. Azt is a kezembe veszem. Szerencsére nagyon jó állapotban van. Belelapozok; mindenütt csak nevek, dátumok és a rokoni kapcsolatokat jelző vonalak. A lapok mindegyike díszes és drága merített papír, a kezdőbetűk szabályos kis műalkotások, a férfiak és nők nevei külön színnel jelölve.
Vágyakozva végigsimítom az egyik oldalt, bár nekem is lenne egy ilyen könyvem. Bár tudnám, kik voltak az őseim. Aztán megrázom a fejem. Pha, minek? Mire mennék egy sor rég halott ember nevével, hiszen ez csak ennyi. Nevek, amikhez nem tartozik arc, mosoly, szó, semmi…
- Nos, azt hiszem ezért jöttünk. A barátod meg lesz elégedve – mondom a lánynak, majd magamhoz szorítom a zsákmányt és visszaindulok a temető felé. Út közben fölnézek az égre. Ma még pihennem is kell, ha este munkám lesz. Ez a Le Blanc is jól tud időzíteni, annyi szent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Jan. 18, 2009 8:45 pm

Sophi di Medici /Kabin/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap utáni nap, napnyugta előtt 2 órával

A folyosó teljesen üres, eltekintve egy fal mögül kilógó lábszárcsonttól. Lassan indulsz felé, aztán ahogy a folyosó elkanyarodik az egész csontvázat megpillantod. A lépcsőt hamuszerű por borítja és biztos vagy benne ha hozzáérsz a csontvázhoz belőle is ilyesmi lenne. Az is furcsa, hogy a hajó nem billeg, egyáltalán semmit sem csinál. Egy helyeben van, szinte szilárdan áll. A fedélzetről izgatott kiáltozást és sikoltozást hallasz. A döntés pillanata. Megnézzük ki vagy mi okozza a sikolyt vagy maradjunk itt lent az édes tudatlanságban. Ha veszélyes előbb utóbb lejön, de minek bevárni a halált?
Meg aztán...furcsa, de nem a fejed fölött keletkeznek a hangok, hanem veled egy magasságban. Talán rosszul hallottad, mindenesetre a kíváncsiságod nem hagy nyugodni. Felmész a fedélzetre. A szél kapja fel a hamut és viszi messze el a fedélzeten, néha bele a tengerbe néha pedig...a partra. Megvan a kiáltozás forrása. A hajótok belerohant a kikötőbe, porrá zúzva egy részét. Mintha katapultokkal bombázták volna le. Az emberek jajveszékelve rohangálnak, egy nagy csapat ember gyűlt a hajó köré.
- Egy túlélő! Ott! A hajó orránál! - egy férfi kiabál nagyjából egy embernyi mélységből. Könnyedén leugorhatsz közéjük,bár kérdés hogy hogy reagálnak majd. Nem vádolnak-e meg hogy te vagy a hibás a porrá zúzott emberekért. Viszont más kiút nincs...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Jan. 18, 2009 8:42 pm

Ardea Flammeo /Bagoly rejtekhelye/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap utáni nap, napnyugta után

Aprót csettintesz és az ujjad hegyén apró lángnyelv kezd el táncolni. Ahogy fellobban szinte a semmiből a fáklya meggyújtásához hasonló hang hullámzik szét a teremben. Persze sokkal halkabb, ez jóval kisebb tűz. A többi tűzvarázsló rezzenéstelen arccal figyeli a trükkjeidet, nekik ezt második osztályban megtanították. Nem is őket akartad meglepni, de Bagolynak sem kerekedik el a szeme. Inkább halvány mosolyra húzódik a szája széle. A győzelem biztos tudatában mosolyognak így az emberek. Aztán a lángnyelv eltűnik apró, kis barack méretű füstgomolyagot engedve szabadjára a szobában. Aztán az is elenyészik a levegőben, Bagoly pedig szólásra nyitja a száját.
- Tökéletes végszó ez, azt hiszem. Amit mond az pedig végképp felkeltette a figyelmemet. Kit óhajt megtalálni? Úgy érzem ez remek tárgyalási alap lenne. Én segítek magának megtalálni az illetőt, maga pedig segít nekem kavarodást csinálni egy nagyobb üzlet kedvéért. Gondolom tudja ki vagyok, így elég nagy az esély hogy megtaláljuk. Nos, mit mond? - a szemei komolyak maradnak és furcsa ez egy tolvajkirálynál, de őszintén csillognak. Talán többet rejt a tolvaj aki melletted ül, mint sejtenéd, talán csak mesteri szintre fejlesztette a színészi képességeit.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Jan. 18, 2009 8:33 pm

Anthias Darkblood /Bérház/
Psz. 3911. Rügyek hava, 11. utáni nap délelőtt

Egyetlen mozdulatba sűrítetted bele az egészet. Kiakasztottad a láncot, ami csörögve himbálózott az ajtóról lógva, aztán lenyomtad a kilincset és kitártad az ajtót. Te végig az ajtó mellett állva szorongatod a kést, mikor beszabadul egy nagy darab meg két kisbb fickó.
- Hé, öcsi, rakd el a kést, de baromi gyorsan. - a szavakat csak úgy köpködi feléd. Megalázóan felsőbbrendű tekintettel és tartással. Nagy darab férfi, előkelő ruhában. Legalábbis előkelő volt, mostanra elég mocskos és rongyos lett. Lehet hogy útközben tépte le valakiről. A másik kettő sokkal nyurgább, arcuk kreolos, szemük mélyen ülő, a ruházatuk ugyanolyan mocskos és rongyos mint a főnöké, de az övék soha sem volt drága ruha.
- Anthias Darkbloodot keressük. Gondolom valami inasféle lehetsz vagy mittudomén. Hol az urad? - aztán csak jött a csend. Az a feszült fajta, amikor az indulatok pattanásig feszülnek és akármelyik pillanatban csontok törhetnek és belső szervek csoroghatnak a padlóra. Vörösre festve a szobát.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Jan. 18, 2009 8:28 pm

Shellin Vaillant /Tábortűznél/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, este

A tündérek tánca lassan elálmosít mindenkit, és ahogy abbahagyják a táncukat, el is kezdenek szállingózni. Takarók kerülnek elő, néhányat leterítenek a tábortűz mellett, néhányat összehajtva hagynak ott. Kérdő tekintetedre az egyik kislány felel.
- Ibrahim szerint ma nem esik az eső, és hideg sem várható, elég a takaró. - mondja ezt olyan tekintettel, mintha ez mindent megmagyarázna. Ibrahim talán több mint aminek látszik és nem is alaptalan a tartózkodásod tőle.
A gyerekek az elsők akik a takaróba bújnak, aztán néhány felnőtt is követi a példájukat. Két férfi a szekerek felé veszi az irányt és nem is jönnek vissza. Valószínűleg őrködnek.
- Neked van takaród gondolom, de adhatunk egyet mi is, hogy ne kelljen nagyon pakolásznod. Persze csak ha szeretnéd. - a hang mélyen zengő és barátságos, mégis majdnem kiugrasztotta a szíved, ahogy megszólalt a füled mellett. Ibrahim hangja. Közben a tábortűz mellett már csaka két gyanakvó férfi ül és Ibrahim felesége egy kicsivel arrébb.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Lucio Rashan
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 40
Age : 26
Státusz : Harcművész
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Jan. 18, 2009 2:58 pm

KM /Városi Könyvtár/

/P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, délelőtt/

Ezt a nőszemélyt, mindig csak robotoljunk!

- Rendben, előbb az irattárba megyünk! - ha nem ezt mondom neki, akkor tuti, hogy kinyír!

Követem, majd a leégett épületek és az eltűnt személyek között keresek összefüggést az iratokban. Ha találtam valamit rögtön szólok Lynnasnak.

- Szerintem titokba kellene mindent csinálni, Bagoly tudta nélkül! Aztán odaállítani, hogy elvégeztük a ránk bízott feladatot. De ez csak az én véleményem, nehogy előbb elinéztessen minket.

Várom Lynnas véleményét, kíváncsí vagyok mit szól hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iaran Qrass
Kezdő
Kezdő


Hozzászólások száma : 3
Age : 41
Registration date : 2008. Dec. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Csüt. Jan. 15, 2009 11:49 pm

KM(Égő házban)
Rügyek hava, 11. nap utáni nap, délelőtt

A falontátongó lyukon keresztül egy hálószobába jutok .Illetve abba ami maradt belőle.Az ágy félre dobva az ajtó leszakítva.Sűrű füst gomolyog a mennyezet magasában,de még íyg is ,hogy nem telített vele a levegő marja a szemem.A kiabálásomra nem érkezik válasz és a csecsemő se sír.
Gyorsan belépek az ajtó maradványain,körbe pillantok a helyiségben nyitott vagy letépett ajtók -kamra,konyha itt biztos nem lesz senki-zárt ajtó valószínüleg szoba-itt még lehet valaki.Ide is benyitok azaz csak nyitnék.Sietségem ellenállásba ütközik elsőre nem jutok be.Erősebben próbálkozom s az ajtó lassan enged.A nehézségre hamar fényderül egy asszony teste hever itt-holtan. A csecsemő sehol.A butorok izzé-porrá zúzva hevernek egy rakáson.A hőség és a füst már elviselhetetlen.Ki kell mennem.Köhögve,harákolva,botladozva jutok ki a friss levegőre.Majdnem térdre esem szomjazom a friss levegőt.Itt már semmit se tehetek.A szülők halottak a csecsemőt elvitték ezek a...nem tudom.Szólni kéne valakinek jelenteni mi történt.De kinek?Ha most visszamegyek segítségért ezek a lények már árkon bokron túl lesznek a csecsemővel.Szerencsétlennek így sincs sok esélye nem vagyok nyomolvasó.Tétván forgatom a fejem a ház és a lények valamint a felé ahol a lovam hagytam.Elmegyek az erdő szélére ahol az alakokat láttam eltünni.Siettek nem volt idejük óvatoskodni.Remélem tudom követni őket.Elmegyek a lovamért.Mire visszajutok a tanyához az épület teteje beszakad s lassan az enyészeté lesz.Nekiindulok a sűrűnek.Aztán eszembe jut valami a legtöbb háziállat eltudja látni magát,de a kutya -a kikötött kutya-nem s kitudja mikor fog erre járni valaki.Óvatosan megközelítem az állatot.S valamilyen módon szabadon engedem.Utána a lehető legnagyobb figyelemmel a lények után indulok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sophi di Medici
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 6
Age : 27
Státusz : Fejvadász
Registration date : 2008. Nov. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Jan. 14, 2009 8:49 pm

Drake Shan/Kabin/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap utáni nap, napnyugta előtt 2 órával

Fel tápászkodás után leporolom magam.
Miután rendbe szedtem magam hallgatom egy darabig a sikolyokat.
-Bizonyára utam véget ért ezen a hajón. Mondom magamban.
Utoljára körül nézek a kabinban hogy minden ami kell nálam van e.
Azután rá néztem a medálra és valahogy úgy éreztem jobb ha nálam marad.
A hamu helyére is oda tekintek.
-Szegény ember,vajon mit tett hogy ezt érdemelte?
Fogom hirtelen és kinyitom az ajtót.
Nézek jobbra,nézek balra...senki...
Rossz érzésem támad,túl elhalkult mindenki...
Gondoltam csak úgy, és elindultam a hajóorr felé...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ardea Flammeo
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 27
Age : 27
Státusz : Tűzvarázsló
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Kyr - származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Jan. 14, 2009 7:08 pm

KM /Bagoly rejtekhelye/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap utáni nap, napnyugta után


Pár pillanatig hallgatom a csöndet. A tűz kellemes ropogása mindig segített a koncentrációban, és a mostani helyzetben ez nagy segítség volt. Hiszen a hallottak alapján az itteniek mind Ordaniak. Leszámítva Baglyot. Ha feltételezem, hogy mind Tűzvarázsló akkor, hacsak nem renegátok, nem véletlenül vannak itt és valószínűleg a rend is tud már a dologról. Ha ők nem tettek eddig ellene akkor nyilván nem is ellenzik. Viszont az én feladatom a rejtőzés lenne, hiszen sebhelyes így könnyedén felfedezhet és elmenekülhet, vagy esetleg végezhet velem. Ez elég nagy kockázat.
-Igen! Nekünk Ordaniaknak hatalom adatott a tűz felett. A tűz azonban kétélű fegyver, használata nagyon hatékony és látványos, de legalább annyira veszéjes is. Engem most elsősorban a feltűnősége aggaszt. Ugyanis én egy embert keresek, aki nagyon hamar köddéválik ha meglátja a kis tüzijátékunkat.
Közben szép lassan, hogy senkiben ne keltsen ilyedelmet felemeli az öklét. Az utolsó mondat vége felé csettint egyet, melyel életre hív egy apró lángnyelvet* az újja hegyén. A kis lángnyelv hatására a rájuk vetülő árnyak szinte varázsütésre tűnnek el.
-Valahogy így.
Majd hűvejkújját akár egy gyertyát takar el a másik tenyerével, és egy apró fújással vet véget a lángnyelv pályafutásának.
-Nekem ez az elsődleges feladatom, minden más csak ezután jöhet.

/*Lángteremtés/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zaethus
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 43
Age : 29
Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester
Registration date : 2008. Nov. 18.

Karakterinfo
Faj: KM / Warhammer/ Kyr származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Jan. 12, 2009 11:01 am

Km, Anthias Darkblood /Bérház/
Psz. 3911. Rügyek hava, 11. utáni nap délelőtt

Most vagy soha....a határidő nem valami sok.
Elhatároztam magam, kinyitom az ajtót és lefegyverzem az illetőt aki rám akarja törni az ajtót....bárki vagy bármi is legyen az.

Szívem olyan hevesen dobogott, hogy még saját gondolataimat sem hallottam tisztán.
Vettem egy nagy levegőt és elfordítottam a kilincset.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Jan. 11, 2009 7:14 pm

KM /Tábortűznél/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, este

Ízlik a vacsora és az ital is, igen különleges..Ignoar... még nem hallottam róla pedig lám, alig hagytam el apám birtokát még nem vagyok olyan messze az otthontól.. Kellemes hangulat uralkodik a tűz körül. Hallgatom a beszélgetéseket és kortyolgatom az italt. Egy idő után picit hátrébb húzódom a lángoktól, hiszen már nem fázom.
- Lorainne...szép név - ízlelgetem a hangzását és elmosolyodom. Dallamos és van benne valami különleges... de a többi beszédfoszlány kizökkent a gondolkodásból.
Amikor az egyik férfi megjegyzi, hogy furcsa dolog hogy egyedül utazom, majd amásik megtetézi azzal hogy akkor biztos veszélyes lehetek csak elmosolyodom, és megcsóválom a fejem, mintegy magamnak. S talán az ital, talán a biztonságérzet, de végül is nem tudom mi késztet arra, hogy felpillantsak és a hang gazdájának szemébe nézzek a tűz fényén át. Nem titkolom a kíváncsiságom, s nem kapom el a tekintetem ha visszanéz. A szemébe nézve kicsit elfordítom a fejem, s felhúzva kissé a szemöldököm, küldök felé egy kihívó pillantást, majd elmosolyodom elvéve az élét a tettnek.
A lányok szavaira csak belemosolygok a poharamba, most nem nézek körbe, nem keresem meg az említett Joshuát.
Egyszer csak csend lesz, s felpillantva meglátom a hirtelen némaság okozóit.
A tündérkék kerültek elő ki tudja honnan, hisz egész este nem láttam őket. A felcsendülő dal forrását kutatja a fülem, mert a tánc oly szép hogy nem akarok elfordulni. Ám a dal is onnan jön. S most hallom a hangjukat... s bár felmerül bennem a kérdés, hogy épp most miért de gyorsan el is enyészik, s csak forgatom a poharat az ujjaim közt s hallgatom a dalt nézem a könnyű táncot.......
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Jan. 11, 2009 4:11 pm

Anthias Darkblood /Bérház/
Psz. 3911. Rügyek hava, 11. utáni nap délelőtt

"Ne szorítsd ennyire a tőrt, ne szorítsd ennyire" - visszhangzott a gondolat a fejedben. Ha még sokáig így szorítod, a remegni kezd a kezed és nem támadhatsz biztos kézzel. Nagy nehezen rákényszeríted magad, hogy lazábban fogd a markolatot, ahogy az ajtó melletti falnak lapulsz. A dörömbölés nem egyszerűen remegteti az ajtót, láthatóan eltávolodik az ajtókerettől minden egyes ütésre. Egy kicsivel nagyobb erőt fejt ki és recsegve enged utat a behatolóknak.
- Anthias, elegem van. - kiált be egy férfi hang, bár inkább egy vadállat üvöltése és morgása közé helyeznéd. - Tudom hogy bent vagy, ha nem nyitod ki rád töröm.
Az ajtó kínjai megszűntek, csak a néma csend feszült meg a szobában, mint egy pattanásig feszített íj húrja. A légy zümmögése pillanatokra meg-megszakad, ahogy megáll, hogy pihenjen mielőtt újra nekifeszülne függöny-börtöne falainak.
- Háromig számolok. Egy...
Háromig számol. Remek. Fogalmad sincs ki lehet a férfi. Ha az egyáltalán. A hangja alapján valami istentől megtagadott bestia is lehet, aki elharapja a torkod vagy kitépi a gigád, ahogy kinyitod az ajtót. Viszont ha nem nyitod, előbb rád töri, és csak utána tépi ki. Remek kilátások. Öröm az ürömben, hogy az iróniád és cinizmusod még most sem hagyott magára.
- Kettő... - a hangjában harag vagy idegesség vibrál, nem is tudnád megmondani...a lágy utolsó erőfeszítésével kiszabadul a függöny rojtjai közül és felfedező útra indul a szobában. A résnyire tárt ablakon beszűrődik az utca zaja. Vészhelyzetben az ember érzékei kiélesednek. Hallod a morajló tömeget az utcán. Hiába na. Forgalmas út mellett laksz. Hallod a saját szíved szapora dobogását és hallod a szaggatott zihálást az ajtó másik oldaláról. Most vagy soha. Döntened kell. Vagy kinyitod, vagy törni fog....

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Vas. Jan. 11, 2009 3:31 pm

Shellin Vaillant /Tábortűznél/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, este

Úgy döntesz, biztosra mész, ki tudja milyen ízűek az egerek. Többen jóízűen eszik, tehát valószínűleg nem lehet vele gond. A nyúl roppant ízletes, akárcsak apáddal vacsoráznál az ebédlőben. Egy kicsit mégis más, talán más fűszereket használtak hozzá. Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen vándorló csapat legfeljebb megsózza és megsüti a vadat és úgy eszi, de ha a tűz felé tartod, a mellehúsán látni az apró fűszereket. Felismerni ugyan nem ismered fel, de ízletes az biztos.
A tűz mellett üldögélve, ahogy a tűz melege lassan járja át a tested, szemügyre veheted a társaságot. mindössze tizenketten vannak, ha Ibrahimot és a feleségét nem számítjuk. Elég vegyes csapat. Négy nőt számoltál és egy kislányt, aki bár nem annyira kicsit, de még mindenképpen gyerek. Úgy saccolod, nagyjából tízéves lehet. Két ilyenkorú fiút is látsz, bár az egyikük mintha pár évvel idősebb lenne. A többiek mind férfiak, a bőrük sötétebb árnyalatú mint a tiéd. A nap barníthatta le őket.
- Tessék, Ignoar. - nyújt feléd egy lány egy poharat. Kérdő pillantásodra bővebb magyarázatba kezd. - Az ignoar egy gyümölcs, amit felforralunk és fűszereket rakunk bele. Igazán ízletes és sokáig melegen tart. Lorainne szerint gyógyhatású is, de ezt csak ő tudja, ő a Grimoirunk. Javasasszony.
És valóban, ahogy félve, óvatosan belekortyolsz, érzed hogy a melegség szétárad a testedben. A többiek kezében is poharakat látsz, meg egy kisebb fajta bográcsot a tűz mellett. A te italod is onnan származik.
A beszélgetések hangjai eljutnak hozzád, szinte mindenki hangját hallod, aki beszél. A tűz körül ülve nincsenek köztetek nagy távolságok.
- Nekem akkor is furcsa, hogy csak így egyedül, minden kíséret nélkül... - hallod egy férfi hangját nem messze magadtól.
- Akkor biztos fegyverei is vannak. Veszélyes lehet.
- Ugyan, még a zizegő bokortól is féltek, amit pedig csak a szél ráz.
- a harmadik csak legyintett az előző kettő mondandójára. Ő nem aggódik, nem tart veszélyesnek.
- Nahát Carine, ki kedvéért fésülted meg magad estére? - a lányok közvetlenül melletted beszélgetnek a bal oldalon, ők sem mások mint a városiak. Csacsognak és pletykálnak.
- Biztosan Joshua miatt. Tetszik neki. - vihogott egy másik. A lány akiről beszélnek csak lesütötte a szemét és sűrűn pislogott a velük szemben ülő férfiak felé. Tehát az egyik Joshua. Vajon a nem aggódó, vagy a másik kettő közül való?
Aztán hirtelen az egész tábortűz elcsendesedett, ahogy a tündérek repültek be a tűz fölé. Táncolni kezdtek és mindenki mosolyogva figyelte őket. Te sem akartad levenni róluk a szemed. Ugyan miért tennéd. Hisz olyan gyönyörűek. Aztán énekhangok szálltak feléd. Olyan gyönyörűek, mint még soha. Kecses mozdulatokkal libbentek a tűz fölött és mennybéli hangokat csaltak elő magukból. Hogy lehet hogy most hallod őket? Az ital hatása lenne? Ez csak távoli gondolatfoszlányként jut el az agyadig, ahogy az is, hogy félrefordíthatnád a fejed, és megtehetnéd hogy nem figyelsz rájuk, ha nagyon akarnád. Vagy legalábbis lenne rá némi esélyed. De kedved...kedved az nincs. Csak nézni akarod, figyelni őket és elmerülni a gyönyörben amit a látványuk és a hangjuk okoz.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Zaethus
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 43
Age : 29
Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester
Registration date : 2008. Nov. 18.

Karakterinfo
Faj: KM / Warhammer/ Kyr származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Jan. 10, 2009 10:56 pm

Km, Anthias Darkblood /Bérház egy dél-toroni város szegénynegyedében/
Psz. 3911. Rügyek hava, 11. utáni nap délelőtt.

Egy borzalmas álom után mintha manifesztálodna a látott képsorozat.
Lehet, hogy a jövőt láttam álmomban és én leszek az aki éppen bőr nélkül fekszik az ágyon. De az is lehet, hogy ez egy újabb álom.
Akkor viszont sürgősen fel kellene ébrednem.

Felkészültem a harcra, semmi védelem nem volt nállam.
A törömet irdatlan erővel szorítottam, mintha hozzá nőtt volna a kezemhez.
A félelem és a túlélés hajtott, nem akartam meghalni...most nem....nem így.
Varázsolni nem volt hely, így a közelharc maradt.

Összeszedtem magam és az ajtó melleti falhoz osontam.
Hallgatóztam, hátha felfigyelek valami ismerősre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Jan. 10, 2009 6:37 pm

Anthias Darkblood /Bérház egy dél-toroni város szegénynegyedében/
Psz. 3911. Rügyek hava, 11. utáni nap délelőtt.

Az előszoba falán vérvörös csík szalad végig, helyenként kéznyomok. Némelyik egészben látszik. Mintha csak egy kisgyerek festett volna, de ezúttal papír helyett a falra. Csak most léptél be az ajtón, de a bomló hús szaga már mélyen az orrodba fészkelte magát.
Felméred a lehetőségeket. Egy szoba tőled jobbra. Szerszámok, téli ruhák és mindenféle eszköz. Afféle raktár féleség.egy állati farok lóg ki a résnyire tárt ajtón. Egy macskáé. Óvatosan közeledsz felé, meg akarod simogatni. Nem reagál, még a farka hegye sem mozdul meg. Megfogod és óvatosan húzni kezded. Szép lassan csúszik, szinte erőt sem kell kifejtened. A macska véres csíkot húzva fed fel magából egyre többet és többet. Először a két hátsó láb, aztán a hasa, aztán...aztán semmi. mintha elvágták volna. Pontosabban elharapták volna. Undorral vegyes ijedtség kavarog benned, ahogy fintorogva eldobod a tetemet.
A balodon is van egy ajtó. Ahogy a folyosó végén is kettő. A bal oldali ajtón nézel be először. A szag egyre erősödik. Egyből a fal mellett, az ajtótól jobbra egy ágy van, rajta egy adag hús. Feldarabolták, a vér ragacsos tócsában állt össze a lepedőn és egy nagy adag a padlóra is csorgott.
- Atyaúristen. - szakadt ki belőled az első szó, ami eszedbe jutott. Kicsit megfordul veled a világ, de nincs semmibaj. Veszel egy mély levegőt, hogy helyre álljon az oxigén szint a véredben. Rossz ötlet volt. A bomló hús szaga a nyelvedre tapad. Hánynod kell. Kirohansz a szobából. A falra szögezett fél holttestet már csak futólag pillantod meg. Deréktól lefelé hiányzik a test. Az alsóbb csigolyák fáradtan fénylenek a nappali fényben.
Újra az előszobában vagy, a gyomrod liftezne egyet, de úgy dönt még a helyében marad. Elég erős gyomrod van, de ez már a te határaidat is feszegeti. Az utolsó szoba jön... Kis szoba...csak egy asztal az ajtóval szemközti ablaknál és előtte egy szék. Meg egy ágy. Alig több mint másfél láb a holttest. De mintha csak alaktalan massza lenne. Nincs bőre. Egy holttest, amiről tökéletesen hiányzik a bőr. Félig lelóg az ágyról, nyilván ő hagyta a véres csíkokat és kézlenyomatokat a falon.
Aztán felébredsz. Elborzadva, lihegve és izzadva ülsz az ágyadon. Kopogtatnak. Pontosabban úgy dörömbölnek az ajtón, hogy csodálkozol hogy eddig bírta és nem szakadt ki a tokjából.
Minden a régi a szobában. Asztal és körülötte a székek a szoba közepén. Minden pontosan olyan, ahogy hagytad. Egy légy zümmög a függöny egyik rojtjába tekeredve, de ezt is csak akkor hallod, amikor a dörömbölés néhány pillanatra abbamarad.
Az ajtó ugyanabból a hulladék deszkából van össze eszkábálva, mint amiből a recsegő padló is készült. Na és a fal melletti könyvespolcok. Sajnos a gyűjteményed egyelőre elég szegényes, de amint pénzhez jutsz, bővítheted. Addig meg marad a könyvtár, ha valamit meg akarsz tudni. A dörömbölés viszont szűnni és fáradni nem akaró. Ha nem nyitsz ajtót rád törik, ez egyre valószínűbb. Kiáltozás nincs, ami meglepő, de az ajtót ököllel verhetik.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Jan. 10, 2009 3:34 pm

KM /Tábortűznél/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, este

Álom ottragad az egyik kocsinál..mintha csak beszlgetne a két állattal. Mókás ahogy fújtat, prüszköl, fel felnyihog és bólogat vagy toppant. Mintha csak bosszúsan tiltakozna valami ellen. A nálánál jóval nagyobb lovak csak néznek rá, s horkantanak vagy sörényt ráznak. Hagyom nem zavarom meg őket. Ha akar majd megtalál.
Követem a fiatalembert .. a tűzhöz invitál. A féllábszárig áldogálás a vízben s a felfröcskölt cseppek miatt átázott ingem bizony most didergésre késztetnek. Jólesik a meleg.
Elveszema kenyeret - köszönöm - mondom mosolyogva - kaphatnék valamit inni ami átmelegítene? - kérdezem óvatosan - s a nyúl egy darabja tökéletesen megfelel ..köszönöm - mondom magától értetődően, hiszen sosem ettünk menyétet vagy rágcsálókat odahaza. Apám..bár kevesen voltunk, megkövetelte a bőséges változatos, s mondhatni főúri étkezéseket. Ennél talán éhesebbnek kéne lennem, hogy megegyek egy darab egérhúst.
Mikor helyet keresek észreveszem Ibrahim pillantását.
- Uram..jóestét és jóétvágyat ! - mondom udvariasan, de nem tolakszom mellé. Leülök a többiek közé egy plédre, a lehető legközelebb a tűzhöz. Fázósan húzom össze magam. Tudom hogy egyszerűen felmelegíthetném magam egy két perc és jobban lennék de Ibrahim tekintete azt súgja valami ilyesmit vár...talán. Hát nem. Majd a tűz. Igaz tovább tart de így egyszerű teremtés maradhatok. A másnapon jár az eszem ahogy apró falatokat harapok le a húsból, ami valóban ízletesre sikerült. A többiek beszélgetését hallgatom, nem tudom mennyire szólhatok hozzá, nem tartom még magam közülükvalónak, így inkább csak a vendég jogán hallgatok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Jan. 10, 2009 12:55 pm

Ayden Shadowstep /Romos, kiégett épület/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 13. nap délben

Találomra leemelsz egy könyvet. Sok választásod nincs, nagyjából 4-5 könyv élte túl a pusztítást nagyjából. Az egyik valamiféle gyógynövényekről szól, vissza is teszed, ahogy levetted. Ezzel nem sokra mentek. A második számodra abszolút értelmetlen. Még az írásjeleket sem fogod fel, nemhogy a bonyolult ábrákat. Aztán találsz egy érdekeset. Valamiféle történelmi könyv lehet, vagy ilyesmi.
Medirithaes és leszármazottainak Vörös Asszonyában, mindben ott vala a magicus esszentia, mely csodás képességek birtokába juttatja őket. Az emberek között járnak vala és segítik őket. Jövendőt mondanak, küzdenek a gonosz Árny ellen és mágiájukkal megsegítik a rászorulókat.
De eljön majd a pápaszemes fiú, aki haragot gyújt a családfő kebelében és az Árny hatalmához hasonlatos erőket hív segítségül. Minden és mindenki elpusztul, csak a fiú élheti túl. - ám e korántsem biztos - látod a széjegyzetet amit szép, dőlt betűkkel kanyarítottak a könyv megpörkölődött lapjára. Az írás azonban folytatódik.
De a fiú, aki túlél, megzabolázhatja a gonoszságot, amit elpusztítani lehetetlen. Nagy áldozatot kíván azonb...
A tűz titka marad a folytatás, bár kezdett érdekes lenni. Valahogy mindig a legérdekesebb információk pusztulnak el.
- Szerintem nézd ott alul azt a zöld könyvet. - felel Selen a kérdésedre. - Azt hiszem apu abban gyűjtögette a családot.
És valóban. A könyv szinte teljesen érintetlen. Csak a hamu szállt rá néhol, de ettől eltekintve majdhogynem kutya baja. Az egész családfát megtalálhatod benne.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Jan. 10, 2009 12:36 pm

Iaran Qrass /Égő ház/
Rügyek hava, 11. nap utáni nap, délelőtt

A falon tátongó lyuk egy hálószobába vagy valami ahhoz hasonlóba vezet. A tűz még nem támadta meg a helyiséget, csak a füst gomolygott ide az ajtón keresztül. Egy szekrényt látsz a jobboldaladon, meg egy nekicsapott ágyat. Valószínűleg ott lehetett eredetileg ahol állsz. A lyuknál.
A balodon kis asztalka van valamilyen terítővel meg apró tárgyakkal a tetején. Most nem köt le igazán. Jobban aggaszt hogy nem kapsz választ, mint hogy a berendezési tárgyakat vizsgáld.
Az előszoba van az ajtón túl, mint ez kiderült, és sűrű füst gomolyog belőle, onnan pedig több ajót is nyílik. A kamra ajtaja nyitva, a konyháé letépve Tűz ropogása hallatszik és szürke füst gomolyog ki az ajtaján. Vagyis az ajtó helyén. Egy harmadik egyelőre rejtegeti a mögötte található szobát. A kisbaba nem valószínű hogy a kamrában vagy a konyhában van, így benyitsz. Vagyis megpróbálsz. A szoba ajtaja néhány hüvelykre kinyílik aztán koppan valamiben. Nekifeszülsz az ajtónak, kicsit több erőt latba vetve és a valami ami az ajtót tartotta lassan arrébb csúszik.
A valami egy nő holtteste. A hátán hatalmas véres lyuk tátong, mint akiben egy ágyúval ütöttek lyukat. A bölcső üresen áll, ezért nem hallottad a kisbaba hangját. Véres csík vezet a bölcsőtől az ajtóig, a szoba többi része pedig egy halom törött fa. A bútorok szinte az felismerhetetlenségig összetörtek. Szisztematikus pusztítást látsz amerre nézel. A tűz pedig egyre erősebben csap fel a deszkahalmokon. Mint egy hatalmas tűzrakás. Még fát is daraboltak a tűzhöz.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Jan. 10, 2009 12:08 pm

Shellin Vaillant /Tábortűznél/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 11. nap, este

Gondosan lecsutakolod a lovakat, miközben saját lovad sértődött tekintetét érzed a hátadon. Rövidesen ő is megkapja amire vágyik és végre tisztán - legalábbis a négylábúak esetében - indultok vissza a táborba. A nap közben teljesen eltűnt, csak a szürkés derengés bitorolja még az ég alját. Az utolsókat rúgja, mielőtt az éjszka ezüsékszerekkel ékes bársonytakarója végleg legyőzi.
- Gyertek, gyertek, kész a vacsora. - széles mozdulatokkal invitál az egyik férfi a kocsik között összeütött tábortűz mellől. A tűz nem is rossz ötlet. Amellett hogy meleg ételt kapsz, megmelengetheti a hűvöstől libabőrös kezed. Az éjszaka egyik mellékhatása hogy a levegő lehül kissé. Nem, hideg az nincs, de érezhetően hűvösebb van, mint mikor még a hátadon érezted az egyes kultúrákban istenként tisztelt égitest sugarait.
A fiú elindul hogy kikösse a lovakat. Ők is éhesek, a te gyomrod is megkordul a sülthús illatára. Ahogy elhaladtok a szekerek között, egyre több részletet fed fel az éjszakából a tűz lobogó fénye és a vidám beszélgetés és viccelődés is egyre hangosabb lesz. Minden kocsihoz jut egy-két ló, szinte körbe veszik a tábort. Talán jeleznének ha ellenség közeledne.
A tűz vidáman lobog, az "asztaltársaság" pedig vidám és jókedélyű. Apró állatok lógnak a parázs fölött, a tűz szélénél, egy fiatal lány pedig egy darab kenyeret nyújt feléd a hús mellé.
- Mit szeretnél, nyulat, menyétet vagy egeret? - kérdezi vidám mosollyal. Az illatuk mindenesetre magáért beszél. A látvány sem utolsó, vékony nyársakra felszúrva különféle állati részek, jól átsütve, mellette egy-két szem krumpli mosolyog kedvesen. Egészben is felszúrhatták volna, de úgy lassan sülne meg és még rengeteget várhatnátok az ételre.
Ibrahim a tűz másik oldalán ül egy ládán, egyik oldalán felesége, a másikon egy üres hely. Téged figyel, jóságos mosollyal. Talán csak arra vár hogy válasssz és mellé ülj.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Csüt. Jan. 08, 2009 12:28 am

KM /Romos, kiégett épület/
P.sz. 3911. Rügyek hava, 13. nap délben

A romok között óvatosan haladok előre. Minden lépésemre ügyelek. Már látom is a pincébe vezető lépcsősort, de a könyvespolcok látványa megállít. A könyvek között van pár, amelyik egész jó állapotban élte túl a tüzet.
Odamegyek az megfeketedett szekrényekhez és óvatosan végigsimítom pár könyv gerincét. Fénykorukban szép és drága darabok voltak, látszik rajtuk. Egykor birtokosuk büszkeségei lehettek, de mi lett belőlük most… Csak megperzselődött papírhalmazok, amiket senki nem forgat, senki nem dicsér. Amelyek úgy-ahogy túlélték az itt pusztító tűz feneketlen éhségét, azok most elhagyatottan várják, hogy az idő és az enyészet bevégezze, amit a lángok elkezdtek.
Vizsgálgatom egy ideig a könyveket, majd leveszem és a legnagyobb óvatossággal belelapozok pár jobb állapotban lévőbe. Talán találok valamit, ami hasznomra lehet. Átbogarászom a megperzselődött oldalakat, már ahol ki lehet venni a cirkalmas betűket.
- Selen, mondd csak, nem látsz valamilyen könyvet, ami a segítségünkre lehet? Valamit, ami fontos? – nézek a lányra, végül is, ő élt itt.
Akár találunk valamit, akár nem, a pincébe mindenképp le kell mennem. A mágus is azt mondta, hogy ott lehet valami. Vigyázva indulok lefelé a lépcsőkön, miközben előveszem a kölcsönkapott lámpást. Csak nehogy most döntsön úgy az emelet, hogy leszakad…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Iaran Qrass
Kezdő
Kezdő


Hozzászólások száma : 3
Age : 41
Registration date : 2008. Dec. 26.

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Jan. 06, 2009 10:22 am

KM(Daerim magányos ház)

A tűz ropogása minden más hangot elnyel.Az erdő már nem beszél hozzám.
A kézzelfogható veszélyt minden porcikám sikoltja.Óvatosan araszolok a ház hátsórésze felé ahonnan a robaj jött.Az épületben még mindig mozog valaki,ezt jól hallom,még a pusztulás zajain át is.Mikor befordulok hihetetlen látvány tárul a szemem elé.A falközepén óriási lyuk tátong nagyobb egy embernél.Hatalmas erő kellett ahhoz ,hogy valaki kiszakítsa a.....a kőfalat!!! Milyen teremtményképes erre?Mert ember nem az biztos.A törmelék nyomait vizsgálva az erdő felé siklik a tekintettem.És meghűl bennem a vér.Néhány lépésre tőlem sötét alak várakozik.Emberformájú,de nem az.Nem támad bár a lehetősége meglett volna rá eddig ,hisz nem is voltam tisztában a jelenlétével.Amikor a tekintetóünk találkozik felüvölt-támadásra készülve felemelem a pajzsom,de nem ez történik.A házbelsejéből vad morgás hallatszik fel majd egy másik hasonló alak robban ki a lyukon.Gyors pedig én is az vagyok legalább is sokak szerint.Hirtelen suhintásom csak a levegőt hasítja a csapásom után.Egy pillanat alatt eltünnek a sűrűben.Mintha valamit tartott volna a kezében a második.A gyerek! Nem hallom a sírást az épületből.Most mit tegyek?Rohannék utánuk,de lehet az asszony és a gyerek még benn vannak.Benézek a lyukon.A füst marja a szemem nem sokat látok.Hirtelen elhatározom magam és bemegyek a lángolóü épületbe.Megprobálom megkeresni a bennt lévőket ,feltéve persze,hogy nem rogy fejemre az épület.
-Hall valaki?Segíteni jöttem.-kiabálok befelé hátha adnak még életjelet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   

Vissza az elejére Go down
 
Háromfejű Árnyak (Játéktér)
Vissza az elejére 
2 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: Fantasy :: M.A.G.U.S. :: Krónika-
Ugrás: