Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Háromfejű Árnyak (Játéktér)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next
SzerzőÜzenet
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Szept. 26, 2008 9:46 pm

KM(Sikátor)

A kapott felelet igencsak érdekes. Világossá válik, hogy egy meglehetősen befolyásos ember áll előttem. Aztán fennakadok a „nyomozás” szón. Mielőtt megfogalmazhatnám a kérdést, már érkezik is a válasz: „Nem követett el semmit.” Hmmm, vajon gondolatban odatette-e, hogy „még”? Ekkor valami tompán puffan a közelben, arra pillantok és meglepődve veszem tudomásul, hogy tulajdonképpen egy szűk utcácskában állunk.
Az idegen a zaj hallatán elhallgat és arcába húzza csuklyáját. Int, hogy kövessem a közeli sarokig. Itt ismét beszélni kezd. Megtudom, miért is pont rám van szüksége. Mindenki korrupt. Mindenki beszél, csak éppen a férfi főnökeinek, azazhogy nekik is. Elnyomok egy félmosolyt, kissé ironikus, hogy a bűnüldöző egy bűnözőtől kénytelen segítséget kérni.
Mielőtt jobban belegondolhatnék ebbe, megkapom a választ jelenleg legfontosabb kérdésemre…Lucio. Hát így hívják. Elismétlem magamban, újra és újra. A férfira nézek, aki csöndesen felnevet, nyilvánvalóan tudatában van örömömnek. Ez meglehetősen zavar, ráadásul az is nyilvánvaló, hogy nem mondott el mindent. Vajon képes vagyok még valamit kihúzni belőle? Miért keresi a fivérem, ha nem csinált semmit? Bár a legfontosabb az, mit fog csinálni Lucioval, ha megkeresem neki?
Sóhajtok egyet, nem bízom benne. Viszont választásom sincs. Azért próbálkozni mindig érdemes.
- Szóval kövessek valakit, akiről úgy véli, talán a bátyám? Mi van, ha mégsem ő az? Vagy, és ez a fontosabb, mi van akkor, ha ő az?
Természetesen kíváncsi vagyok a válaszokra, ám ha nem kapom meg őket, készségesen meghallgatom, mit is kell tennem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ardea Flammeo
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 27
Age : 27
Státusz : Tűzvarázsló
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Kyr - származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Szept. 26, 2008 8:23 pm

KM /Sorad/

Tenyérbe mászó alakok! De legalább a nyelvvel nem lesz bajom. Lelombozottan fordulok meg, de a tartásom egyenes marad. Magabiztosan nyúlok az erszényembe, és előveszem a két ezüstöt. Odanyújtom a közelebbi őrnek. Ha elveszi, szinte azonnal fordulok, és távozom. Ha nem, akkor nem tehetek mást mint várakozom. Eközben magamban imádkozom sogronhoz, hogy ne kössenek belém. Nem lenne jó, ha már most feltűnést keltenék…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Szept. 26, 2008 12:51 am

Ardea Flammeo /Soradtól 2 mérföldre/

A hamu még meleg. Sőt, ha megerőlteted magad, még egy enyhe füstcsíkot is látsz kígyózni a félig elszenesedett ágak közül. De már csak egy árnyalat választja el attól hogy oly átláthatatlanná váljon akár a levegő. A nyomokat ügyesen eltüntette, semmi nyomát nem látod. Ha néhány perccel ezelőtt nem nézel oldalra és nem veszed észre azt a letört ágat, soha nem veszed észre hol táborozott le éjszakára.
A kora reggeli nap sugarai lassan felszárítják az éjszaka a fűre telepedő harmatot. Itt aligha találhatsz bármit is, átfut az agyadon hogy visszafelé is megtedd azt a néhány perces sétát, ami az útra vezet, hogy tovább indulj a környék központja felé a tengerpartra. Majdnem biztos vagy benne, hogy tud rólad. Tudja hogy követed. Szinte játszotok egymással, sakkoztok. De hátrányban vagy, ő játszik a fehér bábukkal. Te csak követheted a nyomait, elemezheted a lépését, majd válaszolhatsz rá, de a kezdeményezés az övé.
Eszedbe idéződik egyik tanárod mondata, mikor az áruló kilétére fény derült. "A város őrök egyetlen hibája, hogy amíg a nyomokat kutatják, mindig csak mögötte lesznek. Sosem ott ahol ő van, vagy esetleg előtte." Milyen igaz. De hogy kerülhetnél elébe?
Közben megérkezel az útra, ami valami "S" betűvel kezdődő város felé vezet. Nem igazán tudtad kivenni paraszti tájszólásból tegnap délután. Beszéled a toroni nyelvet, tanultad is, de a tájszólások helyenként nagyon eltérnek. Ez meg is ijesztett egy kicsit, csak remélni tudod, hogy a városban ahova igyekszel nem valami eldugott tájegység furcsa nyelvezetével találod szemben magad.

/Sorad/

Szinte az egész napod eseménytelen gyaloglással telt, igencsak elfáradtál már. Csak délben álltál meg enni pár falatot, na meg hogy felfrissítsd magad némi forrásvízzel. Kész szerencse hogy ráakadtál egyre. Ráadásul mióta a nap delelőre hágott az erdőnek is vége lett, a tűző napon kellett gyalogolnod hosszú órákon keresztül. Már lassan esteledik mire megérkezel a város dél-nyugati kapujához. Reméled hogy az őrök simán beengednek mindenféle kérdezősködés vagy vám nélkül. Reményeid beigazolódni látszottak még az utolsó pillanatban is. Már szinte egy vonalba kerültél a két páncélinges, kék köpenyes mamlasszal, mikor az egyik felmordul, te pedig érzed a ruhádba kapó kezet, ahogy visszaránt.
- Hé, te! Álljá' csak meg! - Kicsit furcsának találod hogy az előtted áthaladó 3-4 embert gond nélkül beengedték és téged is majdnem. Máshol ha vámot akartak szedni vagy megkérdezni miért akarsz bejutni már jó előre láttad hogy az utadba állnak. Ha az őrök nem is, az alabárdok mindenképp. - Aztán a vámpénzzel mi lesz, úrfi? 2 ezüstöt lecsengetsz vagy akár meg is fordulhatsz!
- Na mi lesz? - hallod a láncing csörrenve suhogását a hátad mögül. - Fizetsz vagy elkotródsz?

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Szept. 26, 2008 12:49 am

Ayden Shadowstep /Sikátor/

Fürkésző tekintetet vet rád. A kölcsönösen jó emberismeret tesz téged hasonlóvá ehhez a férfihoz, de ezt leszámítva talán keresve sem találni mást. A férfi szeme titokzatos, szinte biztos vagy benne hogy amit mond igaz, de abban méginkább hogy ezek a mondatok csak részei a teljes igazságnak és amit igazán tudni akarsz valószínűleg ott maradnak a furcsa fénnyel csillogó szempárok mögött. Talán megtudod tőle, amikor ő így látja jónak, talán vagy olyan ravasz hogy valahogy mégis kiszedd belőle a választ a kérdéseidre.
- Megmondom őszintén, mikor utoljára láttam a bátyád talán 9-10 éves lehetett. Tehát fogalmam sincs hogy néz ki. De vannak gyanúsítottjaim az ügyben. Módszerem is hogy kiderüljön aminek ki kell, de nem kaptam engedélyt a nyomozásra, mivel a bátyád nem követett el semmit. - hirtelen elhallgat. Először talán meglepődnél ezen, mikor tompa puffanást hallotok az utca másik végéből. A férfi újra felhúzza a csuklyát ami kísérteties árnyakkal borítja el az arcát. Egy apró fejmozdulattal egy sarok felé int. Érdekes hogy először azt hitted ez egy sikátor. Amíg meg nem hallottátok a puffanást. Akkor kiderült hogy utca, de még ekkor sem tűnt fel, hogy egy másik torkollik bele. Ha követed a férfit, érdekes dolgokat hallhatsz.
- Mivel hivatalosan nem nyomozhatok, az embereimet sem állíthatom rá. És mivel te remek tolvaj vagy, könnyedén a nyomába eredhetsz. - néhány pillanatnyi szünetet tartva egészen más hangnemben folytatja. - Nyugi, nyugi, nem követtél el semmit ami miatt bezárhatnálak, a város vezetés meg amúgyis olyan korrupt hogy az valami hihetetlen. Más tolvajt nem bérelhetek fel, mert a tolvaj céhek információt szállítanak a feletteseimnek. A szabadúszók pedig ostobák, ügyetlenek, vagy épp nem is szabadúszók. Szóval szükségem van rád. Érdekel a feladatod, ami közelebb vihet minket Luciohoz, vagy sem? - halk nevetést hallasz a csuklya alól. - Hát igen, most már a nevét is tudod. Az igazit.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Szept. 26, 2008 12:47 am

Wiar di Wen /Tágas szoba a kastélyban/

A törpe hosszasan néz rád, de te állod a tekintetét. A szoba hirtelen megtelik feszültséggel, de talán csak te érzed így a kellemetlen csend miatt. Jól emlékszel a hosszas farkasszem-párbajokra amit hajdanvolt mestereddel vívtál ha úgy érezte nem vagy teljesen őszinte. Nehezen fogadtad el bizonyos dolgokról hogy tilosak. Legalábbis egyenlőre.
- Rendben. - bólint végül az alig derékig érő szerzet, majd szemével az asztal felé sandít. - Ülj le. - Rikácsolja majd néhány lépcsőszerűen elrendezett könyvkupac segítségével ő is elhelyezkedik egy gondosan kipárnázott széken. Kissé komikusnak hat a mozdulatsor, ami a törpét a szék tetejére juttatta, de most veszed észre, hogy a széke bizony jópár hüvelykkel magasabb mint a többi ami az asztal körül van.
- Na mi lesz már? Ítéletnapig várjak? - mondja hallatlanul idegesítő hangon, majd az egyik szék felé néz. Tekintete merev, de a pillantás nem tart sokáig, a szék viszont hangos nyikorgással csúszik arrébb az asztaltól. Egy enyhe gesztus hogy ideje lenne helyet foglalnod. - Talán toljam alád?

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."


A hozzászólást Drake Shan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26, 2008 12:54 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Pént. Szept. 26, 2008 12:45 am

Lucio Rashan /Főtér/

Kezdeti rémületed rögtön alábbhagy, ahogy észreveszed, hogy csak Ashan ért melléd. Mentek néhány métert a tömegben, aztán elkezded ecsetelni a tervet, ami a társadnak valamiért nagyon nem tetszik. Először csak megtorpan és arcára kiül a mélységes döbbenet. Aztán ahogy szembefordulsz vele, a szemében némi aggodalmat vélsz felfedezni. Kérdőn nézel rá, mire ő fojtott hangon beszélni kezd.
- Komolyan le akarsz üt valaki, aki őrizve van? Főleg olyat, aki köztiszteletben álló személy. - kicsit meglepődik az ostobaságodon. Ő legalábbis nyilvánvalóan annak tartja. - Amíg te bent ücsörgtél a templom, én sem unatkozik. Sokminden pletyka van ám a piacon! Aki nyitott fülű az meghall fontosat. - Ha kezdetben zavart is a gyér nyelvtudása, mostanra kezded megszokni. Végül is ki lehet bogozni mit akar.
Hirtelen elhallgat. Megfogja a karod és vonszolni kezd. Nem feltűnően, de határozott mozdulatokkal az egyik sikátor felé veszitek az irányt. Mire észbe kapnál hogy tiltakozhass, már bent vagytok egy szűk sötét utcában. Nem látod hova vezet, de egy-két közeledő-távolodó embert leszámítva senki sem használja ezt a félreeső helyet.
Az udvari orkon látszik hogy kicsit bosszús, de tőled meg ne várja el senki hogy megértsd egy ilyen ostoba jószág érzelem világát - fut át az agyadon, ahogy az is hogy néha talán okosabb is mint te. Hatalmas testi erejéről megfeledkezve olyan erővel vág hozzá a falhoz, hogy a fejed a tégla falon koppan, a hajad pedig tele lesz az omladozó vakolat porával.
- Én kiderített hogy ez férfi embert keres a testőrségébe. De nem ám egyszerű katonákat. - kezdi folytott hangon. Úgy látszik nagyon fél hogy valaki meghallja. - A piacon az egyik nőstény ember aztat mondta, az úr kikötötte, hogy csak világot látott ember jelentkezhet. Furcsának tart a dolgot. Te mit gondol?

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Szept. 24, 2008 8:54 pm

KM(Sikátor)

A férfi válasza egyáltalán nem nyugtat meg. Sőt. A tény, hogy ő is a bátyámat keresi, kétségbe ejt. Nem tűnik egy régi kebelbarátnak. De amit mondott, az igaz. Egyedül esélyem sincs megtalálni egyetlen személyt, főleg, ha számításba veszem, hogy a keresett nevét sem tudom.
Ekkor hasít belém a fölismerés, az idegen nem csak a bátyámat, de engem is ismer. Legalábbis tudja, ki vagyok. Ez pedig azt jelenti, hogy vagy ő nagyon befolyásos, vagy valaki nagyon befolyásosnak dolgozik. A gondolataim sebesen jártak, hol félelmetes képeket vetítettek elém, hol megnyugtatni próbáltak.
Igyekeztem uralkodni a vonásaimon, bár sejtettem, hogy, ha más nem is, kitáguló pupilláim elárulják gondolataimat. Meg kell próbálnom valamilyen információt szerezni ettől az embertől, hátha sikerül valami fontosat megtudnom, és elindulhatok nélküle.
- Úgy látom, meglehetősen sok információval rendelkezik. Velem ellentétben. Gondolom a nevemet is tudja, így nem fecsérlem az időt a bemutatkozásra- kezdtem a mondókámat.- Megmondaná merre indulunk, mert szükségem lenne néhány dologra, főleg, ha messze van a cél.
Feszülten figyeltem a reakcióját, hátha megtudhatok valamit a személyiségéről vagy a szándékáról.


/Lélektan/ [/i]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Wiar di Wen
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 5
Age : 32
Státusz : Boszorkánymester
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Kyr - származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szer. Szept. 24, 2008 2:27 am

KM /Tágas Terem/

Tapasztalt szemeim már meg sem lepődnek a varázslat láttán, mivel kissebb tanoncként, rengetegszer láttam ilyet.
A Törpe bőre kezd normális színt ölteni...
"Tegnap még olyan békésen ültünk mesteremmel a tűz mellett - most pedíg magyarázkodhatok egy undorító törpének" villan át az agyamon a gondolat, egy röpke pillanat alatt...
Hirtelen arra eszmélek hogy a törpe azt kérdezi:
- Mesélje csak el fiatalember, mit keresett ott a templomban a gyilkosság idején?
"Vajon mondjak el neki mindent? ... Nem túl bizalomgerjesztő fazon..." - gondolom magamban és a következőképp válaszolok neki:
- Tudja uram, én tegnap még békességben éltem az életemet hallgatva mesterem tanításait, majd Trollok törtek ránk.
Mesteremet Mark Yhennon-t megölték orvul a saját birtokán.
Engem vagy tudomásul sem vettek, vagy csak azt hitték meghaltam az egyikük által rámmért ütéstől, ezt nem tudhatom.
Egyet tudok, hogy bosszút esküdtem Mesterem halála miatt, gyilkosának és teljes nemzedékének pusztulnia kell galádsága miatt.
Ezért indultam útnak tegnap éjjel, hogy szövetségeseket szerezzek és a galád gyilkosok után induljak és megöljem őket.
A templomba úgy kerültem, hogy egy ember adott nekem egy darabka papírost, melyen az állt, hogy <este 6 órakor a templomban>.
Erre az üzenetre jelentem meg a templomba, de mire beléptem, a Tisztelendő Atya halott volt. Már csak egy fél szót sikerült kilehelnie záruló ajkain, de sajnos azt sem értettem, olyan halkan mondta.
Miután kilehellte lelkét, kihúztam testéből a tőrt, hátha rájöhetek ez alapján, ki tehette ezt a szörnyűséget.
Ezt követően elvettem egy üvegcsét tőle, majd ellenállhatatlan vágy lett úrrá rajtam, hogy felhajtsam annak tartalmát.
Ezek után mindenki úgy kezelt engem, mintha én lennék az Atya.
Ide hívattak és most itt állok az ön becses színe előtt.


Megállok a beszédben és türelmesen várok a válaszára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucio Rashan
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 40
Age : 26
Státusz : Harcművész
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Háromfejú Árnyak (Játéktér)   Kedd Szept. 23, 2008 9:27 pm

KM /Templom a Főtéren/

A meglepődés lerílik arcomról! A szívbajt hozta rám, hogy hátulról oda szólt hozzám és ráadásul még enyhén meg is lökött. <Mi ez, valami orrgyilkos, hogy idelopódzik mögém?!> lol! Még a szőr is felállt a hátamon.

Megállok vele a templom közelébe és keresem az áldozatot! E közben elmondom Ashannak a tervet:

- A bizonyos illetőt jól őrzik, és nem sikerült bent beszélnem vele a templomban. Egy kicsit nyugisabb helyen, elkapjuk, leütjük és elvisszük egy olyan helyre, ahol kivallathatjuk! Mondjuk egy kisebb elitkocsma megfelel, de nem a megbízóhoz visszük. A kocsmában, majd azt mondjuk, hogy az urunk és, hogy kiütötte magát a sok piától, és nem szeretnénk túl nagy látványosságot kelteni az utcán. Ott majd az egyik szobába, szépen kivallatjuk!

Ezután, mikor már látjuk a célpontot, követjük, és keressük azt az alkalmat, mikor nem lesznek olyan sokan az utcán!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Szept. 23, 2008 12:01 pm

Lucio Rashan /Templom a Főtéren/

Mikor látod, hogy a célpontodat túl jól őrzik ahhoz, hogy a közelébe férkőzz, úgy döntesz jobb ha inkább leülsz valahova, ahonnan jól szemmel tarthatod a férfit. Pöffeszkedve ül az első padon, jókedvű nyugalommal. Csak néha-néha intéz egy-két szót a mellette ülő nőhöz. Ha megpróbálnád kitalálni milyen kapcsolatban állnak, csak néhány apró megfigyelésre hagyatkozhatsz. Ahhoz hogy az anyja legyen túlságosan fiatal, nagyjából egy korúak lehetnek. Viszont a viselkedésük alapján nem is feleség, szerető vagy kitartott.
Közben a két padsor közötti fénycsík lassan szűkülni kezd és halk nyikorgással bezárulnak a templom ajtajai. A következő pillanatban a két novícius lépked el melletted a felsőbbrendűség érzetét sugározva. Talán ez az első dolog amit Tharr földi helytartói magukévá tesznek, hogy hazai terepen tenyérbemászóan nagyképűek. Követed őket a szemeddel: végigérve a padsorokon egyikük jobbra, a másik balra hagyja el a látóteredet.
Az oltár elé újabb fiatal pap lép, de rajta már látszik hogy minden joggal használhatja papi rangját. Talán 20 év körüli lehet, az egybegyűlteken látszik is, hogy meglepődnek: nem sokan vezethetnek egy szertartást ilyen fiatalon.
A férfi szólásra emelkedvén a magasba nyújtja két kezét, tenyérrel a tömeg felé fordítva. A tompa zsivaj, ami eddig betöltötte a termet lassan alábbhagy, átadva helyét a tökéletes némaságnak. Kicsit zavarban érzed magad egy idegen isten templomában. Arra gondolni sem mersz, mi lesz ha a hívek tudatába kerülnek annak a ténynek, hogy te nem vagy közéjük való. Hogy számodra Tharr is csak egy az Ynevet széthúzó tengernyi kis istenség közül.
- Az elnézéseteket és megértéseteket kell kérjem, Tharr hívei - kezdi nagy hanggal és csontodig hatoló ájtatossággal. - Ma délelőtt borzalmas és gyaláztató dolog történt. Egyikünket - a Háromfejű egy hű szolgálóját megölték. És ha ez nem lenne már így is elég gyalázatos, mindezt egy Urunk által felszentelt helyen tették, itt a templomban - kis szünetet tart, néhány pillanatra szótlanságra kárhoztatja a felháborodottan zúgolódó tömeg. - A gyilkosságot ki fogják vizsgálni. Sőt - emelte meg mégjobban a hangját - a vizsgálat már folyamatban van. Annak érdekében hogy az imént elbeszélt gyalázatot elkövetőt mielőbb kézre kerítsék, Ariosa atya a mai nap a város főkapitányánál számol be a történtekről. Távollétében a prédikációt én fogom tartani.
Az újabb szünet a beálló moraj számodra egy újabb nyugodt lehetőséget jelent hogy megfigyeld az áldozatodat. Kevés idegességet vélsz felfedezni a mozdulataiban. Hol egyik, hol másik kezével túr a hajába és láthatóan fészkelődik. Elfog a gyanú. Talán tud valamit a gyilkosságról. Eddig jutsz a gondolatmenetedben, mert a pap megint folytatja - vagy inkább elkezdi - a szertartást.
- Az ilyen esetekkor csak méginkább bizonyságot nyer, hogy a szüntelen változás hasznos. Nélküle a világ unalmas tespedtségbe süllyedne. Egy testvérünk most megtért a fizikai világból hogy istenéhez közelebb szolgálhassa tovább. Helyére lép majd más, ki igyekszik betölteni az ő helyét és Tharr kegyelméből sikerülni is fog neki. Ha mégsem, hát kiütik a nyeregből és egy rátermettebb kerül a helyére. Ez szolgáltatja az isteni megújulást újra és újra.
A pap még sokáig beszél ecsetelve a változás fontosságát és a gyengék elhullását, amit az erősek segítenek elő. Majd egy óra múlva körülbelül újra nyílik az ajtó, a fénycsík vékony fonalként villan fel a padsorok között, majd növekedni kezd, hogy a már hallott nyikorgással utat engedjen a tömegnek, ami lassú hömpölygéssel indul ki a templomból le a lépcsőn.
Kiérve a fénybe kicsit hunyorogni kezdesz. Belátod hogy társad túl jól elvegyült a tömegben hogy észrevehesd - főleg nem a nap sugaraitól hunyorogva. Megállsz a lécső tetején, de félreállsz a széleire és kezedet tested mellett lógatva csak egy kicsit behajlítva hogy kerüld a feltűnést, kinyújtod két ujjadat. Csak reménykedhetsz hogy az udvari ork észreveszi a jelzést. Majd néhány pillanattal később biccentesz a fegyvereket újra kiosztogató papoknak majd elndulsz lefelé a lépcsőn.
- Na? Mi történt? Baj van? - lök meg enyhén hátulról egy erős kéz, majd melléd csatlakozva elindultok sétálni egyet a téren.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."


A hozzászólást Drake Shan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26, 2008 12:52 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Szept. 23, 2008 1:41 am

Wiar di Wen /Tágas szoba/

A törpe tekintete mélyen a szemedbe fúródik, majd először azt hiszed nem állta a pillantásod, mert a padlót kezdi el vizsgálgatni. Zavartan motyog valamit - valószínűleg őshazája nyelvén - majd elfordul, tesz néhány furcsa kézmozdulatot, ami kicsit hadonászásnak tűnik, de a te szemed jól észreveszi a varázsjeleket. Az arcbőre fokozatosan megtellik színekkel és egészen "emberivé" változik.
- Hát akkor ifi úr, szeretnék hallani egy részletes beszámolót arról a gyilkosságról. - kezdi kicsit gúnyosan, kicsit mogorván. - Mit keresett maga ott a templomban?

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."


A hozzászólást Drake Shan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26, 2008 12:55 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Wiar di Wen
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 5
Age : 32
Státusz : Boszorkánymester
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Kyr - származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Szept. 23, 2008 1:09 am

KM /Kastély/

Ahogy kiszállok a kocsiból, felettébb erős, villanásszerű képek lepik el elmémet.

"..zöld és szürke...minden zöld és szürke...foltok...egy kéz...sötétség...megmozdult valami a sarokban..."
Hirtelen az udvart látom magam előtt... Hatalmas tér rengeteg, kissebb nagyobb kövekből kirakott utat tapos a lábam.
Meghallom az őrök egyikét amint becsapja a kocsi ajtaját, majd a kocsi továbbhajt...

"Ezek szerint nem mostanában jutok ki innen.."

Elindulok az őr után a kastély irányába, a másik őr zárja rövid kis sorunkat.
Fényesen ragyog a nap Ynev egész területe felett...Valahonnan füstszagot hoz a lágy nyári szellő...

"Milyen ój is volt az öreg Marc Yhennon-al kis sunhancként a máglya füstje mellett beszélgetni - villan át az agyamon"

Hirtelen egy hatalmas kétszárnyú ajtóhoz érünk, az őr kopog...kopp..koppkopp..kopp.. és az ajtó kitárul.
Hatalmas folyosókon visz végig az utunk minket, de egyszer csak megáll az előttem haladó ör egy hatalmas ajtónál, majd közli, hogy:
- Én ide már nem mehetek önnel, sajnos egyedül kell bemennie.Megköszönöm a kíséretet és belépek az ajtón.

Bent egy /még Toroni mértékekkel mérve is/ hatalmas terem fogad, melynek a padlóját a jól megszokott kövek helyett, érdekes módon, fű borít amerre a szem ellát.
furcsa fényű lámpák lógnak le a mennyezetről és természetes fénynek nyoma sincsen.

"Vajon ez hogy lehetséges - kérdezem magamtól -de gondolatmenetem hirtelen megszakad."
"Már megint ugyan az...zöld és szürke...de nem...ez nem is látomás...hiszen ez a valóság..."

Előttem a sarokban megmozdul valami. De hiszen ez egy élőlény...
Egy törpe...
A törpe rámkiált:

-Ki engedte be ide és mit akar itt???
Válaszolni próbálok, de nem jutok szóhoz.

"Vajon mit keres a város legnagyobb kastélyában egy törpe?"
Végül - bár nehezen - kimondom hogy:

-Tiszteletem az öné Uram, de engem idehívattak a templomban történt gyilkossági ügy miatt.

Mindeközben beszélek hozzá, - bár nehéz ilyen mélyre hajtanom fejem - megpróbálok folyamatosan a szemébe nézni és rájönni mit is akarhat tőlem egy törpe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Kedd Szept. 23, 2008 12:27 am

Wiar di Wen /"Rabszállító" kocsi/

Úgy döntesz, fölösleges lenne azon tűnődni hogy mi vár rád, csak idegesítenéd magad. Mestered tanácsát követed. Higgadt maradsz és szemlélődő. Keresed a lehetőségeket, de ha nem adódik egy sem, kivársz...
Meditálásba kezdesz...az elmédet pillanatok alatt lecsendesíted és csak befelé figyelsz. Nem hagyod magad zavartatni a külvilág zajaitól, ez az amatőrök problémája. Lassan távolodik tőled a kocsikerék nyikorgása az utca simára kopott kövein, az emberek zsivaja sem ér már el a füledhez.
Meditálás közben az a benyomás kel életre benned hogy igencsak rossz dolgok várnak rád. Aztán a kocsi lassít te pedig lassan kinyitod a szemeid és egyesével megmozgatod az izmaidat, nyújtózkodsz.

/Kastély/

A kocsi lassít, majd megáll. Nyílik az ajtó. A melletted ülő mogorva őr kiugrik, majd megvárja amíg leszállsz. A meditációd alatt érzékelt rossz benyomás csak erősödik. Egyre jobban. Lassan elindultok, majd néhány lépéssel később hallod hogy másik kísérőd is kiszállt a kocsiból. Ajtócsapódás hangját hallod, aztán a kocsis továbbhajt.
Hatalmas udvarra érkeztek. Ugyanolyan kopott kavicsokkal van burkolva ahogy a város legtöbb utcája, de szabálytalan elosztásban fákat látsz, sőt, mondhatni fasorokat. Előttetek hatalmas ajtó magasodik, hatalmas szálfákból rakhatták össze. Elképzelésed sincs róla, hogy tudták ezt idehozni, de még hihetetlenebb történet lenne elmesélni hogy hasították ki a "deszkákat" a fa törzséből. Nem sokat konyítasz az asztalos-mesterséghez, de arra te is rájösz hogy ez nem egy-két napos munka lehetett.
Emberek lézengenek az udvaron...ki a hatalmas ajtón majd újra be. Itt lényegesen kisebb a tömeg, viszont nagyobb számban fordulnak elő a katonák.
Két kísérőd bekísér a hatalmas ajtón. Termek, folyosók és lépcsők sokaságán vezet végig az utatok. Néha felfelé, de gyakrabban lefelé. Megérkeztek egy feltűnően ápolt ajtó elé.
- Fáradjon be. - mondja a véznábbik. Mi oda nem mehetünk. Kinyitják az ajtót, de be már egyedül kell menned.
Bent hatalmas tér fogad....inkább kertre emlékeztet mint szobára. Kőpadló helyett füvet találsz, bár arról elképzelésed sincs hogy miként nőhet a fű napfény nélkül. Merthogy napfény az nincs. Viszont különféle lámpák világítanak meg szinte minden zugot.
A szoba berendezéséhez tartozik egy asztal, körülötte 3 székkel és egy hosszú könyvespolc. A könyvespolc mellett pedig egy vízköpő szörnyet látsz, ahogy szájából folyamatosan csorog a víz. Hirtelen szöszmötölés zaja üti meg a füledet. Óvatosan beljebb mész a szobában, majd az egyik kiugró sarok mögött megpillantasz egy nagyjából derékig érő humanoid teremtményt. Hosszú egyenes szakálla a derekáig ér, zöldes árnyalatú köpenye a bokáját verdesi. Ami a méreténél is jobban meglep, hogy a kézfeje és az arca hamuszín. Mintha kőből volna a bőre, mégis oly könnyeden mozog, mintha puha bőrből volna.
- Hát te meg ki vagy? Ki engedett be? - szól már-már rikácsoló hangján. A rikácsolás talán elég erős kifejezés, de szó mi szó irritál a hangja.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."


A hozzászólást Drake Shan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26, 2008 12:56 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Wiar di Wen
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 5
Age : 32
Státusz : Boszorkánymester
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Kyr - származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Szept. 22, 2008 11:37 pm

KM /Rabszállító kocsi/

Megnyugszom a választól, majd mivel az utazás úgyis eltart egy darabíg, meditálni kezdek. A kényelmes ülésben ez könnyen sikerül is.
Felkészülök lelkiekben minden lehetséges támadásra.
Amikor odaérünk majd, kinyújtózkodom, mert biztosan elzsibbadt mindenem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucio Rashan
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 40
Age : 26
Státusz : Harcművész
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Szept. 22, 2008 10:36 pm

KM /Templom a főtéren/

Megigazítom magamon a ruhát, kicsit szétnézek, majd leülök a hátsósorban. Tekintetem az áldozaton marad, majd e közben követem a misét is. Elsőkként megyek, majd ki a templom ajtaján, hogy elvegyülhessek aránylag a tömegben és jelezzem Ashannak a megbeszélt módon mutatom kettő ujjamat egy percig a templomnál, hogy nem kell támadni. Remélem ez idő alatt észreveszi. Ezután követjük, egy olyan helyre, ahol nincsenek ennyire sokan és ott megtámadjuk! A célom az, hogy elfogjuk és kivallassuk!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Szept. 22, 2008 10:20 pm

Lucio Rashan /Templom a főtéren/

Meglepődsz a kérésen, de aztán eszedbe jut hogy meglehetősen "kalandozó kinézetű" lehetsz, így nemcsoda hogy megállítanak. Ráadásul nem kell mindenkinek tudnia hogy épp fegyvertelen vagy. Széttárod a ruhád hogy megmutasd nincs nálad fegyver. Várakozó tekintettel nézel a fiatal papnövendékekre, mire azok visszamosolyognak és barátságos kézmozdulattal jelzik hogy az út szabad, bemehetsz Tharr templomába. Úgy hallottad itt ez az államvallás - ezek szerint másféle templomot nem nagyon fogsz találni.
Mikor átléped a templom küszöbét a hatalmas főtérre néző ajtón kersztül, hirtelen mindent sötétnek látsz a fényviszonyok gyors változásától, de néhány másodperc alatt hozzászokik a szemed és körbe tudsz tekinteni. A padló szürkésen csillogó gránitlapokból van kirakva és makulátlanul tiszta. Hosszú padsorok között vezet el az utad, miközben a fantasztikus boltíveket nézed és a hajdanvolt nagy csatákat illetve híres Tharr papokat-szenteket ábrázoló freskókat és mozaikokat. A padsorok közepénél járhatsz, mikor megpillantod a férfit az első padsoroknál. Nem lesz könnyű hozzáférkőznöd, mert az első két padsor a kyr nemességnek van fenntartva. Néhány túlöltözött ficsúr és súlyos ékszereket viselő előkelő ül az első sorokban. A második padsorban is jólöltözött emberek ülnek, de gyanítod hogy ők csak a testőrség...így nemigen tudsz a közelébe férkőzni...új terv kell...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."


A hozzászólást Drake Shan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26, 2008 12:57 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Hétf. Szept. 22, 2008 10:01 pm

Wiar di Wen /"Rabszállító" kocsi/

Néhány percig csendben ülsz a kocsi párnázott ülésein, hallgatod hogy kopog-nyikorog a kocsi kereke a város kövezett utcáin. Rabszállító kocsi létére elég kényelmes jármű, valószínűleg csak az előkelőbb vagy hatalommal rendelkező letartóztatottakat szállítják így. Viszonylag rövid életed során még nem ültél ilyen kényelmes helyen, pedig ez csak egy hintó. Gyanítható hogy a főpap, bárki is volt eredetileg, igen nagy kényelemben élhetett.
A jobb oldaladon ülő katona láthatólag nem figyel rád. Kibámészkodik az ablakon, talán fáradt is lehet, ha éjszakára osztották be és még mindig szolgálatban van. Ha így lenne, valószínűleg alig várja a "műszak" végét - ami valószínűleg a te leszállításoddal fog elérkezni. A másik katona, elég véznának látszik a bámészkodóhoz képest figyelmesen néz, majden egész úton. Csak akkor kapja félre a pillantását, ha te is az arcába nézel. Néhány percig így ültök csendesen, mikor mosolyogva megszólalsz, szavaidat a szemközt ülőhöz intézve.
Ahogy szavaid megtörték az utcáról a kocsiba hallatszó zsivajt, mindkét őrződ összerezzent. A vézna "gyerek" szólásra nyitná a száját, de kicsit akadozva jönnek ki a hangok - valószínűleg nagyon udvariasan akarta megfogalmazni a választ és ez némileg gondot okozott neki.
- Meg ne sértődjön, atyám, de én a maga helyében lemondanám a találkozóimat a mai napra. - vág közbe a melletted ülő, némileg mogorván. Érzed a hangjában a tiszteletet valahol mélyen, de esze ágában sincs kedveskedni, mikor saját magát érzi nyeregben.
Eszedbe jut hogy talán mágia védheti a kocsit vagy ártó varázslat lehet benne, de nem találsz semmi erre utaló jelet. Ami persze nem jelenti hogy nincs...talán csak jól leplezték.

/Mágia érzékelése - 1 Mp. Aktuális mana pontod mostantól 7/

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."


A hozzászólást Drake Shan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26, 2008 12:58 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Lucio Rashan
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 40
Age : 26
Státusz : Harcművész
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Szept. 20, 2008 10:24 pm

KM /Templom/

Megmutatom, hogy nincsen fegyverem és belépek a templom kapuján. Körülnézek és keresem a zöldruhás figurát, hogy merre van. Tekintetemmel pásztázom a templom belsejét és, ha meglátom, akkor megpróbálok a közelébe kerülni. Ha ez sikerül, akkor megpróbálok vele beszélni.
- Jó estét! Hadd mutatkozzam be! Mataro Tomori vagyok! Térjünk a tárgyra! Ön ismeri a Három Szarv Fogadó tulaját? Vigyázzon, mit mond, mert valaki megakarja ölni! Én segíthetek önnek! Szépen elmond mindent és én segítek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Szept. 20, 2008 10:06 pm

Ayden Shadowstep /Sikátor/

Megdöbbensz a hirtelen váltáson de közelebb merészkedsz. Mikor nekiszegezed a kérdést, ellöki magát a faltól, majd szembe fordul veled. Elmosolyodik.
- Üzletet ajánlok. Segítséget hogy megtaláld a bátyád. - mondja végtelen nyugodtsággal az arcán. - Hogy miért? Mert nekem is ő kell. Igaz nekem egészen más célból, de nélkülem nem találhatod meg. - elgondolkozik aztán még hozzáteszi - igaz én sem a te segítséged nélkül.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."


A hozzászólást Drake Shan összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26, 2008 12:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Szept. 20, 2008 9:53 pm

Lucio Rashan /Főtér/

A társad csak figyelmesen hallgat. Látod rajta hogy megértette a terved, de az is lerí róla hogy hiú ábránd lenne arra várnod hogy esetleg neki is van valami fondorlatos terve.A templomhoz érve elváltok. Ő elválik tőled, elvegyül a tömegben.

/Templom/

Elindulsz felfelé a templom lépcsőin, de az ajtóban két fiatal fiú megállít. Papok, ez jól látszik rajtuk és egyikük sem idősebb 16 évesnél.
- Kérlek hagyd itt a fegyvereidet ezen a fegyvertartó állványon - szól az egyik. - Ne vigyél be fegyvert.
Ha leteszed a fegyvereidet beengednek, bár azt is tudod, hogy könnyedén bejuthatnál, nem tudnának fenntartani, de ott vannak a városőrök...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."


A hozzászólást Drake Shan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26, 2008 12:54 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Wiar di Wen
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 5
Age : 32
Státusz : Boszorkánymester
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Kyr - származék

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Szept. 20, 2008 9:15 pm

KM /templom/

Beszállok a "kocsiba" és gondolkodni kezdek, miképpen tudnám a legjobban kihasználni ezt a helyzetet, hogy én lettem a pap.
5 perc elteltével rákérdezek az őröktől, hogy hová is megyünk vajon:
- Urak, megmondják hova visznek? rengeteg dolgom lenne még a templomban és a szertartás sem várhat annyit. Még a végén kifutunk az időből.
Megpróbálkozok egy
/mágia érzékelés/-sel a kocsi területére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Szept. 20, 2008 9:03 pm

KM (Belvárosi sikátor)

Az ismeretlen férfit sikerült követnem egy sikátorig, ahol mintha kicserélték volna. Nem menekült, csak állt és engem nézett. A hirtelen váltás meglepett, megtorpantam a keskeny sikátor közepén. Végigmértem, nem volt valami bizalomgerjesztő figura, de csak ő segíthetett. Lassan közelebb lépkedtem hozzá. Mikor már csak öt lépés választott el tőle, megálltam. Fő az óvatosság.
- Ki maga? - kérdeztem gyanakodva, miközben igyekeztem a szemébe nézni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucio Rashan
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 40
Age : 26
Státusz : Harcművész
Registration date : 2008. Sep. 15.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Szept. 20, 2008 4:04 pm

KM (Templom a főtéren)

Elmegyünk társammal a főtérre a templomhoz, ahogy a kocsmárosal megbeszéltük. Elmondom Ashannak a tervet.
- Figyelj! Én elmegyek a misére és megpróbálok elbeszélgetni az illetővel. Megpróbálok közelébe kerülni a misén és megtudni, hogy miért kell megöljem. Megpróbálom tőle elkérni a tartozást, persze, ha ez az igazi probléma! Ha nem adja oda, majd kint erőszakkal vesszük el tőle a pénzt. Ha nem jönnék ki a mise, után, akkor gond van, akkor szükségem van rád, úgyhogy akkor gyere be. Ha kint megkellene támadni, akkor csak az egyik újjamat mutatom. Ha nem kell, akkor kettő újjamat mutatom. Addig megkéne bújjál, hogy ne tudják, hogy a társam vagy. Figyeld a kezemet, mert nagy szükségem van rád! De, ha van jobb ötleted, hallgatlak! Ha nincs, akkor maradunk a tervnél!
Ha maradunk a tervnél, akkor elmegyek a misére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Szept. 20, 2008 3:42 pm

Wiar di Wen /Templom a főtéren/

Látszólag tökéletes alakváltásod után úgy kezelnek mintha te lennél az atya. Nyilván mert úgy nézel ki, olyan a hangod és úgy jársz, beszélsz... De botor módon magadnál tartottad a gyilkos tőrt magadra terelve így a gyanút. Csak reménykedhetsz benne, hogy van elég nagy tekintélye ennek a főpapnak amivel megúszhatja a börtönt vagy a kivégzést.
Tekintélye biztosan van, mert anélkül kísér két katona a lovaskocsihoz, hogy összekötöznék a kezed. Az egyik katona beszáll a kocsiba előtted, aztán a másik téged is betessékel. Végül a harmadik száll fel.
- Indulhatunk! - kiáltja előre beszállás közben a hajtónak.
A két katona néma csendben ül melletted, miközben elkezdtek zötykölődni.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."


A hozzászólást Drake Shan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26, 2008 12:55 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   Szomb. Szept. 20, 2008 3:41 pm

Lucio Rashan /A Három szarvhoz címzett fogadóban/

Nyugodtan mosod ki a sebet a felkarodon. Igen nagy szerencséd volt, hogy az a tőr csak horzsolt. Ha néhány hüvelykkel beljebb megy, akkor a hátadba kaptad volna. Miután alaposan kimostad, egyszerűen bekötözöd. Tisztában vagy vele hogy valami gyógynövénnyel vagy kenőccsel gyorsabban gyógyulna, de ilyen most nem áll rendelkezésedre, szóval úgy döntesz egyelőre megfelel. Közben a kocsmároson gondolkodsz. Miért akarja megölni az egyik városi előkelő fiát? Tényleg csak a tartozás miatt? Vagy van valami más is?
Eddig jutsz a gondolatmenetedben, mikor odalép hozzátok az egyik szolgálólány.
- Kérlek ne hozzátok ide azt a férfit. Bármit is mondott az apám. A bosszúvágya csak a vesztét okozná. Szerintem csak a szemébe akar nézni mielőtt meghal. De kérlek csak végezzetek vele és felejtsük el az egészet. - hirtelen elhallgat, a szájába harap. - Még ez is milyen gonosz gondolat. Hogy gyilkolásra bíztatlak titeket. - azzal sarkonfordul és eltűnik egy ajtó mögött.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."


A hozzászólást Drake Shan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 26, 2008 12:59 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Háromfejű Árnyak (Játéktér)   

Vissza az elejére Go down
 
Háromfejű Árnyak (Játéktér)
Vissza az elejére 
11 / 12 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: Fantasy :: M.A.G.U.S. :: Krónika-
Ugrás: