Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Eldar Fegyverek

Go down 
SzerzőÜzenet
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Eldar Fegyverek   Kedd Nov. 18, 2008 9:17 pm

Eldar Fegyverzet

Ez a lista körülírja a különböző fegyvertípusokat, gyakori felszereléseket és járműveket melyek a Craftworld Eldar által használatra kerülnek. EZEKT A FEGYVEREKET A SÖTÉT ELDAROK IS HASZNÁLJÁK ,PERSZE ÁTALAKÍTVA , DE NEM MINDET.

Közelharci Fegyverzet:

Biting Blade (~Harapó Penge)
A Biting Blade valószínű az Eldar által kínált legborzalmasabb lánckard. A Biting Blade egy nehéz lánckard, melyeket a Striking Scorpion Exarchjai forgatnak. Két kézzel történő forgatásával könnyedén átrágja magát csonton és húson, kizsigerelve a legkeményebb ellenfelet is.

Chain Sabre (~Láncszabja)
A Chain Sabre párosával kerül használatra, mint a Mirrorswordok (~Tükörkard) melyet a kesztyűbe épített Shuriken Pisztoly is jellemez, képessé válik az ellenfelet halálos támadásaival megsemmisíteni.

Diresword (~Borzalomkard)
Direswordot a Dire Avenger Exarchok használnak, melyektől szenvedett találat következtében bármely célpont massziv mentális kárt szenved veszélyes energiáitól, gyakran megölve ezzel az ellenfelet. Asurmen Phoenix Lord viselte a legelső Dire Swordot, Asur Kardját. Ebben a hatalmas kardban foglaltatik Asurmen testvérének, Tethis lélekköve.

Executioner (Kivégző)
A Kivégző egy hatalmas kétvégű kés (glave) melyet a Howling Banshee Exarchok forgatnak alkalomadtán, hasonló a legtöbb Erő Fegyverhez (Power Weapon), ám használójának a harchoz szükségesnél is több erőt kölcsönöz.

Harlequin’s Kiss (Harlequin Csókja)
A Harlequin Csókja, ahogy ismeretes azok között, akik látták és el tudják mondani történetét (valóban kevesen), egy monofilament fegyver melyet a Harlequinek használnak közelharc során. Az áldozatba vágódva letekeredik széttépve az áldozat belső szerveit egy igen spektukárisan véres módon. Páncélozott járműveken is kárt okozhat egy jól irányított sújtása, Harlequinek között gyakori fegyver.

Mandiblaster
A Mandiblaster a Striking Scorpion aspectben használatos lézerfegyver, mely egy idegi csatlakozó által kerül elsütésre a Striking Scorpion sisakján belül. Egy pszichikus vevő aktiválja a sisakon belül melyre mikrotűk ezreit lövelli ki,melyek egy magastöltésű lézer rövidtávú vezetőivé válnak. A Scorpionok mandiblaster sortűzeinek pattogó vihara elég, hogy kitépje az ellenséges erők szívét.

Mirrorswords (~Tükörkardok)
A Tükörkardok a Banshee Exarch által használt fegyverzet egyike, mindig párosával, egy tehetséges forgató kezében kerül használatra, effektívebben kerülhet bevetésre mint bármely más duplafegyverzet, másodpercek alatt több ellenséget szétvágva.

Power Blade (~Erőpenge)
A Power Blade alkarra szerelt erőfegyver melyeket az Exarchok használnak közelharcban. Általában véve manapság már csak a Warp Spider Exarch használja.

Scorpion Chainsword
A Striking Scorpions hadtest sok egyedi fegyverzettel rendelkezik, legfőbb közöttük a Scorpion Chainsword (Skorpió Lánckard). Bár nem rendelkezik az erőfegyverek páncélvágó képességével, nyers erő tekintetében sokkal erőteljesebbek, látványosan darálják szét a könyebb páncélzatot. A Striking Scorpion Exarch másfajta fegyverekből válogat esetenként, úgymint: Scorpion’s Claw, Chainsabre, Biting Blades, az ellenfél könnyed pusztításához.

Scorpion’s Claw (Skorpió Ollója)
A Scorpion’s Claw egy potenciális fegyver melyet az Imperiális Power Fisthez hasonlóan kell használni, mely a sebesség rovására tépi darabokra a páncélzatot. Rendelkezik egy beépített Shuriken Catapultal (Shuriken Vető) távolsági összecsapásokhoz.

Triskele
Egy másik Banshee fegyver, a Triskele nem olyan hatalmas mint az Executioner, sem a Mirrorsword csapásszámát nem éri utol, mégis egy erőteljes fegyver rövidtávra. Elegendő távolságra el lehet hajítani miközben átkaszabolja magát ellenségein, majd visszatér tulajdonosa kezébe az Eldar kecsességet meg nem hazudtoló módon.

Wraithsword (Lidérckard)
A közelharcot előnyben részesítő Wraithlordok felfegyverkezhetnek Wraithswordal. Ezek masszív, élő Erő Fegyverek (Power Weapons), melyek tovább erősítik közelharcban a Wraithlord amugy is impresszív erejét. Lelkeket tartalmaz melyek vezetik a Wraithlord támadásait, kigyenlítve ezzel átlagos látási képességüket.


_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Eldar Fegyverek   Szer. Nov. 19, 2008 5:19 pm

Jellegzetes fegyverzet

Ulthamar botja egy híres pszichikusan átitatott bot melyet az Ulthwéi Eldrad Ulthar Farseer forgat. Hasonló a Witchbladehez (~Boszorkánypenge), ám lehetősget nyújt Eldradnak a legtöbb Farseernél több pszichkis erő megidézésére.

A Witchbladek a Warlock és Farseer alapfegyverzete, Psykerek kezében pusztítóak.. A forgató pszichikus erejét használva minden ellenség ellen hatékony, legyen az ember, szörnyeteg, démon vagy jármű.
Egyes Warlockok, Farseerek a távolságtartó küzdelem hívei, ezért Singing Spears-el támadnak. (~Daloló Lándzsa). A Triskeléhez hasonlóan a Witchblade elvén működik, a célpontra vetés után visszatér a Psyker kezére minden dobás után. Kétkezes fegyver lévén közelharcban viszont nehézkes, ormótlan.
Iyandeni Yriel herceg számos saját fegyvert használ, mikor harcba megy. Az első a Eye of Wrath (Harag Szeme), egy műszem, melyből masszív villámok robbannak ki közeli ellenségre és szövetségesre egyaránt. A második és leghatalmasabb, a Spear of Twilight (~Az Alkony Lándzsája), úgyis ismerik mint a Cursed Blade of the House of Ulthanash ( Az Ulthanas ház Elátkozott Pengéje) egy fegyver, hasonló a Singin Spearhez. Ám a Spear of Twilight egy ősi és hatalmas fegyver, mely állítólag egy haldokló nap erejét rejti magában, melyet Yriel felhasznált a Tyranida Synapse Beast (Tyranida Szinapszis Szörny) legyőzésére, megmentvén a Craftworldöt a biztos pusztulástól. Ám Yriel soha többet nem tud megszabadulni fegyverétől, mely azonnal megpróbálja elpusztítani testét és lelkét, mindig lesben várva hogy átszakítsa erőpajzsát és teljesen megsemmisítse.

Távolsági Fegyverek

Lángvető
AZ Eldar az Imperiális Lángvető megfelelőít használják, melyek a csatatéren lángszóróként működnek. Ezen fegyvereket Storm Guardianok (~Roham Guardian) hordják, vagy Wraithlordokra kerül felszerelésük.
A Dragon Breath Flamer (Sárkánylehellet Lángvető) a Fire Dragon Exarchok által használatos. Műkődési elve az Imperiális Nehéz Lángvetőjével egyezik meg.

Shuriken Fegyverek

A Shuriken fegyverek a Craftworld Eldar által használt leggyakoribb fegyverektípusok. Ezek a fegyverek függenek egy szilárd tölténymagtól, mely normális esetben cilinder alakú (több fajta is létezik). Ha a fegyver elsütésre kerül, magas energiájú impulzusok egy monomolekuláris réteget gyalulnak le a tölténymagból, mielőtt ez a lemez a fegyver csövébe kerülne. Két másodperces sorozatokban majdnem száz shuriken vethető ki ezen a módon, melyre az általános tölténytár legalább tíz ilyen sorozat kilövésére ad lehetőséget a tár kiürülése előtt. A tüzelés módszeréből adódóan nem kölcsönöz hosszútávú pontosságot, így ezt az Eldar fegyvert túl tudja hidalni az ellenség.
A Shuriken fegyverek számos formában jelennek meg:

Shuriken Pisztoly
Kis méretű de halálos Shuriken pisztoly sok csapat által használatos az Eldar hadseregben. Shuriken pisztolyt néhány Farseer is használ, Howling Banshee aspect-ek, autrachok és Striking Scorpionok.
Shuriken catapults

Shuriken katapult
A Shuriken katapultok a Craftworld Eldar által használt kétkezes Guardian fegyverek. A Dire Avenger aspect harcosai hasonló fegyvereket hordoznak ,melyek “Avenger Shuriken Katapult” néven ismeretesek, leszerelhető lézerirányzékkal. Az exarch felszólíthatja Dire Avengerjeit a tár teljes ürítésére mely a pengék kontrollálhatlan viharába bontakozik, melyet pengeviharnak is neveznek.. A Shuriken katapultok általános fegyverzetnek számítanak, így nem túl erősek, de mivel a Guardianok nagy számban utaznak, a Shuriken katapultok összevont ereje még a Leman Russ számos lemezét is áttépi.

Shuriken Ágyú
Az Eldar faj legtöbb járműve masszív shuriken ágyúval van ellátva, mely a Shuriken katapultok méretének kétszerese. Egyes járművek, mint pl a Wave Serpent, iker Shuriken ágyúkat hordoznak, melyek villámgyorsan szinkronban tüzelnek. Eme fegyver egy fajtáját hordozza Maugan-Ra, a Lelkek Betakarítója (Harvester of Souls)
Shrieker Ágyú

Ezeket a hordozható shuriken lövegeket a Webway Death Jesterei, illetve a Saim-Hann Craftworld Viperái alkalmazzák.A Shrieker lövegek viruláns géntoxinokkal átitatott shuriekeneket használnak, melyektől célpontjaik felrobbannak és savas vért frecskelnek minden irányba, melyek a legnehezebben páncélozott ellenséget is sebzi. Bár eme fegyvereket ritkán látni csatatéren , hatalmas fegyverek, melyek még a legtöbb csatát megélt Space Marine veteránok szívében is rettenetet keltenek.


Lézer Fegyverek

Működésüket tekintve hasonlóak az Imperiális lézertechnológiához, ám a Craftworld Eldar lézeralapú fegyverzete lényegesen fejletebb mint az Impériuménál. Oka a hatékonyabb generáló és vezetőrendszer használatában keresendő és a mesterségesen növesztett speciális fókuszáló kristályokban, melyeken áthaladva a lézerenergia megszűrődik és finomításra kerül kisülés előtt.
Az Eldar lézerfegyverzet hét fajtáját különböztetjük meg

Brightlance (~Fényszurony)
A Brightlance a Craftworld Eldar legjőbb tankelhárító fegyverzetét teszi ki. Lézerfegyver, hasonló az Imperiális megfelelőjéhez, a lascannonhoz, de egy extrém fókuszált lövést ad le, mely semmibe veszi az extranehéz páncélzatot.

Scatter lézer
Az analóg Imperial Guard multilaserhez képest lényegesen hatékonyabb, a scatter lézer kristályal kerül működtetésre, mely tárolja a koncentrált töltetet, mielőtt azt egy koncentrál robbanássá veti ki.

Pulse lézer
A pulzuslézer a Brightlancehez hasonlóan hasonlít az Imperiális lézerágyúhoz. Bár mint minden Eldar fegyver, hatékonyságában felülkerekedik. Eltér a Brightlancetől, miszerint számos lövést robbanásszerüen ad le, ám nehézpáncélzat ellen kevésbé hatékony.

Lasblasters
A Swooping Hawks által használatos fegyver az Imperiális Hellgun (Pokolfegyver) megfelelője. Az Exarchok a sokkal hatékonyabb háromcsövű verzióját használják, mely a Hawk Talonja nevet viseli, kiknek továbbá hozzáférésük van a napfegyverhez, mely magasszámú lézerlövedékeket tüzel másodpercenként.

Laser lances
Lézerlándzsák, melyeket a jetbikeon száguldó Shining Spear Aspectharcosok használnak. Egy nehéz közeli lökést szolgáltatnak, ahogy a Shining Spears csatába vágódik.Az Exarch hordhatja a lézerlándzsa még erősebb verzióját, a csillaglándzsát.

Prism cannon
Egy hatalmas kétlépéses fegyver mely csakis a Fire Prism gravtankon található meg. A középerős lézer direkt egy nagy, mesterségesen növesztett kristályprizmába talál célt. A prizma lényeges amplifikácót okoz a lézer eredeti pusztító erejében , az energiát egy löket robbanó erő formájában lövi ki, vagy fókuszálatlanul egy gyengébb löveget produkál nagyobb löketszórással. Egy fire prism belelőhet egy másik fire prism kristályába, tovább erősítve a láncfolyamat erejét

Ranger long rifles
Ranger Hosszúpuska

Az Alaitoc Craftworld rangerei lézerfegyvert hordanak melyeknek erős robbanólöketük van, de nem jó pánvéltörők. Ezek a lézerpuska típusú fegyverek lézercélzóval vannak ellátva, és kilóméterekre ellőnek a csatatéren.

Plazma Fegyverek
Mint Imperiális megfelelőjük, az Eldar is számos formában használja a plazmafegyverzetet.
Míg az Eldar plazmafegyverzet az Imperiális fegyverzethet hasónlítva kisebb pusztítóerővel bír, magasabb lövésszámra képes és nem jelent veszélyt felhasználójára, mivel az Eldar fegyverek nem melegednek túl.

Starcannon (Csillagágyú)
A legáltalánosabb (és rettegetebb) Eldar plazmafegyver a Csillagágyú, egy gyorstüzelő fegyver mely képes áttörni a legnehezebb páncélzatot leszámítva mindent.
Ez a fegyver még két Guardian számára is túl nehét lenne, így járművekre, támogató egységekre kerül felszerelésre. Ennek ellenére sok Eldar parancsnok kedvelt fegyverzete mobilitása, pusztító hatalma miatt.

Plasma Missile (Plazma Rakéta).
Míg az Eldar Rakétavető szabványos Krak rakéta kilövésére is képes, mint a legtöbb rakétavető, ez a fegyver Plazma Rakéta kilövésére is alkalmas.
A Plaza Rakéta nagy területen robban, átszakítva a közepes páncélzatot fedezékre való tekintet nélkül.


Warp technológián alapuló fegyverek


A torzító ágyú, vagy T-ágyú (distort cannon / D-cannon), úgy mint kisebb kompaktabb verziója a wraithcannon (lidércágyú), egy miniatűr warpmotor használ egy pontot képezvén, ahol a warp átmenetileg átfedi az valós tér területét. Ha a célt nem nyeli el a warpüreg, a gravitációs erők melyek az átfedés megnyitásában és fenntartásában közreműködnek, szó szerint széttépik a célpontot. Hihetetlenül erős, a D-Cannon rövid távú fegyver és Eldar normához képest pontatlan.

Monofilament fegyverek
; egy folyékony organo-polimer alapot használnak monomulekuláris drótháló elkészítéséhez. Ezek a hálók a folyadék fegyverből való távozása után jönnek létre, mielőtt a célpontra lennének irányítva. (shadow weaverek esetén pontatlan).A hálót rendkívül nehéz eltávolítani, mivel molekula vastagságú fonatból készül és könnyedén átvág a húson. Az elegy behatásra összehúzódik darabokra vágva az ellenséget miközben szabadulásért küszködik. Bár hatékony, erősebb, rigid páncélzattal legyőzhető.

Death Spinners (Halálfonó)
A Halálfonók rituális fegyverei a Warp Spider aspectnek. A Warp Spider Exarchok gyakran duál Halálfonót forgatnak rituális páncélzatuk mesterséges kezeivel, így az Exarch keze szabad marad választható Power blade (Erőpenge) használatához.

Monofilament Puska
Egy fejlesztés a Warp Spider Exarch számára. Lényegében a Halálfonókhoz hasonul, melyet a squad többi tagja használ, de tüzelési rátája alacsonyabb és a monofilament háló egy páncéltörő töltetben tárolódik, mely terv szerint átszakítja a páncélzatot és a célpontban bontakozik ki.

Shadow Weavers (Árnyékszövők)
A Shadow Weaverök az Eldar által használt indirekt támogatófegyvernek minősül. Általában lövegek hármas csoportjában kerülnek telepítésre. Légbelövésük után a monofilament háló lehull a szerencsétlen áldozatokra. Míg páncélszakító erejük hasonló a Warp Spider Death Spinnerjeihez, nagyobb távra szóródnak, egész formációkat zilálva szét.

Gránátok

Haywire Grenades (Huzalgránát)
Ellenséges járművek leküzdésére használatos. Egy nagyon magastöltetű, rövid hatótávú magnetikus energialökéshullámot küld ki, mely rövidre zárja az ellenséges jármű energiaellátását, elektronikus berendezéseit. Gyakran Warp Spiderek, Swooping Hawkok felszerelése.

Plazmagránát
Használatosak az ellenség átmeneti megbénítására, használhatatlanná téve őket pár másodpercre, időt adva ezzel a támadónak hogy közelre szökelljen és ronggyá tépje. Striking Scorpion és Swooping Hawk által használatosak.

Hallucinogén Gránát.
; melyeket a Harlequin Árnylátók (Shadowseers) használnak közelharc támogatására. Egy felhőnyi drogot enged ki magából mely a többszörös Plazmagránáthoz hasonlóan megzavarja az ellenfeleket.

Eldar Meltabomba
Az Eldar Meltabombák sok vonatkozásban hasonlítanak az Impérium Meltabombáihoz, szubmolekuláris üzemanyagot használnak a tankpáncél áttörésére. Az Eldar meltabomba kompaktabb, sokkal hatékonyabb. Fire Dragon fegyverzet, melyek olyan erődítmények, tankok felszámolására használatosak, melyek nem adják meg magukat a Fúziós Fegyverzetüknek. (Fusion Gun)

Vibro-Ágyú (Vibro Cannon)
Egy nagy fegyver támogató platformokra szerelve. A vibró ágyúk hanghullám alapú fegyverzet, egy gyorsan terjedő hangenergia hullámot képez az ultrahangtól a hiperhangig terjedő frekvenciákban. Ez a hang egy magnetizált alagúton megy át, célpontba csapódásakor darabokra rázván azt. Lehetséges kettő vagy több vibroágyú sugarának keresztezése, a már ígyis súlyos sebzést kiváltó hatást mégjobban fokozva ezzel, helyes használat mellett így a legtöbb páncélozott ellenfél kiiktatható.

Fúziós fegyverzet
Fúziós fegyvert a Fire Dragon aspect használ, hasonlóan az Imperium Meltafegyveréhez, melyhez erőben is összehasonlítható. Fejlesztett változata a Tűzdárda (Firepike), mely nagyobb hatótávval bír. Fúziós Pisztoly is létezik, Harlequinek kis csoportja használja extra közeli tüzelés céljából, erőben a Fúziós Fegyvernek felel meg nagyon rövid távon.


Lövedék alapú fegyverzet

Reaper Launcher,
Reaper Vető a Dark Reaper nehéztűzérség-támagató aspect által használatos, gyorstüzelő páncéltörő rakétavető, normális rakétavetőnél kisebb visszalökéssel és magasabb tüzelési rátával. Dark Reaperek kis csoportja megbízható egész csataterek parancsnokságával, mivel majdnem minden nehézgyalogsági squadra veszélyt jelentenek.

Eldar RakétavetőNéha Dark reaper Exarch hordozza, de általában Eldar járművön talál általánosabb helyet nehézfegyverként.Az Imperium Rakétavetőjéhez hasonlóan krak rakétát lő, de plazmarakétát is vethet, az Impérium repeszgránátjánál erősebb szakítóerővel.

Tempest Launcher (Viharvető)
ritka fegyverek melyeket csak a Dark Reaper Exarchok hordozhatnak az általános Reaper Launcher helyett. Különbsége annyi, hogy nagyobb területet szór be páncéltörő lövedékkel sortűz-szerűen, mint egy hosszú távú erős shotgun.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Eldar Fegyverek   Szer. Nov. 19, 2008 5:21 pm

Speciális/ Egyedi fegyverek

Exarch/ Aspect Fegyverzet
Az Eldar Exarchok, különösen a Főnix Lordok, gyakran a normális Eldar fegyverzetnél sokkal erősebb, egyedi fegyvereket használnak

Főnix Lordok
Minden Főnix Lordnak legalább egy különleges fegyvere van.

Asurmen, a Dire Avenger Főnix Lord egy egyedi Twin Avenger Shuriken Catapultot használ, mely karjait szabadon hagyja a legelső Diresword, Asur Kardjának forgatáshoz. Asur Kardja Asumen’s elesett testvérének lélekkövét foglalja magában, halálos fegyverré téve ezáltal a kardot. A kard a wraitswordhoz hasonló.

Jain Zar, a Howling Banshee Főnix Lord egy ékes Kivégzővel van felvértezve, melyet a Pusztítás Pengéjének (Blade of Destruction) is neveznek, továbbá a Csendes Halállal (Silent Death, egy hárompengéjű Triskele elven működö fegyver, mely nyers erőt tekintve hatalmasabb.

Baharroth, a Swooping Hawk Főnix Lordja nem bír egyedi fegyverrel, csak a Hawk’s Talonjával, illetve egy Erőkarddal.
Karandras, a második Striking Scorpion Főnix Lord A Skorpió Ollóját (Scorpion’s Claw) és a Skorpiólánckardot (Scorpion’s Chainsword) is használja, további fegyverzete a Skorpió Marása (Scorpion’s Bite), mely Mandiblasterek potenciális ikerfelállása, a normál típusnál erősebb, több lövés leadására képes.

Fuegan, A Fire Dragon Phoenix Lord a Tűzszekerce (Fire Axe) és Tűzlándzsa (Fire Pike), egy erőfegyver mely lángoló pengéjével könnyedén átszeli a gyalogság vagy jármű páncélzatát. A Tűzszekerce közelharci melta-fegyver, kevesebb erővel de páncéltörő tulajdonsággal rendelkezik.

Maugan Ra, a Dark Reaperek Főnix Lordja csakis egy fegyvert visel, a Maugetart. Egy masszív fegyver, melynek specializálódása távolsági hadviselésben tükröződik vissza. A Reaper Launcherrel összehasonlítani sértés lenne, megállító és megsemmisítő ereje, gyorsasága az alap Reaper Launcherhez képest sokkal hatalmasabb.
Még a legharcedzettebb veteránok is menedéket keresnek ha szembesülnek ezzel a fegyverrel, és ezt jó okkal teszik, a nyers mennyiség melyet a fegyver magából okád gyalogságot és járművet egyaránt másodpercek alatt szétdarál. A fegyver beépített Kivégzővel tendelkezik, mely bajonetthez hasonlóan működik, még hatalmasabb erővel.


Egyéb Fegyverzet


Hosszúpuska (Long Rifle)
Az Eldar Ranger és Feldaritő egységek preferált fegyverzete , az Imperiális Sniper Riflehez hasonlítható. Energianyalábot lövell mely majdnem minden páncélzattípust átüt, helyesen célozva. Ezek a fegyverek egy girosztatikus kart használva tartják a fegyver stabilan, az Impérium ügyetlen bipodjaival ellentétben, mely minden visszarúgást felszámol.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Eldar Fegyverek   

Vissza az elejére Go down
 
Eldar Fegyverek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: Freestyle :: Warhammer 40.000 :: A Világ Fajai :: Eldar-
Ugrás: