Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szer. Jan. 28, 2009 10:04 am

Figyelem Felhívás.

Üdvözlet Vámpír Játékosok

Itt a Old Dark Agen ezennel lezárul a Árnyékháboruk New Yorkban Krónika és a New Dark Agen lehet folytatni a játékot.

Aki eddig nem regisztrált volna azt ma reggel a ittenei nevével Afron el Shored beregisztrálta a New Dark Agera (Nirnaeth / Ophelia S., Pierre Lavoissier, Bela Lugosi), a pontos felhasználónevekért és a jelszavakért keressétek meg Afront PM-ben.)

A Vámpír játék a New Dark Agen folytatódik, eljött a változás.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szer. Jan. 28, 2009 1:04 am

KM, Lugosi /Broadway East New York Metró csomópont és könyéke/

Mennyivel könnyebb is egy motorral száguldani át a városon. Nem mennek el értékes órák a sétálással. A lehető legjobb helyen vesztették el a jelet. Innen nagyjából ezer különböző irányba lehet menni. Bár ebben a gondolatban volt egy nagy adag irónia és szarkazmus, a valóságalapja sem hanyagolható el teljesen. Kész csoda, ha itt bármit is találunk, bár a csatornák egy olyan célpont, ami elég valószínű a pletykák alapján.
Ahogy leszállok a motorról, megtántorodok az újabb látomástól. Igyekeztem hozzászokni az évszázadok folyamán, de még mindig észrevehető, ha valaki elég szemfüles. Persze egy tántorgásból látomásokra következtetni... a titkom titok marad, de mit akar jelenteni a Mikaboshi és a Vascsászárnő? Vár a könyvtár. De majd csak következő éjjel.
- Nos, Mr. Lugosi, szerintem nézzünk körül. Nem tudom milyen képességekkel rendelkezik ami segíthet nekünk nyomokra lelni, de ha van ilyen, kérem vesse be. Nem fűzök vérmes reményeket ahhoz hogy bármit is találunk itt, de egy próbát mindenesetre megér. Ön mit gondol? - miközben beszélek a pupilláim szűkülni kezdenek, hogy végül kis függőleges hasítékokon keresztül váljon egyre élesebbé a kép.

/A Fenevad Látása/

Felfedező útra indulok a környéken, hátha bármit találok, bár nagy reményeket nem fűzök a dologhoz. Talán egy elcsöppent vérfolt illata árulkodik, talán valami ismeretlen fenevad szagát hozza a szél vagy kiélesedett látásom segít észrevenni valami apróságot, ami mások tekintetét elkerülné.
Valószínűleg sok érdekességet találhatnánk a csatornában, de kétszer is meggondolnám mielőtt lemerészkedek oda. Vagy inkább háromszor. Nem sok minden van, amit a Nosferatuk is elkerülnének. Talán Farkasfattyak tanyáznak odalent, bár az ellen talán fellépne a Herceg. Tudnia kéne róla.


_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Jan. 27, 2009 10:40 pm

KM / Club Inferno /
2008. február 14. Szerda Telő Hold

- A hasonlat kitűnő -
biccentek felé elismerően - s az adrenalinnal dúsult száguldó, szinte magától kínálkozó vérnél nincs is jobb - hagyom helyben - számomra a tisztaság jelző pillanatnyilag az alkoholtól és drogtól, meg egyéb szennyezőanyagoktól mentes forrást jelenti - lépek mellé a korláthozelfogadva az invitálást, de nem fordítok hátat a páholynak. Ösztönösen vele szemben de csak féloldalasan dőlök a párkánynak. Tekintetem Marcust követi. Valami azt súgja tud magára vigyázni..

Ms De Luca fejtegetését hallgatom.
- Szóval vadászeb...?! -
mosolyodom el. Tetszik az óvatoskodása s amégis burkolt fenyegetés, amit ki is mond.Beleszimatolok a levegőbe s félighunyt szemmel ízlelgetem az illatokat. Majd végignézek a lassan csituló tomboláson.
- Ha a megérzésem nem csal most is jelen vannak páran.. - utalok a szabbatos gondolatára - ..s való igaz sosem tudhatjuk, hogy a farkasbőrben van e a bárány vagy a bégetés hamisan cseng, s a lihegő nyelv elárulja a valódi belsőt - nézek rá kissé kihívó mosollyal. Jó lenne tudni melyik oldalra húz.
- Minden estre egy ilyen hely kiváló lehetőség bármire ...- jegyzem meg nyugodtan, de célzatosan inkább a szabbat tevékenységre utalva.
- S ha a vadászeb szagot fog akkor végigmegy a csapáson..ám jobb szeret csapatban dolgozni, s megosztja a koncot a társakkal. - jegyzem meg kérdőn nézve rá. Szeretném kiugratni a nyulat a bokorból s megtudni mit is akar tőlem a hölgy. Amikor a drogot említi, figyelni kezdek a hangsúlyára. Vajh ellenzi vagy kívánatosnak tartja ezt a fajta élvezetkeltést...
- Mit tenne az elosztóval ? Szorgalmazná vagy beszüntetné a tevékenységét ? - kérdezem kíváncsian. Eszembejut hogy hiszen nekem megvannak a nő adatai, aki a kellemetlen estét okozta, s ha kis szerencsém van, akkor könnyen kideríthetem kitől szerezte be, s talán a fő forrás is megfogható lenne....egy percre megragad a gondolat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Jan. 27, 2009 7:44 pm

KM /Albérlet/
2008 február 14. Szerda


Úgy vélem, ha valamit a neten akarunk megszerezni, ahhoz Micugi fog kelleni, nekem ebben nincs elég gyakorlatom, s nem ajánlatos élesben próbálkozni a tapasztalatszerzéssel, elvégre nem csak a saját életemmel játszom.
A tanulás érdekes, bár a gondolataim el-elkalandoznak. Az Ötödik Elemről természetesen a film jut eszembe, melyben az ötödik elem nagyon is csinos volt, s megragadható. Bruce Willis meg is ragadta … Amit tovább olvasok róla, az azonban kísértetiesen ismerős. Az üresség, mely nem egyenlő a semmivel, de üres minden megkötéstől és tulajdonságtól, s ezért telve van potenciállal, s bármi lehet belőle, s minden, ami keletkezett, s létezik belőle formálódott, s létének végén oda tér vissza. Igen, pontosan így tanítja a buddhizmus is a világot, s a létezés örök körforgását.
Sajnos kínaiul nem tudok, így elébb a szöveg angol megfelelőjét kell megtalálnom, hogy hasznosítani tudjam a benne foglaltakat. Európai kalandozásaim során anyanyelvem mellé, mely anyám nyelve, megtanultam kicsit a németet, pöntyögök franciául, s olaszul is tudok beszélgetni, de főleg az építészetről, mivel az volt rég elhagyott olasz kedvesem hivatása. De sajna a kínai, mint nyelv kimaradt az életemből, apám tanítgatott pár szót, de sokkal fontosabbnak tartotta a tai-chi, és a kung-fu tanítását, mint a nyelvét.
Amit a rend elveiről olvasok, az pedig szinte szóról szóra megegyezik, a shaolin kung-fu tanításaival, bár ott egy kicsit jobban elrészletezték, hogyan legyen valaki erőszakmentes. Az ellenség végleges elpusztítása egy érdekes célkitűzés, sok múlik azon, kit is tekint az ember ellenségnek. Azt, ki rád támad az utcán? Megölheted. Mi lesz attól jobb? A körülményeket, melyek a támadást indikálták, legyen az éhség, pénzsóvárság, egy harmadik személy parancsa, megölni nem lehet. Egyet tehetsz: felülemelkedsz rajtuk, s továbblépsz. Persze lehetőleg nem egy késsel, vagy golyóval a hátadban. A problémáid okát soha nem jó, ha kívül keresed.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Jan. 27, 2009 4:55 pm

Drake Shan / Lugosi Bela /Brodway East New York Metró csomópont és környéke/
2008. február 13. Kedd Telő Hold


A telefonban a diszpécser közöl három őrzött parkolóházat is a csomópont környékén a GPS pillanatok alatt beazonosítja őket cím alapján.
Motorra száltok és átviharoztok a városon, a lóerők engedelmesen dongnak alattatok, a belvárost elhagyva a forgalom abszolult megritkul szabadjára engedhetitek a paripát. Vérvörős nyílként száguldoztok keresztül a gyorsforgalmi úton a GPS útmutatását követve.

A Brodway East New York Metró csomópont és környéke egy tipikus közlekedési gócpont a város testében, három metróvonal és számtalan busz járat keresztezi itt egymás útját, parkoló és irodaházak tornyosulnak a metrót és a buszokat kiszolgáló épületekkel együtt a területen, alul és felüljárok kavalkádja mindenfelé.
A Victor által megadott GPS koordináták a legrégebbi metróvonal a csomóponthoz legközelebb álló megállójára vagy annak környékére mutatnak a Bushwick Av-Aberdeen St-re. Bár a vonalat nemrég újították fel. Az állomás egy zsúfolt körforgalom közelében van amely egy gyönyörű parkot övez, minek a szívében egy vörös márvány szökőkút áll, melyben egy serleget három alak három arc tart, állítólag a tenger három arca.

Lassan keresnetek kell valami menedéket a közelgő napfelkelte elől.

Drake Shan


A metróállomás közelében ahogy leszállsz a motorról, egy pillanatra megszédülsz megint vizionálsz.

„A Sárkány Napkeletről érkezik a árnyak ellen. A Féreg megnyitja a Mélység kapuit és elszabadítja Mikaboshi-it és a Vascsászárnőt.”


Izzó lángoló acélmélységeket és élő fémet látsz a lángokon túl.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Jan. 27, 2009 4:53 pm

Marcus Williams / Cynthia Moron / Infernó klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold


Cynthia Moron


- Nézőpont kérdése mit tartunk „tiszta” vitae-nak, szerintem a érzelmek és ösztönök tűzében korbácsolódott vitae-nál nincsen nemesebb és zamatosabb nedű, ellentétben a felső tízezer eltunyult pangó és unalmas málnaszörpjével ami vitae néven a ereikben kering.


Odasétál a korláthoz és maga mellé int, mögöttetek megszűnik a páholy alólatok pedig felfelé száll a tömeg felfokozott kipárolgása. Látod amint Marcus visszatér és kelleti magát a tömegben, úgy tűnik további prédákra les persze a koncert utáni közvetlen extázis véget ért így egy kicsit munkásabb lesz neki a elkövetkezendő idő természetesen nem félted.

- Lám-lám előbújt a vadászkopó még ha nem is a kotorékeb hanem a farkasölő ettől függetlenül vadászeb bármilyen becsben is van tartva. Megérkezik és tevékenykedni kezd rövid időn belül még a helyi Almot is meglátogatja szálakat rángat a szövevényes pókhálóban hátha felbukkan annak a gazdája. Látja ezt a hedonista vendégközönséget alattunk eddig ez is elég volt, hogy magunkhoz édesgessük a városba tévedő szabbattokat és kitörjük a nyakukat, de változnak a idők, úgy tűnik ez már kevés véresebb elmebetegebb szórakozásra vágynak a kamarillába beépülni kívánó szabbat ügynökök. Természetesen a falkák régebben is a véres durva sportokat szerették de a beépülő ügynököket gőzleeresztés közben egész szépen el lehetett kapni egy-egy ilyen érzelmektől és ösztönöktől túlfűtött buli kapcsán. A másik lehetőség, hogy valaki a városból a udvar soraiból segíti a lapáztfejűeket.
Szóval a drog. A drog látogatott meg minket itt a pokol tornácán nem tudjuk honnan érkezik és hogyan kerül a vendégek szervezetébe, lassú és alattomos szer, rosszabb a gömbhal mérgénél. Nem tudni róla semmit csak, hogy van eddig egyetlen terjesztőt sem kaptak el vele, a neve viszont ott lebeg a jó nevű klubokban S.U.V. számtalan fantázianevet beleképzelnek ebbe a mozaikszóba, de bizton állíthatom valójában a Sötét Umbra Vére szóösszetételt takarja.


Marcus Williams


Visszakerülsz a tömeg forgatagába, most már látsz pár vértestvért a tömegben úgy tűnik megkezdődik a táplálkozás ideje a legkihívóbbak nyílt szexuális játszadozásnak állítják be a Csókot. A koncert végi kiugró érzelmi felfokozottság egy kicsit alább hagyott így már jobban meg kell dolgozz a napi betevődért ha csak nem folyamodsz valamilyen elme vagy érzelmi manipulációhoz.

/Szimpla vadászat, Karizma+Vadászat (jelenlegi helyzetben) Célszám: 5 Dobás: 10, 7, 3 UD: 5 Sikerek: 3./

Nem telik bele hosszú idő úgy negyed óra és már ismét egy csöndesebb zugban vagy a következő áldozatoddal, fél óra múlva vissza is térsz a bulizók közé.

/Aktuális Vp: 9/

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bela Lugosi
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 20
Age : 42
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 01.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Jan. 27, 2009 2:25 pm

KM, Drake /Elízium előtt/

2008. február 13. kedd

A menedék nekem nem jelentene gondot, a motort viszont sajnálnám. Egy ilyen gazdátlan gépnek valószínű hamar lába kélne. Számítva a váratlan dolgokra felhívom a tudakozót: - Jó estét, a Brodway East New York Metró csomóponthoz legközelebbi non-stop parkolóház, vagy zárt parkoló címét szeretném megtudni.
Ezt a Drake által megadott koordinátákkal együtt belapátolom a GPS-be, majd intek újdonsült partneremnek. -Indulhatunk, Mr. Drake?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Williams
Toreador
Toreador
avatar

Hozzászólások száma : 12
Age : 29
Státusz : Toreador Ifjú
Registration date : 2009. Jan. 05.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Jan. 27, 2009 10:35 am

KM, / Infernó klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold

A Bestia majdnem eluralkodott rajtam, szerencse hogy kellő önuralmat tanúsítottam.
A nő elájult, én meg gondoltam egyet és kiléptem a szobából.

Rá kell néznem a srácokra, remélem még "életképesek".
Még a mai nap folyamán meg is kell köszönnöm, hogy nem vették a fejem a kis mentegetőzésem miatt.

Gondolataim kavarogtak akár az örvény, jó volna ismerkedni a helyi vértestvérekkel is.
Még új vagyok, remélhetőleg a kis előadásom nyílt út feléjük.
A Samedire gondoltam, nem volt valami beszédes.
Eddig őt láttam ezen az emeleten, lehet hogy kérdezősködnöm kellene a ma esti támadásról.
Hátha tud valamit, aztán megnézem a srácokat.

Még fiatal az este, és az előző táplálkozás minden cseppjét élveztem.
A dolgaim előtt viszont még döntöttem ,annyit megérdemlek az előadás jutalma képen, hogy falatozok még egy kicsit.

-Hölgyeim.......mindenkinek jut belőlem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://warhammersite.forumotion.com
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Jan. 27, 2009 10:24 am

KM, Lugosi /Elízium/

Ne ítéljünk elsőre. Ez a Lugosi elsőre kicsit fontoskodónak tűnt, aki hivalkodik a kapcsolataival, de aztán ki tudja... Ez talán csak egy kis hatalmi játszma, Victor és közte, hogy vajh ki ismer több fontos embert. Akarom mondani vértestvért. Nem akarok belefolyni, meg aztán valahogy biztos vagyok benne hogy még jól jöhetnek az ismeretségei. Ártani nem árthat.
- A motor remek ötlet, Mr. Lugosi. Gyalog sok időbe tellene eljutni a koordinátákig, és vissza egyáltalán nem lenne időnk. Garancia pedig nincs rá hogy időben találnánk menedéket nappalra, így mondhatjuk hogy nagyon is jól jön a motor.

/Az Elízium előtt/

Egy gyönyörű, piros motor. Ezzel aztán nem lesz gond az idővel. Hát igen. Nekem is kéne szereznem valami járgányt. Legalább egy kocsit. Bár tény hogy imádom az éjszakai sétákat, a gyér fényeivel és vadító illataival együtt, praktikusság szempontjából nem túl előnyös két lábon közlekedni.
- Nem vagyok egy informatikai zseni, sőt, mondhatjuk hogy alig értek a dolgokhoz, de a telefonomon a koordináták alapján el tudunk jutni a célállomásra. Jól mondom? - nyújtom Lugosi felé a mobilom, kijelzőjén a koordinátákkal. Remélem ő tud vele kezdeni valamit, mert az én tudásom kimerül annyiban hogy a GPS hasznos és jó dolog.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Jan. 26, 2009 11:36 pm

KM / Club Inferno /
2008. február 14. Szerda Telő Hold

Szinte érzem Marcus éhségét. Legszívesebben lemennék és vigyáznék arra a lehetetlenül könnyelmű alakra. A box oldalának dőlök az árnyékosabb részen sonnan figyelem a fejleményeket. Igazán örülök, hogy kivontam magam az általános élvezethajszolásból. A vad így is érezteti a jelenlétét. Karbafont kézzel rendszabályozom minden porcikám.
Marcus meglelte a prédát, a nő mit sem sejt...
Mikor felállnak és elvonulnak halkan sóhajtok, csak reménykedem benne, hogy több őrültséget nem csinál a kölyök.
A tömeget vizslatom. Vajh mennyire szabbat barát De Luca, töprengek a vad orgia szerű, tömeges táplálkozást szemlélve...

Egy halk finom torokköszörülés zökkent ki, s meg is lep hiszen a látvány elfeledtette velem az alapvető biztonsági érzékelést. Ám nem mutatom a meglepetést. Az első belső összerezzenés után lassan fordulok a hang felé.
Udvariasan, ám ellentmondást nem tűrően invitál a ház úrnője elé. Hát követem. Mikor a páholyba lépek, kihúzom magam s emelt fővel teszem. Körbepillantok, gyors alapos első felmérés, majd a gyönyörű kreol nőre nézek.

- Hasonlóan kellemes éjszakát Ms De Luca...- kockáztatom meg a tulajdonost és a klub nevet összepárosítva, a megszólítást - a hely lenyűgöző, a vendégsereg igen változatos, a tulajdonos pedig megtisztelően jól értesült - mosolyodom el kissé.
- Köszönetem fejezném ki a vendéglátásért, bár azt hiszem ez a társaság ...nos személy szerint számomra nagyobb élvezeti értékkel bír, a tisztavérű vendégekkel való érintkezés - jegyzem meg udvarias hangnemben - legutóbb kissé megrázó élményben volt részem..valami új drog ? - kérdezem társasági stílusban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Jan. 26, 2009 5:59 pm

Drake Shan / Lugosi Bela /Elízium/
2008. február 13. Kedd

Drake

Úgy tűnik Victor „mókás” kedvében van mert a elhangzott metrócsomópont neve mellé csak egy GPS kordinátát mellékel és azt is a újdonsült telefonodra küldi meg. Legalább Lugosi nem aggályoskodik, megad egy telefonszámot ami pár pillanat múlva meg is csörren a zsebében. Már éppen átkozódni kezdenél a modern kor vívmányai miatt, hol vannak már a boldog térképes idők amikor elhangzik a motor és GPS mentőszó.
Valószínűleg újdonsült ismerősöd nem szeret sokat totojázni mert máris terepszemlére invitál. A GPS-el karöltve nem lesz nehéz dolgotok.

Lugosi

Drake nem tétovázik miután megkapta a telefonjára Victortól a adatokat azonnal megcsörget a kommunikátorodon így már rendelkezel a számával.

Drake Shan / Lugosi Bela

A Elizíum előtt ott parkol a mély bordó mondhatni vérvörös gépparipa. Ha szabadjára engeditek igen hamar átrepít benneteket a város másik felében lévő Brodway East New York Metró csomóponthoz. Nem is lenne rossz mert már bőven elmúlt éjfél lassan jön a napfelkelte ha a csomópont környékén esetleg felhajtotok egy napfény biztos helyet akkor megspóroltok egy utat a következő éjszakából elvégre New York eléggé óriási területen fekszik. Meg persze ott vannak a Nosferatuk által elkerült sötétbe burkolózó alagutak.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Jan. 26, 2009 5:34 pm

Marcus Williams / Cynthia Moron / Infernó klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold


Cynthia Moron

Keresel a küzdőtér peremén egy üres nyugodt boxot, jelenleg a koncert hatása alatt álló tömeg megpróbál minél közelebb kerülni a színpadhoz. A tömegben elvegyülő vértestvérek nagy százaléka Anarch hozzáállást tanúsít és így bármelyikük lehet potenciális Szabbat ügynök Anarch álcában.
Aztán feltűnik később a gitár „ördöge” is egy darabig forgolódik még a rajongótáborba aztán prédára vetődik valószínűleg eléggé ki lehet éhezve az esti incidens után. A áldozat egy vörös bögyös.
Nézelődésedből egy ízlésesen öltözött jóképű „fiatalember” zökkent ki.

- Jó estét kisasszony a klub tulajdonosa szeretne önnel találkozni. Kérem kövessen.


Átvezet a küzdőtéren majd egy Privát feliratú ajtó mögött elhelyezkedő kényelmes lépcsőn felvezet a központi páholyba. A előzenekar tagjainak már nyoma sincsen csak De Luca és udvartartása van jelen egy panoráma képernyőn éppen Marcus táplálkozását kisérik figyelemmel a klub egyik privát termében.
Mély alt hang köszönt.

- Jó éjszakát a nagytiszteletű Mr Gorenfield gyermekének, remélem elégedett a klubban látottakkal.Marcus Williams


Lefutod a tiszteletköröket majd a önmagából és gátlásaiból kivetkőzött közönségből kiválasztasz egy számodra megfelelő vacsorajelöltet és rövid időn belül már a klub egyik privát termében vagytok. A nő nem minden tekintetben azt kapja amire számított ám a élvezet egyikőtök számára sem marad el. Uralkodnod kell a Bestiádon nehogy a utolsó csepp vérig kiidd a Kehely tartalmát nem szeretnél magyarázkodni.

/Önuralom Célszám: 6 Dobás: 4, 5, 6 Siker: 1 Aktuális Vp: 6/

Nagyon nehezen kerekedsz felül a éhes Bestiádon de a végén mértékletességet tanúsítasz elvégre még válogathatsz a ma éjszaka során a áldozatokban.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bela Lugosi
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 20
Age : 42
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 01.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Jan. 26, 2009 4:13 pm

KM, Drake /Elízium/

2008. február 13. kedd

Remélem Mr. Eacz mindig ilyen jókedvű, akkor vidám lesz itt az élet. Ami Norobut illeti nem lepődök meg a felbukkanásán, valahogy kapcsolatba kellene lépni vele. Az öregnek szóvá sem merem ezt tenni, a kioktatásból mára megtelt a puttony. Talán Pierre tud valamit mondani.
Ez a Drake a szokásosnál is bizalmatlanabb figurának látszik, ebből viszont az is következhet, hogy nem csinál megfontolatlan dolgokat, ráadásul ismeri a terepet. Valahogy majd csak megértjük egymást.
-Természetesen megadom az eléhetőségem, úgy tűnik ez elkerülhetetlen a közeljövőre nézve. Sőt szívesen Önnel tartok, nem ártana minél gyorsabban megkezdenem az ismerkedést a tereppel és a helyzettel. Ha nem bánja, elvinném motorral, mivel még nem nagyon ismerem ki itt magam és jól jönne hazafele a GPS segítsége.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Jan. 26, 2009 10:53 am

KM, Lugosi /Elízium/

De Luca fivérek...aztán ez az újabb primogén. A nevükön kívül nem tudok róluk túl sokat. Az a pimasz kis kehely, akivel ma éjjel találkoztam valószínűleg kötetekre rúgó mennyiségű információt tudna szerezni a kis gépeivel. De mennyit osszak meg vele? Arra sincs túl sok garancia hogy mindent elmondanak. Bár...ahogy arra sincs, hogy én mindent elmondok...
- Rendben, akkor első nekifutásnak körbeszimatolok a jelvesztés helyén. - közlöm Victorral a dolgot, mint valami tényt. Ami azt illeti ez valóban tény. Ha a csatornát elkerülik a Nosferatuk akkor ott valami csúnya dolog van, vagy készül. Ezt majd talán következő éjszaka. Erre fel kell készülnöm. Nem lelkileg. Fegyver kell, esetleg előre küldök valami állatot hogy nézzen szét... Na majd holnapig kitalálom.
Elkérem a jelvesztés helyét egészen pontosan. Ha tudom hogy melyik utcában keresgéljek esetleg még azt is, hogy az elején vagy a végén, az meglepően sokat segíthet. Aztán Lugosihoz fordulok.
- Ha megkérem, beírna egy elérhetőséget a telefonomba? - kérdezem udvarias bájmosollyal az arcomon. Az a fajta mosoly ez, ami minden érzelmet és gondolatot lesöpör az arcomról és mélyen elrejti őket. A bizonytalanság szülte arckifejezés ez. Mikor az ember nem tudja hogy mit is várjon a helyzettől, mindenesetre abban biztos akar lenni hogy az arcáról nem olvashatók le plusz információk. - Tudja, a kapcsolattartás végett.
Ha megkapom a számot és a telefonom memóriája egy újabb bejegyzéssel gazdagodott, megcsörgetem a telefonját. - Ez az én számom, Mr. Lugosi. Óhajt velem tartani a jelvesztés helyére, vagy más tervei vannak a mai éjszakára?
Nem tartok tőle, hogy egyedül nem boldogulnék az üggyel. Ha nem valami hókusz-pókusz keretében tűnt el és vannak nyomok, valószínűleg megtalálnám egyedül is. Viszont nagyon is érdekelne hogy milyen a kapcsolata Pierrel. Az asztaloknál úgy tűnt nem ismerik egymást, de valami azt súgja mégiscsak van kapcsolat. Persze ezt nem fogja elárulni. Egykönnyen.
Válasza után Lugosival vagy nélküle, de elindulok hogy nyakamba kapjam az éjszakai várost. Irány a hely, ahol utoljára érzékelték Brandont.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Jan. 25, 2009 2:41 pm

KM, Pierre / Club Inferno /
2008. február 14. Szerda Telő Hold

- Vigyázok magamra ..Főnök, de jólesik hogy aggódik -
mondom kissé kacér hangnemben halkan felnevetve, majd komolyabban folytatom - ha végeztem a Myriad székházban találkozunk. Mindenképp oda megyek, vagy üzenek. Ha nem lát és nem értesül rólam ...nos akkor bajban vagyok...de ma valahogy már elég volt a meglepetésekből, úgy hogy óvatos leszek ígérem.. - mosolyodom el - ..azért ha kérhetem, vigyázzon magára Főnök..hiányozna a létemből a kisugárzása. Kellemesen izgalmas éjszakát ! - cukkolom halkan dorombolva, majd bontom a vonalat.

Az Inferno területére lépve, már a küszöbön érződik valamifajta érdekes feszültség. A tömeg mintha egyetlen massza lenne. A műsorszervezés türelmet kér, a zenekar késik. " Naná..valóban a pokol tornácáról érkezik..kissé megpörkölődve az énekes". Mosolyodom el kajánul.
Az előzenekar nem rossz. A tömeg szép lassan átlényegül, és szinte egyszerre dobban a szívük...ha most éhes lennék... de nem ! Nem vagyok. S nem is engedhetem meg magamnak ezt a mindenkire átterjedő bódulatot. A zenekar leköszön a tömeg örjöng..s ekkor előlép a fiatal vértestvér. Nocsak..nocsak..valaki a kegyeibe fogadta a szertelen ifjút. Egész jól néz ki. Kis megkönnyebbült sóhajjal veszem tudomásul, hogy nem kell a serif embereit riasztanom.
Marcus elnéz a terem másik vége felé. A tekintetében van valami szokatlan. Követem a pillantását s egy páholyra szegezi azt. Odabent a zenekar tagjai, s néhány sötét alak kik körülöttük keringenek. Egyfajta fenyegetést vélek érezni..S még valaki egy nő. Egy gyönyörű teremtés. Kimagaslik mindenki fölé. Megérezhette, hogy nézem mert visszanéz rám. Akaratlan is elegánsan biccentek felé, jelezve hogy elismerem a tekintélyét. A tekintete semmi jót nem ígér. S lám máris a zsákmányára fog. Kis sóhajjal vonom ki magam a bűvköréből, és a tömeg hullámzását kihasználva kisodródom. Az emelet felé indulok, hogy minél távolabb legyek ettől a kipárolgásokkal terhes tömegtől. Itt vadászat lesz, s nem az én kifinomult ízlésemnek megfelelő tempóban. Jobb távol lenni. Bár a fejlemények érdekelnek.
Megpróbálok keresni egy üres páholyt és onnan szemlélni, távolságtartóan a továbbiakat......
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Jan. 25, 2009 2:11 pm

Cynthia Moron /Club Infernó/
2008 Február 14 Szerda Telő Hold


A klub pozőrmegjelenése ellenére most valahogy más egyfajta feszültség, várakozás hullámzik végig ciklikusan a termekben aztán felhangzik egy karcos hang a hangszórokból.

- Hölgyeim és Uraim Crash a Gitár Démona sajnos csak késve tud fellépni akadályokba ütközött. Talán a pokol démonjai próbálják meg elragadni körünkből az önjelölt gitárvirtuozt, hogy démoni akkordjait a pokol legmélyebb bugyraiban adja elő először megmérettetés gyanánt. Addig is míg körünkbe érkezik, hallgassátok Crash fiatal pártfogoltjait.

A színpadon megjelenik a banda és a fagyos hangulat ellenére a végére egész jó hangulatot teremtenek. Jelenleg még egyetlen vértestvért sem látsz a koncertteremben csupa halandóval vagy magát nagyon jól álcázott vértestvérrel vagy körülvéve.
A hangulatkeltés végével színpadra lép Marcus Williams alias Crash a Gitár Démona. A sminkes csodákat művelt vele, egy smink fenomén / művész vette kezelésbe eddigi életed során nem találkoztál még ilyen kidolgozott és személyiséggel harmonizáló sminkkel.
Crash tekintete elidőzik egy darabig a terem hátsó részén, oda pillantva egy emelettel feljebb észreveszel egy optikailag ügyesen álcázott és feltűnésmentessé tett páholyt. A páholyban a mit sem sejtő előzenekar tagjai körül egy maroknyi vértestvér köröz. Egy klasszikus katalán szépség Crash-al tart szemkontaktust aztán rád pillant és finoman elmosolyodik, mint macska a párnáját veszi birtokba a egyik zenekari tagot.
Chras talán élete egyik legjobb előadását produkálja amikor kezdenek elszabadulni a „indulatok” a terem széléről mindenféle irányból vértestvérek nyomakodnak az élettől és vértől lüktető tömegbe, megkezdődik egy eszeveszett hedonista tombolás a gátlások eltűnnek ösztönlényekké válnak a résztvevők, ki-ki a saját ösztöneinek engedelmeskedik.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Williams
Toreador
Toreador
avatar

Hozzászólások száma : 12
Age : 29
Státusz : Toreador Ifjú
Registration date : 2009. Jan. 05.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Jan. 25, 2009 1:51 pm

KM, / Infernó klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold

A műsor végeztével már szinte látszott hogy nem vagyok ura a lépteimnek.
Azonnal táplálkoznom kell, még a végén a bestia is kitör belőlem.....és azt senki sem szeretné.

Így tehát átküzdöttem magam a közönségen, nagyon erős volt a csábítás arra hogy itt és most mindenkielőtt vegyek magamhoz egy kis vért.
De végül az akaratom erősebbnek bizonyult, leültem egy kis asztalhoz.
"Később majd ránézek a srácokra, nehogy a végén még táplálékként végezzék."

Nem sokára egy tucat ember közelített meg, autogramm kelett nekik.
Itt a lehetőség, egy kiszemelt áldozatra....akarom mondani szerencsésre.

Kiválasztottam egy vörös hajú nőt és meghitt környezetbe vittem.
Már rég nem táplálkoztam, itt a pillanat.
A vörös nő akár egy olcsó szajha, felkínálta magát.
Táplálkozni kell.....muszály........túlélésből.....élvezetből.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://warhammersite.forumotion.com
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Jan. 25, 2009 1:15 pm

Marcus Williams / Infernó klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold


Fent állsz a színpadon és érzed most főleg magad miatt is bizonyítanod kell, főleg magad és a jövőd miatt.

/Kirobbanó előadás (Sikerküszöb 5 siker), Karizma+Szereplés, Büntetés: -1, Célszám: 7 Akaraterő (1 biztos sikerért) Ake. akt: 6 Dobás: 10, 8, 3, 8, 7, UD: 2 Sikerek: 5/

Úgy érzed életed egyik legjobb koncertjét adtad, bár a jelenlegi helyzetben nem tudod ez elég lesz e a sikerhez. Fáradtan „sajgó” testtel állsz fenn a színpadon miközben alattad a tömeg extázisba lovallja magát.
Az éhhség hullámokban tör rád a élő testek kipárolgásában.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Jan. 25, 2009 12:57 pm

Jason Brown-Chen /Albérlet/
2008 február 14. Szerda


Pierrenek úgy tűnik nem sürgős, akkor neked sem elvégre nem egy lélekemelő elfoglaltság vérivó élőholtakkal együtt „dolgozni”. Tanulás és talán esetleg egy kis kutatás Revano „háza” táján talán nem ártana. Leülsz a géped elé és nekilátsz egy kis előkutatásnak elvégre elégé bizonytalan szabadidővel rendelkezel. Nekiállsz a kutatásnak.

/Kutatás (Sikerküszöb 5 siker Alapidő: 2 óra) Észlelés+Számítógép Célszám (Számítástechnikai Érzék Célszám: -2): 5 Dobás: 10, 5, 6, 6, 9, UD: 2 Sikerek: 5/


Két órányi munka után rábukkansz egy rendszerre ami valószínűleg Revano-é.

/Kis hálózat, Extra biztonsági programok, Feltörési idő (Órák): 5, Célszám: 8/


A rendszer annak ellenére, hogy kicsi mégis látszik rajta, hogy elég komolyan meg van erősítve behatolások ellen, nehézkes kemény diónak tűnik.
A rendszercímmel a zsebedben, úgy döntesz egy kicsit bővíted a tudásodat a természetfelettivel kapcsolatban, kapcsolódsz a Myriad Tech. virtuális könyvtárához és ekkor hasít beléd a felismerés amíg Revano ügyein dolgoztál a gépen keresztül belőled értékes életerő áramlott az internetbe vagy azon keresztül valahová és most hogy ez a folyam megszakadt a Myriadhoz csatlakozva ébredsz rá a tényre a Myriad rendszere nem von el belőled életenergiát, bár ahhoz hasonlóak munkálkodnak benne. Jobban érzékeidre koncentrálva rájössz, hogy az épületben tartózkodó internetet használó Alvóból is távozik az életenergia a interneten keresztül valahová magasabb szférába.

Kutatásaid közben rábukkansz a életenergia ezen fórmájának a mágusok közötti megnevezésére Kvintesszencia.
Szó szerinti fordításban úgy festene: az „ötödik elem”. Ez minden mágia alapvető lényege. Minden energia, anyag, szellem és élet – vagyis voltaképp a mindenség egésze – ebből épül fel, ez az univerzum szerveződésének legvégső eleme. Ez az ősenergia se nem anyag, se nem a hagyományos fogalmaink szerinti energia, soha nem ragadható meg ténylegesen, és oszthatatlan lényeget képez.
A mágusok egyetértenek ugyan abban, hogy a valóság egészét Kvintesszencia alkotja, de azt ennek ellenére sem tudják még részleges bizonyossággal meghatározni, hogy tulajdonképpen mi is az. A legtöbben a nyers lehetőségek örökké kavargó óceánjaként fogják fel, ami minden dolog forrása és végállomása. Ezt az alapvető „bioenergiát” az erős érzelmek hajlamosak magukhoz vonzani és elszínezni. A mágusok hamar felfedezték, hogy saját avatárjaik a Kvintesszencia természetes csatornái, és mint ilyenek, az ősenergia elérésének leghatékonyabb eszközei.
Az újonnan keletkező dolgok Kvintesszenciát vonnak magukhoz a végtelenből. Hasonlóképp, amikor valami régi dolog megsemmisül, a Kvintesszenciája visszatér a végtelenbe, ahol aztán újra felhasználhatóvá válik.

További keresgéléseid során még rábukkansz a kínai nyelven feljegyzésekre mely a keleti mágusokat tömörítő rend a Akasha Testvériségről szól. Átolvasva a jegyzeteket nagyjából tisztában leszel a rend történelmével és tagozódásával a egyik legérdekesebb talán a Sárkánypikkelyek szekta. Az Alvók és a Felébredettek védelme a Pikkelyek elsődleges feladatai közé tartozik, így ez a legharciasabb Szekta. Nagyra becsülik a Tér Szféráját, mert lehetővé tesz számukra, hogy elkerüljék a szükségtelen konfliktusokat. Az Erők és Entrópia mágiája segítségével gyorsabban és hatékonyabban osztják a halált az ellenség soraiban, ha a harc elkerülhetetlen. Do képzésük külső stílusú, ütéseken, rúgásokon, bonyolult katákon alapul.

Legharciasabb útjuknak a jelmondata: „Kerüld az ellenséged, ha tudod; pusztítsd el végleg, ha nem!”
Viszont úgy tűnik vannak harmonikusabb útjai is a Pikkelyeknek Az Egyensúly Bástyája valamint A Védelem Fala kevésbé dinamikus út mint a Fekete Tűz.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Jan. 25, 2009 12:24 am

KM,Jason,Cynthia(Myriad Tech)

-Azt hiszem Mr.Chen nem sürgős elég ha találkozzunk ma valamikor. Született egy-két gondolat bennem.Azt megbeszélhetnénk illetve ezzel kapcsolatban úgy érzem kimennék terepre ,de ezuttal Mr.Shane-el tenném.Érezze úgy megosztjuk vele az infókat-elsőkézből.Most hívom még Ms.Moron-t.Lehet ,hogy bevált a terve és sikerült felkelltenie bizonyos csoportok érdeklődését.Bár azt még nem tudjuk kiét.Meglátom a többiekkel mit tudok megbeszélni.Addig ne kapkodjon még keresem.

Cynthia
-Rendben Cynthia remélem tudja mit csinál.A tegnapit tudom csak ismételni vigyázzon magára jelen pillanatban nem tudjuk biztosítani,ha bármi probléma adódna.Lehet,hogy ma éjjel is terepre megyek ezért tegyük a lehető legkésőbbre a találkozót.Viszont ide a székházba kéne mert a központ még nem alkalmas "pihenésre" .
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szomb. Jan. 24, 2009 9:49 pm

Ophelia S. / /Kápolna/
2008 Február 14. Szerda Este Telő Hold


Besétálsz a társalgóba és egy pillanatra megfagy a levegő, jó néhány érdeklődő valamint enyhén rosszalló pillantást is kapsz aztán megindul a pusmogás, úgy látszik nem mindenkinek tetszik Damian helyzetbe kerülése és a háttérből való előtörése. Valamint sokak számára kellemetlen az is hogy a vérrel való munkát te kaptad meg sok ígéretesebb és ambiciózus tanítvány helyett. Jelenleg még sokan hezitálnak hogyan is viszonyuljanak hozzád a megváltozott helyzetben, míg ízlelgeted a újfajta figyelmet észreveszed Henricet a egyik nyugalmas sarokban valami szaklapot olvas éppen.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szomb. Jan. 24, 2009 9:20 pm

Drake Shan / Lugosi Bela /Elízium/
2008. február 13. Kedd


Victor szúrósan végignéz a kis társaságon.

- Mr. Richard Weaver köszönjük a információkat Atyjának Alekszander Ramazov-nak, távozhat.


Megvárja míg Snow Wolf távozik a különteremből majd közelebb hajol hozzátok a asztalon keresztül.

- Mr. Lugosi egy dolog a jól informáltság és egy másik ennek hangot adni. Pontosan senki sem tudja mikor érkezik a Ítélethozó és nem is kell a érkezését nagyon szellőztetni bőven elég az, hogy már a városban van az egyik Arkhonja a „Hallgatag” Kabata Norobu, Tehát kérem legközelebb kezelje a információit bizalmasabban.

- Drake mivel ma éjjel tűnt el Brandon ugyan ki és mikor nézett volna körül a jelvesztés területén egész jó gondolatmenetet vezettél végig ezért tied a feladat látom rutinosan mozogsz a nyomozási ügyekben. Ha már hozzád került Brandon telefonja maradjon is nálad legalább tarthatjuk azon keresztül a kapcsolatot Főnök néven megtalálsz benne.

- Brodway East New York Metró csomópont és környéke Melinda Le Monde Primogén és kompániájának De Luca fivérek befolyási övezete elméletben persze ők eléggé lazán kezelik a területfelügyeletet személyiségükből adódóan. A Nosferatuk meg valami miatt elkerülik a csomópont környéki alagutakat és szervízjáratokat, persze mondani nem hajlandóak semmit sem.
Uraim fogjanak hozzá szabad kezet kapnak eredményeket és fejeket szeretnék és higgyék el nem leszek hálátlan.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 22, 2009 2:53 pm

KM, Pierre (albérlet)


- Sajnálom, de nem találtam semmi érdemlegest. - válaszlom Pierrenek, mert bár még kába vagyok, ezt nem nehéz kibökni. - Nagyjából egy óra múlva a központban tudok lenni, ha szükség van rám.

A választól függően készülődöm, s indulok, vagy nekiállok tanulni.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 22, 2009 12:29 pm

KM, Pierre /A Club Inferno felé - A limuzinban /
2008 Február 14 Szerda Telő Hold

- Jó estét..Főnök- a hangja nyugodt, vagy legalábbis nem érzek benne sürgető feszültséget. Végighallgatom.
- Önnel.. bármikor bárhol - kezdem kissé játékos stílusban és hangsúllyal, a találkozásra utalva. Próbálom visszanyerni a kissé fölényes, magabiztos stílusom, hszen ha ma is eljönnek azok, akik kíváncsiak rám, nem érezhetik meg a pillanatnyi elgyengülést - s hogy a tegnapi problémáim megoldódtak e..arra a ma éjszaka talán választ ad. Éppen ezért ha nem bánja nem törném meg a folyamatot és ma is végigjátszanám a szerepem, mint az Inferno új s ezek szerint valakik számára érdekes vendége. Hacsak nem létbevágó az információcsere, akkor úgy hajnali háromra a központban tudnék lenni. Mostanában kissé gyorslefolyásúak az eseények, vagy csak engem tisztelt meg vele a ma este, de más is érdekessé válhat, ami szintén az Infernohoz kötődik. Vagyis több minden indokolja, hogy még ne tegyem tiszteletem az irodájában...Főnök - kérek burkoltan enegdélyt a csapattól való távolmaradásra. Pierre hangját hallva egyre inkább visszatér a kedvem. Hiába no, bár magányos végrehajtónak neveltek, azért mégiscsak jobb ha valaki van a hátam mögött s az a valaki ha karót is tart a kezében, biztosan tudhatom, nem nekem szánja. Játszi mosoly jelenik meg a szám sarkában. Igen határozottan éled a vadászhatnékom.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Williams
Toreador
Toreador
avatar

Hozzászólások száma : 12
Age : 29
Státusz : Toreador Ifjú
Registration date : 2009. Jan. 05.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 22, 2009 10:56 am

Km, / Infernó klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold

Mérlegeltem amit halottam, majd előkészítettem a felszerelésem.
Még egyszer felpillantottam a páholy felé, intettem a srácoknak.
"A kezdet jól sikerült, de úgy néz ki hogy a műsor oroszlán része rám maradt."

A mikrofonhoz léptem, köszörültem a torkom.
-Üdv mindenkinek, milyen remek közönség gyűlt itt ma össze.

A fejemben kavarogtak a számok címei amelyeket a bandámmal találtunk ki.
Majd végül a hangulatra való tekintettel kiválasztottam 6 számot.

-Kezdjük egy régi számmal, a Dirty Road első műve.
-Dark Fate
"Remélem elsöprő sikerem lesz, különben a fiúknak annyi."

Előadandó dalok:/Km engedélyre/
-Dark Fate
-The Night is mine
-Be My Lover
-Confusion
-Sweet Solitude
-Temptation
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://warhammersite.forumotion.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   

Vissza az elejére Go down
 
Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.
Vissza az elejére 
1 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Tisztások és környékük
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: WoD :: Vampires - The Masquerade :: Krónikák-
Ugrás: