Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Dec. 02, 2008 8:58 pm

KM,Jason,Bela Lugosi(autóban)

-Mr.Chen mivel a dogokon nem változtathatunk sajnos nem sikerült amit szeretem volna ,maradjunk annál a tervnél amit elkezdtünk ma ,folytassuk utunkat hátha véletlenül beleakadunk még egyszer a buszba.Jó lett volna megjegyezni a rendszámát esetleg a rendszerből kiderülhetett volna róla valami.Bár gyanítom lopott jármű lehetett.Hátradőlők az ülésen.Kezemben fogom még a kommunikátort.Ránézek az órájára,ekkor pilllantok meg új ikont.Valószínüleg nem fogadott hívást jelölhet.Keresett volna valaki míg le voltam halkítva?Mindjárt kiderül.Valóban a ketyere jelzi,hogy hangüzenetet hagytak számomra.Az üzenetet végig hallgatva leesik az állam.Nem ...ez nem lehet.Lugosi itt??? Mit keresne ezen a kontinensen?
Valahogy nem bízom a dolognóban ,de kíváncsi is leszek,végül is ennek a kommunkátornak a számát nem sokan tudhatják.Visszahívom a számot ha felveszik akkor a hallgatónak ,ha nem a hangpostának mondom el az üzenetet.
-Jó estét Pierre Lavoissier vagyok,Mr Lugosi ha van rám néhány perce találkozhatnánk a....az Eliziumban a Broadwayon.Mondjuk a hajnali órákban?Ha netán ez mégis valamiféle csapda lenne akkor ott vagyok a lehető legnagyobb biztonságban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Dec. 02, 2008 8:38 pm

KM,Jason(Kikötőnegyed,sikátor)


Minden óvatosságom ellenére beléjük szaladok.Valószínüleg számíthattak valakire vagy kelőkép körültekintőek mert a sikátorban füstterjeng meggátolva a látást és megnehezítve az egyéb érzékelést.Mivel az ilyen támadások már nem hatnak rám,átgázolok a füstön.Már megint elhamarkodottan döntök ez hamar kiderül,a füst nem egyszerű füst a belsejében valami iszonytató lappang.Egyszerre tölt el félelem és vágyódás a vérre.A fenevad is dühödten ágáll idebenn.Sikerül elnyomnom a vérgőzős késztetést és elkushad a vad.Átérek ,de mindensebességem ellenére csak vánszorgok a füst túloldalán már csak a sarkon kiforduló kisbusz fényeit látom. Elkáromkodom magam.Aztán a földön heverve megpillantok egy,illetve két dolgot.Egy pénztárca és egy mobil.Mák ezzel még juthatunk valamire.Érzemn a vérem újra kész mozgatnia testem,hát újra nekilendülök és a busz után eredek.A sarkon már csak nagyon messze látom a féklámpák fényét,az már messze van abbahagyom az üldözést.Előveszem a kommunikátort és tárcsázom Jasont.
-A kisbusz eltünt a szemem elől,ön merre van?Én a sikátor mögötti úton vagyok.
-...
-Jó itt megvárom.
Azzal bontom a vonalat.Körülnézek ha se kamera,se járókelő akkor levedlem a fátyol erejét,hogy Jason is megtaláljon.Amikor megérkezik beszállok az autóba,röviden beszámolk neki arról ami a sikátorban ért,illetve amit találtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Dec. 02, 2008 3:38 pm

KM /Csorba Kampó/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold

Kongó Gyémántja? Ez meg vajon mi lehet? Körülnézek, hátha megüresedett egy hely vagy valami ilyesmi. Ha ilyen nincs, igyekszem a közelben maradni és észrevétlenül figyelni. Szerencse hogy így elmerülnek a beszélgetésben, meghát...amúgyis halandók akik nem látnak a szemüktől és nem hallanak a fülüktől.
Ha témát váltanak, azt hiszem megcsörgetem ezt a pimasz ifjoncot hogy vajon mi akadályozza meg abban hogy ideérjen...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Dec. 02, 2008 3:22 pm

KM /Limuzin/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold

Rémülten érzékelem a változást... viszolyogva nézem a környezetem.. tudat alatt a kapcsolódó szálba kapaszkodom, s reménykedem benne, hogy ez csak valóban valami szer által előidézett kegyetlen látomás. Egyedül vagyok és védtelen ...

A hang kedves és ide nem illő.. követnek...itt ??? Ez a pokol, vagy valami még rosszabb..
Csak lassan alakul vissza a környezet, s nem is egészen..a kígyó szeme villan, s a villás nyelve kilökődik felém...
Akaratlan is az ülésbe préselem magam hátrahőkölve..
Gyűlölöm, félem a kígyókat...írtózat tölt el ha a testük surranó hangját vélem hallani, s hideg tekintetük rámvetül..
Fuldoklom az iszonytól...
- Csak ... zárja...le ...az ..ajtókat.. s..ne mutassa hogy észrevette őket....de tegyünk egy...egy...kitérőt ...kerülőt...- préselem ki magamból - a cél..a Hyperion.. - adom ki a tétova utasítást, érezve, sejtve, hogy az elízium környezte is védett valamennyire - s..beszéljen..beszéljen hozzám...kérem - könyörgök halkan s a hangjába kapaszkodva menekülnék ki a kegyetlen látomásból, vagy akármiből csak kifele innen.
Remegő kézzel s szinte csak tapogatózva szedem elő a kommunikátort. Tudatom mélyén riasztanám a két társam, de csak a riadalom van bennem, s az akarat, mely egyre erősödik a tett irányába de mindezt csak lassan. Tudom hogy segítség kéne...de hogyan..
A kígyó még fogva tart, s a gondolatok szétesnek, bár küzdök értük. A testem merev...elfutni sem tudnék. A kezem keményen mar az ülés puha anyagába.
Veszély.... veszély !!!! Dobol bennem a riasztó s mielőbb szabadulnék a kábulatból. A rémület dühhé lényegül. Ellene feszülök ...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Dec. 02, 2008 1:11 pm

Cynthia Moron
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold


Klub Inferno


Miriam Sader Krupp nevével és telefonszámával valamint címével a „zsebedben” elégedetten sodródsz mindenfelé a társaságban. Egyre jobban az a érzésed, hogy óriási színfalak között mozogsz a klubbon belül csak azt nem tudod mikor leszel képes belépni mögéjük. Figyelnek és valamire várnak kíváncsiak és ha csak megtudták amit akarnak akkor lesznek hajlandók beengedni a kulisszák mögé természetesen nem túl mélyre.

Limuzin


Útban a Elizíum felé víziók törnek rád a kocsiban lehet, hogy mégiscsak titokban volt valami a lány gyümölcslevében. A pokol tornácán állsz a mélyből narancs és éjfekete lángok csapnak fel torz arcok és testek emelkednek ki valamint állandó a sikoltozás és könyörgés a lángok között mintha a kárhozott lelkek tengerére pillantanál rá. Őrjítő a tudat, hogy lényed egy része ezüstfonállal ehhez a dimenzióhoz kötődik, a fejedbe kárörvendő hangok kórusa zeng és duruzsol felváltva „Te is ide jutsz utad végén csak idő kérdése. Mi vagyunk a kezdet és a vég. Nem menekülhetsz a miénk vagy. Megkapunk és a végtelenség összeomlásáig fogunk fájdalmasan megemészteni.” A torz alakok között néha felbukkannak a egyiptomi Anubisz sakáldémonai és mintha Szeth árnyéka is a dimenzióra vetülne kígyószemeket látsz a horizonton.
A víziók és a gyengeség határán túlról Snelly hangja szűrődik be gyengén hozzád.

- Ms. Moron az a gyanúm, hogy követnek minket, mit kíván mit tegyek bár lehetőségeink igen korlátozottak ezzel a bálnával.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Dec. 02, 2008 1:09 pm

Bela Lugosi KM /Motor Tuning Műhely/
2008. február 13. kedd Telő Hold


A nehézfiúk majdnem kacagásba törnek ki de a végén csak amolyan sakál mosolyok kereszttűzébe kerülsz.

- Nézze uram azt hiszem rossz helyre jött mert a maga nemében jó a motorja de mi nem ezzel a motorosztállyal foglalkozunk.

Most látod hogy a műhelyben csupa nehézmotor Harley-ek, Chopperek és trájkok sorakoznak csupa benzintemető a te sportcsodáddal szemben.

- Ha a motorjával kapcsolatban igazán jó szakvéleményt vár akkor látogassa meg Atago műhelyét nincs messze innen úgy négy saroknyira Downtown felé. Higgye el ott jobban ismerik a ketyeréjét mint gondolná.


Atago műhely

Körülbelül a előzőhöz hasonló méretű szervizbe érkezel még itt is nagy a sürgés forgás bár itt látszólag a sebességmániákusok gyülekeznek, egy keleti félvér férfi lép eléd mosolyogva.

- Jó estét uram esetleg segíthetek valamiben önnek.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Dec. 02, 2008 1:08 pm

Drake Shan /Csorba Kampó/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold


Jelenleg nem látsz más vértestvért rajtad kívül a Kampóban hacsak nem egy pár katháj vegyül a közönség között de ők annyira mások egyáltalán nem biztos hogy felismered őket. Szemlélődéseid közben meglátsz egy pár nyilvános telefont a kocsma hátuljában a egyik kártyás a másik érmés, valamint felfedezed a játékgépeket is az egyik fal mellet félkarú rablók és öreg flippergépek személyében.
A társalgások igen vegyesek a szakszervezet megalkuvása csempész árú érkezése nagy kínai teherhajon a koreai és szingapuri bandák elszemtelenedése valamint a olasz maffia háttérbe szorulása a ö rovásukra. tipikus kikötői pletykák.
Aztán megüti valami a füledet egy kis társaság arról beszél,hogy tegnap egy magányosan sodródó afrikai nagy szállítóhajót vontattak be a kikötőbe aminek eredetileg is New York volt a célállomása. A zsernyákok lezárták a egészet és nem nyilatkoztak semmiről még arról sem, hogy kalóztámadás érte e esetleg a hajót teljes hallgatásba burkolóztak a Kongo Gyémántja ügyének kapcsán.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Dec. 02, 2008 10:47 am

KM /Csorba Kampó/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold

Brandon is hol a francban lehet már... Hozzám képest újszülött és van képe megváratni. Dühös arckifejezésem úgy látszik az arcomra is kiült, mert többen is kíváncsian tekintgetnek felém.
Felkelek, hogy megmutassam magam. Meg aztán...ideje jól körbejárni a helyet. Vajon inkább vértestvérek vagy inkább emberek alkotják a tömeget? Bár az is kérdés hogy mit lehet tömegnek nevezni...egy liftben már 4 ember is annak számít...Vajon körbe tudok sétálni úgy ezen a helyen hogy senki ne kezdjen gyanakodni? Néhány játékgép igazán megkönnyítené a dolgomat...lássuk van-e itt ilyen. Közben ki tudja mit hallok meg, ha valamit mégis....hallgatózni kezdek...
Brandon meg remélem nem várat már sokáig...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Bela Lugosi
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 20
Age : 42
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 01.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Dec. 01, 2008 9:31 pm

KM /Motor Tuning Műhely/

2008. február 13. kedd

-Nos, igen -válaszolok higgadtan. - Legalábbis remélem, hogy igen. Lenne itt egy motor. Elvileg minden rendben vele, viszont szeretném tudni, hogy van-e rajta úgymond fölös kütyü, ami nem a működését szolgálja, hanem nekem okozhat kellemetlenségeket. Esetleg át tudnák nézni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Dec. 01, 2008 2:33 pm

KM /Klub Inferno/

Kitartóan sétálgatok vagy üldögélek itt ott, hajnali kettőig. Fülelek, mosolygok, biccentgetek az érdeklődő pillantásokra. Nevekre, megszólításokra hegyezem ki a figyelmem, vagy épp ha elhangzana valami halk energiával teli lázító suttogás, vagy hasonló értelmű némiképp kapatos egyéntől egy két elszólás...
Nem bosszant hogy ma este sem sikerült kapcsolatot teremtenem. A ruhatárnál kikérem a kabátom.
Lemegyek a limuzinhoz.
- A Hyperion színházhoz legyen szíves Ms Snelly ... - kérem a sofőrömet. Nem beszélgetek vele a saját gondolataim foglalkoztatnak. Vajh mit csinálhat most Pierre és Jason, s hogyan fog bekapcsolódni a fekete hajú lány a csapatba. Bejegyzem a kommunikátorom memóriájába a megharapott nő adatait.
...

/Elízium - Hyperion színház/

Mikor Ms Snelly a színháznál kinyitja az ajtót, elegánsan kiszállok, majd kis bizonytalankodás után finom érzékkel felfedezem az Elíziumi őröket..tehát a bejárat már megvan..
Odasietek s illedelmesen biccentve, udvariasan megérdeklődöm merre találom Ms Lacroix irodáját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Dec. 01, 2008 11:20 am

Cynthia Moron
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold


Telefon

- Természetesen Ms. Moron Ms Snelly irodája a Hyperion színházhoz kapcsolódó Elíziumban található.

Klub Inferno

A áldozatod címét minden további nélkül sikerül megszerezned nem esik nehezedre egyenlőre semmitmondó mind a név mind a cím (Részleteket később), valamint titokzatos megfigyelőd, vagy megfigyelőid sem lépnek elő a színfalak mögül ha vannak egyáltalán és nem csak a túlfejlett paranoiád mondatja veled a egészet.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Dec. 01, 2008 11:04 am

Bela Lugosi /Motor Tuning Műhely/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold


A műhelyben még nagyban megy a sürgés forgás, belépésedkor többen unottan néznek rád a motoros nehézfiúk közül, majd köszönésedet követően a legnagyobb darab szakállas fickó közelebb lép.

- Jó estét Mister segíthetünk valamiben ?

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Dec. 01, 2008 11:04 am

Drake Shan /Csorba Kampó/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold


Jelenleg nem látsz vagy hallasz számodra semmi érdekeset most nem érdekelnek a kikötői csempész sztorik valamint a bandák közti terület felosztásról megy a suskus. Foglalsz magadnak egy félreeső helyet és várakozol. Barandon késik nem keveset. Lehet, hogy jó lenne felhívni de nincs mobiltelefonod lehet, hogy a kocsma aprós telefonját kéne használd. De lehet, hogy kényes szituációban van és megzavarnád a hívásoddal sohasem lehet tudni.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Dec. 01, 2008 11:03 am

Ophelia S. / Műveleti Központ/
2008 Február 13. Este Kedd Telő Hold

Sean magadra hagy és belemerülsz a virtuális tér adatmezőjébe először a archívumra kapcsolódsz rá, legnagyobb meglepetésedre találsz információt a cseppfolyóssá válásról, viszont a megértéséhez nincsen meg a kellő tudományos előképzettséged a cikk a vége felé már nagyon metafizikai vonalon boncolgatja a anyagát-és visszaalakulást tudatos lények esetében. Szóval úgy tűnik működőképes a dolog még ha nem is érted egészen.
Találsz jó néhány online kereskedést kések és kardok terén nem egy nagyon jó minőségű anyagokkal és jó nevű mesterekkel dolgoznak természetesen ez a áraikban is megmutatkozik nem a egyet fizet kettőt kap kategória.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bela Lugosi
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 20
Age : 42
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 01.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Nov. 30, 2008 6:14 pm

KM, Pierre /szálloda/

Február 13. kedd

Magamhoz veszem a kommunikátort és tárcsázom a Pierre névvel jelzett számot. Valószínű ez az a Pierre, aki a Miryad építkezést felügyeli. Mivel a sokadik csöngés után sem veszi fel senki, az üzenetrögzítő jelentkezése után ezt az üzenetet hagyom:
- Üdvözlöm Mr. Lavoissier, Bela Lugosi vagyok. Szeretnék találkozni önnel. Remélem a közeljövőben lesz némi szabadideje. Ezen a számon el tud érni.
Majd a tudakozót hívom és az iránt érdeklődöm, a város mely részén találhatók nem túl felkapott autó és motorszerelő műhelyek.
Az információ birtokában magamhoz veszek némi kp.-t, majd motorra kapok és elhajtok a megadott rész felé. Egy idő után a város kevésbé elegáns részébe érek, de ez pont megfelel a célomnak. Behajtok az egyik műhelybe ahonnan világosság szűrődik ki. Nem túl barátságos arcok fogadnak, de fel sem veszem, egy ideje már hozzászoktam ehhez. Egyáltalán örülök, hogy találtam olyan helyet, ahol még este hétkor is dolgoznak. Gondolom nem ártana köszönni.
-Jó estét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Nov. 30, 2008 2:58 pm

KM /Limuzin/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold

Bár az ékszer gyönyörű, s pillanatnyilag elfogadom a tényt, hogy lehet valóban ajándék, ám a gyanu bennem él s lehet a többi darab az ami más célt is szolgál. Elhatározom hogy amig nem mutattam meg Jasonnek, addig semmi esetre sem teszek olyasmit ami az arkónnak ne tetszethetne...

/Telefon/

- Köszönöm .. a hajnali három tökéletesen megfelel. Ha még a címet is megkaphatnám ahol Ms Snelly fogadni tud akkor igazán hálás lenék - mondom a lehető legudvariasabban.

/Klub Inferno/

Vadászni keresgélni ez mindig izgalmas feladat. Új hely, új város, új kelyhek reménye....
Ki tudhatja meddig maradok. S aki egyszer belekóstolt a szédületbe, az miután kiheveri, újra keresni fogja. A lappangó vágy éled, és minden találkozással egyre élesebben fogalmazódik meg bennük a gondolat, hogy még..még..és még... mosolyodom el. Éppen ezért miután a nőn kiütköznek a vérveszteségre utaló jelek, melyek betudhatók egy erősebb italnak is, célzott kérdésekkel megpróbálom kipuhatolni a nevét, címét, telefonszámát. Ha nem megy, akkor mivel amúgy is félrevonultunk, így vagy simán kinyitva a táskáját nézem meg kicsoda, vagy kisodrom a kezéből és a földről összeszedve a kis holmijait pillantok az igazolványába....

Ettem és ez jóérzéssel tölt el. A rúzsom nem hagy nyomot az "áldozaton" így ezzel nem kell törődnöm. Mégis visszavonulok pár percre a pipere helyiségbe, "bepúderozni az orrom". Látványosan újra rajzolom a szám s közben itt is fülelek, hisz a hölgyeknél nincs nagyobb pletykafészek. Egy egy sirámból is kivilágolhat valami összefüggés, vagy még csak elraktározandó morzsa, ami majd beillik tán valahova.

Aztán újra elindulok s odakint furcsa érzésem támad. Ám nem mutatom jelét annak, hogy megéreztem az irányomba támadt érdeklődést. Egy mosoly jobbra ...egy kihívó tekintet balra... még bármi történhet míg indulnom nem kell Ms Snellyhez. Addig még a legrosszabb esetben is van két legfeljebb három órahosszám ..
A kis játék kezd izgalommal eltölteni. Kíváncsi vagyok mekkora az a hal, ami itt ficánkoló kis lényemre harapna...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Nov. 30, 2008 2:25 pm

KM, Pierre /Kikötő/


A gyomorforgató érzés biztos jkelent valamit, de még azt sem tudom, hogy vajon az ismeretlenek hatása-e vagy Pierre művelt valamit. A furgon elhajt, s Pierre nem tudom hol van. Szokás szerint rejtőzik, de van egy olyan sejtésem, hogy már meignt csak előlem, s a furgonosok tudják, hogy ott van. Ha ő csinálta ezt az izét, akkor azért, ha meg nem, akkor ebből nyilvánvaló, hogy számítanak valakire, s én optimistán remélem, hogy ez csak Pierre lehet, mert ha itt még valaki harmadik is kavar, akkor már nekünk nagyon rossz.
Befordulok valahová a közelben, mert ha követni akarjuk esetleg a furgont, akkor úgyis meg kell fordulnom, s azt nem akarom azon az utcán, amit látnak a visszapillantóból. Mivel már autóbanv annak, így most nem lényeges, hogy mekkora zajt csapok, a lényeg a gyorsaság, s mire én menetiréányban leszek, talán Pierre is feltűnik, elvégre a vámpírok azok gyorsak ...

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Nov. 30, 2008 11:04 am

Cynthia Moron /Limuzin/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold


Hirtelen gyanutol vezérelve még alaposabban megvizsgálod a újonan kapott ékszereket.

/Észlelés+Éberség Célszám:9 Dobás: 3, 3, 5, 2 Siker: 0/

Nem látsz bennük továbbra sem mást mint páratlan ékszerészi munkát és a anyagok harmónikus ötvözését.

Telefon


Egy kellemes női hang veszi fel a hívásodat.
- Jó estét önnek Ms. Moron sajnos Ms Snelly Lacroix –val most nem tud beszélni csak a éjszaka második felében fog ráérni, ha kívánja akkor beírom önt hajnali három órára. megfelelő lesz ?

Klub Inferno


Bemész a modern mércével extravagánsnak mondható klubba még ha kifacsart módon is az. Itt vagy hát ismét a pokol tornácán.

/Észlelés+Éberség Célszám:7 Dobás: 1, 2, 10, 8 UD: 7 Siker: 2/

Most már kevésbé zaklatott módon ismét szemrevételezed a klubbot és közönségét, rá kell jöjj, hogy a látszat ellenére óriási pénzek huzódnak meg a felszín alatt. Méregdrága férfi és női lábbelik drágaköves kiegészítők és piercingek ez csak egy hely ahová a felső tízezer gátlásait levetve perverz örömeit kiélni jár természetesen a őket követő sleppel és haszonleső bandával.
De ha már itt vagy miért is ne kötnéd össze a kellemeset a hasznossal ideje vacsorázni ha találsz megfelelő alanyt aki még tiszta.

/Észlelés+Éberség (Potenciális Tiszta Kehej Megtalálásához)Célszám: 7 Dobás: 5, 6, 3, 8 Siker: 1/


Bő egy órás keresgélés után lelsz rá a ígéretesnek tűnő dúsgazdag fiatal nőre valószínűleg most először van itt a sikk kedvéért ezért még talán nem is fogyasztott gyümölcslén kívül mást.
/Karizma+Vadászat (Becserkészés) Célszám: 6 Dobás: 7, 6, 7 Sikerek: 3/
Fél óra múlva már elégedetten nyalhatod meg ajkaidat.

/Aktuális vértartalék: 11/

Miközben köreidet futod a táplálék keresésében és körülötte az a megérzésed támad, hogy akár többen is szemmel tartanak vizsla tekintettel, de személyüket nem sikerül felfedned csak a érzés fúródik irritáló szilánkként a agyadba.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szomb. Nov. 29, 2008 10:31 pm

KM / Műveleti Központ/
2008 Február 13. Este Kedd Telő Hold

Az ajtóban állva kapok észbe és fordulok is vissza a laptopért és a kommunikátorért. Legalább ma nem felejtem el őket. Az este csöndes, nyugalom van. A felszínen. Különösebb gond nélkül érek a célomhoz.
Pár percig nézem az épületet. Úgy tűnik, nemrég újították fel. Hmm, tetszetős. Besétálok az aulába azzal a szándékkal, hogy keressek valakit, aki megmutatja, hol is van a mi részünk. De nem kell keresnem, már várnak.
Egy teljesen semleges férfi fogad. Az arcáról semmit nem tudok leolvasni. Érdeklődve figyelem és követem, amint elindul.
Liftbe szállunk, és lefelé megyünk. Nagyon eredeti… Idelenn még tényleg nyüzsgés van, Sean megmutatja a két kész helyiséget. Nem semmi, fut át rajtam, mikor szétnézek a számítógépteremben. Technikai háttér az van… A másik szoba egy amolyan tárgyaló. Elegáns, kényelmes.
- Nem, köszönöm. Menjen csak, megleszek egyedül is – mondom kísérőmnek, majd figyelem, míg távozik.
Mivel egyelőre ennyi az elfoglalható terület, itt a tárgyalóban teszem le a sporttáskát, később elpakolom. Föltérképezés kész. Akkor lássunk neki. Előveszem a laptopot, befészkelem magam az egyik hatalmas székbe és szétnézek a virtuális könyvtárban, van-e valami érdekes olvasmány. Mondjuk a cseppfolyóssá válásról, de ez sem fontos. Az ismeretszerzés a lényeg. Teljesen elmerülök az olvasgatásban. Ez az én közegem, nem az ármánykodás vagy csapdakészítés. Azt meghagyom azoknak, akiknek úgyis a lételemük a sok féligazság és célozgatás.
Hirtelen zökkenek ki a szövegek tanulmányozásából. Mennyi idő telhetett el? Mindegy is, most akkor rákeresek pár boltra, ahonnan be tudnám szerezni a kést. Valami nagyobb vadászkés kellene, jó minőségű acélból, svédből például… Persze árlista és nyitva tartás is kell. A többi ezektől függ. Amúgy is, azt hiszem eleget ültem itt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Nov. 28, 2008 9:28 pm

KM /Limuzin/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold

Mikor a telefon bont, akkor jut eszembe hogy Pierre kissé tán feszült volt, s ezt alátámasztja az a tény is, hogy átsiklott a kérdésem felett, mely Ms Snelly telefonszámát célozta volna....
Hátradőlve gondolkodom pár dolgon...
A nyakék nyilván Norobu ajándéka, ám ő sosem ad céltalan semmit érzéseim szerint. Hirtelen hátranyúlva kikapcsolom a láncot, és végig vizsgálom a nyakéket kissé tüzetesebben, mielőtt visszahelyezném. Hátha felfedezek rajta valamit ami arra utal hogy mégiscsak a kért technikai eszköz inkább, mintsem lélegzetelállítóan csodás ékszer.
Valamint az is megfordul a fejemben hogy vajh a sors játéka hogy pont ebben a városban leljem meg atyám atyjának az atyját ... Ms Snelly Lacroix -t. S hogy a sofőröm is Snelly bár ő Lawrance ...
Majd kiderül..
A kommunikátorom csipog párat, üzenet jött. Nohát Pierre mégsem felejtkezett meg rólam, mosolyodom el.
Máris kijelölöm a kapott számot, és hívásra kapcsolom a ketyerét. Míg kicsöng azon gondolkodom, mit és hogyan is illik egy felmenőnek mondani.
- Jó estét ! Cynthia Moron vagyok s ha lehet szeretnék beszélni Ms Snelly Lacroix -val - szólok udvariasan.
Amennyiben megkapom újra kezdem a bemutatkozást.
- Ms Lacroix kérem engedje meg hogy bemutatkozzam, mégha csak telefonon keresztül is ... nevem Cynthia Moron s ha nem alkalmatlan a személyem, akkor szeretném tiszteletemet tenni Önnél, egy Önnek megfelelő időpontban. Csa annyi kegyet szeretnék hogyha lehetséges akkor ez az időpont éjfél utánra tevődjön... - kérem őt udvariasan.

/ Klub Inferno /

A limuzin a klub elé gördül. Elegánsan szállok ki.
- Ha volna olyan szíves megvárni hölgyem - mosolygok Snellyre kedvesen. Majd besétálok az őrök között. A ruhatárban leadom a kabátom. A kistáskámat a karomba véve, elegánsan sétálok be a tömegbe. A kavalkád ismét taszító a számomra, hiszen nem ezekhez az estélyekhez vagyok szokva. Ám az arkón akarata AZ akarat... ha ezt kell tennem ezt teszem. Halványan elmosolyodom. Belül felnevet bennem a kisördög, hiszen a ruha ami rajtam van s az ékszerek is, pillanatnyilag tekinthetők munkaruhának, s ha meg akarom tartani őket akkor meg kell értük dolgoznom. Hát legyen.
S mivel a Klub nem elíziumi terület, így könnyű zsákmányszerzésre is gondolhatok.
A kipárolgásba itt vegyül némi csábító illatanyag is. A vad még messze nem jelez, de mentorom mindig arra tanított "ha teheted egyél". S miért ne kössem egybe a kellemeset a hasznossal...egy kis csevegés egy kis csábítás... egy apró csók melyet megédesíthetek egy észrevétlen harapással s néhány korty elég, hogy egy napnyi elvesztett erőt pótoljak. Most még elég lenne egy "áldozat" is, aki a csók után megérdemelten megszédülve távozna, s még csak feltűnést se keltenék. Ám körülnézve ügyesnek kell lennem ha olyat szeretnék a fogaimra kapni aki még nem szennyezte a vérét alkohollal.
Előbb ha lehet mindenhol körbejárnék, majd kicsit üldögélnék némiképp kihívóan, aztán később sort kerítek az élvezetre is, a frissen érkezettek közt válogatva. Még fiatal az éjszaka...döntöm el.
Mintha csak keresnék valakit akit elsodort mellőlem a forgatag, úgy állok meg itt ott, s hallgatok bele egy egy beszélgetésbe......
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Nov. 28, 2008 5:12 pm

Jason Brown-Chen / Pierre Lavoissier /Kikötő/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold


Pierre Lavoissier

Kiszállsz a kocsiból és megkezded a cselekvési terved mire a utcába be tudsz pillantani már rájössz hogy nem egyszerű kezdőkkel van dolgod a területről nyákos rosszindulatú füst gomolyog ki még hallod a gránátok végső szisszenését. Elméletben rád már nincsenek hatással a ilyen típusú fegyverek igaz a látásban akadályoznak, ám amikor nagy sebességgel behatolsz a füstbe rájössz, hogy ez több egyszerű harci gáznál, valahogyan a teret is manipulálja mintha egy ragadós nyúlós masszába kerültél volna ami fogva tart és marasztal (sőt hangokat is hallasz könyörgőeket „Ments meg Uram minket.” valamint szörcsögő gurgulázóakat „Testvér jöjj közelebb enged szabadjára valódi természetedet. Érzed amint bensődben a legmélyebb sötétség megpróbál kitörni és elemészteni téged. Újra hallod a napalmtűzben reked ártatlanok sikolyait és kiabálását. Aztán átesel a füstön) természetfeletti sebességeddel is csak arra vagy képes, hogy normál emberi sebességre gyorsulj. Miközben a füstön túlról serény pakolás zajai jutnak el hozzád egy nagyteljesítményű motor duruzsolásával egybekötve, és mintha valami a földre potyogott volna vagy két dolog de két különböző dolog.

Mire átjutsz a füstön már csak a utca túloldalán kiforduló mikrobuszt látod, valamint észreveszed a potyogó zajok forrását a földön egy irattárca és egy csepp-ütés és porálló mobiltelefon hever.

Jason Brown-Chen


Gyorsan lekéred a környék részletes térképét és úgy döntesz, hogy a kérdéses utca túloldalát célzod meg, ha Pierret elgázolva akarnak kijutni a utcából valószínűleg kellemetlen meglepetésben lesz részük.
Még szinte végre sem hajtod a összes tervet amit kigondoltál amikor megérzed a utcából a durva tértorzulást nem is torzulás hanem anomália ami valami förtelem otthonára nyílik. De annyira taszít, hogy inkább meg sem történtté tennéd a érzékelést.
Aztán kifordulsz a másik útra és látod amint veled szemben kifordul a kisbusz a utcából és elhalad melletted a ellenkező írányba.

/A dobásokat most nem másoltam be mert fáradt vok majd legközelebb részletesebb infóért ha valamit nem írtam le tisztán ér zaklatni./

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Nov. 28, 2008 5:10 pm

Cynthia Moron
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold


A ékszerdobozban egyetlen körömnyi kör alakú szimbolumot találsz egy karikába hajlított leveles bambusz szálat.

Pierre már nem hív vissza viszont egy szöveges üzenet érkezik a kommunikátorra a kívánt számot tartalmazza.

- Ms. Moron csak Ms. Snelly vagy ahogy önnek kényelmes hajadon vagyok.


Klub Inferno

A klubba minden kérdezősködés nélkül beengednek mintha visszatérő törzsvendég lennél vajon mennyi elmét masszírozott át a Arkhón vagy mit is tett valójában ezért a mostani helyzetért.
Úgy tűnik a Infernóban mit sem számít a hétköznap telt ház van lükető zene és a testek kipárolgása tölti meg a termet.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Nov. 28, 2008 9:57 am

KM, Pierre /KIkötő/

Mivel én nem vezetek, nekem van lehetőségem jobban megnézni a jelenetet. Persze nem forgolódom, csak rajtuk tartoma szemem, amíg lehet.
- Az egy karónak tűnt, nem? - kérdem, jelezve, hogy láttam, amit láttam. - Ha csak úgy megkéselnek valakit, akkor nem feltétlenül hagyják benne a kést, amíg eltüntetik a hullát. S ugyan mért szállítanának el egy hullát a kikötőből, amikor eltüntetés céljából inkább ide szokták őket hozni?
Mikor Pierre megáll, átveszem a kormányt, s bólintok, hogy elrendezem ezt így.
A kommunikátort figyelve haladok tovább, s inkább úgy választok útvonalat, hogy egy másik irányból közelítsem meg a helyet, a megfordulás, esetleg feltűnő lehet, lassítás, gyorsítás többször egymás után, megváltozó irány, ezt mind hallani, ha valaki figyel, s máris rájönnek, hogy mégis láttuk őket. A GPS-en lekérem a környező utcák elrendezését, hogy az adott pontról merre is távozhat a furgon, ha menni készülnek, s eszerint igyekszem megfelelő pozíciót felvenni. Úgy vezetek, hogy a motor minél halkabb legyen.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Nov. 28, 2008 12:00 am

KM,Cynthia(Myriad Tech)
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold

-Rendben Cynthia ,ma Mr.Chennel város nézésre készülünk bejárjuk a külvárosi területek egy részét.Nem megyünk a központba,tehát ha kérhetem ne keveredjen bajba.Ms.Saville bejelentkezett ő viszont az elmaradását pótolja ott.Amint visszakeveredünk hívom .
-...
-Rákérdezek.-
mondom majd bontom a vonalat,csakhogy ezúttal ismét tárcsázzak.Megint Nobujosit hívom.
-Jó estét.Megint én felmerült egy kérdés,tud valamit esetleg az ékszer kollekcióról amit Ms.Moron kapott?-megvárom a választ majd tényleg útnak indulok Jason lakása felé.Ahol is csatlakozik a kis expedicíóhoz.

KM,Jason(Autóban úton a külső területek közé)

Már kocsikázunk egy ideje,elképesztő méretű ez a város és még mindig nem értünk a célunk közelébe.Jasonak a Kikötőnegyedet ajánlottam mert ott történtek a hírek szerint furcsa és véres esetek.Már majdnem a környéken vagyunk mikor az egyik mellékutcában furcsa jelenetnek leszünk egy villanásra tanúi.Két alak cipel egy harmadikat akinek mintha kiállna valami a mellkasából.Olyan deja vu érzésem támad.A multkor is hasonló történt alig két napja.Rezzenéstelenül vezetek tovább mintha nem is észleltem volna őket.De rögtön Jasonnek szegezem a kérdést.-Látta őket? Ezt megkéne nézni.HOgy bánik a pistollyal?A választól függöen hagyom a pisztolyt a kocsiban.Az első lehetőségnél befordulok egy utcába,lassítok majd szólok Jasonnak vegye át a kormányt míg kiszállok.Egy másodpercre megállítom az autót kipattanok-Jason amint lehet forduljon vissza de ne jöjjön közel a kommuniátoron keresem majd.A fátyol erejét magamra huzva és a véremben keringő energiákat is felszabadítva rohanok vissza.
/Díszciplina-Láthatatlan Jelenlét,Gyorsaság/
A kommunikátort sietve kapcsolom néma üzembe.A tetthelyhez érve visszaveszem óvatosságom s lopakodva közelítem meg a helyszínt.
/Ügyesség+Lopakodás/
Remélem nem kések el,ha ezeket valahogy követni tudnánk lehet rábukkanhatnánk egy falka rejtekhelyre.Feltéve ,hogy szabbatistákkal van dolgunk.Óvatosan még a fátyol erejének rejtekében is guggolva lesek be az utcába.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Nov. 27, 2008 6:04 pm

KM /Bérpalota/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold

Meglepve veszem át a két csomagot. A szolgálat biztosít róla hogy nem tévedés. Kibontom a ruhát rejtő nagyobb kartondobozt, s kiemelem a számtalan selyempapír közül, a mára szánt modellt. Eláll a lélegzetem, s áhitattal simítok végig a hihetetlenül szép anyagon. Izmael jut eszembe... hogy milyen nehéz őt lenyűgözni, de ez a ruha azt hiszem, könnyedén kicsalna belőle még talán egy egészen apró szemöldökrándulást is.
- Merre járhatsz ...kedves ? - sóhajtom.

Majd a másik csomag felé fordítom a figyelmem. Lehántom a csomagoló anyagot. Egy doboz. Lakkozott. Óvatosan érintem. A kíváncsiságom hajt, de az óvatosságom erősebb. Próbálnék a fedél alá "érezni" vajh mi vár odabent ?
A laptopon a videofelvétel még megy, bár hangja most nincs.
"Fekete orchidea ..." jut eszembe a felvételre villantva a tekintetem. Halkan felnevetek... hányszor de hányszor fenyegettek már meg minket.

Óvatosan nyitom fel a fedelet ....
- Ooo...oohhh ..- mosolyodom el - ennyire nem lehetsz közel - suttogom. Azonnal feltételezve hogy Izmael keze lehet a dologban. Már oly rég lepett meg ilyesmivel. Felmerül bennem a gondolat, hogy tán az ékszer után ő is érkezik egyszer csak, a közeljövőben.
Óvatosan veszem kézbe a darabokat, egyenként megcsodálva.
Az ujjamra húzom a gyűrűt, s eltartva magamtól gyönyörködöm benne. A méret ... nagy... fintorodom el, de ettől még lélegzetelállító. Majd megcsináltatom, rakom vissza a dobozba.
A tenyeremen dédelgetem a brosst a fény apró szikrákban szóródik szerteszét. Nem tudok betelni a részleteivel.
A fülbevalót rögtön fel kell próbálnom. Két mozdulat és az eddig csinosnak tartott feketeköves modell visszakerül a dobozkámba, hogy csillogó szemmel rakjam fel az újat...
A nyakláncot is végigcsodálkozom kőröl köre, láncszemről láncszemre. Majd félighunyt szemmel kéjesen a nyakamhoz illesztve összekapcsolom hátul. Végig cirógatom a köveket.
Felnevetve kapcsolom a csuklómra a karkötőt s tűzdelem a kontyba a csattokat.
Majd leveszem a köntöst s megállok a nagyszekrényem tükre előtt fehérneműben, az ékszerekkel felékesítve.
Ekkor jut eszembe a kissé fals ötlet....
Mi a biztosíték arra hogy Izmaeltől van ? Hiszen épp ma hajnalban beszélgettünk a központban arról, hogy mi lenne ha ékszerekbe rejtenénk a technikai eszközeinket, a megfigyeléshez.
- Nos ha lát remélem elégedett - mondom a tükörképemnek mosolyogva minden zavar nélkül.
Majd sóhajtva fordulok el a tökéletes összképtől. A dobozhoz lépve átvizsgálom vajh találok e valamiféle utalást a küldő kilétére és az "ajándék" céljára.

Óvatosan felveszem a ruhát. Eligazgatom majd a cipőbe bújok. Feltűzöm a kalapkát vigyázva, hogy a csatok érvényesüljenek. Felhúzom a fekete selyemkesztyűcskét. Remekül kiemeli a csipkefodrokat a ruha csuklójánál. Kezembe fogom a táskát, s a mahagónidobozhoz lépve lezárnám azt. A gyűrűk ott pihennek a bársonyon. Nem tudok ellenállni és felhúzom mégis de a kesztyű tetejére.
- Tudtam hogy nem lehet tévedés ... hiszen sosem megyek sehova kesztyű nélkül...- mosolyodom el felismerve a kis turpisságot.
A dobozt lezárom és az éjjeliszekrényemre teszem. Önmagában is egy kész műremek. Kikapcsolom a laptopot és elrakom. Majd a bunda a vállamra, s még egy pillantás a tükörbe. Külső rendben. Bár szokatlan a csillogás a tekintetemben ha Izmael nincs velem, de ma valami kis boldogító érzés bujkál bennem. Az ajkam körül apró mosoly.
Majd körbenézek a lakosztályban. Minden rendben. Akkor indulás.

Lemegyek a liften, elegánsan biccentek a recepció felé, majd kisétálok a palotának fenntartott külső parkolóhoz, ahol már ott áll a fehér limuzin, ahogy Ms Mizuno megígérte.
A sofőr egy nő. Katonás kemény de talán pont ezért érzem megbízhatónak. Ő nem fog vitatkozni, kétségbevonni...teszi amit kérek, parancs felhang nélkül is. Ez így lesz jó.
S lám ajtót nyit s megvárja hogy elhelyezkedjem. Becsukja az ajtót s beül előre.
- A De Luca estélyre legyen szíves Ms ...vagy Mrs Snelly ? - utalok a látott gyűrűre. Majd megadom a címet. Nem húzom fel a köztes falat, fél szemmel figyelem hogy vezet. Nem kezdeményezek beszélgetést.
Kíváncsi vagyok, vajh tényleg tudják e majd hogy kit visz az autó, és tényleg szó nélkül beengednek e....
Aztán eszembejut hogy az udvarmestert is fel kellene hívni.
Egy gombnyomással lezárom az utasteret.
Pierre számát ütögetem be. Bár még korán van, de talán megtalálom valahol, és beszélni is tudok vele. Az órámra nézve nyolc múlt húsz perccel. Ha felveszi ....

- Üdv főnök .. épp a De Luca estélyre tartok. Ugyanaz a hószin limuzin mint tegnap. Nem tudom meddig maradok de tájékoztatlak majd üzenetekben benneteket hogy merre járok ha kijövök onnan. Szükségem lenne a hercegi rezidencia titkárságának a telefonszámára ... meg van az nekünk valahol ? - kérdezem nyugodtan. A hangom vidám s elégedett. Ujjaim a nyakéken futnak végig. - Jah és még valami .... kaptam egy ékszerkollekciót ... utánna tudsz kérdezni esetleg hogy ez már az amiről odabent beszélgettünk ? Ha igen akkor van egy két varázslósegédünk - mosolyodom el - köszönöm - önmagam is meglepem a kedves hangvétellel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   

Vissza az elejére Go down
 
Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.
Vissza az elejére 
8 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Tisztások és környékük
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: WoD :: Vampires - The Masquerade :: Krónikák-
Ugrás: