Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 22, 2009 1:50 am

KM /Kápolna/
2008 Február 14. Szerda Este Telő Hold

Besétálok a könyvtárba, szerencsére észrevétlenül, és azonnal elkezdem a keresgélést. A könyvek és a tekercsek azonban semmit nem tartalmaznak, ami érdekes lenne. Csalódottan dőlök hátra a székemben. Újabb zsákutca…
Felnyalábolom az asztalról a könyveket és visszapakolom őket a helyükre. Közben a helyiség másik végében lévő zárt ajtóra nézek. Vajon az ott lévő iratokban mit találnék? Aztán megcsóválom a fejem. Oda nem mehetek be, és most kérdezősködni sem lehet. Elméletileg nem tudok semmit.
Azt hiszem jobb lett volna kicsit több időt itt tölteni és ármánykodni és ezzel tekintélyt építeni. De ezzel már nem érdemes törődni. Most okultam, majd behozom a dolgot. Végül is, időm, mint a tenger.
Akkor most lássunk valami mást. Kíváncsi vagyok, mi történt itt a farkas látogatása óta. Kisétálok a könyvtárból és a társalgóba megyek. Itt általában lézeng pár vértestvér, most nyilván több is. Én pedig szépen belehallgatok a beszélgetésekbe. Érdekelne, mi fog történni most. Kétlem, hogy csak úgy elfelejtenék a gyilkosságot, azaz gyilkosságokat. Nyugodtan sétálok a tágas szobáig. Itt is de rég jártam. A padlón drága bézs szőnyeg, a falakon tölgyfa lambéria, mesés csillárok és ízléses berendezés. Tökéletes hely a csevegésre és a munka közbeni lazításra.
Belépvén felmérem a társaságot, majd leülök egy asztalka mellé és előszedem a laptopot. Csinálok valami hasznosat is, amíg hallgatom a körülöttem lévők társalgását. Megnézem a késbolt honlapját, és ha lehet, megrendelem a kiválasztott darabot. A labor címét adom meg, ott mindig átveszik a csomagjaimat.
Mindezt nem sietem el, nyugodtan ügyködök, így több időm van figyelni. Remélem lesz valami számomra is hasznos beszédtéma.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 22, 2009 1:33 am

KM,Jason,Cynthia(Myriad Tech)
2008 Február 14 Szerda Telő Hold

Beérve az irodámba az asztalon találom Nobujosi "ajándékát" illetve a különböző papírokat amiket kértem.Ez az alak elképeszt,mintha gondolat olvasó lenne.Az építkezésen megkezdödött a munka.A terület megtisztítási fázisban járnak.Hirtelen nem értem a herceg hezítálását a projekt folytatásával kapcsolatban.Átnézem a tőzsdei jelentéseket s mivel nem vagyok képzett ember,hamar elveszem a diagrammok és kalkulációk labirintusában.Azt hiszem ezt meghagyom Nobujosinak.Fel is hívom.
-Jó estét Nobujosi szan!Megtaláltam és átolvastam a projekt híreit.Átnéztem a tőzsdei jelentéseket és úgy gondolom megbízom a szakértőjük javaslatában.Kérem lépjen kapcsolatba a megfelelő személlyel és fektessen be a nevemben.Más.Gondolom a kommunikátorok egymás közt megfelelően biztonságos vonalon dolgoznak,kérem javítson ki ha tévedek -ez most létfontosságú.De egy külső telefonnal történő kommunikációnál ez fennáll? Miközben beszélek vele gyors mozdulatokkal leellenőrzöm a fegyvert.A fegyvermester jó munkát végzett érezhetően könnyebb lesz elsütni a fegyvert.-Megvagyok elégedve az átalakítással is.Köszönöm a segítségét. Megtöltök két tárat az egyiket a pisztolyba csúsztatom a másik a fegyvertokba kerül a megfelelő helyre.Utána felhívom Jasont.Hosszan csöng ki már már lemondóan leteszem,amikor álomittas hangon belehallózik Jason.
-Üdvözlöm Jason!Elnézést a korai zaklatásért azt hittem már felébredt.Este láttam még a központban ezek szerint tovább dolgozott mint hittem.Remélem sikerrel járt.Érdeklődnék sikerült-e újabb infórmációkat előásni az elektronikus gödörből? -megvárom a válaszát bár lehet előbb összeszedné magát egy kicsit.Erre rá is kérdezek,ha igenlő választ kapok akkor a megbeszélést átteszem a Műveleti Központba.Ez a telefonálgatások éjszakája lesz,a Jasonnal való beszélgetés után tárcsázom Cynthiát.
-Jó estét Cynthia!Tegnap nem sikerült túl sokat beszélnünk.Remélem a tegnapi problémája nem volt tartós és megoldódott.Ma feltétlenül beszélnünk kellene mert úgy néz ki érdemleges információk kerültek birtokunkba és sikerült felvenni a kapcsolatot Drake Shane-el is.Jelen pillanatban az irodámban vagyok tudunk valahol találkozni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szer. Jan. 21, 2009 6:08 pm

KM, Pierre /A Club Inferno felé - A limuzinban /
2008 Február 14 Szerda Telő Hold

A Marcusra borított plédet nála hagyom mikor elhagyja a kocsit. Jómagam nem szállok ki. Snelly visszaül és a tükörből pillant hátra.
- Egy profihoz illőn viselkedett...köszönöm - dőlök hátra lehunyt szemmel. Ez a kis incidens nem tett jót a hangulatomnak.
- S mintha mi sem történt volna, kérem próbáljunk meg eljutni végre a Club Infernoba.. - adom elő az óhajom. Mikor a kocsi elindul, egy apró pöccintéssel az összes ablakot leengedem ujjnyira, hogy kiszellőzzön ez a furcsa égett szag. Majd előszedem a piperetükröm és újra rajzolom az ajkaim. Megigazítom a megszökött tincseket. Csak a tekintetemből nem tudom kitörölni a borzalmat amit láttam...két gargoyle vagy valami más pokolfajzat...s az a tűz.. Kiráz a hideg. S bár inkább csak belülről fázom, mégis összébbhúzom magamon a bundám. S bár nemigen szokásom, most mégis permetezek magamra némi parfűmöt. A kocsi kiszellőzött ám az emlékeimben még élénken él a szag.
- Majd legyenszíves kitisztíttatni az autót Ms Snelly .. - szólok előre szinte csak a magam megnyugtatására, hogy talán ezzel az emléke is eltűnik a mai kezdetnek, ha többé nem érzem a szagot.
Már éppen hátradőlnék és keresnék valami kellemesebb gondolkodnivalót, hogy az Infernóhoz érve ne legyek ennyire feszült, mikor megcsörren a telefonom. Ijedten rázkódom meg. Ez nem az én estém lesz, de végigcsinálom, ha gargoylok potyognak odafentről akkor is..határozom el.
A kijelzőre nézek. Pierre. Remélem ők jól vannak, mára már kicsit sok lenne a meglepetésekből.
- Igen ? - szólok bele a telefonba aggódva.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szer. Jan. 21, 2009 4:54 pm

Pierre Lavoissier /Myriad tec./ Jason Brown-Chen / Cynthia Moron / Valamint később Bela Lugosi / Drake Shan
2008. február 14. Szerda Telő Hold


Pierre

Beérsz minden gond nélkül a Myriad Tech. székházába itteni irodádban az íróasztalodon fegyvertokban ott pihen a kért kézifegyver két doboz lőszer kíséretében, a többi megrendelt tételnek egyenlőre nyoma sincsen. Az asztalon pihen még egy mappában Nojobusi által ajánlott cég tőzsdei és egyéb kimutatásai valamint a projekttel kapcsolatban egy bejegyzés, hogy jelenleg a illetékes kerület építésügyi hatósága vizsgálja a előzetesen beadott kérelmeket, természetesen a bontási munkálatok és a terep megtisztítása megkezdődött mert ezekhez a munkákhoz rendelkeztetek a megfelelő engedélyekkel.
Esetleg ha kívánsz tudsz beszélni Nojubusival a szokott helyén van utána tárcsázod 1. Jasont, 2. Cynthia, 3. Lugosi 4. Drake-t.
Jason hívása egész sokáig kicsöng mire felveszi.

Jason

A elmúlt hét gyökeres változást hozott a életedben és igencsak felfordultak valamint felpörögtek körülötted a események. Álmodból a telefonod csörgése ébreszt mihelyst öntudatodra ébredsz rájössz hogy már másnap eset 18.00 van aludtál egy tizenkét órát meg egy kicsit ráadásnak.
A kijelzőn Pierre neve virít.

Cynthia


Pierre hívása nem sokkal azután ér el miután a pórul járt „művészurat” kiraktátok a klubjánál.

Pierre / Bela / Drake
/Draket / Belat el fogod tudni érni természetesen csak azután hogy lezárták a elíziumos estéjüket/

Csörög mindkettőtök újdonsült mobilja.

/Pierre N.Y.C.P. rendíthetetlen rendfenntartóinak amit nem látnak az nem fáj a államok múltját és jelenjét ismerve a kézifegyvereket (pisztolyok) elég jól tolerálják viszont nem biztos, hogy jó szemmel néznék ha két óriási bozótvágó haleffal rohangálnál nyíltan, ha nem látják nem fáj nekik./

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Jan. 20, 2009 4:15 pm

Marcus Williams / Infernó klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold


A sminkesed a helyzethez képest igen hamar és igen jó munkát végez, közben göccögve megjegyzi, hogy – kár lenne ezért a finom bőrért, vétek lenne elpazarolni
Még észbe sem kapsz a hirtelen felpörgött esti események kapcsán már fenn is találod magad a színpadon, lentről érzed a halandók felfokozott kipárolgását, úgy tűnik a előzenekar megtette a magáét.
Már éppen a húrok közé csapnál amikor egy selymes nyájas hang szólal meg a fejedben.

- Marcus drága a előzenekarában nem csalódtunk és szeretnénk ha a hangulatot tovább fokozná, különben bármilyen lehetőségek rejlenek is a fiaiban előételként végzik szegények. Kár lenne a ilyen tehetségekért ebben gondolom egyetértünk.


Önkéntelenül is felpillantasz és a színpaddal párhuzamosan a terem / kisseb csarnok végében észreveszel egy páholyt 1-1.5 szinttel magasabban kialakítva. Mivel a közönségnél magasabban vagy ezért a fejük felett cikázó látványfények téged nem zavarnak, hogy szinte tisztán belássál a páholyba.
A közönség meg veled van elfoglalva és nem a hátsó fallal, a páholyban a fiukat már a újuk köré csavarták a éjszaka ragadózói, ha nem csillapítod „kulturális” szomjukat a fiaid vérével fogják a vérszomjukat csillapítani csalódottságukba, szegény srácok nem is sejtik mekkora kígyófészekbe kerültek. Kár lenne értük elég szépen hoztak a konyhára eddig.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Jan. 16, 2009 12:13 am

KM, Lugosi, Snow Wolf /Elízium/

Victor hosszan ismerteti a helyzetet. Elég sok kiindulási pontot nyújt, az agyam el is kezd kattogni, egyből. Vajon körülnéztek a helyen, ahol eltűnt Brandon? Lehet valami banda vagy valami befolyásos ember területe. Oda lehet menni kérdezősködni. Meg vallatni.
Megaztán a klubok és cégek amik a nevükhöz kapcsolhatók. Jó lenne tudni róluk valamit. Az egyik vértestvér, aki Pierrel beszélgetett bemutatkozik. Jó lenne megismerni egymást? Nem érdekel különösebben a neve. Azzal semmit sem lehet kezdeni.
- Mr. Lugosi? Furcsa csengésű neve van. Drake Shan vagyok, de a többit majd később. - a harmadik valakit szóra sem méltatom, egyelőre csak áll és figyel. Szűkszavú. Remek. Victorhoz fordulok és folytatom. - Azért jó lenne tudni valami pontosabb dolgokat is. Vadászni szeretnék már... Körülnézett valaki arrafelé, ahol Brandon eltűnt? Az kinek a területe? Valaki elnézhetne azokba a klubokba is, amiket említettél. Tudjuk a nevüket? Vagy bármi egyebet róluk?
Victor válaszára várok...tényleg jó lenne valakit a falhoz kenni végre. Ez a sötétben tapogatózás meg a nyomozgatás nem az én műfajom. Sakkozzanak az elsőszülöttek, meg az öregek.
Mostanában túl sok új vértestvért ismertem meg. Sokkal többet mint amennyihez kedvem lenne. A társaságot és a sok egymást megfúró vámpírt nem nekem találták ki. Ez a lugosi vajon mihez érthet? Mire jó nekem hogy velünk van? Brandon ismert mindenkit. Ez a neve alapján nemrég érkezhetett New Yorkba. Nem sokra megyek. Az ítélethozóról érdeklődik. Semmi közöm az ilyen magas körökhöz. Ezért vagyok még életben. És nem nagyon hiszem hogy az ügy bárhogy is kapcsolódna ilyen magas pozíciójú emberekhez. Ha mégis, az már nem az én dolgom.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 15, 2009 11:15 pm

KM(menedék)
2008. február 13. Kedd

A lakás egy páremeletes bérház tetőterében van kialakítva legnagyonóbb meglepetésemre.A biztonsági intézkedések megfelelőek,a berendezés spártai high-tech-et csak a felsorskoztatott kommunikációs és szórakoztató elektronika képviseli.Ha még halandó lennék a kimerülten rogyok az ágyba kifejezés lenne találó.De most csak elragad a sötét álomtalan álom.

Lugosi,Cynthia,Jason,Drake,KM
2008. február 14. Szerda Telő Hold

Miután magamhoz térek egy gyors zuhany-régi beidegződés-után a Myriad Tech. székházába megyek.Végig nézem az eddig megtudott adatokat.Revanónak raktára van és szállítmányozási cége a kikötőben.A cimborái mindannyian illegális üzelmeket folytatnak különböző csempészet formájában.Ezt feltudjá használni ők is és mások is akár Szabbat tagok belopására is.Ezenkivül elég sok furcsa dolog történt a kikötőben.Fegyveres konfliktusok melyben a hullák eltünnek,teherhajó melynek legénysége halott bandaháborúk-bár ennek pontosan utána kéne nézni hol is vannak területeik.Sorra veszem teendőimet.

-Beszélnem kell Lugosival mielőbb.Meg kell tudnom miért van itt pontosan.
-Jason se maradhat ki talált vajon valamit a furgonról?Elég ostobaság lenne a rosszfiúk részéről ha a saját autójukkal mennének embert rabolni.De lelt-e még valamit Revanóról?Ez is necces ha ilyen könnyű lenne megtalálni Viktor máris a nyakán lenne.A gondolat menetemben ismét új és újabb kérdések merültek fel melynek utána kéne nézni.
-Beszélnem kell Drake-el is szerintem a kikötő jó kiinduló pont lenne a további megfigyelések elkezdéséhez.Ezt ma este el is kezdhetnénk.
-Cynthia-val se tudom mivan.A tegnapi bejelentése nem töltött el nyugalommal ha máris követik nem biztos ,hogy jót jelent.Akárkinek sikerült a fülébe juttatni az információt veszélyben lehet.És egy kétfrontos háborúba könnyen beletörik a bicskánk.
-Nobujosival is beszélni kell.A felszerelésem egy része még várat magára.De ezenkívül ismernem kell a legújabb infórmációkat is a projektről.Valamint némi tőkét is befektetnék az általa említett részvényekbe.
Miután rendbeszedtem a gondolataimat neki is látok a megvalósításnak és sorban felhívom a cinkos-,és munkatársaimat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Williams
Toreador
Toreador
avatar

Hozzászólások száma : 12
Age : 29
Státusz : Toreador Ifjú
Registration date : 2009. Jan. 05.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 15, 2009 8:27 pm

Km, Marcus/ Infernó klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold

Hát eddigi életemben láttam egy s mást, de hogy egy Samedi sminkes.
Na még ilyen nem volt, bár még új vagyok a városban......lehet hogy ennél cifrább dolgot is látok még.

Ahhoz képest, hogy a sminkes nem egy freskó.....egész jó munkát végez.
-Egy kicsit többet mindenből. Elevennek akarok látszani........tudja ,hogy értem.
Közben végig az arcát figyeltem a tükörből. Gyomorforgató látványt nyújtott.
A banda már nagyban játszik, én meg még mindig itt ülök.....ennek a szörnynek a társaságában.
Felpattantam a székből, de a sminkes rögtön visszanyomott.
-Nem kell mocorogni, hamar készen vagyunk.
Mondta a Samedi, és dolgozott tovább.

Úgy gondoltam, ha még van egy kis idő a műsorom előtt akkor ismerkedem.

-Ha szabad megkérdeznem hogy hívják, és mióta dolgozik itt?
Feszült figyelemmel kémleltem a sminkes arcmimikáját....majd rájöttem, hogy nincs neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://warhammersite.forumotion.com
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 15, 2009 4:27 pm

Pierre Lavoissier /Menedék/
2008. február 13. Kedd Telő Hold
2008. február 14 Szerda Telő Hold

A menedék spártai egyszerűséggel valamint napfény biztosra van berendezve a luxust egyedül a kommunikációs eszközökben jelenik meg kábel valamint műholdas tévé internet elérési ponttal kombinálva valamint egy jó öreg vonalas telefon. Minimális bútorzat egyetlen gyenge pontja talán csak az, hogy a tetőtérben helyezkedik el, viszont a lépcsőt az előző szinten egy 24 ponton záródó ajtó biztosítja a lift meg csak kulccsal és jelszóval jön fel a tetőtérbe. A portaszolgálat is megbízhatónak tűnik a kulcs láttán nem kérdezősködtek se nem akadékoskodtak.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 15, 2009 4:26 pm

Marcus Williams /Black Heaven klub – Infernó Klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold


Beckett sanda tekintettel törölgeti a pultot amolyan „Na ugye én megmondtam” nézéssel.
A városon átvágva elgondolkozol azon, hogy lehet nem ártana a fiúkat egy kényelmesebb és nagyobb lakóautóhoz juttatni természetesen valahogy áttételesen. egy strapabíróbb kevésbé lepukkant megbízhatóbb, városi szörnyhöz. Elmélkedésed közben a éjszakai égen mintha óriási denevérszárnyakat pillantanál meg, de mire odakapod a tekinteted és fokuszálsz már el is tűnnek lehet, hogy csak hallucináltál.

A Infernó klubhoz érve a művészbejárónál már egy kisseb csoport morózus vértestvér vár rátok. A nagydarabok árnyékában egy megfoghatatlan velőig ható tekintet vizslat benneteket. Majd a bandádat betessékelik és közlik velük, hogy tíz perc múlva fenn kell lenniük a deszkákon szóval csipkedjék magokat. Különben pokolfajzatok fognak lakmározni a testükön „S milyen találóan fejezték ki magukat” bár ezt a fiaid nem tudják, úgy gondolják a város egyik legkeményebb és legelvetemültebb klubjába érkeztek.

Téged a egyik „gorilla” vállon ragad, érzed amint ropognak a csontjaid a markában majd szelíd erőszakkal egy sminkszobába terel ahol életed egyik legrusnyábban mumifikálodott Shamedijával találod szemben magad. A ajtó becsukódik mögötted a múmia felől pedig száraz nevetés hallatszik a groteszk hatást még erősíti a kifogástalan méregdrága öltöny és cipő mit visel.

- Kérem foglaljon helyet Mr. Marcus kicsit megviseltnek tűnik a bőre, had segítsünk ezen egy kicsit.

Közben ingujjra vetkőzik és egy profi sminkkészletet terít ki a tükör melletti asztalra.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bela Lugosi
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 20
Age : 42
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 01.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 15, 2009 11:35 am

Km, Drake, Snow /Elízium/
2008. február 13. kedd

Úgy látom itt New Yorkban is forró a pite. Az legalább is, hogy külső segítséget is igénybe vesznek arra enged következtetni, hogy nem túl rózsás a helyzet. Pont ettől tartottam, amikor megtudtam, hogy Ismay Ítélethozó ide tart. Ami különösen nem lenne baj, ha történetesen én máshol tartózkodom. Okulva az otthon történtekből, gyanítom, csak az igazán kemény helyzetekben bukkan fel, bár az arkhónjai tudtommal nincsenek vele. Legalábbis egyiküket még Budapesten láttam mielőtt ide indultam. Azzal nyilán teljesen felesleges próbálkoznom, hogy nem ezért jöttem ide...
Alaposan végigmérem a másik kettőt. Egyikükben felismerem azt az ifjút, amelyik Victorral üzletelt és megpróbált beszédbe elegyedni. Meglehetősen nyeglének tűnt akkor, ha túl forrófejű még sok baj forrása lehet. A másikat nég nem láttam, meglehetősen nagydarab, és magabiztosnak tűnik. Egyikük sem a legújabb divat szerint öltözködik. Tapasztalataim szerint az ilyen ügyekből akkor lehet viszonylag ép bőrrel kikerülni, ha megfelelően tudunk együttműködni. Első pillantásra úgy tűnik Victor ennél rosszabban nem is válogathatta volna össze a csapatot. Esetleg Pierre is segítségünkre lehet. Majd meglátjuk. Méregetés közben megszólalok:
- Azt hiszem nem ártana valamelyest megismernünk egymást. Európából érkeztem LeBlanc herceg meghívására, bár teljesen más ügyben. Volt már szerencsém hasonló keresgélősdit játszani. - Ezután Victorhoz fordulok - Vajon Ismay Ítélethozó érkezése mikorra várható? Gondolom nem véletlenül jön most New Yorkba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Williams
Toreador
Toreador
avatar

Hozzászólások száma : 12
Age : 29
Státusz : Toreador Ifjú
Registration date : 2009. Jan. 05.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szer. Jan. 14, 2009 11:57 am

Km, Marcus/Black Heaven klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold

A telefonkagylót letéve, halk nevetésben törtem ki.
Beckett biztosan örültnek titulált, de hát én ilyen vagyok.
-Képzeld, minden féle képpen fel kell lépnem.
-Különben nem látnak szívesen a városban.
Majd abbahagytam a gyúnyos nevetés és intettem a zenekarnak
Épp végeztek az előadással, látszott rajtuk hogy fáradtak.
A pulltnál vártam őket, egy-egy ital fogadta mindegyik tagot.

-Emberek, van még ma estére egy kis munka.
-Fel kéne lépni a Club Infernóban.
-Én is megyek, régen léptünk fel együtt.

A zenekar egy kicsit meglepődve fogadta a hírt.
-Figyeljetek, ha ott fellépünk akkor a hírnév nem marad el.
-A zenekarom most épp szétszéledt, ti vagytok az utolsó remény foszlányaim.
-Ha nem segítetek a fejemet veszik, szóval kérlek benneteket.

Hosszas mérlegelés után rábólintott mindenki, örömmel töltött el hogy segítenek.
-Megint a lakókocsival jöttetek, mert akkor hozom a felszerelésem és már megyünk is.
-Sietnünk kell, már réges rég ott kellene lennünk.

Berohantam a gitáromért, majd intettem Beckettnek.
Beszáltam a kocsijukba és elraktam a felszerelésem.
-Indulás.....
-Cél a Club Infernó, amilyen gyorsan csak lehet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://warhammersite.forumotion.com
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Jan. 13, 2009 11:44 pm

KM(Müveleti Központ)
2008. február 13. Kedd Telő Hold

Nagy még a sürgés-forgás az új központunkban.Nem alkalmas még arra ,hogy itt megpihenjek éjszakára.Látom Jasont is a munkájába merülve észre se veszi ottlétemet.Nem zavarom én is inkább sietek a legközelebbi menedékbe azok közül melyet a Myriad a rendelekzésemre bocsájtott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Jan. 13, 2009 10:46 pm

Marcus Williams /Black Heaven klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold


Sóhaj a vonal túloldalán.

- Roppant mód csalódottá tesz Marcus a ma esti személyes elfoglaltsága az lett volna, hogy egy fergeteges előadást produkáljon a Club Infernóban vagy tévedek szerintem nem és ezt követően van képe a előadás kezdete előtt nem sokkal lemondani a jelenlétét és valami másodvonalbeli kisegítő zenekart ajánlani akik ráadásul még késve is érkeznének maga helyett a helyszínre. Úgy érzem nem fogja fel a tettének a súlyát de ne fáradjon most átadom a csendes társamnak a telefont és ő a ön számára is érthető módon fogja elmagyarázni a dolgokat.

Halk zörejek ahogy a kagyló kézről kézre jár majd egy száraz mély hang szól bele.

- Nos Marcus elmondom de egyszer, hogy mi fog történni és ne szóljon közbe hanem hegyezze a kis művész fülét itt a klubban jó néhány befolyásos vértestvér vár egy fergeteges gőzkiengedő bulira. Most szépen fogja a helyettesítő előzenekar bandáját valamint felemeli a elkényeztetett művész valagát és a egész pereputtyával 1 órán belül itt vannak és kompletten fellépnek ha ez nem történik meg holnap már ne legyen New Yorkban. Nem tűröm hogy egy ilyen ifjú hülyét csináljon belőlem befolyásos káiniták előtt értve vagyok remélem, akkor 1 óra múlva itt legyenek a színpadon.


Válaszra sem várva bontja a vonalat. Ott állsz a klubod bárpultjánál a telefonkagylóval a kezedben.

/Könnyen Sérült -1 vagy és maradt 3 VP-éd/

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Williams
Toreador
Toreador
avatar

Hozzászólások száma : 12
Age : 29
Státusz : Toreador Ifjú
Registration date : 2009. Jan. 05.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Jan. 13, 2009 11:07 am

Km, Marcus/Black Heaven klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold

A hang ami megszólított lágy és könnyed volt, reméltem ez a hang nem takar egy igazi perszónát.
-Sajnálattal közlöm Ms. De luca, ma nem tudok fellépni.
-Személyes jellegű elfoglaltság miatt.
"Időt kell nyernem, regenerálódnom kell"
-De volna erre a helyzetre egy megoldásom.
-Az előzenekaromat küldeném magam helyett, az én tanításom és maneggelésem alól származnak. Meg lesz velük elégedve...mivel én ma biztosan nem tudok műsort adni.
-Még egyszer kérem elnézését a tettem miatt, de ez most így jött ki.
-Megértését kérem és esküszöm többet nem fordul elő.
-Kérem mérlegelje a helyettesítést, ha elhalasztaná ez egészet akkor gondolom az Infernó Club jó híre sínyli meg.
-Tudom ,hogy ez az egész az én bűnöm, de kérem mérlegelje.
-Esedezem bocsánatáért.........
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://warhammersite.forumotion.com
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Jan. 12, 2009 6:02 pm

Drake Shan / Bela Lugosi / Snow Wolf /Elízium/
2008. február 13. Kedd Telő Hold


Drake Shan


- Vajon hol is lehetne a Herceg Udvarmestere Drake hát a Herceg közelében és mivel jelenleg a Herceg a Elízium területén tartózkodik ezért valószínűleg Ms Lacroix is a saját irodájában tevékenykedeik.


Drake Shan / Snow Wolf


Megcsörren a pult alatt lévő telefon Greg felveszi és türelmesen hallgatja a kagylóból áramló információkat majd mint aki jól végezte dolgát leteszi a kagylót.

- Drake, Snow Victor beszélni akar veletek a nyugodt különteremben menjetek oda most.


Bela Lugosi


Még nagyban dolgozol a adatokon amikor árnyék vetül rád és halk torokköszörülés kiséretében egy nagyon fiatal vértestvér próbálja meg magára felhívni a figyelmet. Valószínűleg még fióka.

- Mr. Lugosi Victor Primogén a nyugodt különteremben szeretne önnel és még néhány vértestvérrel beszélni, kérem kövessen odavezetem.Drake Shan / Bela Lugosi / Snow Wolf

Victor Nancy Faulkerrel vár rátok a különterem ajtajában amikor mindenki megérkezik bemennek a csendes félhomályos elszeparált tárgyalóba, kintről a éjszakai város fényei sütnek be a panorámaablakon. A fények egy kicsit felerősödnek de nem válnak zavaróvá miközben helyet foglaltok. A tárgyaló kényelmes berendezésén kívül néhány monumentális növény uralja a szobát.
Victor a asztalon keresztül visszacsúsztat egy aktatáskát Snow elé.

- Köszönöm a információkat a atyjának Snow. A továbbiakban pedig térjünk át más témákra.
Ma éjjel a egyik emberem eltűnt Brandon Smith aki a városba benyomuló Szabbat gyanús személyek után nyomozott. Nem tudni mi történt vele pontosan a GPS jele Brooklyn közelében a Brodway East New York Metró csomópont közelében tűntek el végleg.
Ezzel egyidejűleg úgy tűnik igaz a hír a Szabbat nem szokványos ostromra készülődik. Gino Campare és bandája sikeresen beszivárgott rájuk nem jellemzően New York gazdaságába.
Brooklyn, Bronx és Qeest East kikötőit vették célba és fantom cégeken keresztül megvetették lábukat emellett Bronxban és Staten Islandban létrehoztak valószínűleg több éjszakai klubbot ahol a falkáikat elszállásolhatják. Jelenleg két frontos háborúra készülhetünk mind gazdasági ami szokatlan és mellette a szokványos Maszkabál felszaggatós Kamarillagyengítős taktikával mivel megkezdték a lapátfejűek beszivárogtatását a városba.
A jelenlegi helyzetben mit a város egyik Elsőszülöttje valamint Főszolgabírója magukra bízom Brandon valamint Gino Campare bandájának ügyét a utóbbit kapják el pereputtyostól és lehetőleg kihallgatható állapotban szállítsák le nekem utána megkapják a vérüket tudni akarom kikkel voltak kapcsolatban a városban valamint tudni akarom mi történt Brandonnal.
Gondolom nincsen ellenvetésük a megbízás kapcsán.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Jan. 12, 2009 5:59 pm

Marcus Williams /Black Heaven klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold


Enyhe szuszogást hallasz a telefonból majd nagyon gyengén valamiféle beszédet. „Marcus Williams az még a Black Heaven klubban van.”
Aztán egy roppant elbűvölő mézselymes női hang szól bele a kagylóba.

- Halló Mr. Marcus lassan fel kéne lépnie a pódiumon remélem nem fog csalódást okozni nekem. Ugye nem Marcus drága már rég útón kéne lennie hogy-hogy még a klubjába tartózkodik, ennyire nem jelent önnek semmit a mai fellépés vagy csalódást szeretne okozni nekem. Rengeteg befolyásos műkedvelő várja ma éjszaka a ön fellépését a Infernó Klubban.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szomb. Jan. 10, 2009 11:43 am

KM /Elízium/

Gregnek alighanem lottóznia kellene. Vagy végigpróbálhatná a szerencsejátékokat. Ráhibázott. De itt kevesebb szerepe volt a vakszerencsének mint a csapos információinak, szóval talán mégsem olyan mázlista.
- Greg neked lottóznod kéne. Ráhibáztál. És Ms Lacroix-t hol találom meg ilyenkor? - néha a mellettem posztoló vértestvérre nézek, vajon érdeklik-e amit mondok, vagy semmi köze a dologhoz. Az arca talán árulkodó lesz.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Marcus Williams
Toreador
Toreador
avatar

Hozzászólások száma : 12
Age : 29
Státusz : Toreador Ifjú
Registration date : 2009. Jan. 05.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Jan. 09, 2009 9:45 pm

Km, Marcus/Black Heaven klub/
2008. február 14. Szerda Telő Hold

Beckett ideges volt, még a végén az ő lelkén száradt volna a Disco Infernó jóhíre.
Belátom túl sokat vártam el tőle, kinyújtottam a kezem felé.
-Add a kagylót....én vállaltam el...én is kérek elnézést.
-Nem leszel megemlítve...ez csak az én problémám.

"Semmi képpen sem tudok személyesen elmenni, majd a zenekar teszi a dolgát. Márha megengedik......remélem."

Egy mosolyt elejtve kértem a kagylót. Gondolataim csak azon jártak, hogy hogyan alázkodjam meg Ms. De Luca előtt.

Átvettem a kagylót, köszörültem a torkom.
Kicsöngött, első gondolatom az volt hogy amint beleszól valaki én rögtön lecsapom.
De végül is nem tettem meg.
Abbamarad a csöngés és egy hang szólított meg.

-Halló tessék kibeszél?
Nyeltem egy nagyot és megszólaltam.
-Jó estét..........Marcus Williams vagyok innen a Black Heaven Clubból telefonálok.
-Ms.De LuCa-val szeretnék beszélni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://warhammersite.forumotion.com
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Jan. 09, 2009 4:32 pm

Pierre Lavoissier

2008. február 13. Kedd Telő Hold


Elhagyod a Hyperion színház fedésében lévő elíziumot és megindulsz újdonsült központoztok felé a Momingside Drive 1759.felé a Sirius Corp. székháza alatt fekvő új műveleti központotokba.

/Mivel csak székházat írtál ezért önkényesen a új helyetekre irányítottalak a jövőben a félreértések elkerülése végett a székház kapcsán pontosabb megnevezést kérek pl. Myriad, Sirius, Arcadia, stb./


Megérkezve rájössz hogy nagyon sok időd nincsen már a napfelkeltéig mert jelenleg itt még nem teljesen biztonságos a nappalt eltölteni tehát még a legközelebbi menedékhez tartó időt is be kell kalkuláld . Nekiállsz rögzíteni a benyomásaidat amikor a rendszer jelzi, hogy újabb anyag érkezett megfigyeléses mappádba.

/Megfigyelés kapcsán részletek PM-ben/

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Jan. 09, 2009 4:30 pm

Marcus Williams / Black Heaven klub /
2008. február 14. Szerda Telő Hold


Beckett úgy néz rád mint a sültbolondra amikor kiadod a utasításokat.

- Bocsánat főnök, de azt hiszem a telefont kénytelen lesz a műsorváltozási tervel együtt személyesen előadni Ms. De Lucának én nem leszek a egér akit a csengővel a nyakában beküld a macskához és ha nem teszik a válaszom akkor kereshetsz más csapost.
A irodában zárt ajtó mögött nyugodtan magyarázkodj te De Lucának, hogy miért is változtatod meg a esti koerográfiáját nem szeretném ha a én nevemre is emlékezne egy elcseszett estéje kapcsán.
Talán egy testvére irányában elnézőbb de ezt kötve hiszem a híre alapján.


Várja a reakcióidat látszólag nem fog nehezére esni kijönni a bárpult mögül és szabadon tölteni a éjszaka hátralévő részét elvégre még csak most kezdődött meg.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Williams
Toreador
Toreador
avatar

Hozzászólások száma : 12
Age : 29
Státusz : Toreador Ifjú
Registration date : 2009. Jan. 05.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Jan. 09, 2009 12:00 pm

Km, Marcus/ Black Heaven klub hátsó bejárat/
2008. február 14. Szerda Telő Hold

A limuzinból kiszálva szemem nehezen szokta meg az utcalámpák éles fényét.
Miután kiszáltam még intettem Cyntiának és a sofőrjének, majd elindultam a hátsó belyárat felé.

A klubban zajlott az élet, megint teltház volt.Minden nap amatőr zenészek estjét tartjuk.
Ma különösen jó volt a hangulat, az előzenekarom a Pagan lépett fel.
Elbotorkáltam az ajtóhoz, még a távolban láttam elhaladni Cyntia limuzinját.
Ezek után egy pillanat műve volt,rámtört a rosszulét.
A seb megintcsak úgy fájt mint keletkezésekor, mintha fel akarta volna falni a testemet.
Térdre estem, megfogtam az ajtó kilincsét és résnyire kinyitottam.
Megpillantottam Beckettet, épp szünetet tartott.

-Beckett, hé Beckett.....elkell...egy kis segítség!!!!
A klubb csaposa hirtelen rámnézett, majd villámgyorsan ott termett előttem.

-Magával meg mi történt......?
Maradt a magázásnál, mégis csak én voltam a munkaadója.

-Hosszú történet....egyszer elmesélem
-Segítesz eljutnom a szobámhoz?

-Támaszkodjon rám főnök, elég csúnyán megégett.
Szerencse ,hogy a halandók nem vettek észre. Így én az épület alatt lévő alaksorban berendezett szobámba mentem, Beckett agódott az egészségem felől, megrémülhetett a seb látványától. Gondolatai között biztos az járt: "Vajon ki vagy mi tehette ezt"

Megköszöntem neki a segítséget, de kérdeztem tőle még egy dolgot.

-Van raktáron még vértartalék?????

Beckett gondolkodott majd szólt hogy:
-Ha jól emlékszem hat üveggel van még, főnök ..mind a rendelkezésére áll.
Két halandó egészséges kiszívásának felel meg, most nem voltam abban az állapotban hogy vadásszak....igy ez most a legmegfelelőbb.

Bólintottam és lefeküdtem, borzalmas fáradt voltam.
Beckett behozta a hat üveg vért, szóltam neki hogy most már megleszek. visszamehet dolgozni.
Elindúlt majd még mielőtt a lépcsőn felment volna még visszanézett és azt mondta:
-Főnök még később magára nézek....
Majd visszament mert lejárt a szünete. Nem telt el öt perc, felkeltem és kutatni kezdtem. Régi könyveket és feljegyzéseket tartottam idelent. Történelmi és okkult tartalom egyaránt. A támadóim eredetét és célját kerestem, de nem járt eredményel.

Később....

Még mindig nem értem, hogy mért pont én voltam a célpontjuk. Találtam utalásokat démoni szolgákról, valaki megidézhetet őket. Nekem viszont még a városban nem vol ellenségem, szóval fogalmam sem volt róla ki lehetett a mesterük.

Testem elindította a gyógyulási folyamatot, éreztem hogy nagyon lassan de regenerálódom. Ma még nem ízleltem vért, ezért is volt mámorító érzés benyakalni egy üveggel. Felbontottam egy másik adagot és, közben pedig olvastam egy 1400- ből való kódexet.

Néhány perc múlva ráeszméltem hogy mit is felejtettem el. A fellépést mégsem halaszthatom el. Átöltöztem, valamelyest jobban festettem az égési sérülés ellenére.
Felmentem a lépcsőn, kerültem minden halandót. Majd a bárpúltoz léptem, Beckett érdeklődve nézett rám.

-Beckett, ma biztos nem tudok elmenni a fellépésre.
-Hívd fel a klubbot és mond meg nekik, hogy én ma egyéb okok miatt nem tudok műsort adni.
-Helyettem az előzenekaromat küldöm el.
-Rájuk fér már egy rendes fellépés is...jól jöhet nekik még egy kis hírnév.

"Az előzenekarom, lázas ifjoncokból állt. Ennek ellenére profi zenészek voltak"


Remélem nem lesz akkora veszteség, hogy én ma este nem lépek fel.
Beckett megértette tettemet, ő sem javasolta volna hogy ilyen állapotban még műsort adjak egy csomó ember előtt.
A csapos épp a telefonhoz nyúlt mikor mondtam neki:
-Egy kis műsorváltozás lesz, de hát ez így alakúlt. Végül is én vagyok a maneggerük . Ez megint csak egy munka lesz nekik.

/KM hozzáfüznivalója a dolgokhoz MEGMONDTAM HOGY BECKETT NEM FOGJA UTÁNAD ELTAKARÍTANI A KAKAÁT TEHÁT NEM FOG TELEFONÁLNI DE A HELYZETET LÁSD A REAGOMBAN MAJD/


Beckett bólintott majd tárcsázott, én nem vártam meg a beszélgetést. Visszamentem a szobámban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://warhammersite.forumotion.com
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 08, 2009 11:45 pm

KM,Lugosi(Elizium)

2008. február 13. Kedd Telő Hold

Minden igyekezetem ellenére sem tudok meghallani egy mondat foszlányt sem Drake-ék asztalától mintha egy bura alatt ülnének.Ennél pedig már csak feltünőbb lehetek,már így is szinte "kicsavarodik" a fülem.Közben szinte csak félfüllel ,de figyelek Lugosi válaszára is.
Megfigyelő ,de kié?Nagyhatalmú és befolyásos személy?Lehet a herceg?De mi köze van Lugosinak LeBlanc-hoz?Vagy von Laubensteinek?De nem ezek a kérdések nem fontosak még .Majd megbeszéljük egy csendesebb helyen.Gyanítom nem csak mi hegyezzük a fülünket.Aztán Lugosi mondata egyszer csak félbe szakad. Teljesen. Hosszan mered rám majd körbe.Mivel így is pattanásig vagyok feszülve már csak ez hiányzott.Nehezen állom meg ,hogy meg ne forduljak.Kérdőn nézek rá,de nem veszi észre.
-Jól van?Nem érzi jól magát?-kérdezem tőle.Közben észlelem ,hogy Drake-ék befejezik az eszmecserét.Ez gyors volt.A szemem sarkából látom,hogy Drake felemelkedik majd a pulthoz sétál.Várom Lugosi válaszát.Rövidre fogom a további beszélgetést majd távozom.Kifelé menet végignézek a termen,tekintettem egy pillanatra megállapodik Drake-n.Ne mmutattom ,hogy megismertem volna.Majd távozom.Visszamegyek a székházba és bővítem a mai információkkal az adatgyűjteményt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Jan. 08, 2009 11:42 am

Cynthia Moron / Marcus / Black Heaven /
2008 Február 14 Szerda Telő Hold


Rövid kocsikázás után megérkeztek a klub gazdasági bejáratához Snelly előzékenyen Marcus oldalával közelebb áll meg a bejáratnál minél hamarabb bent lehessen. Aztán nyitja a ajtót Marcusnak.
Miután visszaül a volán mögé várja a további feljleményeket.

Marcus

Miután kinyitották előtted a kocsiajtót ott állsz egy lépésnyire a klubod hátsó gazdasági bejárata előtt, küzdelmes éveidre emlékeztet a mocsok ami itt uralkodik.

/Helyreigazítás Marcus.
1. Aki nem rendelkezik Nyáj háttérrel annak nincsen a menedékében felhalmozott vértartalék. Ha házi vérbankra vágysz és felhalmozott tartalékokra azt itt játék alatt kell megteremtsd.
2. A előtörténetednek köszönhetően a klubban jelenleg rendelkezésedre áll 6 Vérpontnyi (VP) vér de nem több.
3. A Hátterek pont a ilyen helyzetek miatt vannak ha halomban akarod gond nélkül a menedékedben tudni vagy könnyen elérhetőnek a vért akkor tessék felvenni a Nyáj hátteret.
4. A helyzet a következő 4 Kritikus sebed van a gyógyításához sebenként 5VP. kell azaz összesen 20VP. rendelkezésedre áll 6VP a klubban meg amit a testedben raktározol. Döntsd el mennyit regenerálódsz és hogyan valamint a azt követő lépéseidet
5. Valamint ne gondold hogy a vendégfellépésed miatt a klubod zárva van megy itt a élet nélküled is ez nem egy lepukkant csehó vagy tévedek szóval nyüzsögnek most is bent a vendégek a szorakozótérben./

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Williams
Toreador
Toreador
avatar

Hozzászólások száma : 12
Age : 29
Státusz : Toreador Ifjú
Registration date : 2009. Jan. 05.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szer. Jan. 07, 2009 1:45 pm

KM, Cynthia /A Club Inferno felé - A limuzinban /
2008 Február 14 Szerda Telő Hold

A tükörben melyet Cyntia nyújtott felém borzalmas képet láttam.
Egy halandó ha megpillantott volna, maszkabálnak lőttek.

-Igaza van.
-Hogy is gondolhattam,hogy én ilyen állapotban fellépek.
-Köszönöm hogy észhez térített.
-A hátsó bejárat nyitva van....ott ha kitesznek.....akkor onnantól boldogulok.

"Öreg barátom Yoji remélem kideríti kik vagy mik voltak ezek a pokolfajzatok és hogy honnan jöhettek"

-A klubban elvileg van annyi vértaltalék amely rendbe hoz
-Nem kell most az ártatlanokból a lelket is kiszívnom..
...mondtam egy kis mosollyal vegyítve.

"Az adósa vagyok, egyszer még meghálálom hogy az életemet megmentette"

-Hogyan is hálálhatnám meg magának....kérjen bármit
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://warhammersite.forumotion.com
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   

Vissza az elejére Go down
 
Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.
Vissza az elejére 
2 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Tisztások és környékük
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: WoD :: Vampires - The Masquerade :: Krónikák-
Ugrás: