Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 36  Next
SzerzőÜzenet
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 11:31 pm

Drake Shan / Ophelia S. /Kápolna/

Ophelia


Végigszáguldozol a épület folyosóin majd megérkezel Damian irodájához amely most üresen áll dulakodásnak nincsen nyoma és Damian sincsen itt. Most már tüzetesebben kezded végigjárni a épületet és nemsokára meg is találod Alexander Craven irodájában néhány vízköpő és két csúnyán végső halált halt vértestvér holttestének társaságában egy számodra ismeretlen vértestvért vallat vagy beszélget vele akiben a támadás után a folyosón átszállított személyre ismersz.

Drake Shan

Damian Blackwood eléggé rosszallóan néz rád és megcsóválja a fejét.

- Nos fiatal barátom igen sok mindenre kell magyarázatot adnia ha tetszi ha nem és addig örüljön amíg nekem mondhatja és nem a visszaérkező Armand Blackstonenak kell magyarázkodnia

Közben feléd fordítja a asztalon lévő képernyőt amin megjelenik a biztonsági ajtó előtti vandálkodásod.

- Nos tisztelt uram ha ön a biztonságiak közül nem von el jelentős személyeket, hogy rendbe tegyék a ön által megrongált ajtót akkor lehet, hogy Alexander Cravennek is egy hajszálnyival több esélye lett volna a túlélésre mert így a őrség irreálisan távol volt, hogy a segítségére siessen.
A másik része a dolgoknak mivel most már láttuk mire képes ez a szörnyeteg nem hinném, hogy jelenlegi tudásával és képességeivel hatásosan tudna fellépni ne adj Káin levadászni ezt a gyilkológépezetet.
Nos mit mond ezekre Mr.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 10:21 pm

Jason Pierre KM /csatorna nyílás, Cynthia kocsija /

A város utcaszintje lényegesen kellemesebb környezet. Pierre ugyan lenyúl értem, de csak tán azért mert ha otthagy akkor Jason sem tud feljönni.
Élvezem ezt a kis játékot. Hagyom hogy kisegítsen a csatornanyílásból látom szemében a nemtetszést, de remekül szórakozom.
- Köszönöm My Lord - nézek a szemébe kis játékos villanással. Szeretnék kihozni belőle is valami érzelmet, csábít a reménytelenség.
Meghallgatom mindkét véleményt.
- Részemről ez esetben hazamennék s maradjunk egy nagyon korai találkozóban a "központban" vagy "menedékben" vagy hol. Mert persze nem ártana ha valaki felhomályosítana arról hogy merre is keressem. Jelen állapotomban nem mennék oda, se zuhany se másik öltözet, a megszokott fészek nyugalmáról nem is szólva. Vagyis aki igényli azt elviszem - mosolygok rájuk.
Jason elkísér. Beülök és belülről kinyitom neki az ajtót.
- Ha irányítasz hazaviszlek - mosolygok rá - no ? Hogy tetszett az első vagy talán nem is az első találkozás a mások által városi patkányoknak titulált testvérek egyikével ? Öntudatos volt és valóban veszélyes. Csodálnám ha máris nem azon dolgoznának kinek adják tovább a hírt hogy leszemtelenkedtem s vajh miért.. - halkan felnevetek.
- S nem került semmibe az akció...több mint remek - könnyedén vezetek s ha Jason irányít akkor arra kanyarodom amerre kéri. Szeretem ezt az autót. Az első méteren lezár a központi zár, s az ablakok is keményebb védelemmel vannak ellátva, mint egy külsőre ugyanilyen autócsodánál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 9:51 pm

KM /A ház mögötti parkban/

A vízköpő úgy cselekszik, ahogy az elvárható tőle nem teljesen hülye, de hűen követi a parancsokat. Mikor kijelenti hogy magával visz, én várom hogy mutassa az utat. Fel is száll, de a meglepődésem igencsak hatalmas, mikor a következő pillanatban erős lábai a vállamra kulcsolódnak én pedig emelkedni kezdek. Az első pillanatokat ösztönös ellenkezéssel és fészkelődéssel kezdem, de belátom hogy nincs értelme, meg egyszerűbb is így talán...azért kicsit meghül bennem a vér, mikor a szellőző akna felé szállok fél méter üres térrel a lábaim alatt, de szerencsére nincs gond.
Jóval nagyobb sebességgel szállunk végig a szellőző rendszerben, mint ahogy a kísérgetős módszerrel tehetnénk, de ahogy a lépcsőkhöz és folyosókhoz érünk mégis visszatérünk ehhez a módszerhez. Be kell látnom, ha be is jutok a szellőzőn, itt biztosan eltévedtem volna...meg aztán - ötlik fel előttem egy keserű gondolat - nem is segíthettem volna neki igazán, ha nem tudom megelőzni...erre pedig vajmi kevés esélyem lett volna.
Damian Blackwood...ilyen néven mutatkozik be nekem a rangidős vértestvér a kápolnában. Ő hogy-hogy túlélte? Vajon ő is jelen volt? Ha igen, talán köze volt ehhez az egészhez...bár ez megcáfolná a híreket, miszerint az a monstrum egyedül vadászik. Mindegy....most valami mesét kéne előadnom ennek a Damiannek...
- Üdvözlöm. - kezdem halvány mosollyal az arcomon. - Drake Shan vagyok, és azt űzöm, aki ezt tette. - mutatok a holttestekre. - Ahhoz képest hogy hónapok óta a nyomában vagyok, szinte semmit sem tudok róla...nincs ugyanis semmi támogatás a hátam mögött. Annyit tudok, illetve egy kicsit többet, mint amennyit a legtöbben. Nevezetesen, hogy a legerősebb vértestvérekre vadászik. Akit kiszemel, mint nyilván ön is tudja, ad egy efféle virágot - itt egy hosszabb pillantást vetek az orchideára, majd újra Damian felé fordulva folytatom. - aztán miután levadászta, még egyet. Sejtésem szerint nem egyértelműen farkasfatty. Gyanúm, vagy méginkább intuícióm szerint egy keletről jött bestia, aki valamiféle büntető-eszközként tekint magára. Nem láttam még farkasfattyat aki olyan dolgokra lenne képes, mint ez.
- Elnézést hogy ilyesmit kérdezek, mikor nyilván én vagyok olyan helyzetben hogy magyarázkodnom kell, de ön jelen volt, mikor ezek a borzalmak történtek? Látott nála valamiféle áldozati tőr szerűséget? Ez érdekelne engem nagyon. Tudja, nagyon szeretném megtalálni és elintézni azt a dögöt. Feltételezem ezzel ön vagy, önök is így vannak, ezért reményeim szerint tudjuk segíteni egymást.

Azzal elhallgatok és fürkésző tekintettel várom a válaszát.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 8:19 pm

KM /Kápolna/

Már az ajtóban állok és éppen a füzetemet húznám elő a táskából, amikor valami furcsa nesz üti meg a fülem. Arra fordítom a fejemet, közben látom, hogy a zaj nem csak számomra sejtet rosszat. Henric is meghallotta és azonmód fegyvert vesz elő.
Hirtelen iszonyú, fájdalommal teli kiáltozás kezdődik. A falak a maguk közönyös módján dobálják sikolyokat egy ideig, melyek el sem halnak még, mikor valami végigrohan a folyosón. A közelembe érve nemes egyszerűséggel, de annál nagyobb erővel nekem dob egy, szent ég… egy letépett fejet… Akkora erővel talál el, hogy kibillenek az egyensúlyomból és lehet, hanyatt is esek, ha Henric nincs mögöttem.
Így viszont állva maradok és meg tudom nézni, mi is hajigál testrészeket. Egy farkasfatty! Hogy lehet ez?! Hogy került egy ilyen a kápolnába!?! Amíg ezek átvillannak az agyamon, a bestia a légaknához lép és könnyedén darabokra tépve a fémet eltűnik a nyíláson. Aztán hallom, hogy a ventilátor is hasonló sorsra jut. Közben Henric megpróbálja megölni vagy legalább megsebesíteni a dögöt, de a farkas meg se érzi a feljavított fegyver lövedékeit. Pedig brutálisan hatékonyak, a falat elnézve…
Mikor ismét ketten maradunk a folyosón, tétován körbenézek. A csönd szinte őrjítő. A légakna felé pillantok. Utána kellene menni, de megtorpanok. Tekintetem a fejre téved, amitől még mindig sajog a mellkasom. Megölt valakit. Az a szörnyeteg megölt valakit közölünk itt, a kápolnában. Innen nem látom, kihez tartozott a testrész korábban. Aztán elfog a rémület. Honnan jött az a rohadék? Damian! Rémes gondolatok cikáznak a fejemben, nem, nem az ő feje hever itt. Biztos nem… Valami mozgást látok a légakna felől, de nem törődöm vele. Le kell nyugodnom. Nincs erőm közelebbről megnézni azt a fejet. Mást kell tennem.
Pár pillanat múlva a lépcső felé indulok. Látnom kell a saját szememmel, hogy nincs baja. Kettesével szedem a fokokat és Damian irodájába sietek. Szabályosan berontok, bárhogy is fékezem magam. Ha nem lesz ott, végigrohanok minden emeletet. Meg kell találnom…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bela Lugosi
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 20
Age : 42
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 01.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 5:28 pm

KM /Elízium/

Visszateszem szemeim elé sötét napszemüvegem, és lassan elsétálok a bárpulthoz. Közben végighordozom tekintetem a termen, és még inkább az ott tartózkodókon. A ulthoz érve felülök egy bárszékre, és a csaposra nézek.
-Üdvözlöm, Greg. -kezdem halkan, hogy lehetőleg rajta kívül senki más ne hallja, amit mondok. - Bela Lugosi vagyok. Úgy hallottam, hogy egy magamfajta idegen keresve sem találhatna jobb segítséget Önnél a városban való eligazodásban. Sajnos még a szállásom holléte felől is tejesen bizonytalan vagyok, és ez nem túl bíztató, ha arra gondolok, mekkora ez a város. Pedig egy város mérete és veszélyessége között nyilvánvaló az összefüggés. Remélem tud nemem segíteni.
Egy kicsit közelebb hajolok hozzá és még halkabbra fogom a hangom:
-Megaztán meglehetősen illetlen és veszélyes dolog, ha valaki csak úgy össze-vissza táplálkozgat. Jut eszembe. Kérhetnék esetleg egy frissítőt?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 4:25 pm

Brandon Smith /Elízium/

Greg halálos nyugalommal kimért precíz mozdulatokkal helyezi el előtted a frissítőt egy makulátlanul tiszta jénai üvegpohárban ami enyhén meleg és a benne lévő vitae is, csak a művelet után hajlandó válaszolni a kérdésedre.

- Jane Resnick helyi Giovanni és mellesleg a Chrysler Dinamic tulajdonosa és vezérigazgatója. Meglepően rosszul informált vagy manapság Brandon remélem nem ilyen rossz valútával fizetsz a frissítőért.

Miközben beszélgettek a Herceg irodája felől egy lezserül öltözött ismeretlen vértestvér bukkan fel kényelmes bőrcipő, farmernadrág, mintás ing és egyszerű bőrkabát a viselete látszólag felméri a terepet.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 4:15 pm

Drake Shan /A ház mögötti parkban/

A vízköpő úgy mér végig mint tudós a érdekes rovarjait a nagyítója allat.

- Természetesen most magammal viszlek a Kápolna jelenlegi vezetője elé ő majd eldönti mihez kezd veled.

Ezek után ellentmondást nem tűrően lábaival megragadja a vállad és berepül veled a szellőzőaknába látod a kitépett ventilátor fali maradványait valamint a biztonsági acél lamellázat szétroncsolt maradványait ami egy folyosót zárt el a légaknától. A vízköpő végigrepül veled a folyosón majd egy lépcsőház mellet tesz le. Utána finoman feljebb terelget egy szintet majd folyosók útvesztőjében egy tágas gazdagon berendezett középkori hangulattal berendezett irodába vezet.
A helységben három személy tartózkodik kettő a végső halált halt volt vértestvér a egyik akiben a ruházat alapján Robertóra ismersz mintha valami erőszakosan robbant volna ki a testéből és ez által darabokra szakadt a másik egy mumifikálódott lefejezett jó minőségű ruhákba öltözött vértestvér erre a holttestre egy fekete orchidea van dobva.
A harmadik szemlélődő férfi 180 cm magas, mélykék szemű. Vállig érő sötétvörös haja vérszínűnek hat sápadt bőre mellett. Vonásai nemesek, egész lénye bölcsességet és higgadtságot áraszt. Öltözködésben az elegancia híve most is drága ruhában álldogál. Szemügyre vesz mindkettőtöket.

- Fönt ólálkodott a szellőző környékén és valami zavaros sztorit adott elő egy fenevadról és arról hogy a régens veszélyben van.

- Tisztelt fiatal vértestvér barátom engem Damian Blackwoodnak hívnak és jelenleg én vagyok a rangidős a Kápolnában mint látja a Régens problémája túlhaladottá vált, talán ha előbb érkezett volna a figyelmeztetéssel hasznunkra is lett volna. De talán most bővebben is kifejthetné a történetét kérem.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 12:55 pm

KM /A ház mögötti parkban/

Kutakodásom teljesen eredménytelen, belülről feszítő tenni akarás és csalódott félelem kiűz a házból. Szinte kirobbanok a bejárati ajtón és körbeohanok a házon. Közben ide-oda kapkodom a fejem szellőző vagy ehhez hasonló bejáratként használható nyílás után kutatva. Szerencsém van. Egy szellőző.
Lépteimet egy fikarcnyit sem lassítva rohanok felé. Kezeimet a fedél alá helyezve próbálom felnyitni, mikor valami hang szűrődik át rajta. Az utolsó pillanatban ugrok félre. Az egész kovácsoltvas fedő, mintha robbanás lőtte volna ki, hatalmas csattanáskeretében repül a sövény felé én pedig arcommal a pázsit nedvességét érzem. Még épp időben pillantok fel: az a szörny az, akit a könyvtárban is láttam.
Felpattanok a fűről hogy követhessem, de úgy látszik nem én vagyok az egyetlen. Egy vízköpő is üldözőbe veszi, de darabokra szakadva zuhan a földre. Aztán felcsapnak a lángok. Ég a bundája meg körülötte a föld is.
Visszahőkölök. A tűztől ösztönösen az arcom elé kapom a kezem, de úgy tűnik nem tart sokáig. A fekete szörnyeteg kiugrik a holdfénybe és eltűnik.
Döbbenten állok. Leengedem a kezeimet és csak állok bambán. Ez meg mi a frász volt? Ahogy így álldogálok és a helyet nézem, ahol eltűnt, teljesen összerezzenek, ahogy egy hideg kéz érinti meg a vállam.
Hogy mit keresek itt?
- Ez a szörnyeteg után nyomozok. - fordulok meg lassan, hogy a szemébe nézzek. Egy újabb vízköpő...csak egy szolga, de ettől függetlenül veszélyes. - Valószínűleg annak dolgozol, akit figyelmeztetni akartam, mikor megtudtam, hogy az a vadállat idetart, de elkéstem sajnos. Alexander Cravenről beszélek. - széttárom a kezem és derűsen folytatom tovább.
- Akkor mehetek, vagy marasztalnod kell? - közben reménykedem hogy Craven elé vezet. A bőrömmel játszom, ezzel tisztában vagyok, de ez már csak ilyen veszélyes játszma. Talán végre megláthatom, ki akar a Herceg helyébe lépni. Gyanítom ugyanis, hogy ha tényleg ő irányítja a dolgokat a nagy magasból, nyilván ezt szeretné elérni. Más nem jut eszembe, amiért ilyen veszélyes játszmát merne űzni...csupa feltételezés...bizonyítékra lenne szükség...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Brandon Smith
Tag
Tag
avatar

Hozzászólások száma : 109
Age : 38
VP : 11
AKE : 04
Státusz : Gangrel Ifjú
Registration date : 2007. Dec. 29.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 12:01 pm

KM /Elízium/

Megint nagy a csend az Elíziumban. Greg szerencsére a szokott helyen. Már indulok is a pult irányába, hogy kissé lehiggadjak, hazudnék, ha azt mondanám, nem vagyok nagyon izgatott. Amint lépnék egyet, a Medici házból ismert nő rohan majdnem keresztül rajta.
- Elnézést már...
Mondom félhangosan, igazából csak ezután ismerem fel. Nem nagyon foglalkozik velem. A Herceg irodája felé viharzik tovább. Miért nem tetszik ez már nekem megint?
Odalépek a pulthoz.
- Hello Greg. Egy frissítőt.
Mikor visszaér, felteszem neki az előre jól eltervezett kérdést. Csak Emily meg ne jelenjen.
- Te Greg, ki ez a nő, aki az előbb majdnem eltaposott?
Kíváncsian várom a választ, miközben belekortyolok az italomba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 11:44 am

Üdv Játékosok

Ismét felhívom mindenki figyelmét, hogy a fórum szervere nem túl stabil tegnap éjjel megint megpusztult és még hajnalban meg reggel is szorakozott.
Aki gondolja és teheti továbbra is archiválja a játékait ha a adatvesztés lépne fel megint.


_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 11:38 am

Drake Shan / Ophelia S. /Kápolna és környéke/

Ophelia

- Természetesen kellő körültekintéssel és óvatossággal valamint ráfordított idővel behatárolható lenne a rendszer fizikai elhelyezkedése is, de a anyagi és egyéb károk elkerülése végett óvatosan kéne dolgozni a ügyön.
Nem-nem foglalkozunk a skorpiós üggyel jelenleg és valószínűleg a közeljövőben sem amíg számottevő kárt nem okoz a Kápolna érdekeltségeiben addig a vezetők nem fognak munkaidőt fecsérelni rá.
További jó éjszakát Ms. Saville.


Éppen kilépnél Henric birodalmából miközben a elkövetkezendő lépéseiden gondolkodsz, amikor nyugtalanító zajokra leszel figyelmes. Szemed sarkából még észreveszed, hogy Henric is felfigyelt valamire ami aggasztja mert egy komisz kinézetű géppisztolyt vesz elő egy külön erre a célra rendszeresített fiókból, nem egy átlagos darab lehet, hogy néhány részét Henric bütykölte hozzá.

A következő pillanatban szinte fel sem tudod fogni mi történik a ordibálás és a halálsikolyok a közvetlen közelben csapnak fel majd egy óriási test zúdul végig a folyosón és egy letépett fejet iszonyú erővel hozzád vág hátra is tántorodsz és bele ütközöl a közben mögéd lépett Henricbe.
A hatalmas éjfekete bundájú farkasfatty papírként tépi szét a légakna fémlamelláit amik fémes sikollyal engednek neki, majd beugrik a aknába ahol pillanatokkal később panaszos nyögéssel a központi ventilátor is megadja magát neki.
Henric egy rövid sorozatot ereszt a szörnybe miközben az a légakna lamelláit tépi szét. A szörnyet nem nagyon zavarja egy morranással tűnik el a légaknába, pedig a egyik célt tévesztett golyó kétökölnyi darabot tép ki a falból.

Drake Shan


Első haragodban több kárt csinálsz mint hasznot, utána amikor megnyugodsz a tőled telhető legnagyobb nyugalommal és sebességgel más lejutási módot keresel a számodra elzárt pincerész felé.
A épület első szintjén nem jársz sikerrel a hátsó lejárat szintúgy zárva van mint a pincei majd kimész a szabadba, hogy körbejárd a épületet. Körbejárva a épületet hátul egy gusztusos parkba ágyazva találsz egy szellőzőt amit esztétikus kovácsoltvas és nyerskő fedél zár le éppen jobban szemügyre vételezed amikor lentről gyanús hangot hallasz.
A következő pillanatban egy óriási légventillátor szakítja szét a fedést mit amit gőzkatapultból lőttek ki a következő pillanatban nem mesze tölled fájdalmas döndüléssel szakítja szét a park fövenyét.
Még magadhoz sem térsz már ki is pattan a aknából a könyvtárban látott szörnyeteg oldalát a aktatáskában látott áldozótőr diszíti a levegőből egy vízköpő csap le rá de egy mozdulattal darabokra tépi a szerencsétlent közben lángba borul körülötte a terület és lángra kap a bundája mit sem törődve vele a földre üt és a tölle 18-20 méterre lévő varázsló Tremere egy óriási feltörő földgejzírben eltűnik. Utána kiugrik a holdfényre és feloldódik benne szó szerint.
Még felocsúdni sincsen időd amikor egy súlyos kő kéz nehezedik a válladra.

- Tisztelettel kérdem tölled Vértestvér mit kerestél errefelé.

Egy óriási termetű vízköpő áll melleted.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 9:57 am

/ Utca, csatorna lejáratnál /


Csak helyeselni tudom, hogy Pierre nem hagyja itt az autót, nem kell, hogy bárki összefüggéseket keressen, ha eddig nem keresett. Persze az is lehet, hogy már azóta figyelnek minket, hogy leparkoltunk, ilyen óriáspatkányok bárhol lehetnek, s igazán nem ügy belőlük sokat tartani.
- Én az új főhadiszállást javaslom. Nézzük meg most! Minden bizonnyal úgy van kialakítva, hogy menedéknek is megfelel, akkor pedig nem kell azon problémázni, hogy még haza is kell menni hajnalhasadás előtt. Esetleg Cynthia, útba ejthetjük a Te szállásodat, otthagyod a kocsit, s onnantól csak Pierrével megyünk, akkor a takarítás sem akad fenn, s a szag nem issza bele magát a kárpitba.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 12:58 am

Cynthia,Jason,KM(Csatorna,Sikátor)

Jason útmutatása alapján viszonylag hamar kitalálunk a csatornából. Épségben és egyben szerencsére.Cynthia jelzi,hogy felfele is nekem tartja az elsőbbséget s a rács eltávolítása mellett még felis segíthetem ő nagyságát.Cynthia felajánlja,hogy elfuvaroz és még megbeszélést is tarhatunk közben,de ezen a környéken nem szívesen hagynám a cég autóját.Nem kerüli el a figyelmem ,hogy Cynthia tegezésre vált.TAlán ez a kis kaland okozta a változást.
-Nos én nem szívesen hagynám az autómat ezen a környéken ellenben egy át -,és megbeszélést nem dobnék félre.Javaslom maradjunk a több autós-itt Jasonre nézek mivel nem tudom autóval érkezett-e- megoldásnál s valahol megállunk.Ha ez nem felel meg javaslom holnap nézünk meg a számunkra kiutalt főhadiszállást éls ott megvitatjuk a dolgokat.A megvárom a választ majd az autóm felé veszem az írányt mielőtt beülök leveszem a szövetkabátot az ülésre terítem kibújok a cípőmből mezítláb vezetek.MAjd ha a mai megbeszélés mellett maradunk akkor felhívom Jasont ,hogy hol tartanak majd felzárkozom mögéjük.Ha a másnapi randi mellett döntünk akkor visszamegyek a székházba. Nobujosinak üzenetet hagyok ,hogy másnap feltétlen szeretnék vele beszélni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 12:29 am

KM /Kápolna/

Mégsem volt hiábavaló a nyaggatásom. Ha nem is sokat, de megtudok valamit. Szóval mégis van mágia a dologban.
Nem nagyon értek az ilyen számítógépekkel kapcsolatos dolgokhoz. Vajon annak a hálózatnak a helye behatárolható? Az talán mondana valamit, lehet, hogy közelebb vinne a létrehozójához. Nem, ezt, ha jól tudom, nem lehet megcsinálni…
Aztán ott vannak azok a mágikus programzabálók… Jó lenne, ha le tudnánk másolni a dolgot. Biztos fölkeltené az általunk keresett vagy keresettek érdeklődését, ha valaki lekoppintaná a módszerüket. Valami gyengébb másolat is megtenné, tekintve, hogy az eredeti „számunkra ismeretlen”. Az is lehet, hogy ez is képtelenség, ez már abszolút sötétben tapogatózás részemről.
Henricre nézek, nem szeretném tovább idegesíteni. Ki tudja, meddig bírja még.
- Nagyon köszönöm a segítséget. Még egy kérdés, az utolsó. Foglalkoznak még ezzel a skorpió dologgal?
A válasza után elköszönök, majd elindulok vissza. A lépcsőzés után felírom az információkat a füzetembe. Innen hová? Lássuk csak; azt hiszem, haza kellene mennem a laptopért, mert azt persze, hogy nem hoztam magammal. Megnézném, milyen adatokat tett elérhetővé számunkra Jason. Vagy mit mondott tegnap. Az egyetlen dolog, amit megpróbálhatok még egyedül, hogy utánanézek a két lehetséges csapattagnak. Lehet, találok valamilyen kiindulási pontot. Mondjuk, hogy hol keressem őket. Persze ez túl egyszerű lenne, de valami csak akad róluk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 12:03 am

Bela Lugosi /Brian LeBlanc Herceg irodája/

A Herceg csodálkozó tekintettel néz rád kérdésed kapcsán majd sóhajt egyet.

- Mr. Bill Cosby Detroiti Venture Klándiplomata a Arcadia Inc képviseletében míg Mr. Pierre Lavoissier Kuszej Amra gyermeke a Miryad Tech képviseletében mindketten vértestvérek.
Remélem sikerrel jár a építkezési beruházások kapcsán szeretném tudni érdemes e nagyobb tőkét kockázatmentesen befektetni ebbe a projektbe.
A Elízium csaposa Greg igen jó képet tud festeni önnek a városról. Minden jót a továbbiakban Mr. Lugosi.

Elhagyod a Herceg irodáját áthaladsz a védelmi vonalakon és a smasszereken megérkezel a elíziumba a bárban igen kevés vértestvér tartózkodik. A csapos a pult mögött unottan törölgeti a vastag falú üvegpoharakat.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szer. Nov. 05, 2008 10:52 pm

/ Utca, csatorna lejáratnál /


Figyelek, míg pIerre visszateszi a csatornafedlelet. Éppen azon gondolkodom, hogyan jussak haza. A városon átgyalogolni ilyen mocskosan és szagosan nem egy jó ómen, s nincs szívem Cynthia autóját tönkretenni ennyi mocsokkal. De megszólal, s ő maga ajánlja fel, hogy mehetünk.
Elgondolkodom, mit is feltételezhet majd erről az előkelő lafyről az, aki kitakarítja holnap a kocsiját. A lehetőségek kis híján mosolyt csalnak az arcomra, ha nem jutna eszembe, hogy az új albérletem portása, vagy a bejárónőm hasonló szépeket fog majd rólam is gondolni. Szép bemutatkozás lesz hajnalban csatornaszagúan hazatérni.
Ez most már mindegy, de okulásul fogok tartani a Myradban egy adag csereruhát valahol. Na, nem mintha most olyan sok ruhám lenne, hogy csak úgy ide is rakok egy párat, meg oda is ... majd venni kell.
De ez most ráér, most érjünk elébb haza!
- Részemről köszönöm a szíves invitálást, elfogadom.

_________________
Nézz mindig messzebbre!


A hozzászólást Jason Brown-Chen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 06, 2008 9:53 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szer. Nov. 05, 2008 10:24 pm

KM /Idegen ház pincéje/

A rohadt életbe! Mérgemben a falba csapok, de ez úgysem segít senkin: se rajtam, sem azon az áruló Cravenen. Ha egyáltalán tényleg az. Gondolkodjunk, milyen lehetőségünk van. Talán látszik milyen számokat használnak gyakrabban...feltéve ha nem változtatják a kombinációt hetente. Azt összerakva a hangokkal, talán sikerül...
Ha nem sikerül, a harag és a düh újabb örvényei támadnak meg újra. Letépem a kapcsolódoboz fedelét, hátha tudok kezdeni valami vele...bár felszínes ismereteimmel a biztonságtechnika terén nem valószínű hogy túl sok mindent kezdhetnék.
Valahogy figyelmeztetnem kell...legyen valami gyanús jel...Ha megszűnik az áram talán...de nem látok kapcsolószekrényt vagy ilyesmit...ez reménytelen vállalkozás. Felnézek, hátha látok valami szellőző nyílást vagy ehhez hasonlót. Valahogy biztos szellőzik az ami ott bent van. Ha ez sem segít, keresek valami másik bejáratot, akár úgy is, hogy kirohanok az épületből és máshonnan próbálok meg bejutni. Egy szétfeszítésre váró rácsos ablak, egy szellőző nyílás, ami kivezet a szabadba, bármi, csak találjak valamit.
Az is lehet hogy néhány erre kószáló tremere észreveszi a gyanús kutakodást. Ez esetben tisztelettudóan bemutatkozok és közlöm a helyzetet. Hogy a primogénjük életveszélyben van.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Bela Lugosi
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 20
Age : 42
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 01.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szer. Nov. 05, 2008 5:15 pm

KM /Brian LeBlanc Herceg irodája/

-Természetesen a legjobb tudásom szerint folytatom le a vizsgálatot, hiszen ez az otthoni kutatásaimat is előrelendítené. Gondolom az említett urak megkeresnek majd. Khmm... egyébként ők vértestvérek, vagy prédák? -kérdezem faarccal - Ami az ítélethozót illeti, nos már kialakult közöttünk valamiféle munkakapcsolat. Egyébként tudna valakit ajánlani, aki segítene nekem az itteni tájékozódásban? Nagyban megkönnyítené a helyzetemet. Nos, köszönöm a vendéglátást, megyek és megtekintem a szállásom, és az adatokat. További jó estét.

Felállok, enyhén meghajolok, és elindulok a kijárat felé, miközben rásandítok az órámra, hogy vajon mennyi lehet az idő. Mielőtt odaérek, visszafordulok és megkérdem: -Majd el felejtettem: az étkezésemről hogy tudok majd gondoskodni? - közben kissé elmosolyodom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szer. Nov. 05, 2008 3:24 pm

Drake Shan /Idegen ház pincéje/

Drake Shan igaz, hogy ezt most pirossal írom ám nem kioktatásnak szánom hanem megjegyzésnek no és egy kis tippek trükkök a rutinosodáshoz. A könyvtárban nagyon ravasz voltál most viszont elsiklottál pár lehetőség felett és ezzel lehet, hogy nem tudsz célt érni. Ilyen esetekben amikor úgy érzed nagy a tét ne habozz Diszciplínákhoz nyúlni. Jelen esetben a A FENEVAD LÁTÁSA sokat segített volna a hangok mellet a helyzeteden pl jobban láttad volna a megnyomott gombokat ha a számokat nem is de a pozíciójukat igen és a hangokkal együtt nagyobb esélyed lett volna. Viszont most a helyzet a következő.

/Észlelés + Éberség Célszám: 8 Dobás: 1, 8, 6, 3, 6 Sikerek: 0 sikertelenül jártál/


A félhomály valamint a távolság meghiúsítja a számkombináció beazonosítását erre rá kell döbbenj amikor megpróbálod kinyitni a ajtót melyet Roberto becsukott maga mögött. Ott álldogálsz tanácstalanul a zárt masszív fémajtó előtt. Odabent valószínűleg nemsokára elszabadul a pokol.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szer. Nov. 05, 2008 11:02 am

KM /Idegen ház pincéje/

Sikerül követnem Robertot egészen egy pincehelyiségig. Roberto talán tudja hogy követem? Egy rakás lámpa van amit nem kapcsolt fel idefelé jövet. Ha igen, azért mert segítséget remél...megpróbálom lelesni a zárkombinációt, hátha sikerül. Talán ha a gombok olyanok mint a telefon gombjai hogy mindegyik más hangon csipog, a hangok alapján is megfejthetem. Remélem másfajta azonosításra nincs szükség.
Ha bementek az ajtón számomra is kiderülhet hogy tisztában van-e az ittlétemmel, vagy legalábbis a közelségemmel. Ha megpróbálja nyitva hagyni az ajtót vagy nem teljesen becsukni az számomra igencsak előnyös lenne és azt jelentené hogy segítséget vár tőlem. Majd meglátjuk. Mindenesetre remélem hogy az ajtó mögött nem egy szoba van, hanem mondjuk egy folyosó. Az előbbi esetben ugyanis eléggé feltűnő lenne ha csak úgy betoppannék rajta...
Vajon súg valamit a megérzésem? Menjek vagy ne?

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szer. Nov. 05, 2008 10:27 am

Pierre Jason KM /Csatorna - New York utca/

Bízom Pierre gyakorlatában s Jason technikai tudásában. Figyelek de inkább a történteken jár az eszem. Csak felszínesen figyelek a hirtelen zajokra.
Hála a sötétségnek Jason hamar talál egy feljáratot szinte nem is figyelem melyiket csak ki innen mielőtt a birtok gazdája meggondolja magát és utánnunk küldi az okos kis dögöt egy hadseregnyi másik élén.
Előre engedem Pierret hogy felnyissa a csatornafedelet.
Gyors mozdulatokkal kúszok fel a vasfokokon. Kibukkanva felnyúlok a kezéért kis mosollyal nézek rá szó nélkül kérve hogy húzzon ki.

A felszínen állva megkönnyebbülök a starthelyen állunk...tökéletes. Elismerően biccentek Jason felé. Körbenézek ellenőrizve hogy biztonságban vagyunk e.
- Ha van kedvük ... kedvetek - mosolyodom el végül is túl vagyunk az első közös kis kalandon - menjünk az én kocsimmal. Így a csatornamocsok csak egy járművet tesz tönkre ideiglenesen. Az üléseim előkészítve s napközben meg kitakarítják nekem illatosra - mosolyodom el.
- Mindjárt hajnalodik vagyis lassacskán s gyors megbeszélést tarthatnánk útközben. Részemről elégedett vagyok az eredménnyel. S ha valakinek lenne ötlete a ma esti kezdést illetően akkor szívesen csatlakozom bármilyen szerepben. - ajánlom fel az autóm és a személyem is az ügy mihamarabbi megoldásához.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szer. Nov. 05, 2008 1:34 am

Bela Lugosi /Brian LeBlanc Herceg irodája/

A Herceg irodája egy visszafogott gazdagsággal berendezett a modern technikát sem nélkülöző kényelmes biztonságos fészeknek tűnik. Látszólag nem szakadt el a mindennapi ügyektől legalábbis a beosztottain rajta tartja a szemét itt bizonyos szempontból szorosabb lehet a póráz mint odahaza bár a város óriási mérete itt is létrehoz kiskapukat.

- Nos a utóbbi ügyben sajnálattal hallom, hogy a építkezésekről nem tud sokkal többet mondani. A Ítélethozóval kapcsolatban meg ha jól értelmezem a szavait korrekt hozzáállást tapasztalhatok majd nemde ?
Egyébként akkor most egy kis nyaralás keretében szeretném ha többet kiderítene a építkezésekről jelenleg itt a Miryad Tec. a Arcadia Inc.-vel közösen fognak dolgozni a Miryadot Mr. Pierre Lavoissier képviseli míg a Aracadiát Mr. Bill Cosby, ezenkívül a rendelkezésre álló adatokat megküldetem önnek a szállására szeretném ha megvizsgálná tüzetesebben ezt a ügyletet. Gondolom számíthatok önre, természetesen nem leszek hálátlan.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szer. Nov. 05, 2008 1:32 am

Ophelia S. /Kápolna/

Ott állsz és nyaktatod Henricet még egy darabig aztán Henric felsóhajt.

- Nos jó van egy kis mágikus vonatkozása a ügynek de az nem magával a skorpióval kapcsolatos a riasztó szignál amit a kis kihelyezett névjegyei bocsájtanak ki egy igen furcsa számítógépes hálózaton haladnak át és ott veszik nyomuk és válnak követhetetlenné. Ebben a öreg felépítésű számítógép hálóban számunkra ismeretlen net entitások léteznek nagy valószínűséggel mágikus teremtmények minden bonyolultabb jelet ízekre bontanak és minden bonyolultabb programot azonnal tönkre vágnak. Egyszóval ez a net legveszélyesebb mocsara amelyik adatcsomag biztonsággal átkel rajta annak nyoma vész.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szer. Nov. 05, 2008 1:32 am

Cynthia Moron / Jason Brown-Chen / Pierre Lavoissier /Csatorna/

Jason valószínűleg ugyan azon a úton vezet visszafelé benneteket mint amin jöttetek mert folyamatosan figyeli a GPS halványan derengő képernyőjét.
Most a találkozás után már nem is érzitek annyira kihaltnak a csatornákat bár lehet, hogy csak a jólfejlett gyanakvásotok és félelmeitek erősödtek fel. Valószínűleg igen kicsi a esélye a Farkasfatty rajtaütésnek a Nosferatuk területén valamilyen szinten ők is kényelmes lények nem hiányoznak nekik ilyen koborló dögök a területeikre, meg talán ezek a járatok már éppen eléggé kényelmetlenül szűk a harci alakos Farkasfattyaknak a metróalagutak és a szervizfolyosók már más kérdés.
Aztán egyszer csak nagy megkönnyebbülések közepette visszaértek a kiindulási ponthoz és visszajuttok a frissnek mondható New Yorki hideg éjszakába a szűk utcácskába. Ki nem mondott megkönnyebbülések közepette helyezitek vissza a csatornafedőt.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szer. Nov. 05, 2008 1:30 am

Drake Shan /Egyetemváros/

Szerencsédre Roberto nem száll odakint kocsiba mert azzal a összes követési tervedet meghiúsítaná hanem gyalog vág át a egyetemvároson így óvatosan tudod követni egyenlőre úgy tűnik észrevétlenül.
Aztán egy számodra ismeretlen épületbe lép be a épületből csak szórványosan szűrődik ki fény
A félhomályos előtérben liftbe száll és a pince felé veszi a irányt. Mivel nem akarod nyomát veszíteni ezért a lépcsőházban vágtázol lefelé minél csöndesebben. A alagsor is eléggé félhomályos a egyik folyosó végén Roberto egy vaskos ajtó melletti számkódos beléptetőbe készül beütni a kódot amikor látótávolságba osonsz jelenleg neked háttal ügyködik.
A aktatáskát lerakta a lába mellé a fényviszonyok nem a legjobbak gyanúd szerint Roberto egy csomó fényt nem kapcsolt fel a ide útján ez eddig a te malmodra hajtotta a vizet.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   

Vissza az elejére Go down
 
Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)
Vissza az elejére 
5 / 36 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 36  Next
 Similar topics
-
» Tisztások és környékük
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: WoD :: Vampires - The Masquerade :: Krónikák-
Ugrás: