Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Next
SzerzőÜzenet
Bela Lugosi
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 20
Age : 42
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 01.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 10:49 pm

KM /Brian LeBlanc Herceg irodája/

A szokásos szerelés van rajtam, kényelmes bőrcipő, farmernadrág, mintás ing és egyszerű bőrkabát. Leülök, körbejáratom a tekintetem az irodában, hátha valami megragadja a figyelmem. A herceget is igyekszem felmérni.Igyekszem a tőlem megszokott megfontoltsággal válaszolni

- Jó estét Mr. LeBlanc. Meglehetősen egyhangú volt az utazás, de manapság ez nem meglepő. Részemről az öröm, hogy teljesíthettem kérését, úgyis szerettem volna utazgatni egy kicsit - mondom kissé más hangszínnel, és kötben arra gondolok, miért pont engem szemelt ki magának von Laubeinsten - Nos, az Ítélethozóval nem kerültem túlzottan közeli kapcsolatba, mert meglehetősen távolságtartó, de ezzel gondolom nem okoztam meglepetést. Talán néha túl nagy terhet rakott a vállunkra ifjú létünkre, de amennyire átláttam a körülményeket a helyzet néha ezt kívánta. Jelesül diszkréciót és minél kisebb áldozatokat. Ami a Miryad tornyot illeti, nos az a helyzet, hogy e tekintetben én is segítségre szorulok. Itteni kollégákkal is felvettem a kapcsolatot -természetesen nem fedtem fel az részklteket-, és sajnos még csak elméleteim sincsenek a torony igazi funkcióját illetően, de azt biztosra veszem, hogy nem csak egy egyszerű irodaház.

Miután befejeztem a beszámolót rövid időre a herceg szemébe nézek várván reakcióját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 10:26 pm

KM /Kápolna/

A válasz lelomboz. Nem hiszem el, hogy semmit nem tud. Elvégre ezt kutatja… vagyis, mégse. Ha nincs mögötte mágia, akkor Henricet nem érdekli, hisz nincs kapcsolat.
És akkor beugrik. Nem lehet igaz, megint nem figyeltem. Damian tudja, kié a skorpió jel! Legalábbis tud valakit. Remek. Én pedig nem kérdeztem rá, mert biztos voltam benne, hogy itt is megmondják nekem. Most meg semmim sincs. A férfire nézek. Valamit csak tud még mondani. Nem tudom, például, hogy nyomon követhető-e az a jel, amit ez a program küld a készítőjének? Aztán megcsóválom a fejem. Nyilván nem, ez nem mobiltelefon. Különben is, ha lehetne, már megtették volna. Vagy nem, mert nincs mágikus vonatkozása? Jó kérdések.
- Ez minden, amit tud erről a skorpióról? Nincs egy név, bárki, aki ezt használta korábban szimbólumának valamilyen formában? Vagy azt lehet tudni, mikor bukkant fel a neten? Vagy bármi mást, akármilyen jelentéktelen dolgot?
Gondolkodom, mit is mondhatnék még. Az, hogy mit tűntet el, nem szűkíthető le, hiszen Henric azt mondta, sok mindenre lecsap. Azért érdekes lenne, ha egyetlen ember vagy nem ember képes lenne szűrni egy ekkora adathalmazt. Azt mondjuk meg lehetne nézni, ki vásárolt modern berendezéseket. Bár, ha valamilyen cégen keresztül űzik a dolgot, akkor az nem tűnne föl.
Ennyi, nincs más ötletem. A feleletet illetően már nem vagyok bizakodó. A kérdések inkább vergődések, és csak hülyét csinálnak belőlem. De talán az erősködésre eszébe jut valami. Ha nem, nos, akkor mást kell kitalálnom az estére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 10:02 pm

Cynthia,Jason,KM(csatorna)

Hosszú ideje bolyongunk a csatornában.A bűz eleinte dögletes ,de az ember s így a vámpír is képes bármihez hozzászokni.Ez legalább nem az elmúlás édeskés semmivel összenem keverhető szaga.Szóval bolyongunk.A csatornahálózat úttalan útvesztőnek bizonyul.Jason és Cynthia a GPS apró képernyőjét nézik s néha azon tanakodnak merre kéne mennünk.Én néhány lépéssel lemaradva követem őket,csendben.Egy óriási főgyűjtőben találjuk magunkat melyet valami fluoreszkálómoha féle vílágít meg kísérteties fénnyel.Épp a szervízjárda hídján haladunk át amikor az egyik járat homályából egy rongyokba csavart torz alak bukkan fel.Amit és ahogy mond egyértelmű ,hogy átlát az álcámon s valószínű az is ,hogy régóta követett minket,hiába figyeltem minden igyekezetemmel.mielőtt még eszembe jutna "eldobni a fátylam" Cynthia a belekezd abba amiért jöttünk.Stílusa még nekem is tenyérbe mászóan kékvérűmagamban mélyen nem is csodálkozom a Nosferatu felháborodásán melyet a válaszában megfogalmaz.A találkozónak hamar vége szakad.Nem tudom eldönteni jól jöttünk -e ki belőle.Cynthián is felfedezni vélem e zavar nyomait egy darabig csak a hűlt helyét bámulja a csatornafiúnak.Majd megfordul Na most legyen ügyes Mr Chen ... tűnjünk el innen...mondja bár nem látszik rajta érzem a szavaiból a feszültséget.S a Csatornafíú szavai megborsóztatják az én hátamat is.Vérfarkasok a metróban?Szapora léptekkel de nem kapkodva indulunk el valamerre Jason vezetésével.Én még mindig a fátyol takarásában haladok s minden érzékkemmel a veszély legapróbb jeleit kutatom.
/Éberség+Észlelés/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 9:31 pm

/Csatorna/

Nos, ha már egyszer most én vagyok a GPS, akkor végzem a dolgom. Eddig is nyomon követtem, merre megyünk, s most gyorsan megkeresem a térképen a legközelebbi följáratot, s megnézem, olyan környékre nyílik-e ahol lehetséges, s ajánlott is a felszínre lépni, vagy menjünk-e tovább. Az autó ott van, ahol lementünk, de ez nem jelenti azt, hogy ott is kell feltétlenül feljönni. Ugyanakkor, ha esetleg a sok kóválygás ellenére mondjuk közel lennénk ahhoz a csatornanyíláshoz, akkor akár mehetünk ott is fel. Szóval igyekszem optimálisan tervezni a visszautat, s nem szövök bele metróalagutat.
A beszélgetésről sé az egész hajcihőről megvan a magam véleménye, de meg is tartom magamnak.
Inkább arra koncentrálok, hogy minél hamarabb az autóhoz érjünk.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 9:22 pm

KM Jason Pierre /csatorna/

A hangja megborsóztatja a hátam.
Már megint egy "mindent egylapra játszma" közepén vagyok. Most vagy nagyot bukok vagy sikeres leszek. Fut át az agyamon a gondolat miközben beszél. Felé nézek és mozdulatlanságommal tűntetek szavai ellen. Érzékelem a surranó hangot és látom is a csatornák lakóinak egyik túlélőjét. Egészen közel fog elrohanni mellettünk a kíváncsi pára gondolom, mikor nem kis meglepetésemre kitépi ujjaim közül a cédulát. Elvillámlik... nocsak. Most vagy idpmított háziállat, vagy csak éhes volt s azt hitte valami falatka van az ujjaim közt. Ösztönösen pillantok le a kezemre, vajh mind az öt ujjam megvan még? A kis ügyes szörmés csatornacsótány...mosolyodom el a trükkön.

A nosferatu fel van háborodva.... szögezem le magamban.
Mikor elzavar és hátat fordít, még kövülten állok egy percig... majd megfordulok. Vissza a nyílás felé ahonnan jöttünk.
- Na most legyen ügyes Mr Chen ... tűnjünk el innen... - mondom minden idegeskedés nélkül de sürgetőn.

Követem Jasont, nem szólok míg ki nem érünk. Gondolkodom. Ezért minimum megtépett volna Izmael. Persze ott ült volna a büszkeség a szemében miközben végig mar, de megtenné hisz a kamarillás énje megköveteli a bűntetést, amiért megpróbáltam kihasználni az ő régmúltjának sötétségét. Atyámat nem érdekelné hogyan teszek szert információra, őt csak az eredmény hajtaná. Persze újból leültetne még most is, és felmondatná velem a hagyományokat szóról szóra, különleges tekintettel a birtok törvényéről szólót ... talán vissza is küldene hogy kiengeszteljem a nosferatut... aztán persze levonná a hasznot az információimból mint mindig. Ám most egyikőjük sincs itt. S ha jól taktikáztam, akkor a sértett nosferatu máris tanácskozik az Alommal, hogy megpróbáljanak összerakni egy újabb megoldandó információs halmazt valami egésszé. S ha igazán szerencsém van, akkor a hír, hogy Sir Darkness patronáltja a városban van és máris kavar, kijut a csatornahálózaton kívülre, akkor nyert ügyem van.... Azt hiszem előbb fog csörögni az a telefon minthogy én bármit is a hangpostájára mondjak. Kajánul elmosolyodom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 3:22 pm

KM /Könyvtár/

A lélegzetem is elakadna attól amíg látok...ha nem akadt volna már el századokkal korábban. Itt van az e vadászó Farkasfatty! Moccanni sem merek, de nem is baj, legalább zajt nem csapok. Szinte biztosra veszem hogy Roberto pályafutása a sötét éjszakában itt és most ér véget. Ezek szerint ő is csúnyán belenyúlt a dolgokba. Ha ez most megöli, soha sem tudom követni. Legfeljebb a táska tartalma alapján indulhatok el valamerre. Ha egyáltalán otthagyja az az átkozott, miután kettétépte az áldozatot.
Vigye Craven elé? Nocsak, itt kezd érdekessé válni a dolog. Követnem kell őket...követni...csak eddig jutnak a gondolataim, amikor olyan történik, amit még mesekönyvben sem láttam. Az a valami....már nem merem Farkasfattynak sem nevezni...folyékonnyá vált...Roberto meg lenyelte...a látványtól a térdem is remegni kezd és véletlen nekütödik a polcnak, amihez hozzásimulva figyelek. A francba! Csak észre ne vegyen...talán jobb lenne menekülni - fut át az agyamon - de pillanatok alatt utolérne és itt lelném a végemet. Erőt veszek hát magamon és behúzódok a polc félhomály uralta árnyékába.
Szerencsére megúszom és nem lát meg...én viszont megpillantom a táska tartalmát. Áldozati tőr. Valami Tremere sötétség lehet...vagy ennél fontosabb? Mindegy, egyelőre nem látok semmilyen kapcsolatot a tőr meg ez az egész ügy között. Ha elindulnak, várok még néhány pillanatot aztán követem őket. Tisztes távolból, hogy ne legyek túl feltűnő. Az utcán keresem az árnyékos részeket, ott könnyebben maradok rejtve.
Most hogy lenyelte azt a folyadék-farkasfattyat, vajon az ő érzékeit is megkapta? Ha igen, akkor nincs túl sok esélyem hangtalanul követni. Ha csak a mozdulatait irányítja, az akaratát erőlteti rá, akkor lényegesen jobbak az esélyeim. Roberto sosem volt az a figyelmes és körültekintő típus.

/Utcák/

Most vajon megöli Cravent? Az nekem egyáltalán nem lenne jó...nekem bizonyíték kell. Carlos szerint már kapott orchideát, szóval valószínűleg most jön a vadászidény...akkor viszont segítenem kell Cravennek...kis szerencsével még lehetőségem nyílhat Craven közelében lenni.
Valószínűleg egészen Craven birtokáig sikerül követnem, ott viszont alighanem őrzik. Az őrök nem valószínű, hogy hinnének nekem, úgyhogy be kell majd lopóznom. A legjobb lenne, ha találnék ott egy halandót. Figyelemelterelésnek jó...és átadhatja az üzenetet a szolgáknak....ha ügyesen fogalmazok, még a Maszkabált sem sértem meg. Addig én is belopózhatok talán.
Némán követem hát a célpontom az árnyak közt lopakodva. Végre nyomon vagyok. Méghozzá forrón...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 2:34 pm

Drake Shan /Könyvtár/

A tőled telő legnagyobb csendben feltűnést kerülve óvatosan követed Robertót a könyvtár „hátsó” része felé. Nemsokára rájössz hogy a kézikönyvtár legelhagyatottabb olvasósarka felé tart ám a egyik kereszteződésbe érve egy óriási szőrös test elkapja és pillanatok alatt iszonyatos jelenet játszódik le a szemed előtt miközben megpróbál minél jobban elrejtőzni a árnyakban és orrodat eltölti a orchidea és bunda illata.
A hatalmas farkasfatty a nyakánál és derekánál fogva ragadja meg Robertót az nyikkanni és mozdulni sem bír és a szétszakítás veszélye fenyegeti. A hatalmas busa fej izzó tekintetét Robertóéba fúrja és síron túli hangon megszólal.

- A mai éjszaka folyamán minél hamarabb Alexander Craven elé viszel.

Utána még egy kis ideig szemez Robertóval majd leteszi és sűrű sötét cseppfolyós alakká alakul át és befurakodva Roberto szájába elnyeleti magát vele. Roberto megrázza magát mint ha mi sem történt volna majd a sarok mögül elővesz egy nagyobb kompozit aktatáskát kinyitja és a alsó rekeszébe belerakja a jóval kisseb sajátját miközben visszahajtja a elválasztót látod, hogy a felső részben egy antik áldozókés valamint egy fekete orchidea van elhelyezve.
Miközben megpróbálsz rejtve maradni és mindemellett a táska tartalmát is szemügyre venni valami zajt csaphatsz mert Roberto felpattan a jobb kezét a bőre alól előszivárgó vér borítja el majd a alkarja egy matt fehér gonosz kinézetű tüskés karddá alakul és vizslatva néz körül.
Nem sokon múlik, hogy pánikba esve mindent felborítva elmenekülj de aztán erőt veszel magadon és még jobban beleolvadsz a sötétségbe és reménykedsz.
Roberto egy pár percig nézelődik majd visszaalakítja a kezét, fölveszi a kompozit aktatáskát majd kényelmesen elhagyja a könyvtárat.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 2:34 pm

Cynthia Moron / Jason Brown-Chen / Pierre Lavoissier /Csatornák/

A túlparton lévő alak egy darabig mélyen hallgat látszólag a válaszán vagy mondanivalóján gondolkozik. Közben egy vagy hatvan (60) centiméteresre nőtt patkány hihetetlen sebességgel és erővel kicsippenti a ujjaid között tartott névjegykártyát és eliramodik vele a egyik oldalsó járatba.

- Bizony mondom Ms. Moron a idők folyamán semmit sem változik a vérvonala bár hívatlan vendég ennek ellenére fennhéjázó és a helyzethez képest arrogáns, szívességet kér de utasít, segítségre lenne szűksége de lenéző. Mindemellett, hogy fiatal és ismeretlen terepen jár óriási szavakat használ és minden érdem nélkül képes lenne önmagát és mentorát vagy atyát nagymértékű adósságba hajtani. Ms. Moron jelen helyzetben azt tudom mondani önnek, hogy ilyen stílusban és hozzáállással nem tárgyalhat a Alommal valamint pusztán ígéretekre nem fogunk üzletet kötni a kért információk és azok vonzatai csak akkor kerülnek a ön birtokába ha mind a tárgyalási stílusán változtat valamint kellően fajsúlyos csereinformációt tud biztosítani.
Az pedig, hogy a hírforrásaink meddig érnek el az legyen a mi gondunk. Ha úgy érzi tárgyalóképes akkor a ön által adott telefonszámhoz tartózó hangpostafiókon kérem hagyjon üzenetet Alomnak és akkor visszatérhetünk a üzletre.
Részünkről a mai estére lezártnak tekintjük ezt a majdnem tárgyalást. Amerről érkeztek arra kitalálnak a véletlen baleseteket elkerülendően és még egy jó tanács a elhagyatott öreg metróalagutak bármennyire is tisztábbnak és könnyebben járhatónak tünnek nem biztonságosak állítólag egy Farkasfatty klán költözött beléjük és saját területnek tekintik.


A következő pillanatban magatokra maradtok a terem kisérteties zöld fényében ahogy a alak visszalép a alagút homályába.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 1:42 am

KM /Könyvtár/

Nem is rossz ez a könyv. A másik sem. Sőt, ez az egész könyvtár egész jó. Rövidesen megszűnnek számomra a másodpercek és percek és ahogy fogynak a még hátrelévő lapok a könyvből, az órákat sem tudom követni. Mióta lehetek itt? 1-2 órája? Talán több is van. Lassan kezdem belátni hogy itt bizony senki sem fog felbukkani, aki számomra érdekes lehet. Mennem kéne, hiszen a fejem a tét...de ezek a könyvek olyan érdekesek. Úgy döntök még olvasok néhány oldalt, aztán továbbállok.
A fejezet utolsó oldalán tartok, amikor furcsa érzés csap meg. Felnézek. Egy ismerős arc. De honnan ismerhetem? Lázasan kutatok a fejemben, ahogy elhalad előttem a könyvtár hátsó részei felé tartva. Roberto! Megvan....ismerem a férfit.
Megvárom amíg eltűnik a könyvespolcok között, majd a halandóság jeleit magamra öltve, kezemben az egyik könyvvel utána eredek.

/Lopakodás/


Feltűnés nélkül követem, ráadásul tisztes távolból. Vajon mi van abban a táskában és hová viszi? Talán csak el akarja rejteni? Úgy teszek mintha a könyv helyét keresném, ha esetleg mégis észrevenne, de közben rajta tartom a szemem - na és persze igyekszek nem a látómezőjébe kerülni...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 12:13 am

KM Jason Pierre / Csatorna /

Bár volt már részem ilyesmiben, s tudom egy nosferatu csak akkor jön elő, ha már bizonyos hogy nem csak tévelygőkkel van dolga. Ha már tudja túl közel vannak azok hogy meglephessék. Akkor inkább előbújik. Így eléggé türeémesen kerülgetem a gyanús kupacokat. S nem firtatom azon dolgok milétét, melyek gyanús cuppanó hangokat hallatva válnak le a csizmám talpáról. A csatorna rendszer szívét keresem. S lám...ösztönösen vagy véletlenül de meg van, vagy legalábbis úgy sejtem ez az. Egy terem, halvány zöld derengás, gombák a falon. Igen ilyet már Detroitban is láttam. Csak semmi kapkodás meggondolatlanság.
S lám valóban ... besétáltunk a birtokba, s ezzel előcsaltuk az egyik egyáltalán nem kellemes látványú ám annál hasznosabb testvért.

- Kellemes éjszakát ! - mondom udvariasan. - A társaim csak kísérők a tájékozódásomat és a védelmemet biztosítják némi nemű ellenszolgáltatásért.- lépek át a bemutatáson.
- Kérlek engedd meg hogy bemutatkozzam...nevem Cynthia Moron vagy ha így ismertebb talán akkor Lady Darkness .. bár azt hiszem hogy a hírforrásaitok tán nem érnek el Detroitig....- mondom úgy mintha csak mellékes lenne - de ez nem is fontos. Nem kívánlak sokáig feltartani, főként hogy hívatlanul törtem be a birtokra, mely tettet csak az információ éhségem fedheti el tán. - nyugodtan állok ott ahol a hangja megállított.
- Idegen vagyok ám nem azért érkeztem a városba hogy szemlélődjek. Részt kívánok venni a hatalmi harcban. - mondom határozottan. - S mégpedig a győztes fél oldalán. Nem húzom az időd korrekt választ várok. ki az akinek az oldalára érdemes állni, s ki az akivel érdemes ez ügyben kapcsolatba lépnem ? - kérdezem magabiztosan.
- Tudom hogy ára van az információdnak nem szeretem a tisztességtelen üzleteket. Kérlek fontold meg az ajánlatom, és adj időpontot amikorra a választ és az árat megtudhatom. S máris elhagyom a birtokod határait s legközelebb akkor jövök, ha meghívást kapok erre. - a mellény pici zsebéból kihúzok egy névjegyet.
Rajta csak ennyi áll: " Cynthia" és egy telefonszám. Persze ez még egy olyan telefon, amelyről Norobu nem tud s a bérpalota szobájában van elrejtve. Nincs név mögötte. A telefon semleges. Legfeljebb csak bemérhető.

Pici terpeszben kihívóan nézek rá. Bízom a nosferatu alaposságban s a meglepetés erejében, hogy valóban komolyan vesz. Persze tudom hogy most majd lázas munkába fognak s leellenőriznek minden elhangzott adatot. S ha így lesz rájönnek kicsoda Sir Darkness. Halványan elmosolyodom. A válaszra várok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 04, 2008 12:10 am

Drake Shan /Könyvtár/

A könyvtár letaglózó csöndes nyugalmában megpróbálod megosztani a figyelmedet a könyvtár számodra látható látogatói között és a misztikus mű között. Lehet, hogy nem is olyan rossz ez a könyvtár persze ezeket a okkultista műveket te egészen más szemmel szemléled mint a halandók legtöbbje.
Teljesen elveszted a időérzékedet amikor egyszer csak az tűnik fel, hogy látóteredbe besétál egy vértestvér egy pillanatig nem tudod hová tenni aztán ráeszmélsz hiszen te ezt a illetőt ismered Roberto igen már a visszafoglaló hadjárat alatt is a városban tartózkodott állítólag egy Tremere. Teljes álcában van nem túl kirívó ruhák pirospozsgás arc lüktető vér, szerencsédre nem vett észre. Céltudatosan a könyvtár hátsó része felé indul hona alatt egy bőr aktatáskát visz. Minden jel arra mutat, hogy gyakori vendég a könyvtár területén nagyon otthonosan mozog.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 03, 2008 4:06 pm

KM /Könyvtár/

A francba is...semmi érdekes név. Bár nem tudom mit is vártam igazán. Talán hogy be lesz írva, hogy "Gino Compare"? Egy pontos dátummal hogy mikor jön vissza? Ugyan...naív gondolat volt. Úgy döntök várok egy kicsit. Néhány órát olvasással töltök, közben figyelek, kik jönnek-mennek itt a könyvtárban. Brandont is fel kéne hívnom. Azt hiszem még ma éjjel telefonálok neki. Holnap éjjelre lebeszélhetünk egy találkozót, kiváncsi vagyok kiderített-e valamit.
Csendes figyelésem közben igyekszem túlságosan belemerülni az okkultizmus rejtelmeibe...

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 03, 2008 2:29 pm

Brandon Smith /Elízium/

Átvágsz a városon ami elég sok idődet elveszi közben az jár a fejedben hogy Shaneval csak akkor tudod felvenni a kapcsolatot ha ő hív vagy ha esetleg a elíziumben összefutsz vele. Már eléggé későn érkezel meg a elíziumba feltűnően nagy a kihaltság vagy csak a késői órának köszönhető a nagy pangás de ebben igen csak kételkedsz úgy tűnik ez a éjszaka már nem sok mindent tartogat a számodra de soha sem tudni. Egy biztos Greg a szokott unott arcával támaszkodik a pult mögött látszólag nem nagyon zavarja a kihaltság. Aztán egyszer csak feltűnik a nő a Giovanni Bankárházból és látszólag a személyedről tudomást sem véve a Herceg irodája felé veszi a irányt úgy tűnik mindennemű kíséret nélkül érkezik. Mindenesetre a külső megjelenésére senkinek sem lehet egy szava sem.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brandon Smith
Tag
Tag
avatar

Hozzászólások száma : 109
Age : 38
VP : 11
AKE : 04
Státusz : Gangrel Ifjú
Registration date : 2007. Dec. 29.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 03, 2008 11:20 am

KM /Utcák/

Jól hangzik itt ez a kis megbízás, kecsegtető, mit ne mondjak. De mivel Dimitrij-re nem akadok rá, ezért ideje lesz valaki más után nézni. Azon gondolkozom, hogy Drake-nek hasznos lehet, ha kissé jobb fényben kezd tündökölni, állítólag nem valami jó a híre az udvarban. Egy kérdést, finom célzást megér, hátha őt érdekli a biznisz.
Hanem ennek a balerina dolognak sem ártana közben utána szimatolni apránként. Itt most mindenki gyanús. Persze a legegyszerűbb, ha valaki olyannal beszélek, aki ismeri a művésznőt. Ugyanis éppen azért, mert táncos, tudom jól, hogy a Toreádorok szemmel tartják. Ha Dimitrij nem tud segíteni, bár ő lett volna ebből a szempontból is a legjobb, mert orosz is, Toreádor is, akkor majd keresünk mást. Irány az Elízium.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 03, 2008 10:04 am

/Csatornák/


Míg Cynthiára várunk odafenn, Pierre bíztat, hogy én meg tudom magam védeni. Mivel tegnap éjjel vert el, ez az őp szájából nem hangzik túl őszintének, így csak egy fanyar mosollyal viszonzom. Mikor leereszkeünk, s Pierre eltűnik, érdeklődve figyelem a jelenséget, s mikor végül mégis találom némi nyomát, belül áthat a derű. Persze tudom, hogy ha nem tudnám, hogy itt van, akkor valóban nem tudnám érzékelni sem.
Elindulunk, s Cynthia érzékeira, vagy megérzéseire hagyatkozunk, én leglaábbis nem szólok bele merre megyünk, s mivel Pierre "nincs itt", így feltehetőleg ő sem. Egy idő után kétségeim lesznek afelől, hogy megtalálunk mi valamit vagy valakit, de ha elég sokat kóvájgunk, akkor ők előbb utóbb megtalálnak minket, s a célnak ez is megfelel. Én addig megelégszem azzal, hogy a rögtönzött digitális térképen megpróbálom követni, merre is tarunk.
A sejtésem rövidesen beigazolódik, s valaki megszólít mindhármunkat. Az, hogy Pierre ittlétéről is tudnak, megint jókedvre derít, pedig nekünk hátrány egy esetleges összecsapás esetén. A kérdést hármunknak szánták, de igazából Cynthiának szól, hisz mi most csak kísérők vagyunk, egyenlőre legalábbis, így rápillantok, s várom mit is válaszol.

_________________
Nézz mindig messzebbre!


A hozzászólást Jason Brown-Chen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 03, 2008 7:12 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 03, 2008 1:06 am

Bela Lugosi /Brian LeBlanc Herceg irodája/

New York a amerikai kontinens hát ezt is megérted bár lehet, hogy rosszul döntöttél amikor belevágtál ebbe a kalandba. Bár otthon atyád figyelmeztetett, hogy sajnos ez a ügy a 22 csapdája ha ellentmondasz Henric Fon Laubeinsten Hercegnek akkor is rajtaveszhetsz az ügyön meg akkor is ha elfoglalod a kirándulást a amerikai kontinensre. S most itt vagy Brian LeBlanc Herceg irodájában a LeBlanc művek külön gépe hozott egyenesen New Yorkba csak Angliában szálltatok le tankolni.
Henric Fon Laubeinsten nem hagyott kétséget a felől, hogy kellemetlenségeid adódhatnak abból ha nem fogadod el Brian LeBlanc Herceg invitálást a érdemeidre tekintet nélkül. A Herceg int, hogy foglalj helyet kevésbé ódon kisugárzású mint Laubeinsten és van benne valami dinamizmus nem rekedt meg a XIV században.

- Jó estét Mr. Bela Lugosi remélem kellemesen utazott és a szállásával is meg van elégedve. Külön öröm számomra, hogy elfogadta a invitálásomat. Nem is kívánom sokáig rabolni a idejét és a drága éjszakát ezért ha megengedi egyből a lényegre térek.
Információim szerint ön és társai Európában közelebbi kapcsolatba kerültek Lady Trinitry Fitz – Ismay Ítélethozóval és csapatával a egyik vonalon erről szeretném a benyomásit megismerni. A másik ügy a Miryad Tech. és a Arcadia Inc. építkezési beruházása igaz, hogy rendelkezésemre állnak itt is szakemberek viszont önnek is szakmájába vág s mindemellett már tevékenyen benne volt egy ilyen építkezési projektben, tehát elméletek mellet gyakorlati tapasztalatok is rendelkezésére állnak.
Szeretném mind két ügyben a véleményét és a benyomásait hallani.


Érzed a nyakad körül a szoruló hurkot igaz selyemből van és grandiózusan van elővezetve. Talán most nem ártana a ha Alex vagy Szederjes beszélőkéjével rendelkeznél. Itt állsz kapcsolatok és minden helyismeret nélkül a Herceg jóindulatára bízva és most kényes témák után érdeklődik vajon a ö talpát is melengeti a Ítélethozó személye.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Vas. Nov. 02, 2008 11:34 pm

Ophelia S. /Kápolna/

Henric végighallgatja a mondandódat majd sajnálkozó mosollyal a arcán széttárja a karjait a végét egy slampos vállvonással zárja.

- Ms. Saville sajnos ha a Jade Skorpióval akadt dolga akkor nem segíthetek önön. Nem tudni, hogy egyetlen nagyon professzionális hackert vagy egy hacker csoportot takar, de a őket érdeklő információkra pillanatok alatt lecsapnak és eltüntetik a világhálórol. Az biztos, hogy nem mágikus úton dolgozik vagy dolgoznak a illetők. A adatokat nem eltérítik vagy elrejtik hanem valószínűleg letöltik és utána nyomban vagy már az idő alatt törlik és csak a védjegyüket hagyják a rendszerben. Egyszóval a skorpió szellem a gépben effektus teljesen kiszámíthatatlan milyen adatokra csap le információ éhsége úgy tűnik végtelen. És igen valószínűleg a védjegy jelzi a Skorpiónak ha valaki a általa eltüntetett adatokra kíváncsi.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Vas. Nov. 02, 2008 11:33 pm

Cynthia Moron / Jason Brown-Chen / Pierre Lavoissier /Csatornák/

Leereszkedtek a éjszakai csatornákba lámpátok fénye nem túl bizalomgerjesztő látképet és látótávolságot biztosít számotokra. Aztán Pierre bejelenti, hogy itt lesz de mégsem és eltűnik normál érzékszerveitek érzékelési tartományából.

Jason Brown-Chen

Pierre eltűnik a normál érzékelés sprektumábol bár ha koncentrálsz nagyon homályosan érzékeled a tudatát nagyon halványan és ennek köszönhetően egy kis tértorzulást is hozzá tudsz kapcsolni a közvetlen környezetedben, bár a jelenlegi helyzetben nem nagyon tudsz a különleges érzékszerveidre koncentrálni mert a sötét csatornába való haladás amúgy sem könnyű.

Cynthia Moron / Jason Brown-Chen / Pierre Lavoissier

Kezditek elveszíteni a időérzéketeket a sötét és kellemetlen csatornákba való bolyongásotok közben szinte céltalanul haladtok általában a könnyebben járható alagutakat választva. Már vagy egy órája bolyonghattok amikor egy csatorna összefolyó terembe érkeztek amit valamiféle zöldesen derengő penész vagy moha borít eléggé kísérteties. Kinéztek egy szimpatikus könnyen járható szélesebb alagutat és megkezditek a központi akna fölött átívelő beton járdán a átkelést a szimpatikus csatornaalagút felé. Talán a betonhíd közepén ha jártok amikor a egyik szélső csatornalyukból egy rongyokba bugyolált alak lép elő és megszólít benneteket.

- Jó estét kívánok a társaságnak. Tiszteletteljesen de megérdeklődném, hogy milyen ügy kényszerít két vértestvért és egy mágust éjnek évadján a koszos bűzös csatornák mélyére ?

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Vas. Nov. 02, 2008 3:15 pm

KM /Kápolna/

Amíg beszél, megnézem magamnak. Tényleg nagyon fiatal, még emberként is az. Nem csoda hát, hogy ilyen területen dolgozik. Mondhatni, ebben nőtt fel. Az pedig külön örömmel tölt el, hogy nem koptat le.
- Nagyon köszönöm, Mr. Krenshaw. Szóval az a történet, hogy az interneten nem tudok elérni néhány adatot. Az információk helyén egy skorpió van. Egy Jáde Skorpió. Az érdekelne, hogy tudja-e, ki állhat a dolog mögött – azt is jó lenne megtudni, hogy csinálja, villan át rajtam a gondolat.
- Lehetséges, hogy mágia van a háttérben? Esetleg megkerülhető vagy megszüntethető mindez valamilyen módon? Persze feltűnés nélkül. Ugyanis nagyon szükségem lenne azokra az adatokra.
Ezt muszáj megtudnom, végül is egy névvel nem mennék sokra. Aztán felötlik bennem még egy fontos kérdés. Nem tudom, Jason mennyit próbálkozott, de lehet, hogy feltűnt annak a valakinek, hogy szaglásztak egyes adatok után.
- Lenne még valami. Ez az adatblokkoló program vagy mágia, hogy nevezzem valahogy, esetleg küld információt a létrehozójának arról, ha valaki meg akarja nézni a leblokkolt részeket?
Nem tudom, mennyire vagyok zavaros és azt se, mennyi további kérdést fog szülni Henric részéről a kíváncsiságom. Reményeim szerint nem túl sokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Vas. Nov. 02, 2008 2:18 am

Cynthia,Jason,KM(utcán)

Befordulok a megadott utcába s szinte azonnal ki is szurom Jasont.De egyedül van.Pár percet késtem,de Cynthiát nem látom még sehol.Aztán egy villanás,egy mozdulat a sötétben nem tudom.De az újságos bódé mögött mintha lenne valaki.Egyelőre úgyteszek mintha nem venném észre,lehet hogy csak egy csöves minek zargassam.Aztán egy fuvallat tiszta parfümillatot hoz felém.Már sejtem kivan a bódé mögött.Elsétálok mellette,közben Jasont is szemmel tartom,de ő még nem vett észre.Mögöttem felcsattan Cynthia hangja.Hangjának színezete és nyelvezete meglehetősen eltér a tőle megszokottól.A "kedves" úgylátszik kissé felborzolta a kedélyeit.Elmosolyodom.
-Jó estét Ms.Moron örülök,hogy viszontláthatom.Remélem nem haragszik megérte,hogy nem kűrtöltem szét a nevét és a kapcsolatunkat az Eliziumban.Szóval miről lenne szó?-tekintetem a lábam elé köpött rágó útját követi a végállomásáig,majd végig mérem Cynthiát.Minden kékvérű vonást sikerült levetkőznie,teljesen hétköznapinak néz ki már már túlságosan.Megvonom a vállam-Most ez akadt a kezembe.Oda sétálunk Jasonhoz és Cynthia előadja a tervét.Kicsit tisztább a kép ami kirajzolodik.Érthetőbb,hogy mit akar.
-Nos a kirakati babát azért megkellene rről kérdezni,anyagi és tecnikai háteret képvisel ésszerű keretek között,de szerintem nem adná hozzá a nevét is.Természetesen biztosítom a lenntlétüket,ded engedelmükkel ezt igyekszem minél észrevétlenebbül tenni.
Besétálunk a sikátorba s Cynthia egy csatorna fedélre mutat. "Felemelnéd erősebb testvérem" mondja.Már megint játszik,de ezzel nem tud felhuzni felnyitom neki a fedelet,mejd picit meghajolva a büzőlgő nyílás felé intek.Csak a hölgy után sugallja a mozdulat."A lámpa" mondja. Aztán elrohan.Otthagy Jasonnel.Vigyázzak rá.Jasonra nézek.
-Úgygondolom ön a jelen körülmények sőt máskor is megtudja védeni magát.Nem elveszett ember hisz Norobu választása se véletlenül eshetett magára.Cynthia gyorsan vissza ér egy jókora rúdelemlámpával."Világíts nekem kérlek" mondja majd a kezembe nyomja a lámpát.Vajon most is játszik ?Ezekben a kis szurkálodásokban örömét leli?Gondolatban megrázom a fejem és vílágítok míg leér a létra aljára.Intek Jasonnek majd miután ő is leért én is lemászom.Vissza adom a lámpát Cynthiának.Majd halkan megszólalok.-Menjenek előttem én itt leszek bár lehet nem fognak érzékelni.Tegyenek úgy mintha ketten jöttek volna.Miután elindultak előttem magamra huzom a Fátyol erejét és utánuk lopakodok.
/ Diszciplina:Láthatatlan jelenlét/ /Ügyesség+Lopakodás/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Vas. Nov. 02, 2008 12:58 am

Megérkezve ott várok az utcán. Várok. Várok. Már az is emgfordula fejemben, hogy Cyntha mégiscsak felültetett valami módon, de mi a jó poén abban, hogy kiküld a hidegbe s nem történik semmi? Vagy történnie kéne?
Aztán meghallom a hangját, s ahogy arra pillantok, azt is látom, kivel beszél. Ó, micsoda belépő! Bár a felét nem értem miért mondja a cél egyértelmű. KÉnyelmesen hátradőlök a falnak, s élvezem az előadást. Pierre ugyan testőrnek vállalkozott, de lehet, most fogja kitekerni a nyakát az én kedves barátnémnek. Ha ez megtöréntikés egymásnak esnek én mit fogok csinálni???
Aztán hozzám jönnek.
"Uram ..."
S Pierre meg a
"Szépfiú"
Hogy ebből még mi fog kisülni ...
A tervet hallgatom. Nem látom át teljes egészében, mindenesetre jelenlegi ismereteimet felhasználva nem látok benne logikai bukfencet, s külön jó, hogy nekem nem kell tudnom, s képviselnem senkit. Én csak a navigátor vagyok. Ez még akkor is rámillik, ha véletlenül érzékelik a képességeimet. Elvégre a tér az tér még a föld alatt is.
A terv és az előadás tökéletes. Ó, pardon! Szinte tökéletes. Csak a fény az éjszakában, az hiányzik.
"Vigyázz Jasonre kérlek !"
Ohh, nagyszerű! Az óvónéni átadott az óvóbácsinak, amíg ő nem tudja fogni a kezem. Mit tegyek, hogy kinőjek ebből a kisded szerepből?! Kicsit bórús,v ag yinkább nyűgös hangulatban mászom le a csatornába. A fedelet majd Pierre visszateszi, ő az erősfiú.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Vas. Nov. 02, 2008 12:44 am

Jason Pierre KM / New York utca - csatorna /

"Méghogy "kedves" meghogy késhet..pfhh" puffogok morcosan. A bezárt újságosbódénak dőlök egy kuka takarásában. Egyik lábam feltámasztom, talppal a bódé falára. Felhúzott combomon dobolnak az ujjaim. Jasont látom jópár méterrel odébb, majd egy fél utcahosszra van tőlem. Ha bajba kerülne csak elrugnám magam innen és jaj annak aki hozzáér. Kaján mosollyal nyugtázom hogy azért nem olyan rossz a testvéri lét. A kezeslábas zsebéből rágót húzok elő. Ez az egyetlen íz amit megtűrök .. ... amitől nem kavarodik fel a gyomrom...na ezt sem sokáig.
Látszólag mélán rágcsálom. S lám a kis óvatos Ott jön. Szúrom ki Pierre testvéremet a már meggyérült utcai forgalomban. Gyalog van s milyen elegáns. Lehet le sem jön így velünk. Vagy ha igen egy vagyonba kerül mindezt pótolni.

Hagyom hogy túlhaladjon rajtam, nem moccanok. Egy lépés...kettő...három... Most vagy nem vett észre, vagy újabb játék készül a részéről. Ez utóbbira tippelek. Hát legyen.
- Héj szépfiú ! Hova ily sietve ? Ez a helyi vendégszeretet ? Előbb "lekedvesezünk" egy Lady -t, aztán meg elsétálunk mellette se puszi se pá ? - támadok Pierre utcai tónusban, s ellökve magam a bódétól hanyag léptekkel kisétálok elé. Jól irányzott köpéssel a csizmája orra elé küldöm a rágót. A siker nem teljes. Hideg van. A gumi koppan és odébb pattan kissé. Elfintorodom. Majd végig mérem.
- Nem szóltam hogy nem bálba megyünk ? - lépek mellé hanyag ruganyos mozdulatokkal. Kifejezetten idegesít a kisugárzása de uralkodom magamon.
...
Oda sétálunk Jasonhöz.
- Uram ! - köszönök neki játékosan kis fejbiccentéssel. Majd alaposan körbenézek. Az utca szinte kihaltnak mondható e nagyon kora hajnali órán. A háztetőkre is felpillantok s a házfalakon is lellenőrzöm nincs e nyitott ablak. De tél van. Ki az a szerencsétlen aki hajnalban szellőztetne.
- A terv... - mondom halkan. - A csatornanyílás a nosferatuk területén van. Ha birtok akkor jó is meg rossz is. Ha jó akkor "itthon vannak" ... ha rossz akkor betolakodónak fognak nézni. - megvonom a vállam.

- A cél...- nézek újra ellenőrzőn körbe - elhitetni velük hogy egy szabbatista beállítottságú, de látszólag megtért mentorral a hátam mögött, az ő érkezését készítem elő. A neve természetesen elhangzik majd a beszélgetésben.. Ők ezt megjegyzik s az érintetthez eljuttatják, mert ez értéket képviselő hír. Az előmese az, hogy mint frissen érkezett testvér, szeretnék hasznot húzni a városi hatalom esetleges megingásából, és szeretném tudni, vajon a reális adatok szerint ki áll jobban. A pénz ugye adott ha azt kérnek, s gondolom némi szívesség teljesítése sem lesz nehezére kedvenc kirakati babánknak, ha arra kerül a sor.- nézek körbe hogy ki mit szól ehhez.

- Tudom lassú víz partot mos, de akit érdekel az meg fog találni, s nem öl meg mert a mentorom jelentős erőt képvisel s ha másra nem közvetítönek jó vagyok. S máris találtunk egy nemszeretem testvért, akit átadhatunk Opheliának. - mosolyodom el rókamód

- Ha bárki kérdezi odalent, akkor önöket én fizetem mint olyan valakit aki le és kivisz a csatornába ... - nézek Jasonre.
- S te kedves elegáns társam aki megvéded a formás fenekem itt a városban míg fizetlek. - mélyet sóhajtok.
- Nos ? mehetünk ? vagy van építő javaslat ? - kérdezem rájuk nézve.
Míg gondolkodnak újra és újra ellenőrzöm a terepet.

Majd besétálok a sikátorba. Átlépek pár a hidegtől nyöszörgő csövest s néhány méter után fémesn koppanó sarokkal érzékelem hogy megérkeztünk.
- Megtennéd erősebb testvérem ? - nézek kajánul Pierre jelezve hogy ki kéne nyitni a csatornát. De végső esetben megteszem én ha derogál neki.
A bűz felcsap a sötétség mély és szinte kézzelfogható.
- A lámpa ! - hörrenek mélyet. - Vigyázz Jasonre kérlek ! - szólo Pierrenek s megpattanva elrohanok a kocsimig. Dühöngve kotrok bele a kesztyűtartóba. Ujjaim ráfognak a fegyvernek is beillő tárgyra. A lámpa.
Bezárom a kocsit és visszasietek.
- Mindenre én se gondolhatok - adom Pierre kezébe. - Világíts nekem kérlek. - Elindulok lefele a vasfokokon. Az aljára érve lenézek mielőtt lelépnék. Majd oldalra lendülve huppanok le a lassan csörgedező szennylé mellett a kissé szárazabb részen.
- Gyertek ! - szólok fel fojtott hangon.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szomb. Nov. 01, 2008 11:35 pm

Drake Shan /Könyvtár/

Vészterhes illatoktól terhes környezetben már a lehetőségeken gondolkozol aztán eloszlanak a illatok és nyomuk veszik ez a igazi megkönnyebbülés lehet, hogy a két farkasfatty nem akart nyílt konfliktust a könyvtár területén és máshol rendezik a nézeteltérésüket talán szerencse is, hogy nem figyeltek fel jelenlétedre.
A könyvtáros elindul hátra mihelyst eltűnik kellő körültekintéssel lecsapsz a nyílván tartásra nem telik bele sok idő és a kezedben van a hevenyészett lista sajnos nem bukkan fel benne sem Gino sem bandatagjainak neve valamint Cravené sem. Valószínűleg nem maguk jönnek vagy a fejeseik ha valamit akarnak hanem a kifutófiúikat vagy lányaikat küldik bár eddig nem láttál másik vértestvért a könyvtárban lehet, hogy egy kis időt figyeléssel kéne eltöltened hátha felbukkan a nagykutyák futára bár ha nagyon rafináltak akkor lehet, hogy valamelyik halandó gohul csatlósukat küldik.
Sikeresen visszaosonsz a olvasó sarokba és nemsokára feltűnik a könyvtáros a kért kötettel szó nélkül lerakja eléd majd biccentés kíséretében távozik a pult mögé látszólag semmi nem tűnik fel neki a ténykedésedből.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szomb. Nov. 01, 2008 11:33 pm

Ophelia S. /Kápolna/

A mélypincébe hátra felé haladva folyamatosan változik körülötted a környezet a ódon téglafalakat szárazra csiszolták és mobil kábelcsatornákat helyeztek el rajta aztán meglátod a szellőzőaknát az is ki lett takarítva és egy csendes nagyteljesítményű ventillátort helyeztek el teljes szélességébe benne valamint a folyosó és a akna közé egy szelvényezett fém napfényretesz került ami most nyitva ál belátást engedve a aknára és a óriási légforgatóra ami most is csendesen forog. Itt hátul száraz hideg fogad egy masszív fém ajtón keresztül egy tágas számítógépterembe kerülsz aminek a egyik sarkában egy nagy asztallapon mágikus íratok vannak kiterítve latin és arab nyelven éles kontraszt a ősi íratok és a modern technológia találkozása a helységben.
Henric egy minden tekintetben fiatal vértestvér a mai kor gyermeke életében egy megnyerő külsejű fiatalember lehetett amit most sápadtsága egy kicsit visszavet, kényelmes ing valamint farmer és edzőcipő a viselete egy forgószékben éppen e egyik gépet szereli.
Belépésedre feléd fordítja a széket és leveszi a fejéről a nagyítót amin keresztül a szerelt alkatrészt vizsgálta eddig.

- Üdvözlöm Ms. Ophelia Saville engem Henric Krenshaw, nem kell szabadkozni jelenleg nincsen sürgősen megoldandó feladatom. Természetesen ha bővebben kifejti a problémáját akkor talán tudok segíteni rajta.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szomb. Nov. 01, 2008 10:48 pm

Cynthia,KM(Elizium)

Érdektelenséget tetetve figyelem a körülöttem tartozkodó vértestvérek viselkedését közben egy pohár fríssítőt kortyolgatok.Már majdnem letetlt az idő amit itt kiszabtam magamnak amikor a zsebemben megszólal a telefonom.A kijelzőre pillantva Cynthia nevét látom villogni.Merőn nézem a kijelzőtkicsit tépelődök felvegyem-e.Aztán megteszem.
-Jó estét kedves-mondom a telefonba.Eszembe sincs az eliziumban neveket említeni,de suttogni se akarok,feltünhetne.-Nem semmi fontos elfoglaltságom nincs.Épp e szikrázó város centrumában ücsörgök.Megvárom ,hogy elmondja amit szeretne.-Szerintem megoldható, de kalkuláljunk bele némi hibaszázalékot.Ott leszek.-mondom majd letzeszem.Felállok biccentek a csapos felé majd távozom.Nem tudom mekkora feltünést kelltetem ,de mindenestre a szokottnál többször tekintek a tükörbe miközben székházhoz hajtok.Magamhoz veszem a felszerelésem,majd a megadott helyre sietek.Menete közben azon gondolkodom mit akarhat tőlem Cynthia.Nemrég váltunk el.Talán máris a kis hálóját szövögetné?Egy két sarokkal odébb állok meg.Majd lassan elindulok,nem óvatosan-lopva,de mindenképp körültekintően.Nem hiszem hogy támadástól kéne tartanom,de az ördög sose alszik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   

Vissza az elejére Go down
 
Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)
Vissza az elejére 
6 / 36 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Next
 Similar topics
-
» Tisztások és környékük
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: WoD :: Vampires - The Masquerade :: Krónikák-
Ugrás: