Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 36  Next
SzerzőÜzenet
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Kedd Nov. 11, 2008 3:00 am

2008 Február 12, Hétfő Telő Hold

Korán ébredek...még tagjaimban a nappal merevségének emléke. Talán agondolat ébresztett fel miszerint valahogy nem jó ez így nincs igazán célom csak vagyok most pillanatnyilag. A hercegnek segíteni hasznos de vajh hola hasznom mostanában... fogadni mernék hogy Izmae megint eldugott a legjobban szemelőtt lévő helyre mert fél hogy megtalálnak az ellenségei és én leszek az eszköz a túsz a kezükben...Még hogy eldugva lenni két arkónnal a nyaunkon....
Tegnap letettema részem az asztalra így most elég ha csendben a háttérben maradok mosolyodom el. Én és a csend a nyugalom soha... Felülve felnevetek. Nyújtózkodom egy edzés kellene s egy korty Norobu frissítőjéből nyalom meg az ajkam az emlék haására.
Jason tán már vár. Hát gyorsan felkelek megmosakszom s valai egyszerű utcai viseletet veszek fel mondjuk egy nadrág kosztümöt.
Leszóloka portára hogy hozzák elő a kocsimat.
Mire leérek ott áll és lám lám szép tiszta. Az új huzatok a helyükön ahogy kértem. Remek. Beülök és amegbeszélt találkahelyre hajtok. Remélem Jason em felejtette el hogy segítséget ígért. Csendben várakozom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 10, 2008 11:01 pm

Drake, KM /Kápolna/
2008 Február 12 Hétfő Telő Hold

Annak ellenére, hogy alig volt az üvegcsében, a vér így is elképesztően erős. A belőle nyerhető információk egyértelműek, kivéve a vérvonalat. Vértestvér, igen… Tzimisce…de van ott még valami. Valami, amit nem tudok meghatározni. Csak az biztos, hogy félelmetes.
A rituálé után csak állok kissé szédülten az események hatása miatt. Lassan tudatosul bennem, hol is vagyok és mit csináltam. Tiszta fejjel nézek körül és teszek néhány lépést, hogy megtudjam ura vagyok-e már a mozdulataimnak. Ezek után előszedem a füzetem és gyorsan beleírok mindent, amit az est folyamán megtudtam. Amint ez megvan, elteszem a másik fiolát és Damian irodája felé veszem az irányt.
Odaérve kopogok, majd benyitok. A szobában az idegen és Damian is hallgatagon üldögél, nyilván elmondtak mindent, amit arra érdemesnek tartottak és most az eredményekre várnak.
- Elkészültem és érdekes dolgok derültek ki – ülök le az íróasztallal szemben. – A vér egyrészt egy Tzimisce vérvonalú személytől származik, de az a lény nem tisztán ennyi. Van ott másvalami is, de az ismeretlen. Ismeretlen és rémisztő… Ha a vértestvér oldalát nézzük, hatodik generációs, nem táplálkozott a fajtánkból és hatvan vérpontnyi tartaléka van. Azaz volt, amikor elhagyta az épületet. Azóta ki tudja…
A hírek közlése után a másik kettőt nézem. Feltétlenül meg kell majd tudnom nekem is, hogy az idegen mit mondott erről a farkasfattyról. A nagy kérdés persze az, hogy mihez kezdünk az információkkal és magával a helyzettel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 10, 2008 6:31 pm

2008 Február 12, délután
/Albérlet/

Kipihenten ébredek, bár halványan rémlik, hogy mindenféle vámpíros marhasággal álmodtam. Az elmém összekevert egy pár eddig látott horrorfilmet, olvasmányt, és a valóságot egy fura egyveleggé. A dologban csak az a megnyugtató (vagy idegesítő?), hogy a valóság egy picivel sem egyzserűbb, sőt ... eddig csak arról tudtam álmodni, amiről tudok, s az sejtésem szerint csak a felszín ...
Előveszem újra a tegnapi jóslatot, s átolvasom, amjd nekiállok végigolvasni az összes eddigi információt. Már a felénél megint összekeverem a sok nevet és lehetőséget, de olvasok tovább. Megpróáblok a természetes bölcsességemre hagyatkozni, ha egyáltalán van ilyen, s valahogy intuitíve megérezni, hogy mely információk lehetnek fontosak. Azt keresem, hogy valami hír, vagy adat olvasásakor "megrezzenjen" bennem valami, vagy felidézi esetleg a jóslat egy sorát ... S mi az a Jáde Skorpió? S mit jelent, hogy "a szürke nem szín csak árnyalat"? Persze ez utóbbinak az egyik jelentése, hogy aki nem áll egyik oldalra sem, az ugyan az elején nem kerül bajba, de a végén kívül reked. Bárki nyer, könnyen a vesztesekhez sorolja, az ellenhez. De jó lenne tudni a szövegkörnyezetet, amiben elhangzott.
A végigolvasás után nekem leginkább a trememre főmufti a gyanús, bár mire elolvasom az utolsó betűát is, már amgam sem tudom, hogy miért. Ez persze egyrészről rossz, mert ugye nem tudom megindokolni, s így nem is tudok ezen a szálon én továbblépni, másrészt lehet, hogy jó, mert akkor esetleg valóban intuitív volt a választás. De különen is... amennyi információm van nekem a vámpír felállásról, egy tremere mindig gyanús ... sőt, az összes többi vámpír is gyanús, azokat kivéve, akik a poszt felett álnak. Bár ők sem telejsen ... Hümmm! Hüm-hüm-hümmmm....
Hagyon a rágódást, rendelek magamnak egy pizzát, majd elvonulok zuhanyozni, felöltözöm, s eszem, ha megjöna kaja. Emígyen felkészültem az éjszakára.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Bela Lugosi
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 20
Age : 42
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 01.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 10, 2008 6:21 pm

KM /New York ismeretlen szálloda/


Miután a lakosztály egy napvédett részén elvackoltam magam memorizálom a szálloda nevét, címét és nagyjából az elhelyezkedését a térképen. Mivel már ismerem a tartalmát az első csomagnak, az újonnan érkezett, teljesen ismeretlen cuccot kezdem tanulmányozni. Megnézem a két slusszkulcsot, hogy milyen
típusú autókhoz tartoznak. Majd a kommunikátort kezdem vallatni, van-e rajta számomra üzenet, esetleg a memóriájában találhatók-e telefonszámok vagy egyéb információk. A notebookot hagyom utoljára, és miközben a tartalmát vizslatom az jár a fejemben, hogy ott ette meg a fene az egészet, amikor nem utasítottam vissza a Herceg kérését. Elvileg hivatkozhattam volna egy rakás dologra, bár van amiről jobb, ha nem tud. Na mindegy, visszaút már nincs, a lehető leghamarabb és legkevésbé fájdalmas módon kell túljutni ezen az egész hajcihőn.
Csak a rámtörő alváskényszer tudatosítja bennem, hogy lassan itt a reggel. Mielőtt megpihenek a biztonság kedvéért lecsörgök a portára, hogy napközben még véletlenül se zavarjanak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 10, 2008 3:53 pm

KM /Damian irodájában/

2008 Február 12 Hétfő Telő Hold

Mosolyogva biccentek, majd csöndes hallgatásba burkolózom. A gondolatok kavarogva kergetik egymást a fejemben. Damiannek igaza van. Valahol. Ez a szörny már tényleg évek óta vadászik. Talán csak előfutár. De talán semmi köze a jóslathoz és csak rémeket látok. Azon kapom magam hogy mint egy őrült fanatikus próbálok belekapaszkodni minden szóba, ami a jóslat igaza felé dönti a mérleg nyelvét. Ráadásul tényleg nem válogat az áldozatokban. Illetve csak ha az oldalakat nézzük. Nem lehet hogy mégis összeköti valami az áldozatokat?
- Elnézést hogy megzavarom az elmélyülését, de felmerült bennem egy gondolat. Talán ostobaság, de azért megkérdezem. Az nyilvánvaló hogy nem válogat Szabbat és Kamarilla között. De nem lehet-e hogy az áldozatai mégis követnek valami furcsa, nyakatekert logikát? Nem lehet-e az eddigi áldozatokat összekötni valamilyen kifacsart elv szerint? Talán csak rossz oldalról közelítjük meg a problémát.
Válaszát még megvárom aztán csendben reménykedem hogy az a nő végre befejezi a vizsgálódást és meghozza az eredményeket. Ebbe is jól beletenyereltem. Ha nincs kapcsolat a Farkasfatty és az árulók között, igencsak meg kell osztanom az erőimet...na meg az időmet.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 10, 2008 3:24 pm

Drake Shan /Damian irodájában/

2008 Február 12 Hétfő Telő Hold


Damian előre dől és összefűzi a kezét a íróasztalon.

- Ne haragudjon ifjú barátom de ennek így nem sok értelme van : „Nevezetesen hogy nem ő a Sárkány, hanem csak a poronty. Ha gondolatban erre indulunk, az megmagyarázza hogy amennyiben az a két Farkasfatty együtt dolgozik, akkor miért nem együtt érkeztek ide, a Kápolnába. Feltételezhetjük hogy csak az ön által említett napon mutatja meg magát. Vagy hogy mire képes.” a orchideás szörnyeteg már évek óta vadászik nagyhatalmú vértestvérekre a amerikai kontinensen. Azt nem tudjuk mi alapján válogatja ki a áldozatait de oldaltól függetlenül lecsap időnként. A maga jóslata meg egy érkező Sárkányt emleget nem egy itt lévőt de szerintem a vizsgálatok után tisztábban fogunk látni.

A másik dolog kapcsán meg természetes, hogy gyanakszom elég gyanús körülmények között tűnt fel egy balszerencsés és aggasztó éjjelen a Kápolna környékén, de most így a magyarázatát hallva ha igaz amit mond akkor még jobban aggódhatunk a biztonságunk miatt. Úgy tűnik félelmetes képességekkel rendelkezik ez a szörnyeteg, de a további meddő szócséplés helyet inkább várjuk meg a eredményeket.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 10, 2008 3:23 pm

Brandon Smith /Elízium/

2008 Február 12 Hétfő Telő Hold


Greg közben visszaáll a poharak akkurátus törölgetésére közben a fejét csóválja.

- Ej-ej Brandon nincsenek megrendelések vagy már nincs kit eladni a másiknak finom módszerekkel csak durván és ahhoz meg nem fűlik a fogad föleg a mostani helyzetedben Victor szárnyai alatt.
A forgalom hát igen az van de főképp újonnan érkező vértestvérek teszik ki a elmúlt héten, de legalább lehet miről pletykálni meg összeesküvés elméleteket gyártani. Hát igen ez is ritka, hogy egy hét alatt négy vértestvér is érkezzen a városba.
Egyébként meg nem sokat tudok Mr. Lugosiról állítólag Európából érkezett és a Herceg meghívására jött. Egyes pletykák szerint volt valamiféle kapcsolata egy Ítélethozóval de ez nagyon csak pletyka. De legalább nem tűnik egy pökhendi alaknak.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 10, 2008 1:07 pm

KM /Damian irodájában/

2008 Február 12 Hétfő Telő Hold

Érdekes dolgokat mond ez a Damian...de legalább nem tökéletesen ellenszenves. Bár tény, hogy még mndig gyanakszik, viszont hajlandó megosztani bizonyos információkat. Elgondolkoztató dolgokat mond.
- Ha igaz amit mond, és a Sárkány Március 9-én fedi fel a hatalmát, akkor azt hiszem a rosszabb verzió a valószínűbb. Nevezetesen hogy nem ő a Sárkány, hanem csak a poronty. Ha gondolatban erre indulunk, az megmagyarázza hogy amennyiben az a két Farkasfatty együtt dolgozik, akkor miért nem együtt érkeztek ide, a Kápolnába. Feltételezhetjük hogy csak az ön által említett napon mutatja meg magát. Vagy hogy mire képes. - monológom végén kicsit én is gondolataimba mélyedek, újabb összefüggések után kutatva, már ha vannak ilyenek. Közben hagyom hogy Damian kommentálja az elhangzottakat, esetleg hozzáfűzzön valamit. Kiváncsian várom mit szól hozzá. Válasza után gyanúja felszínre tör.
- Úgy látom, barátom még mindig gyanakvó velem szemben. Feltételezi talán hogy szándékosan vontam meg a nem rég említett hajszálnyi lehetőséget Mr. Craventől? - néhány másodpercnyi szünetet hagyok hogy szavaim elérjék a kívánt hatást. Már ha elér egyáltalán valamit. Figyelem a reakciót, majd folytatom. - Őszintén szólva egy szerencsés - vagy éppen szerencsétlen véletlen folytán szereztem tudomást erről az egészről. Mint már ön is tudja a könyvtárban voltam. Kutakodtadm bizonyos témákban, afféle hobbiként is felfoghatjuk ezt a dolgot. Nem éreztem ennek a torzszülöttnek a szagát, így engem is meglepetésként ért a dolog. Egy könyvet kerestem, mikor Roberto elhaladt mellettem, majd befordult egy másik sorba. Onnantól kezdve nem is igazán érdekelt merre megy vagy mit csinál, viszont meghallottam egy hangot. "Most pedig Cravenhez vezetsz". Ne haragudjon ha nem pontosan idézek, ami azután történt elég sokkoló volt. Kilestem a könyvespolc mögül és megpillantottam Robertót a Farkasfatty karmaiközt. Ami ezután történt az minden képzeletemet felülmúlta. Az a szörnyeteg gyakorlatilag cseppfolyóssá vált és belefolyt Roberto szájába, aki lenyelte. Aztán elindult. Én pedig követtem. A többit pedig már tudja. - majd egy mosollyal még hozzáteszem. - A továbbiakban félretehetnénk a gyanakvásunkat a közös cél érdekében?

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Alex Williams
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 48
Age : 33
VP : 12
AKE : 09
Státusz : Malkavita Öreg
Registration date : 2007. Dec. 30.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 10, 2008 12:12 pm

KM, Lisa /Menedék/

Egészen jól aludtam. Fáradt voltam, ez tény. Ha Lisa nem ment el, beszélek vele. Én is úgy érzem, akadhat mondanivalója a számomra. A múltkori kirohanása óta nem nagyon hat meg az ügyes bajos felsőbbségi érzete. Ő is tudja valószínűleg, nem megfelelő személlyel kekeckedett. Ámbár pajzsnak kitűnő. Ha meggyőzhető, jöjjön el velem a Herceghez, lehet mindkettőnket felmentene a gyanú alól. Hmmm, az egészen kellemes lenne. Nem kellene bujdosnom végre.
De mindehhez az első lépés, hogy megnézem, Lisa itthon van-e?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brandon Smith
Tag
Tag
avatar

Hozzászólások száma : 109
Age : 38
VP : 11
AKE : 04
Státusz : Gangrel Ifjú
Registration date : 2007. Dec. 29.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 10, 2008 10:46 am

KM /Elízium/

Hmmm... Szóval ilyen nagy név.
- Áh, oda se neki. Kissé szétcsúsztam mostanság. Valahogy megszaladt a lábam alól a talaj, meg tudod, megrendelések sincsenek már, mint régen. De azt hiszem, Greg itt nagy baj lesz. Gyűlnek a viharfelhők, de még nem tudom, hová csap le az első villám.
Monológom közepén egy fura fazonra leszek figyelmes. Sosem láttam még itt azelőtt. Érdeklődve figyelem, majd visszafordulok a frissítőm felé, és mintha csak úgy magamnak megjegyezném.
- Mekkora itt ma a forgalom...
Majd Gregre nézek.
- És ő ki volt? Sosem láttam még itt.
Remélem, válaszol.

Faggatózás /Manipuláció + Észlelés/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 10, 2008 9:58 am

Bela Lugosi /New York ismeretlen szálloda/

2008 Február 12 Hétfő Telő Hold


A elíziumban Greg a telefonost kérdést nagyon hamar rövidre zárja

- Szerintem arra semmi szükség a esetek nagy többségében megtalál itt éjjelente jobb szeretem a személyes kapcsolattartást a telefon túlságosan személytelen és nem is biztonságos. További kellemes éjszakát Mr. Lugosi.

A Herceg limuzinja egy számodra egyenlőre ismeretlen szállodába visz. Egy teljes lakosztályt kapsz mely úgy tűnik napfény biztos részekkel is rendelkezik. A lakosztályban már ott vár több dolog is elsőnek egy New York térkép a bejelölt terület illetve birtokhatárokkal nem nagyon jellemzőek a magánbirtokok a másik érdekesség, hogy a templomok körülötti egy tömbnyi távolságban tilos a étkezés. A város öt Elizíummal rendelkezik te ma éjjel a központi fekvésű legkedveltebben voltál.
Valamint vár rád még egy másik csomag slusszkulcs, notebook és egy vaskos iratcsomó tervrajzokkal és rendezési tervekkel. Valószínűleg a leírások a papírokhoz a gépen találhatóak első látásra is látszik hogy nem kevés viszont itt úgy tűnik a teljes tervdokumentációhoz hozzáférsz.
Éppen itt jársz amikor kopognak a ajtón egy szállodai kézbesítő az aki szó nélkül egy fekete aktatáskát nyújt át neked majd távozik. A táska tartalma meglepő szintén egy notebook, slusszkulcs és egy mobil kommunikátor és semmi más.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Hétf. Nov. 10, 2008 9:57 am

Drake Shan / Ophelia /Kápolna/

2008 Február 12 Hétfő Telő Hold

Ophelia


Mivel nincsen túl sok idő gyorsan magadhoz veszed a szükségesnek ítélt kellékeket majd a helyszínre sietsz meglepődve látod, hogy a folyosót különböző lámpák világítják be és a keresett vér kékeszöld színben jól látható valamint eddig alvadásnak nyomát sem mutatja ezért nem túl sokat de sikerül összegyűjtened. Henric laborjába nyitva van a ajtó fegyvere mellet valamivel éppen pepecsel a egyik munkaasztalon. A folyosó végét már egy habfal zárja el.
A minta begyűjtése után a egyik alkimista laborba mész a legnagyobb bánatodra a gyűjtött mintából csak két fiolát tudsz létrehozni. Belekezdesz a rituáléba a nagyobb hatékonyság kedvéért üst s a többi kellék is előkerül majd latin kántálásba kezdesz a végén a mágikusan preparált vért megízleled.
/Hála a előkészületeknek 3 Sikert érsz el/
A vizsgálat ereje letaglóz a kevés minta amit megízleltél az is 1 vérpontnyi vérrel egyenértékű, a alany Tzimisce vérvonalba tartozik de még valami más is mellette, vértestvér és még valami rémítő entitás, vértestvérként hatodik (6) generációs és még körülbelül a csata után hatvan (60) vérpontnyi vér volt található a porhüvelyében a közelmúltban nem követett el vérvirágot.
A eredménytől kicsit kábán álldogálsz a laborban.

Drake Shan


Damian végighallgatja a mondandódat majd egy kicsit hallgatásba merül a végén a könyvespolcáról egy könyvet vesz le és papíron jegyzetel valamit.

- Nos szerintem téved a jóslat kapcsán a Sárkány mint olyan a keletieket jelképezi valamint szimbolizálja a mi szemünkben ebből kifolyólag ha éjszakai látogatónk nem egy Keleti Vértestvér volt közismertebb nevén Khatáj akkor a jóslat nem róla szól az igaz, hogy a Sárkány csillagkonstelláció most kezdett erősödni de a teljes együttállás Március 9. péntek lesz éjfél után 1.30 perccel ha számításaim nem csalnak tehát a Sárkánynak akkor kell érkeznie vagy hatalmát fölfednie bár egy ilyen rövid jóslat nem ad biztos támpontot a pontos kielemzéséhez.
A másik dolog hogy ketten is lehetnek ezek a szörnyetegek sokkal aggasztóbb bár kérdés, hogy akkor miért nem együtt jöttek erejüket egyesítve. Ja és még valami maga honnan tudta, hogy Roberto veszélyt jelen és nem önmaga miképp szerzett erről tudomást?

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bela Lugosi
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 20
Age : 42
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 01.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Szomb. Nov. 08, 2008 7:32 pm

KM/Elízium/

-Már csak az furdalja az oldalam, hogy vajon továbbra is a LeBlanc művek limuzinja fog gondoskodni a fuvaroztatásomról, vagy esetleg a rendelkezésemre bocsátanak egy járművet? Esetleg kaphatnék egy számot amin elérhetném, ha kérdéseim merülnének fel, míg megpróbálok alkalmazkodni a viszonyokhoz?
Megköszönöm a segítségét és komótosan elinulok kifelé azzal a feltett szándékkal, hogy a szállásomon átvizsgáljam az információkat, és tájékozódjak az itteni helyzetről. Közben elgondolkodom azon, hogy vajon a Herceg tulajdonképpen mi a fenét is akarhat tőlem, és miért éppen tőlem? És különben is hogy jön a képbe az Ítélethozó? Lehet, hogy neki is köze van abban, hogy engem idecsábítottak? Csak ki akart ragadni a környezetemből és atyám mellől, mert tudja mi vagyok? Nos amennyiben ez a helyzet, otthon is könnyen és feltűnésmentesen elintézhetett volna, ha pedig más céljai vannak, azt úgyis csak túl későn fogom megtudni, amikor már nyakig ülök a kulimászban. A rosseb! Remélem ez a kis kiruccanás nem úgy fog végződni mint a soproni túra. Méghogy csak egy kis segítség az ottani Hercegnek, meg blekkmetál koncert mi? Huh lehet, hogy egyszerűen paranoiás lettem, ami nem lenne meglepő, tekintettel az otthoni helyzetre. No egyelőre még kár ezeken a dolgokon túráztatni magam, talán a szálláson váró infók szolgálnak némi felvilágosítással.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Pént. Nov. 07, 2008 11:05 pm

Drake, KM /Kápolna/
2008 Február 12 Hétfő Telő Hold

Mikor elkezdek beszélni Damian nemtetszem pillantással méreget, de hamarosan eltűnik ez az arcáról. Gondolom a hírek miatt. Amint befejezem, nem tartóztat. Meghagyja, hogy még ma elemezzem a vért és aztán menjek az irodájába az eredménnyel. Bólintok, indulás előtt azonban az idegen felém fordul és a vérelemzésről érdeklődik.
- Nos, biztosítom, hogy jól hasznosítható információkat tudhatunk meg a vér segítségével. Legalábbis semmi esete sem haszontalan dolgokat. Kiderül, hogy az illető vámpír-e, ivott-e a közelmúltban közülünk való véréből, a korára is következtethetünk s így akár az erejére is. Ilyesmikben gondolkodjon. De az eredményeket úgyis hallani fogja. Addig is, viszlát.
Amint kiérek az irodából, keresek egy helyiséget, ahonnan elhozhatok pár fiolát. Azért körülnézek, hátha találok fecskendőt is. Azzal mégis könnyebb összegyűjteni a vért. Amint ezek megvannak, ismét a lépcső felé veszem az irányt. Mielőtt elindulnék lefelé, kiszedem a kést a táskámból és az övemre csatolom. Lehet, hogy túlzás, de semmi kedvem, hogy az én fejemet is hozzávágják valakihez az est folyamán. Lassan, mindenre figyelve sétálok le a mélyalagsorba. Közben remélem, hogy Henric nem néz holmi bundásnak.
Vajon itt mindenki ilyen fegyvereket tart magánál manapság? Mert Henric elég gyorsan előszedte azt a vacakot. Kíváncsi lennék, hányszor támadták meg itt, a kápolnában. Kétlem, hogy valaha is volt ilyen. Vagy én lennék az ostoba, amiért fegyvertelenül járom a várost?
Odalent a szétszaggatott légaknához megyek. Néha-néha Henric szobája felé pillantok eközben. Nem hiszem el, most félni fogok tőle? Hát, ha azt nem is, időben szólnom kell neki, ha netán engem is le akarna lőni.
A nyíláshoz érve először hallgatózok, nincs-e odakint valaki. Biztosra veszem, hogy a farkas már nincs itt, miért is sétálgatna ott fent? De a találkozás óvatosságra int. Amint meggyőződöm róla, hogy senki nem fog rám támadni, leszedem az egyik fiola tetejét és a legnagyobb vértócsába merítem. Már, ha lehet ezt „merítésnek” nevezni. Annyi vért szedek föl, amennyit csak lehetséges a falakról és a padlóról.
Miután nem marad több, visszacsavarom a fiola kupakját és visszaindulok a földszintre. Nem fogom a folyosón megvizsgálni a vért ráadásul idelent sem akaródzik maradnom. Fönt keresek egy üres helyiséget és előszedem a vért tartalmazó üvegcsét, majd a másik kettőt is és szétosztom bennük az első tartalmát. Nézem egy ideig a vörös folyadékot, majd összpontosítok és kiiszom az egyik fiolát.

/Taumaturgia – A vér íze/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Pént. Nov. 07, 2008 9:53 pm

KM, Ophelia /Kápolna, Craven Irodája/

2008 Február 12 Hétfő Telő Hold

Amit a nő mond - Ophelia, mint most Damian révén kiderült - az eléggé meglep. Vért gyűjt? Tesztek? Miféle teszeket végezhet a véren, ami bármit is elárulhatna a szörnyünkről?
- Úgy érti meg tudja vizsgálni a vérét - fordulok Opheliához - és ebből megtudhat bármi fontosat is? Egészen pontosan mit?
Hallottam már olyan vámpírokról akik állítólag a vér alapján be tudnak azonosítani egy-egy vérvonalat, de úgy gondoltam ez vagy túlzás, vagy csak a nagyhatalmú vértestvérek képesek rá. Ezek szerint ez csak valami rutinszerű dolog lehet.
Megvárom Ophelia válaszát, majd Damianhez fordulok. Itt kezd érdekessé válni a dolog, ugyanis szinte semmi használható konkrétumot nem tudok a támadóról. Javarészt csak a pletykákból, a megérzéseimből és a gondolataim apró bevillanásaiból agyam racionális, elemző része által készített vázlattal szolgálhatok.
Az irodája felé menet én is megpróbálok némi információt nyerni Damiantől arról hogy hogyan is képzeli el a "jövőnket".
- Hogy képzeli az összedolgozásunkat az ügyben? Feltéve persze ha lesz ilyesmiről szó a továbbiakban? Én legfeljebb információkkal tudom segíteni az ön tudásszomját az ügyben, ön mivel tud segíteni? Természetesen egy bizonyos szintig az adósa vagyok, amiért akaratom ellenére tereltem el az őröket, de nyilván megérti hogy nem szeretném magamat kiszolgáltatott helyzetben tudni.

/Damian irodája/

Válasza közben lassan megérkezünk az irodájába, ahol jelképes hellyelkínálását pimasz módon elfogadom. Azzal hogy elfogadnám a jelképesség mögött meghúzódó utalást Damian felsőbbrendűségére, felkínálnám a lehetőséget hogy úgy legyek jelen a következő percekben vagy órákban is akár, mintha csak valami alárendelt szolgáló lennék aki arra sem méltó hogy "ura" jelenlétében leülök.
- Mesélek önnek valamit, ha nincs ellenére és a végén kérdeznék valamit. Talán lesz ebben az egészben valamenyi használható információ is az ön számára. - kezdem lassan, miközben hanyagul helyet foglalok az egyik erre a célra rendszeresített ülőalkalmatosságon. - A ma éjszakámat pihenéssel szerettem volna eltölteni a könyvtárban. Még vadászatot sem terveztem, csak olvasgatást. Aztán megéreztem a Farkasfattyak undorító szagát. Ketten voltak, jól elkülöníthető. Először csak a fajtánkra oly jellemző ijedtséget éreztem, aztán olyasmi is keveredett a levegőbe, ami számomra borzasztóan érdekessé tette ezt az egészet jelenetet. Orchidea illata. Már tudtam hogy a célpontom a közelben van, de ekkor még nem láttam sehol és úgy tűnt egy időre, hogy eltűnt. Arra gondoltam talán csak elhaladt a könyvtár előtt. Tudja, eszembe jutott egy érdekes idézet. Ezt valószínűleg ön is ismeri, elég híres-hírhedt, afféle jóslatnak is tekinti egynéhány hiszékenyebb testvérünk. „A sárkány napkeletről érkezik éjszaka leple alatt. Lehelete végzet minden bűnösre ám szívéhez porontyán keresztül vezet a út.” - hatásszünetet tartok, bár leginkább a mondat Damianre gyakorolt hatása érdekel. Az efféle jóslatok a legtöbb vámpírra azonnal hatnak. Néhányan elutasítják, hogy őrűltség, néhányan félelemmel vegyes izgatottsággal kapják fel a fejüket. Rövid szemlélődésem után, melynek célpontja leginkább a velem szemben ülő arckifejezése és szemeinek esetleges villanásai voltak, folytatom.
- Amit gondolok erről, az mind csak feltételezés. Mint már elítettem nem tudtam meg szinte semmilyen konkrétumot róla. Ahogy ön is volt szíves figyelmeztetni rá, nem vagyunk egy súlycsoportban ő meg én. Tehát az, hogy a fenti idézetben két úgymond sárkányról van szó, a könyvtárban pedig két farkasfatty szagát éreztem egy gyenge lábakon ugyan, de mégiscsak álló párhuzamra enged következtetni. Úgy gondolom talán tévedés arra következtetni hogy egyedül dolgozik. Sokan ezt a következtetést vonták le a pletykák alapján, de én megfontolandó felvetésnek tartom, hogy ketten vannak. Ha ezen a vonalon gondolkozunk, jobbik esetben az, aki ma itt volt nem a poronty lesz, hanem az atya. Ha mégis a poronty, akkor vagyunk igazán bajban. Hiszen ha egy gyermek ilyen pusztítást tud végezni, akkor vajon mire lehet képes az atya. Érdekelne, hogy mit tud ön erről az idézetről? Önnek talán többet mond mint nekem.
Hosszú beszámolóm és okfejtésem után kíváncsian várom mit mond Damian. Hogy az irodájába kísért arra enged következtetni hogy már nem tart bűnösnek, inkább afféle ideiglenes társnak akit kihasználhat. Ebbe is jól belemásztam - gondolom keserűen.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Pént. Nov. 07, 2008 5:43 pm

/Albérletben/

Cynthia eszmefuttatása is érdekes, s valóban körbejártam a semmit, mosolyogva bólogatok is. De mindenképp kizártunk pár lehetőséget. A téglás problémát most nem taglalom, én is szeretnék tiszta és jószagú lenni újra. Majd holnap, pontosabban ma este megbeszéljük. Elköszönök, s kiszállok, majd feliszkolok a lakásomba, lehetőleg minél kevesebb szag és sár nyomot hagyva magam után. A ruhákat egy zacsekba rakom, s majd elviszem mosodába, mert a régi, kopott farmeremtől valahogy nem akarok megválni.
Az interneten rendelek magamnak némivel bővebb, s többféle eseményhez megfelelő ruhatárat (öltöny, nadrág, zakó, tréning, pólók ...), ide kéretem szállítani a cimemre.
Érzem, lassan azért csak kidőlök, aludni kéne. Elébb azonban még egy kis meditáció. Leülök, s kiürítem az elmémet, kicsit lelazulok, majd hagyom, hogy a gonoaltok lassan amguktól visszaszálliungózzanak. Mindig érdekes megfigyelnim, melyek telepszenek emg ilyenkor leghamarabb. Most természetesen a kakukktojás keresése foglal le, s a jövő.
Ha jövő, akkor Ji Csing, mondhatnám, s már nyúlok is érte. Felcsapom, ahogy szoktam, s érdeklődve olvasom mit is ad ki.
Széthullás
Na, ez jól kezdődik ...
Jelentés: Szétszóródás - siker.
Érdekes, hogy ennek a szónak pozitív jelentést tulajdonít. Ha valami szétszóródik, annak általában nem szokás örülni. De persze nem mindig a teljes rendezettség a nyerő.
A király eléri ősi templomát. Előnyös lesz átkelni a nagy vízen. Igazságosság és egyenesség célt ér.
Én már átkeltem a nagy vízen, szóval ez most vagy a múlt, vagy nem én vagyok az a király. Az a főmufti lenne, aki megérkezik majd? Rá utal? A vámpírok meg az egyenesség ... nem, nem hiszem ...
A jelentés kibontása: A szél felborzolja a vizet, és úgy tűnik, szétszórja. Ám valójában láthatatlanul, részenként szippantja fel, és ez az, ami ellen bölcsen kell tenni. A király templomában: a döntéshozó elme - szellemileg - védet helyen van. Dönteni kell, át kell kelni a vízen!
Azt eddig is tudtuk, hogy valami sus-mus van a dologban. S van egy védett helyünk, ahol dolgozhatunk. S itt biztonsgban vagyunk. Ez a Myrad Tech. lehet? De mit akar ezzel a vízzel állandóan? Lehet, hogy nem is az óceánra gondol, hanem ez egy képletes tartalom?
Tovább olvasom a vonalak részletes magyarázatát. Egyértelmű utalás van benne arra, hogy a széthúzás nem jó, meg kell szüntetni, s együttműködésre van szükség. Az utolsó vonal magyarűázata az, ami még kicsit megborzolja a kedélyemet.
"Vére cseppen" A bölcs, ha sérülés éri, eltávolodik kissé a baj forrásától. Nem menekül, de elővigyázatos.
Na, ez tökéletes végszó, hogy eltegyem magam holnapra. Leteszem a könyvet, s a fejemet csóválom. Az utalások túl sok átfedést tartalmaznak a valós helyzettel, ilyenkor a legkönnyebb félreérteni.
elheveredem, s pillanatokon belül elnyom az álom.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Pént. Nov. 07, 2008 5:03 pm

Drake Shan / Ophelia S. /Kápolna/

2008 Február 12 Hétfő Telő Hold


Damian végighallgatja a mondandódat majd mielőtt válaszolhatna a frissen érkezett nő belevág a szavába ami úgy látszik nem nagyon tetszik neki, viszont a elhangzó információk no és a bocsánatkérés után eltekint a megrovástól viszont előbb a nőnek válaszól.

- Rendben van Ophelia menjél és gyűjtsd be a mintákat valamint amennyi tesztet tudsz végezze el majd a eredményekkel látogass meg a irodámban ott fogunk várni rád. nem lenne hátrányos ha néhány teszttel még ma éjjel végeznél.

Aztán a kezével int elbocsájtólag aztán számodra érthetetlen nyelven utasítja a vízköpőket akik szintén távoznak.

- Rendben van idegen akkor talán folytassuk mindkettőnk számára kényelmesebb és nyugodtabb környezetben.

Egy szinttel feljebb vezet egy kényelmesen berendezett antik irodába és hellyel kínál ha csak gesztus szintjén is majd ö is helyet foglal a íróasztala mögött amin okkult folíánsok hevernek szerte szét.

- Alexander Craven irodájában azt említette, hogy még hajlandó lenne további információkkal szolgálni ezekért cserében meghallgathatja, hogy mire jutottunk mi mihelyst megvannak a tesztek.
Szóval hallgatom csak nyugodtan van ideje hajnalig.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Pént. Nov. 07, 2008 5:01 pm

Jason Brown-Chen / Pierre Lavoissier / Cynthia Moron

2008 Február 11 Vasárnap Telő Hold

Cynthia Moron

Elintézed a elintézni valódat majd mielőtt nyugovóra térnél még beléd hasít a emlékezés, hogy bár Jasonnal is programot beszéltél meg van egy sokkal fajsúlyosabb jelenésed, következő éjjel.

/„Mr. Vincent holnap után éjfélkor a de Luca család estélyén kíván önnel találkozni. A limuzin este tízre önért megy”./
/Most még szolok legközelebb csak a következményeket fogod érzékelni. Tipp mivel a fórumjáték lassabb mint a asztali nem árt határidőnaplót vezetni. Megjegyzésként hozzáteszem nekem is, erre Jason döbbentet rá a Idősíkok kapcsán mert én is elnéztem./

Jason Brown-Chen

A hajnal közeledtével még a új albérletedbe fuvaroznak a késő éjjeli óra ellenére különösebb fennakadás nélkül sikerül elintézned a pénzügyeket a házmesterrel majd átveszed a bizonylatok együtt a lakáskulcsokat. Bár a házmester nagyon kedves veled azért elméje fodrozódásain érzed a ki nem mondott gondolatot „Nem várhatott volna ez reggelig ?”
A tisztálkodás után elégedetten heveredsz el új lakásodban. Vajon jó ötlet, hogy egy vámpír tudja hol laksz mélázol el a kérdésen.

Pierre Lavoissier

Nobujosi mit mindig naprakész fejből kezdi sorolni a lehetőségeket és a jelenlegi helyzetelemzést.

- A projekt jelenleg elakad ami inkább bosszantó mint problémás a Polgármesteri hivatal ki nem mondottan de nyilvánvalóan a LeBlanc Művek nyomására megakasztotta a szerződéskötési és területvásárlási folyamatokat nem kizárt, hogy a Herceg pénzügyi szakemberei most elemzik a helyzetet, hogy milyen mértékben érdemes befektetni a projektbe egyenlőre aggodalomra semmi ok.


- Kuszej Amra munkássága egyáltalán nem publikus, de a pletykák és a rosszindulatú célzások alapján 2000-ben csak a Hercegnek személyesen tartozott elszámolással és állítólag nem csak a Szabbatistákat hanem a Herceg ellenlábasait is vadászta diszkrét módszerekkel
.

- Ha csúcskategóriás harci eszközökre van szüksége akkor valamilyen módon Deep Eye-val kell felvennie a kapcsolatot ne kérdezze, hogyan de e fantázianév mögött rejtező személy állítólag bármit be tud szerezni a feketepiacon.

- A befektetési papírok holnapra a asztalán lesznek. Esetleg segíthetek még valamiben?

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Pént. Nov. 07, 2008 4:19 pm

Minden Vámpír Játékosnak


Jelenlegi idősíkok

- Jason Brown-Chen / Pierre Lavoissier / Cynthia Moron : 2008 Február 11 Vasárnap Telő Hold és másnap kezdtek 2008 Február 12 Hétfő Telő Hold

- Bela Lugosi / Drake Shane / Ophelia S. / Brandon Smith : 2008 Február 12 Hétfő Telő Hold

- Alex Williams / Elisabeth McGarney : 2008 Február 10 Szombat Telő Hold

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Pént. Nov. 07, 2008 3:42 pm

Drake, KM /Kápolna/

Damian irodája üres, de megnyugtató, hogy minden a helyén, sehol egy hulla. Valamivel nyugodtabban folytatom a keresést, ami nem is tart olyan sokáig. Craven irodájában bukkanok rá, de nincs egyedül. Vízköpők, egy ismeretlen vértestvér és két holttest alkotja a társaságát.
Szóval innen jött a farkas. A halottakat elnézve szép munkát végzett. De mégis hogy volt képes ide bejutni és hol voltak az őrök?
Ez utóbbira meg is kapom a választ abból, amit Damian mond az idegennek. Ő is be akart jutni? Ki az ördög lehet? Kíváncsian várom, mit fog felelni.
Érdekes, a dög után nyomoz… Információ, aminek segítségével talán elpusztítható? Ez elgondolkodtat. Odalenn Henric biztos eltalálta párszor a farkasfattyat és azt is kétlem, hogy a két áldozat dalolva tartotta a nyakát és minden küzdelem nélkül távozott volna ebből a világból. Ami vért jelent…A vér pedig információval egyenlő…
Megvárom, míg a vértestvér befejezi a mondandóját, aztán én is közbeszólok.
- Ez a szörnyeteg félelmetesen erős. Láttam, láttam mit csinált… De talán most megtudhatunk valami újat róla – nézek előbb az ismeretlenre, majd Damianre.
Az alagsorban megsebesült. Ha visszamegyünk, találhatunk valamennyi vért tőle. Nem tudom, mennyit, annyira nem voltam közel. Majd én megnézem és összegyűjtök, amennyit csak lehet. De sietnünk kell, nehogy odaszáradjon. Ha kell, kint is körülnézek, úgy már csak lesz elég mennyiség a vérből. Csak egy fiola kellene.
Az utolsó mondatokat inkább csak magamnak szánom, kimondva a gondolataimat. Jól jönne egy fecskendő is, morfondírozok tovább magamban, bár az biztos nincs senkinél. Aztán rájövök, hogy épp most dumáltam bele egy társalgásba.
- Sajnálom, hogy közbevágtam. Csak gondoltam, jobb, ha tudod – nézek Damianre. De a gondolat nem hagy nyugodni. Ha más nem is, az idegen valószínűleg mellém áll. Csak aztán nehogy hiú reményei legyenek miattam.
Ráadásul ez még a csapatnak is jól jöhet. Elvégre, nem épp jó helyzet, hogy egy ilyen átokfajzat él a városban és senki nem tehet ellene semmit. A Hercegre nem vetne valami jó fényt ez a dolog az Ítélethozó szemében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Pént. Nov. 07, 2008 2:03 pm

Jason KM/Cynthia kocsija/

- A gondolat menet valóban remek, ám tökéletesen körbejártad.... a semmit - mosolygok rá az egyik piros lámpánál. Kicsit megcsóválom a fejem.
- Majd megszokod hogy a sötétség, jórészt hazugságból, félrevezetésből és átverésekből áll. Amit láttál sok féleképpen értelmezhető. De ők is tudják hogy nem információt kértem. Ahhoz túl nyílt és őszinte lettem volna. AZ A nosferatu pontosan tudja ki vagyok, és kik vannak mögöttem, ennyire nem néz ostobának. Ha elhiszi amit mondok, akkor üzletet próbál kötni. Így hogy tökéletes kibúvót biztosított azzal hogy ő is információt kért, pedig pontosan tudja hogy nem tudok adni, tulajdonképpen jelezte hogy vette az üzenetet..... Úgy gondolom lesz eredmény. - nyugodt tempóban vezetek tovább.
- S azon aggódni hogy a tégla nem fog hinni... nos én pontosan úgy kérdeztem, hogy azt se sejtse hogy mi tudjuk ő létezik. Ugyanis azt akartam tudni, hogy szerinte merre fog eldőlni a hatalmi harc s ki áll nyerésre. S valóban arra is rákérdeztem hogy kivel kéne beszélni a csatlakozást illetően, DE ... el kéne gondolkodni azon, hogy vajh egy Kamarilla hű nosferatu, miért nem vágta rá rögtön hogy természetesen a nyerő pozíció a hercegünké...- s ezen most magam is elgondolkodom kicsit.
- Egy szó mint száz, EZ csak egy belógatott csali a támadó félnek...ha lesz kapás akkor kihúzzuk azt aki fenn akad, s Ophelia foglalkozhat a vérével, vagy az arkónok valamelyike az illető porhüvelyével eljátszik kicsit, hogy több infónk legyen. S ha szabbatista az illető, akkor utóbb amúgy sem fog hiányozni senkinek ha történetesen eltűnik a színről... legfeljebb megmozdul a háttér és felkavarodik az iszap... - megállok a Jason által mutatott helyen - Nos kellemes pihenést s ha nem bánod mondjuk nyolcra érted jönnék pont ide, ugyanis fogalmam sincs hol van a központ... - mosolygok rá.

Miután Jason kiszállt haza hajtok, s kiszállva lekapkodom a nylonokat és összegyűrve a kukába rakom. Majd bemegyek s a recepciónál csak egy pillanatra állok meg.
- Megtenné hogy lemosatja és kitakaríttatja a kocsimat és pótoltatja a hiányzó védőfóliákat ?! - adom ki az utasítást a lehető legudvariasabb formában. S mivel a csatornaszag kezd terjengeni, felmenekülök a lakosztályomba. Levetkőzöm s hosszú ideig állok a zuhany alatt. A bűzölgő holmit egy nylon zsákba rakom a száját bekötve, s kirakom az ajtó elé. A személyzet majd kitisztíttatja. Ellenőrzöm a biztonságot. Ajtó, ablakok, függönyök, majd elvonulok a fülkémbe, mert már érződik a fáradtság közeledte. Elhelyezkedem és igyekszem nem foglalkozni tovább a történtekkel.....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Pént. Nov. 07, 2008 12:23 pm

KM, Ophelia /Kápolna/

Damian azzal próbál megvádolni hogy hibás vagyok Cravan halálában. Mégis mit szeretne? Talán újabb információkat próbál kiszedni belőlem, ha rámijeszt...vagy azt próbálja elérni hogy irányíthasson ebben az ügyben. Közben megérkezik egy nála jóval fiatalabb vértestvér.
- Igazán sajnálom hogy azzal hogy egy pillanatra, végtelen csalódottságommal hogy nem segíthetek, elvesztettem az önuralmamat, elvettem egy kis esélyt az érsektől. Még ha ez csak egy hajszálnyi volt is. - kis szünetet tartok itt, igyekszem őszintének látszani. Látszólag nem nagyon foglalkozom a nővel, fontosabb hogy Damian jóindulatát elnyerjem.
- Igen, igaza van, hogy egyedül képtelen lennék elpusztítani egy ilyen gyilkológépet. Viszont megtudhatok róla minél több mindent, amit a nálamnál erősebb vértestvérek esetleg fegyverként használhatnak ellene. - biccentek vallatómra keményen, mindenféle megalázkodás nélkül. - Ha úgy érzi, ezzel leróhatom az adósságomat, amiért ön szerint elvontam az embereit a védelemtől, szívesen a rendelkezésére bocsájtom az információimat amit esetleg még megtudok. Jóindulatom jelének tekintheti, azt hiszem, hogy az imént is teljesen őszinte voltam önhöz.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Pént. Nov. 07, 2008 12:02 am

Cynthia,Jason,KM(autóban,székház)

Úgy tünik a megbeszélés holnapra marad,talán nem is baj.Van időm rendezni a gondolataim.Összeállítani a kérdéseim.Nem tudom eldönteni ,hogy jól jártunk e ezzel a lépéssel.Bár nem mondta úgyérzem Cynthián megvan elégedve az eredménnyel.Belőlről szemlélve olyan átlátszónak tünik a dolog ,de sokszor az egyszerű dolgok a célra vezetőek.Ráadásul mintha óvatosan probálgatná a határokat.Ezek mellett még mindig azon jár az eszem,hogy tudnánk felvenni a kapcsolatot Drake-ékkel.Menet közben azért folyamatosan a tükrön tartom a szemem,kezd éledezni a paranoiám.Visszatérve a székházba a csatornát megjárt öltözéket a kukába hajítom.Az irodából megkeresem Nobujosit.
-Elnézést a késői zavarásért Nobujosi szan,de szükségem lenne információkra a következő dolgokról:
-Kuszej Amra főleg a munkássága a harcok alatt, a projekt állása,erről gondolom majd el kell beszégetnünk hosszabban is,valamint ezzel kapcsolatban említett egy felemelkedőben levő részvénycsomagot amibe ha ön vagy az ön által megbizhatónak tartott elemzők véleménye alátámasztja befektettnék egy kisebb összeget.Nem tudom komolyabb tűzfegyverek illetve speciális eszközök beszerzésében mennyire tud segítségemre lenni?kompozit anyagú fegyverekre lenne szükségem.
A város peremén már vílágos sáv tünik fel mikor is nyugóvóra térek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 11:41 pm

/Cynthia autója/

Elnavigálom Cynthiát a lakásomig, s közben kifejtem a véleményem.
- Nos, érdekes volt a találkozás. Feltehetőleg nem tudják, hogy csupán maga a találkozás volt a cél. Ők abban gondolkodnak, hogy valóban akarsz valami információt. Nos, cserébe információt várnak el. Most két lehetőség van: vagy olyan infot várnak, ami a városon kívüli eseményekről szól, vagy eleve olyan árat szabtak, ami nem megfizethető. Mert ugye az eleve nonszensz, hogy a városon belüli eseményekről, te, aki még vsak pár napja vagy itt, bármi hasonlóan értékeset tudnál nekik modnani, mint amit kérdeztél. Ha bármi ekkora horderejűvel nincsenek tisztában, akkor eleve nem ők azok, akiktől érdemes lenne infot kérni. Az első esetben, ha városon kívüli info kell, az ok. Ha azonban eleve lehetetlen árat akartak megszabni, annak is van jeletésértéke. Akkor vagy eleve ellenségnek könyvelnek el, vagy nem tudják a választ. - fejtem ki a véleményemet. - De az, hogy eljöttél ide, s ezt kérdezted, eleve kizárja, hogy megjátszuk az "ismerem ki az áruló" ötletet. HIsz ha tudnád ki az, akkor nem kérdeztél volna ilyesmit.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   Csüt. Nov. 06, 2008 11:32 pm

Bela Lugosi /Elízium/

Greg még kiszolgálja valamint mond valamit a pultnál tartózkodó másik vértestvérnek csak utána fordul feléd. Végighallgatja mondandódat majd először szertartásszerűen a frissítődet készíti el és tolja eléd a enyhén gőzölgő vitaet.

- Nos üdvözlöm New York városában Mr. Lugosi ha pontosan megfogalmazná mire kíváncsi talán pontosabb válaszokat tudok adni. A szállása felől meg nem aggódnék mert a információim szerint LeBlanc művek kocsiján érkezett ezek szerint valószínűleg Brian LeBlanc Herceg vendégét tisztelhetjük önben, ebből kifolyólag a vadászterületek megismerése sem lesz probléma önnek. Ms. Snelly a Herceg udvarmestere már valószínűleg eljutatta a szállására a birtokhatárok és vadászterületek térképét.
Ezen kívül segíthetek esetleg még valamiben Mr. Lugosi ?

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)   

Vissza az elejére Go down
 
Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér)
Vissza az elejére 
4 / 36 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 20 ... 36  Next
 Similar topics
-
» Tisztások és környékük
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: WoD :: Vampires - The Masquerade :: Krónikák-
Ugrás: