Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások

Go down 
SzerzőÜzenet
Cynthia Moron
Ventrue
Ventrue
avatar

Hozzászólások száma : 573
Age : 49
Státusz : Ventrue Ifjú
Registration date : 2008. Oct. 12.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Szer. Nov. 12, 2008 1:30 am

Cynthia Moron (JK Ventrue ifjú)

170 cm magas, vékony, jóalakú, fekete középhosszú hajú, nő. A férfiak megfordulnak utána. Harmincas évei elején járhat. Lehetőleg mindig elegáns. (még a csatornában is.) Magassarkú cipő kihívó ruha, tartás és tekintet. Külsőre hideg arisztokratikus ám ez csak a látszat. Akit megkedvel azt ugratja csipkedi bosszantja s még örömét is leli benne. Képességeit nem csillogtatja inkább az emberi vonásokat s kifejezés módot kedveli. Érződik rajta egyfajta biztos tudat miszerint erős hátszele van és ezt ki is használja ha csak teheti.

Auraérzet: sápadt,
Veszélyesség: 5
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Szomb. Nov. 01, 2008 9:08 pm

Kabata Norobu (Katháj Arkhón) NJK

Alacsony keleti származású japán férfi. Középkorúnak tűnik vértestvér létezése ellenére is élettelinek tűnik a megjelenése. Fekete haját rövidre vágva hordja, általában a vajszínű ruhákat részesíti előnyben sötét kiegészítőkkel, néha sétapálcával közlekedik. Megjelenése mindig visszafogott csöppet sem fenyegető.

Auraérzet : világoskék, rózsaszín
Veszélyesség : 10

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Okt. 20, 2008 6:09 pm

Ophelia Saville (JK Tremere ancilla)

170 cm magas, hosszú, fekete hajú és sötétzöld szemű nő. Öltözködésében a kényelem a legfőbb szempont. Sportcipő, nadrág, póló az általános viselete, a laborbeli munkához ez tökéletesen megfelelő.
Eddigi létét főleg ismeretszerzéssel töltötte, nagyrészt természettudományokkal foglalkozott. A mai napig úgy véli, bárkitől tanulhat valami újat, éppen ezért igyekszik nyitott szemmel járni az éjszakát.
Nyugodt természetű, a hatalmi harcokba és a csetepatékba igyekszik nem beleártani magát.

Auraérzet : sápadt,
Veszélyesség : 4
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Vas. Aug. 10, 2008 4:04 pm

Pierre Lavoissier (JK Asszimita ifjú)

Közép magas(185 cm),sportos testalkatú,markáns arcú férfi.30-as éveiben járhat. Világos barna haja talán centisen katonás fazonra vágva.Szeme zöld.Ruházkodása általában sportos és elegáns között kizárólag, jó nevű divatmárkákban látni.Első ránézésre középvezető,-menedzser beosztásúnak nézni.Fellépése magabiztos.Általában jókedvű ,de mégis sokan nem szeretnek hosszabban a közelében lenni.Árad belőle valami hátborzongató, baljós.

Auraérzet:sápadt, világoskék, lila
Veszélyesség:7
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Szomb. Aug. 09, 2008 12:17 pm

Jason Brown-Chen (JK)


Jason termetre nem mondható magasnak, s karcsú alkatú, bőre színe kreol, ami lehet akár születésbeli, de akár a szabad levegő hatása is. Azrca alapján sok náció vére csörgedezhet az ereiben, de ez Amerikában nem feltűnő. Ha jó az emberismereted, s tippelgetsz az ázsiai és európai vonások szembeötlőek tán, s ezt a neve is alátámasztja. A haja koromfekete, három-négy centisre hagyott, alapban kócos, ruházata jó minőségű, de lehetőség szerint lezser. Mozgása könnyed, szinte már nyegle, a tekintete érdeklődő.
De ez csak az egyik arca. Lehet hogy éppen jólfésült, kitűnően, s konzervatívan öltözött, s fapofával bámul rád. Lehet, hogy bohém gavallér, s éppen teljes erőbedobással egy nőt ostromol. Eddigi élete alatt megszokta, hogy gyakran játszik szerepet, s ha szükségét érzi, ehhez igazítja mind mozgását, mind arkifejezését.

Auraérzet:
Veszélyesség: 5

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Alex Williams
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 48
Age : 33
VP : 12
AKE : 09
Státusz : Malkavita Öreg
Registration date : 2007. Dec. 30.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Csüt. Júl. 31, 2008 4:16 pm

Katerina Szmirnoff (Brujah Ifjú, NJK)

A D.R. (Druzsba Ruszkij) nevű szövetség vezetője, mely összefogja az orosz Vértestvéreket, akik elég nagy számban vannak jelen New York-ban. A cár udvarában szolgált udvarhölgyként az 1700-as években, ez igencsak látszik tartásán, viselkedésén, bár igyekszik haladni a korral, a múlt szele nagyon érződik rajta.
Magas, tekintélyt parancsoló. Tekintete lágy, érzéki, de ez csak az álca. Hosszú barna haja gondosan ápolt loknikba van csavarva, arcát vastag púderréteg fedi. Előszeretettel hordja kora ruháit, de csak ha senki nem látja. Vonzó látvány, de nagyon maradi.

Veszélyesség: 4
Auraérzet: Sápadt Mélyvörös, Sötétzöld
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Afron el Shored
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 185
Age : 40
Registration date : 2008. Apr. 21.

Karakterinfo
Faj: Codex KM

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Vas. Júl. 27, 2008 6:23 pm

Charlotte (NJK)


A férfi ölében ült, az ágyon. Testük összefonódva, szerették egymást.
A férfi, mint mindig, éjszaka érkezett, és szerette őt. Harapta őt. A melleit. Fogait mélyen belemarta a zsírba. A vérét szívta ki. Mindig így szeretkeztek. Sosem másként. A férfi fejét a melleihez szorította, aki gyöngéd örömök között élvezte a helyzetet. Amikor vége volt egy ölelésnek, a férfi mindig lenyalta a melleiről a vért, és ajkaival betapasztotta a sebeket, amiket a fogaival ejtett rajta.

A férfi üzletember volt, mint mondta, azért jön mindig este, mert nappal dolgozik. És azt is mondta, hogy van felesége is, aki nagyon beteg. Nem tudnak együtt lenni esténként, ezért kell neki egy kapcsolat. A felesége tud a szeretőjéről. Korrekt volt. Megmondta, hogy milyen a helyzet kettőjük között. Így szerették esténként egymást.

Neki is voltak további kapcsolatai. Többek között a főnöke is. Ő titkárnő volt, és nagyon csinos is. Mindig adott az öltözékére, sosem ment be úgy, hogy ne keltette volna fel a férfiak tekintetét a reggeli kávé elől. A főnök pedig, ha kedve volt, esténként kérte be egy kis rózsaszín túlórára. Malacként hágta meg. Nagyot lökve rajta, nem törődve semmivel. Az egész ember olyan volt. Nagy hassal és kis stílusú élettel rendelkezett. Természetesen mindemellett perverz is. Mindig valami gusztustalan mondatot röfögött miközben őt dolgozta meg. A vele való kapcsolat csak és kizárólag a
pénzről szólt.


Néha elvitte egy - egy hivatalos utazásra, amikor a cég jövőjét egyengették. Az üzlet létrejöttét a jelenléte és esti szolgáltatásai sokszor kisegítették.


Mindez korábban történt, a múltban. Most betegeskedik. Gyógyíthatatlanul fekszik az ágyában, otthon, minden múltbelitől elragadva, leláncolva, a végzetre várva.

Nincs már ragyogás, nincs már „a cég legjobb nője ma is rózsaszínben fürdik” jelenet, nincs már „ma is százan kérték el a telefonszámom” dicsekvés a barátnőknek. Van azonban négy teljesen körbekerítő
fal – mind a múltat idézik. A festmények a falon, a képek a polcokon, a pók a sarokban, és a ragyogó függöny a szoba déli falán, amely olyan melegséget ad az egész háznak.

Ez mind ő volt. Ma pedig – hetente elmegy a terápiára, ami „életjavító”, ami „javítja a közérzetet”. Bár érezne ebből az egész hazugságból valamit. Fiatalsága ellenére az élete nem engedi tovább élni. El fog menni. Meg fog halni. Az orvosok szerint a terápia nélkül már nem lenne itt, „Így van még két-három
éve, kisasszony”
– fut át az agyán naponta annyiszor, amennyi udvarlója volt még néhány hónapja. Keserves lett az élete.

Késő van. Éjfél elmúlt. Csöngetnek. Otthagyja az ágyat, felveszi a papucsát. Tudja, hogy ilyenkor csak egyvalaki jön át hozzá. A férfi, aki sosem hagyta el őt, mellette maradt az utolsó pillanatig, ő vitte el sokszor a kórházba, amikor éjszaka rosszul lett. Bob. Az igazi szerető.

Kinyitja az ajtót, beengedi a férfit. Mint mindig, most is elegánsan öltözött fel. Nem az a ruha van rajta, amit napközben viselt, – ő sosem tenne ilyet – frissen borotválkozva, mosolyogva, új élettel megtöltve a házat, megérkezik, s belép az ajtón, magával hozva az illatot, amit már oly sokszor érzett az ehhez hasonló éjszakákon. A férfi nem kapkod, átadja az ajándékot, a csokoládét. Elmondása szerint franciaföldről hozta, az íze nagyon jó, ezt nem lehet letagadni. A mesebeli lány pedig elmondja neki, hogy „már nincs sok hátra”. Az orvosok szerint a terápiát kezdi a szervezete ellökni magából. „A mai terápiát sem kaptam meg, mert a vérképem nagyon rossz volt. Már egymás után kétszer történik ez meg velem. Lehet, hogy a holnapot sem érem meg”. A férfi megnyugtatja: „ne adja fel, küzdjön”, majd hozzá teszi: „lehet, hogy a mai este más lesz, mint a korábbiak”. A lány nem érti, de nem is kell.

Hamarosan ölelve érzik egymást az ágy mélyén, egymásba fonódva, szeretve egymást. A szerelem ma este tényleg nem úgy éri a lányt, ahogy már azt oly sokszor tette. Ma a fiú volt fölül, közben ajkaik összefonva érzik egymást. Ez az éjszaka is vad. Csak a harapdáló játékok maradnak ki. Ma a srác nem harapja meg egyszer sem. Ezután a fiú a háta mögé fekszik, és úgy öleli át, majd kikelnek az ágyból és a karnisról lezuhanó függönybe burkolózva – tekergőzve folytatják, amit elkezdek.

Ezzel még nem ér véget az éjszaka. A nappalin végighaladnak, érzik egymást, mint soha azelőtt. Lassan visszaérkeznek az ágyhoz. A lány most beleül a férfibe – várja a mellein oly sokszor érzett harapást, de elmarad. Csak az ölelkezést kapja. Érzi, hogy tényleg más az éjszaka, mint a korábbiak. De nem bánja, hiszen lehet, nem lesz többé ilyen alkalom. S, ha tényleg így van, szeretné hát kihasználni az utolsó éjszakáját.

Lassan eldőlnek, oldalra fekve ölelkeznek, majd a férfi ismét felülre kerül. A nő magasra emelve lábait fogadja magába a férfit. Érzi, hogy a férfi egyre hevesebb kezd lenni. Majd érzi, hogy lejjebb hajol, a mellét a szájába veszi. Érzi a harapást is. Mégsem marad el ma este sem. Érzi, hogy lassan a fogak a mellébe hatolnak, érzi, ahogyan a fiú lassan kifejti a szívó hatást, amelyet mindig szokott érezni. Közben egyre hevesebben kezdett el mozogni rajta.

Amikor a lány elélvez, a fiú mindig abba hagyja a harapást. Most másként van. A lány elernyed az ölelésben, de a fiú nem hagyja abba, amit elkezdett. Ő még nem jutott a csúcsra. A lány pedig ismét
szorosan kezdi ölelni őt, hogy addig is együtt legyenek, a partnere pedig nem hagyja abba. Most a másik mellét veszi a szájába, megharapja, fogai mélyen behatolnak a mell rostjaiba, elkezdi szívni, mint az előbb a másikat. A szívás vaddá válik, nem marad abba néhány korty után, egyre vadabb módon pumpálja a lányt, aki sikolt a fájdalomtól. Vad fájdalom lesz úrrá a testén. Lábai fel-le rángatóznak, kezeit ökölbe szorítva üti kedvese oldalát, de nem akar kijutni a vad táncból. Erőtlenedik, lassan elfogy minden ereje, elfogy minden vére. Könnybe lábad a szeme, elveszti hallását. Nem érzékeli a tér kiterjedését, nem tudja, hol van. Nem érzi, mikor élvez el a férfi.

Telnek a percek. Alig él a lány. Meztelen teste, mintha csak rongyként lenne eldobva, hever az ágyon. A melle véres maradt a szeretkezés után. A korábbi alkalmakra ez nem volt igaz. Ez tényleg más éjszaka volt, mint az előzőek.

Homályosan, távolról érzi csak a külvilágot. Mintha nem is lenne ott, csak fekszik. A nyitott ablakon át hűvös szellő érinti meztelenségét, de nem veszi most hasznát. Kiszáradt torkára szeretne önteni valamit, ami szomját oltja. Megremeg az ágy, mintha leülne mellé valaki. Egy csókot kap ajkaira, majd mellére, végül még lejjebb és még lejjebb.

Csak fekszik a sötétben. Szomjas. Mintha elhagyta volna egy kérés az ajkait, választ nem hall. Csak neszeket. Ezeket korábban nem hallotta. Mozdul a függöny, a szellő kérte fel egy újabb táncra. Hallja,
ahogy az anyag sodródik a tánc ütemére. Felcsap a zene, ütemére egészen a mennyezetig reppen a páros, majd kering vissza.

Torkát valaki smirgli papírral törölte meg. Most is érzi a hatását. Nagyon ki van száradva a szája és a teste egyaránt. Remeg. Alig él. Talán az utolsó sóhaj lehetett az előző kérés. Most egy hideg tömlőt
nyom valaki az ajkai közé. Forró ital. Édes és keserű. Bor. Az igazi, amit sosem utasított el, most sem. Fektében iszik a tömlőből. Testében árad a nedű. Érzi, az élet jön vissza a következő tánccal együtt.

Lassan felül. Az éjszaka még tart. Sötét van. Mégis lát. Mellette ül a férfi, aki mindig fél éjszakán át szereti őt. Most látja őt. Hallja mozdulatait. Érzi a szagát.

- Mit történt? – kérdezi.
- Meggyógyultál, Édesem. – jön a válasz.Átlagos magasságához kissé vékony testalkat párosul. Mellbősége, barbie-módon ragyogó arca, gesztenyebarna szeme, valamint váll alá omló éjfekete hajzuhataga minden férfi szemét új pályára kényszerít.
Járása maga a megtestesített modell, a beszéde minden készséget kimerítő műveltségre utal.
Mindenképpen valamilyen visszafogottságot tükröző kosztüm, esetleg kissé kevésbé hivatalos ruházatban jelenik meg.
Ölelése előtti időkben megmaradt betegségének élményeit nemigen tudja kiheverni még ezen a létezési fokon sem, ezért arca, bár ragyog, a szemeiben látható, hogy a gondolataival és érzéseivel nincs minden rendben. Ebben a létben még nem találta meg magát igazán - időre van szüksége. Ezzel alapvetően nincs is gond...

Auraérzet: Barna, Szürke, Ezüst, Kevert - váltakozó színek

_________________
S mert a bíboros igen szerethette az egyszerű lelkeket, maga végezte el a temetési szertartást, és ekkor is fennen hangoztatta, hogy mindenkit a tetteinek egyszerűsége, és a lelkének tisztasága alapján ítélnek meg az Angyalok, akik pedig minden minutumban ottan vannak, ahol mi is éppen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Júl. 07, 2008 6:30 pm

Nancy Faulker Sakál (Brujah ancilla) NJK

Átlagnál magasabb latinos szépség, sötét haj, telt idomok, széles vállakkal ami egy kicsit csökkenti nöiességét. Hofehér arcában a fekete haj alatt fényes smaragzöld szempárok tulajdonosa igazi éjszakai ragadozó. Álatlában strapabíró bör és farmerruházatot visel ami nem hangsullyoza ki a nemét. Viszont ha estélyit ölt a legtöbb férfi megnézi magának.
A rossz nyelvek szerint a Herceg különbejáratú bérgyilkosa hivatalosan a Főszolgabíró Ostorozoja. Szenvedélyesen kutatja fel a Szabbatokat és vadássza le öket a vadászat a lételeme és szenvedélye.

Auraérzet: Zöld, Levendula, Fehér
Veszélyesség: 7

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.


A hozzászólást Kabata Norobu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Nov. 12, 2008 2:42 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Júl. 07, 2008 2:36 pm

Drake Shan (JK Gangrel ancilla)

Látszólag húszas éveit taposó férfi, valójában sokkal öregebb ennél. Haja barna, félhosszú, testalkata viszonylag nagy testi erőt sugall. Ruházatát a legnagyobb jószándékkal sem mondhatnánk elegánsnak. Jobb napjain is csak "laza" vagy "lezser" jelzőkkel illethetnénk. Legtöbbször inkább szakadtan öltözik, ami nem is csoda, mert ki tudja mióta él a vadonban. Azonban ki tudja miért, de tagadhatatlan, hogy szakadt külseje ellenére is - vagy éppen ezért - magabiztosságot sugároz.
Ha a városba veti a sors, azért igyekszik illeszkedni a társasághoz. A szakadt külső ugyanis feltűnést kelthet...és ha van olyan, amit nagyon szeretne elkerni, az a feltűnés. Végülis ez minden ragadozó előnye...az észrevétlenség.

Auraérzet: Sápadt, Világoskék, Levendula
Veszélyesség: 5


A hozzászólást Drake Shan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 03, 2008 2:59 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Schinter
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 4
Age : 32
Registration date : 2008. May. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Május 19, 2008 11:36 am

Sir Jamhorn Verackwar (JK)


20-s éveiben járó aránylag jól kinéző fiatal ember.Vékony, aránylag magas(kb.185) testalakata és szemüveges kinézete nem tünteti fel túl nagy veszélyforrásként, ám ha valaki mégis a szemeibe néz meggondolja,hogy semmibe veheti-e az ifjút. Barna,rövid hajviseletét nem zselézi,ahogy egyesek körében divat mostansság. Azonban ha teheti kalapot szivesen visel s olykor még séta pálcával is kiegésziti. Kicsit régi, ám jó állapotban levő fekete öltönyt visel jellegzetesen egy száll vörös rózsát hord a felső zsebébe.
Járása és testartása előkelőséget sugároz magából és amig a helyzet nem követeli úgy Úr ként is viselkedik.


Auraérzet: Sápadt, Világos kék, Levendula, Szürke, Fekete, Ezüst

veszélyesség: 3
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Brandon Smith
Tag
Tag
avatar

Hozzászólások száma : 109
Age : 38
VP : 11
AKE : 04
Státusz : Gangrel Ifjú
Registration date : 2007. Dec. 29.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Szer. Ápr. 23, 2008 9:08 am

Emily Johannsdotter (Toreádor Ifjú) NJK

Magas, szőke, vonzó nő, első ránézésre húsz év körülinek saccolná bárki. Elegáns és vonzó. Acélkék szemei norvég beütésre utalnak. Bár a neve is észak-európai, igazán senki nem tudja, honnan származik. Minden vértestvér tudja, hogy érdemes vele jóban lenni a kapcsolatai miatt.
Éppen azért, mert visszahúzódó természet, nem szúr szemet senkinek. Viszont ha úgy alakul, kegyetlen gyilkos ő is. És mikor alakul úgy? Ha felbosszantják, keresztbe tesznek neki, gátolják a céljai elérésében. Ilyenkor nem ismer szánalmat, végez azzal, aki az útjában áll.

Auraérzet: Sápadt, Világoskék, Levendula
Veszélyesség: 5
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:38 am

Alex Williams / Alexander Vasziljevics Szjermenkov (Öreg Malkavita)

Negyvenes évei közepén járó, jó megjelenésű férfi. Magas, jóképű, férfias. Arca tagadhatatlanul orosz vonásokkal van tarkítva, mandula alakú, fekete szemek, szőke haj, mely helyenként már őszbe csavarodott.
Fenséges mozgása van, mintha ő lenne a király, vagy a miniszterelnök, vagy bármi más, ami hatalommal rendelkezik. Sokáig nem tudták megfejteni, mi baja lehet. Az ő idejében még nem foglalkoztak az ilyen problémákkal. Egyszerűen őrültnek minősítették, mert sorra gyilkolta a cár embereit, majd magát a cárevicset is meg akarta ölni, mondván hogy így a helyébe tud lépni.
Mindig elegáns. Fürkész tekinetét sunyin kapkodja jobbra-balra, mintha arra várna, hogy megváltja a világot, de legalábbis megüresedik számára egy hely a vezető réteg köreiben.

Auraérzet: Sápadt, Sötétzöld, Zöld, Sötétkék
Veszélyesség: 6
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:37 amElisabeth McGarney / Yelizaveta Ivanovna Melenkov (Malkavita Ifjú)


Magas, karcsú, törékeny alkat. Igazi balerina. Mozgása kecses, akrobatikus. Nagyjából 180-185 cm magas.
Arca oroszos vonásokat rejt, pedig neve,amit használ, amerikai csengésű, de ezt ki lehet magyarázni mondjuk eszkimó és skót ősökkel. Nehezen alkalmazkodik a világhoz és ez látszik is rajta. Maga sem érti, mi történik körülötte. Egy saját világban él, ahová senkit nem enged be.
Sötét, majdnem fekete haja bár derekáig ér, a tánc miatt állandóan kontyban hordja. Mandulavágású, fekete szemei inkább mongol, mint eszkimó ősökre utalnak, de szerencsére senki nem kérdezte származását, bár ha megtették volna is csak ugyanazt hajtaná: "Nem tudom."
Jó lelkű, segítőkész lény. Elisabeth legalábbis. Yelizaveta egy közveszélyes elmebeteg. Gyilkos, aki nem retten el semmitől. A szerencséd csak azon múlik, melyikükkel találkozol.

Auraérzet: Sápadt, Kevert, váltakozó színek, Rózsaszín, Világoskék, Cinóber / Vörös, Lila, Fekete
Veszélyesség: 5
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:34 am

Kristen C. McCoy (Ventrue ancilla) NJK

Ha kilép a liftből, biztosan utána fordul az összes férfi. Hosszú combok, tökéletes alak, elegáns mozgás. Derékig érő szőke haj, égkék szemek, nyílt, mégis kemény tekintet, elegáns megjelenés. Nagyjából 180 cm tiszta gyönyörűség.
A Bíróságon ő az ász. A legjobb ügyész, akit csak ismernek Amerikában.
Első ránézésre huszonötnek tűnik. Valójában több, mint kétszáz éves.
Szeretőinek száma majdnem eléri korát. Könyörtelen és szívtelen. Nem ismeri a kegyelem szót sem a bíróságon, sem azon kívül. Ennek ellenére tisztességes játékos, de nem kifizetődő ellenséges viszonyba kerülni vele. Könnyen kerülhet az illető életébe.

Auraérzet: Sápadt, Vörös, Mélyvörös, Világoszöld
Veszélyesség: 9
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:34 am

George Harvey (Ventrue ancilla) NJK

Jól fésült bankár, harmincas éveinek közepén. Sportos, kellemes megjelenésű. Markáns arcát jellegzetessé teszi acélkék szeme és mindig hátrafésült fekete haja. Aki találkozik vele, állandóan csak öltönyben, aktatáskával láthatja. Magas, nagyjából 190centi.
Gyakran forgolódik a Times Square-en, itt lehet talán a legtöbbet látni. Talán azért, mert itt van a bankja a National Money Safe, ami pár száz éves múltra tekint vissza, de mindenki csak annyit tud, hogy családi vállalkozás. Senki nem is sejti, hogy a legöregebb George Harvey ugyanaz az volt, aki napjainkban mosolyog elégedetten az ügyfeleire.
Az egyébként korrekt üzletember kimondottan korrekt az éjszakában is. Ha megígér valamit, az szent és sérthetetlen. De ha valaki megszegi vele szemben a szavát, azzal kegyetlenül elbánik. Kapcsolatai révén messzire nyúlik a keze.

Auraérzet: Sápadt, Levendula, Világoszöld, Lila
Veszélyesség: 8
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:33 am

Dimitrij Nyeremov (Öreg Toreádor) NJK

Orosz festőművész, a középkor maradványa. Életét arra tette fel, hogy újabb és újabb tehetségeket ölel klánjuk tagjai közé. Egészen addig, amíg egy nagy hibát el nem követett, bár ez a hiba adta utána lénye értelmét. Idősebb, negyvenes éveiben járó férfi, feltűnően jó kiállású, csak kissé furcsa, mind a viselkedése, mind a gondolkodása. Persze ezt betudják annak, hogy színész, ugyanis időközben pályát módosított. Jó fizikumú és bölcs, de nem eléggé ahhoz, hogy egy Gangrel kölyköt kezelni tudjon. Ez kishíján mindkettejük életébe került már egy párszor.
Könyörtelen vadász, de arany szíve van, ha megkedvelt valakit. Az illető szerencsés, mert egy befolyásos Öreg támogatását nyeri el ezzel a keggyel.

Auraérzet: az általános árnyalat sápadt
Veszélyesség: 7
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:31 am

Iszonyat (Farkasfattyból lett vámpír) NJK

Ez a Iszonyat a természetfelleti lények abszólult kicsavarodott groteszk megjelenése, a többi iszonyattal ellentétben nem tombol és pusztít esztelenül a városban hanem a háttérböl meghuzódva precíz sebészi csapásokkal pusztítja a legerősebb farkasfattyakat és vértestvéreket legyenek azok a kamarilla vagy szabbat tagjai csak erős ellenfelekre csap le ugy tünik mintha sportot üzne a vadászatból. Éjszakánként óriási 3.5 máteres éjfekete harcifarkas alakban csap le áldozataira. A város megmarad nagy hatalommal rendelkező vértestvérei és farkasfattyai félelemel tekintenek a hátuk mögé nehogy ök legyenek a következök. Senki sem sejti mi lehet a halandó megjelenése és milyen befolyással rendelkezik a halandók társadalmában félelmetes ellenfél. Városi legendák szerint a kiszemelt prédának fekete orchideát küld, hogy jelezze megkezdődött a vadászat.

Auraérzet: Sápadt, Hipnotikusan örvénylő, Fekete, Zöld, Vörös.
Veszélyesség: 10+
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:31 amBrandon Smith (Zachary Tanner) (Gangrel ifjú)

Huszas éveinek erősen az elején járó, jó kiállású fiatalember. Keverék vére miatt nem látszik rajta, hogy zsidó. Bőre sápadt, fakó, ennek ellenére minden gyanú felett áll. Egy igazi átváltozó művész. Néha elegáns, máskor hanyagul laza, attól függően, hogy a környezet mit kíván. Egy valódi kaméleon, aki szinte bárhová be tud olvadni. Éjszakai életforma, a bároktól a got bulikig az elegáns megnyitókon át bárhol megtalálható. Fekete haja, hozzá fekete szeme igencsak titokzatossá és félelmetessé teszik, főként hogy hófehérré fakult bőre mindezt erősen kihangsúlyozza. Viszonylag magas, nagyjából 180cm, kisportolt alkat. Ellenben csendes, az a fajta, aki inkább hallgat, de azt nagyon szívesen. Könnyen elvegyül a társaságban, hiszen akár a felső tízezernek, akár az alkoholfüggő fiatalságnak szüksége van néha egy "lelki szemetesre". De mindig éber, mindig figyel és fülel. Sosem lehet tudni, honnan jön egy értékes információ.

Auraérzet: Levendula, Világoskék, Világoszöld, mindez halandókra jellemző élénkséggel
Veszélyesség: 4
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:29 am

Victor Eacz (Főszolgabíró) NJK Öreg

Victor valószinüleg skot ösökkel büszkélkedhet és valószinűleg skociából vándorolt be az államokba bár erröl most már senki sem tud semmit. Hüvös néma precízitással végzi seriffi teendőit Brian LeBlanc herceg számára. Tekintélyt parancsoló elegáns megjelenésű idösebb férfi benyomását kelti viszafogott öltönyeiben és kényelmes cipőiben. Inkább tünik dörzsölt ügyes koros üzletembernek mint itéletvégrehajtónak. Amikor a város szegényebb részeiben akad dolga hátrahagyja elegáns öltönyeit és inkább egy ír dokkmunkásra hasonlít. Tökéletes alattvalója a hercegnek a hagyományokat és törvényeket keményen betartattja számára a törvény feljebbvaló mint a származás "A törvény elött mindenki egyenlő nincsenek kiváltságok" szokta mondogatni szelíd mosollyal miközben az elsőszülöttek vagy a herceg elé viszi a törvénysértöt legyen az utólsó senkiházi vagy a Ventruek elsőszülöttje. A herceg és a törvény szolgája.

Auraérzet: Sápadt, Világoskék, Levendula, Zöld
Veszélyesség: 7
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:28 am

Deep Eye (Gurney Halleck) NJK

Ez a ismeretlenbe vesző figura a külvárosban és az iparnegyedben tanyázik. Az arcát senki sem látta még csuklyát hord és egy high-tec tükröző szemüveget visel a csuklya árnyéka meg jótékony homályba rejti az arc többi részét. Kedvenc viselete a fekete és sötét vagy sakálszürke gyakoló nadrág, desszantbakancs, sokzsebes csuklyás dzseki. Erős száraz kézfogása van hozzá rekedt mély hang társul. Ha high-tech elektronikára finommechanikára vagy számítástechnikai cuccra van szükséged öt kell megtalálnod (rossz nyelvek szerint uj generációs fegyverekkel is kereskedik). A semmiből tünt fel New Yorkban és hamar jó kis területet hasitott ki magának a feketepiacon érdekessége hogy nem türi hogy a bandák vagy bármilyen gengszterek zaklassák a klienseit ha valakiröl kiderül hogy Eyehez tart jobb ha nem cseszekszik vele senki. Egyes rémtörténetek szerint Eye saját kezüleg intézi el azokat akik a klienseit zaklatják vagy megkárosítják.

Auraérzet: Élénk, Miriádnyi szikra, Világoskék, Sötétzöld.
Veszélyesség: 8 (10-es skálán), de hazai terepen elérheti a 10-et is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:27 am

Dan Simmons NJK

50-es éveit taposó kellemes megjelenésü jó kondicíóban lévő uriember. Inkább egy nyugalmazott katonatisztnek nézné az ember mint a New Yorki Müegyetem professzorának. Enyhén szögletes fején rövidre nyírt acélszöke haj keretezi arcát, szinte mindig finoman mosolyog, megnyerő tekintettel rendelkezik. Alacsony termetü a férfiak között, 170 cm viszont korához képest nagyon jol tartja magát, reggelente (hajnalban) kocogni szokott az egyetem területén hébe, hoba. Kedveli a kényelmes turacipőket a lenvászon nadrágokat és ingeket, sportgarbot hord általában. Télidőben a ruhatárát turázos és hegymászos polár ruhákkal egészíti ki. Független tanácsadója több technikai konzorciumnak az egyetemi oktatás mellet. Szakiránya a félautomata és automata robotrendszerek.

Auraérzet: Élénk, Élesen szikrázó, Világoskék, Levendula.
Veszélyesség: nincs adat.


A hozzászólást Freya összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Ápr. 14, 2008 7:28 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:26 am

Üdv

Tisztelt játékosok a kronikában a karakteralkotás folyamán az alábbi megszorítások érvényben vannak ezen kivül a szabályok keretein belül bármit lehet. Az Előnyök közül nem választható a Köthetelen és a Rejtett Diablerei. Az előnyök mellé hátrányokat minden esetben a MESÉLŐ választ kivéve ha a karakteralkotás során a játékos a szabadon elkölthető pontokból tehermentesíti az előnyeit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Hétf. Ápr. 14, 2008 7:25 am

Tisztelt Játékosok.

Az Árnyékháboruk New Yorkban kronikához a karaktereket a VAMPIRE THE MASQUERADE (VÁMPÍROK BÁLJA) RPG könyv karakteralkotási szabályai szerint kell elkészíteni vámpír karakter esetében. Halandó karakter elkészítésénél a THE VAMPIRE PLAYERS GUIDE szabályai az írányadóak.
A kész karaktereket utána nekem kell megküldjétek privátban vagy az email cimemre, ide a topicba csak a karakter külső leírása valamint a viselkedése kerül be esetleg a híressége vagy hírhedsége.

Ui Akik nem ismernék a VÁMPÍROK BÁLJA karakteralkotási szabályait azok nyugodt szívvel keressenek meg karakterötletükkel és együt elkészítjük a karaktert, hogy részt tudjanak venni a kronikában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   Pént. Ápr. 11, 2008 9:50 am

Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások

Itt lesznek láthatok a kronikában szereplő JK és NJK külső leírásai valamint hirességük vagy hírhedségük és veszélyességi besorolásuk.

Tisztelettel Kabata Norobu.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások   

Vissza az elejére Go down
 
Árnyékháboruk New Yorkban JK és NJK leírások
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Tisztások és környékük
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: WoD :: Vampires - The Masquerade :: Krónikák-
Ugrás: