Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Smaragd sziget

Go down 
SzerzőÜzenet
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Re: Smaragd sziget   Pént. Júl. 04, 2008 1:09 pm

Az ősi legenda szerint a világot istenek teremtették. Mikor már nem lelték kedvüket benne, "gondnokokat" teremtettek, de sehogy nem sikerült a tökéleteset elérniük. Hibát hibára halmoztak, így alakultak ki egyre másra furcsa teremtmények, természetfeletti képeségekkel, rút külsővel, vagy éppen abnormálissal gyönyörűvel.
Amikor végre sikerült létrehozniuk a "tökéletes fajt", az embert, félresikrült teremtményeiket egy szigeten gyűjtötték össze, elrejtve őket új pártfogoltjaik elől. A lények ezen feldühödve Isteneik és az emberek ellen fordultak. Dühük azonban csupán ökölrázás volt, a sziget fogva tartotta őket.

Ezt a szigetet a gonosz lakta...A legendák szerint a sziget rejtve volt az emberek elől. Egy olyan titka volt ez az isteneknek, amiket úgy ítéltek, nem embernek való. Valahogy mégis kitudódott. Volt egy ember, egyetlen egy, aki megtalálta a szigetet. Találkozott az ottani néppel, aki kedves volt és vendégszerető. Nem tudta, hová hozza családját és ismerőseit.

Akikkel találkozott egy már majdnem tökéletes tünde faj volt, aki pár apróságot leszámítva szinte tökéletesen hasonlított az emberekre. Az emberek nem tudták, mire vállalkoznak, amikor idejöttek. A sziget rabul ejtette őket és fogva tartotta, mint bűnös lelkeket. Soha többé nem szabadulhattak.

A legenda szerint a sziget nem engedi el az ide érkezőket. Ha valaki mégis kiszabadul, elfelejt mindent, ami ott történt. Csupán a szépre és jóra emlékszik, ami valószínűleg meg sem történt.

A tudósok egy része kutatásba kezdett a különös sziget után. A koordináták, ami rengeteg utánajárás után a kezükbe került egy Írország melletti kis szigetre mutat, Smaragd szigetre.A szigeten egy város van csupán. A környékbeli erdőkben előfordulnak falvak, de azok igazából csak mese szinten. A városka, a sziget a turizmusból él. Évente több ezer turista látogat el ide, és még soha senki nem panaszkodott arra, hogy bármi furcsaságot tapasztalt volna.Akkor a legenda tényleg csak legenda? A sziget teljesen normális. Legalábbis annak tűnik... De mi az igazság?

Gyere el, és derítsd ki!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Fionn Eirnin
Kezdő
Kezdő
avatar

Hozzászólások száma : 38
Age : 30
Registration date : 2008. Jan. 04.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Smaragd sziget   Pént. Ápr. 11, 2008 3:55 pm


Smaragdzöld erdők, csodás tájak, tükör-tiszta patakok, néhol mocsarak. Ír hon, Álmos völgy. Tudom Utazó, hogy bolondnak nézel majd azért amit mondok, de a saját bőrödön tapasztalod majd. Ez a hely nyújt otthont azoknak a lényeknek, amikről eddig csupán a mesékben hallottál. De a mesék is igaz történetek alapjain nyugszanak. Sárkányok, tündérek, gonosz manók ... és számtalan mágikus lény teszi mozgalmassá a kisvárost, és a környező erdőket. Az erdőket, amik szinte teljesen elvágják Álmos völgyet a külvilágtól. Persze azért itt is van divat, "modern" zene, bevásárlóközpont és mindenféle elektromos kütyü. De az itteni emberek másképp élnek, mint világi társaik. A gazdaság mozgató rugója a túrizmus, kizárólag a pihenni vágyók számára. A városka központja a fogadó, melynek kocsmájában jelenleg is helyet foglalsz a korsó kiváló ír söröd mellett. Van lovarda, és számtalan nemzeti érdekesség az erre tévedők számára. Érezd hát jól magad, de ne feledd: figyelj jól, légy éber és tartsd nyitva a szemed. Téged is mindig figyel valaki és ha furcsa dolgok történnek körülötted, biztos, hogy nem véletlen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Smaragd sziget
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: Inaktive games :: Sleepy Hollow-
Ugrás: