Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Fajok

Go down 
SzerzőÜzenet
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Fajok   Szer. Jún. 25, 2008 2:52 pm

A Yelián és a csillagrendszerben élő fajok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
Zen
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 634
Age : 33
Registration date : 2007. Dec. 21.

Karakterinfo
Faj: Ember

TémanyitásTárgy: Elfek   Szer. Jún. 25, 2008 2:54 pmValamikor az ősidőben kezdődött. Yelia elf lakta bolygó volt, mióta az első értelmes létforma megjelent. Fejlődésük lépcsői közel sem voltak bökkenőmentesek, sok alfaj elpusztult, kihalt az evolúciós kiválasztódás során. Napjainkra két fő vonal maradt fenn: a Fény és az Éj elfek csoportja.

Az éjelfek sötétebb bőrűek, éjszakai életre kifejlesztett érzékszervekkel rendelkeznek, értsd ezalatt élesebb látás, hallás, kifinomultabb szaglás. A napfényt nem, vagy csak alig bírják elviselni, a retina égéstől a bőrük megégéséig bármekkora méretet ölthet a napfény okozta károsodás.

A fényelfek ellenben nappali létformák. Ez hatalmas előny az éjelfekkel szemben, megkönnyítette már őskorban is az élelemszerzést, és az ehhez hasonlókat, viszont komoly hátrányt jelent, hogy szemük a sötétben alig használható, hallásukra kell hagyatkozniuk.

Mindkét csoportra jellemző az évezredek alatt kialakult mozgékonyság, erő és agresszió. Ha veszélyben érzik magukat, gondolkodás nélkül ölnek. Erdőben, vadonban, bármilyen természeti tájegységen könnyedén tájékozódnak, rejtőzködnek. Ez az ő terepük. Ügyesen bánnak a fegyverekkel, jól harcolnak.

Szóval az elfek közel sem olyan barátságos népek, mint amilyennek leírják őket. Azt képzelik, övék Yelia. A történelmük szerint valamikor régen, évezredekkel ezelőtt egyedüli nép voltak a bolygón. Ez a hely zölden virágzott, mígnem jöttek az emberek, akik az elfekből származtatják magukat, de eredetüket igazán senki nem ismeri, és tönkretettek mindent. Felégették az erdőket, lecsapolták a mocsarakat, felszántották a mezőket. Az Elfek arra tették fel életüket, hogy eltöröljék a Yelia felszínéről ezt az átkos fajt. Beosonnak a városokba, írtják a technikát, ahogy az embereket is. A mágia ősidőktől hozzájuk tartozik, de vannak, akik harcra adták a fejüket és a fegyverek szakértőjivé váltak.

Faji sajátosságok:

Kezdő Mágia szint: 3.

Fegyverek/Pajzsok: kardok, kések, közelharci fegyverek, lőfegyverek, íjak, acél pajzsok

Cyberware/Bioware elérhetőség: 0

Jármű: korlátozott

Technológia: korlátozott

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://darkage.hungarianforum.net
 
Fajok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Fajok listája
» Faj: Természetfelettiek (angyal, ördög, démon, stb)
» Fajok

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: Inaktive games :: Yelia :: Yelia Világa-
Ugrás: