Live Role Play Games
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában

KezdőlapGalleryLegutóbbi képekRegisztrációBelépésHelp

Mesélői Felhívás(ok)

Go down 
SzerzőÜzenet
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
Kabata Norobu

Hozzászólások száma : 896
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

Mesélői Felhívás(ok) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mesélői Felhívás(ok)   Mesélői Felhívás(ok) Icon_minitimePént. Szept. 19, 2008 12:31 pm

Üdv

Tisztelt Vampíre játékosok

Annak érdekében, hogy jobban magatokénak érezzétek New York városát önként válalható házi feladatot osztanék ki mindenkinek ami két részből állna egy szabadon választott helyszínből és egy általam megadottból.
Szeretném ha ezeket a helyszíneket kompletten NJK - kal együtt kidolgoznátok.
A feladat nem kötelező ám a beküldött munkákat a adott hónap végén Tapasztalati pont fórmájában honorálni fogom.
Létrehoztam a New York Városbővítés fórumot amibe mindenki névre szóló témával fog rendelkezni a munkához ide küldheti be a késztermékeit valamint a ötleteit.
A kész vagy félkész munkákat és ötleteket a New York Városbővítés fórum kritikái és észrevételei. témában lehet észrevételezni és nem a adott felhasználó munka témakörében onnan először áthelyezésre és többszöri figyelmeztetés után törlésre kerülnek.

Akkor még egyszer mindenkinek van egy szabadon választott helyszíne és a alábbi listán a nevek mellé biggyesztem, hogy kitől mit szeretnék írásban látni.

Brandon Smith: A dokkokat részben uraló kínai család menedéke és holdudvara.

Alex Williams: Elizíum

Elisabeth McGarney:
Hyperion színház

Drake Shan: Központi vasúti Pályaudvar

Jason Brown-Chen: New York egyik elit családjának menedéke és holdudvara.

Pierre Lavoissier: A gettó egyik maffiacsaládjának menedéke és környéke.

Ha valaki nem szeretne részt venni a projektben az kérem jelezze nekem nem erőszak a disznótor.
Vissza az elejére Go down
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
Kabata Norobu

Karakterinfo

TémanyitásTárgy: Re: Mesélői Felhívás(ok)   Mesélői Felhívás(ok) Icon_minitimeCsüt. Szept. 11, 2008 11:38 am

Üdvözlet

Bár el felejtettem mondani azért most megteszem a ÉN vámpír világomba a vámpírok nem omlanak porrá ha Végső Halált halnak hanem a holttest felveszi azt a állapotát mintha száraz hűvös helyen állt volna annyi ideig amennyi idős valójában a vámpír.
Természetesen a TŰZ sokkal pusztítóbban hat egy ilyen holttestre mint egy normálra.
Egy szó mint száz a legyőzött és elpusztított vámpírok porhüvelyeit el kell takarítani ha csak nem rettentően idősek, vagy nem akarják közszemlére tenni elrettentésül.
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
Kabata Norobu

Karakterinfo

TémanyitásTárgy: Mesélői Felhívás(ok)   Mesélői Felhívás(ok) Icon_minitimeSzer. Aug. 27, 2008 2:20 pm

A Halál kegyetlen, de legalább demokratikus...

Sokak állítják, kegyetlen, véres kezű Mesélő vagyok. Való igaz, vannak elvárások:

I. Olvasd el legalább az Alapkönyvet! Ez a minimum, amivel elvárom megtiszteljék a tisztelt játékosok egymást és sokkalta könnyebb olyannak mesélni, aki még uram bocsáss a szabályait is ismeri annak a játéknak amit játszik...

II. Csinálj életképes karit! Tudom ez nagy elvárás, de nem olyan nehéz. Tényleg. Van akinek sikerül komplett előtörténetet, karakterlapot és képet összehoznia, ami megfelel elsőre és nem küldöm vissza. No, igen okkulva a hibámból, hogy szépen felsorolom mi nem jó, és ennek nyomán a "hibákat" kiszedve visszakapom ugyan azt a ponthalmaz karit, leszoktam rólam elsírjam mi is a probléma. Sperma egy dolog mi? Az emberek a saját bőrükön tapasztalhatják pl a Tükörkép nélküliség, Rivális atyák, Klán-gyűlölet fájdalmas mellékzöngéit, az olyan elmebeteg és egészségre ártalmas dolgokat meg mint a Sötét végzet, Sorozandó, Fertőző harapás, Ellenség, Igaz hit meg felejtsük el kérem nagyívben. Az se hasznos, ha egy Sabbat ölelte frissen ölelt "Caitiff" vagy a városban. Én meg a hülye rigolyáim... kövezzetek meg érte. De az vesse rám az első követ, aki nem fél arconcsapom egy csákánnyal. Azt meg nem fejtegetem, mi a "ponthalmaz-kari" akik csinálják úgy se ismerik be, a többiek akiknek meg nem szokása, pontosan tudják mi az, és látszik a karin amúgy is ránézésre (nem egyéni perverzió, szoktam ám másokkal is konzultálni ez ügyben).

III. Ez már igazából a II. elvárás kiterjesztése, vagyis, hogy játsz életképesen. Ha tükörkép nélküli vagy, akkor ne motorozz. Ne add el a lelked. Ne sértsd vérig a helyi Ventruekat (más klánokat és sem), és így tovább... arra építeni pedig, hogy "még nincs kész az új karim, és addig úgy se engedi meghalni a KM a régit" meg ökörség. persze ez nem tilos, semmi sem tilos, csak akkor ne lepődjön meg a tisztelt játéjkos, hogy a karaktere úrnában végzi.

Most őszintén, olyan nehéz ezeket betartani?

Én meg kézséggel elismerem, könyékig turkálok a vérben és hamuban, mert olyan szőrös szívű vagyok, hogy hagyom meghalni a karaktereket (és ha nem tűnt volan fel, még vajszívű és engedékeny is vagyok!) ha olyasmit csinálnak amiért meglelik a végzetük.
Még a legerősebb és legalturálisabb vezetőknek is, hiába hogy akár a hivatala függhet a tömegek szimpátiájától, elsősorban azt kell tennie, amit a szíve diktál neki, és nem szabad hagynia, hogy a közvélemény nyomása eltántorítsa őt. Kizárólag a bátorság és jellembeli erő révén hagyhatunk magunk után valódi és emlékezetes örökséget.

Ez az én Örökségem.

Ezek a kis monológok amúgy meg nem lehúzások, még ha annak is tűnnek, hanem értékelések (azt meg ugye nem kell mondani, egy értékelés valakiről mikor pozitív... a közhiedelemmel ellentétben, én nem pofára osztom az XP-t)

Fejlődés:

Havi 1 Xp, ami alap mindenkinek, ezen kívül, 1-9 Xp, a játék alapján, tehát havi max. 10. De azért a 10-ért, borítékolom, vért kell izzadni.

A hozzászólást Kabata Norobu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 14, 2009 12:31 pm-kor.
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mesélői Felhívás(ok)   Mesélői Felhívás(ok) Icon_minitime

Mesélői Felhívás(ok)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: WoD :: Vampires - The Masquerade-
Ugrás: