Azt szeretném kérdezni, hogy a fegyvereket és járműveket hol találom meg? Ja, és köszi a szíves fogadtatást! Amúgy elég lesz ennyi az előtörinél? Mert nem nagyon eröltettem meg magam!
Zaethus Kezdő
Hozzászólások száma : 43 Age : 35 Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester Registration date : 2008. Nov. 18.
A Birodalom(az emberek birodalma) Fegyvereit felraktam. Válasz és olvas kedvedre. Privátban küldj nekem egy fegyver öszeállítást. Egy közelharci fegyver, egy távolsági fegyver. Néhány gránát. Na és persze az egyéb felszerelésből is válasz....
Ja és ha biztosan Birodalmi Gárdista akarsz lenni akkor az Astartes Páncélt nem veheted fel.
Lucio Rashan Kezdő
Hozzászólások száma : 40 Age : 31 Státusz : Harcművész Registration date : 2008. Sep. 15.
Azt szeretném még kérdezni, hogy beoszthatom, hogy az osztagomba, hány embernek "ilyen" fegyvere legyen a másik részének meg "olyan" vagy valami ilyesmi? Mert ez akár létfontosságú lehet egy ütközetben.
Zaethus Kezdő
Hozzászólások száma : 43 Age : 35 Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester Registration date : 2008. Nov. 18.
Itt megteheted, de nem az összesnek. kb a sereged 30%nak lehet hozzád hasonló felszerelése, legyenek nehéz és "könnyű" fegyveres egységeid. Meg egyéb......itt csak a fantázia szabhat határt a játéknak.
Zaethus Kezdő