Még csak most érdemeltem ki az őrmesteri rangot és kaptam egy kisebb szakaszt. Itt az ideje, hogy bizonyítsak apámnak, biztos most is figyel és azért is, hogy véres bosszút álljak a Chaos Isteneken azzal, hogy megölöm katonáikat.
Élettörténet:
Gyermekkoromat a Cadia bolygón töltöttem. Nem voltam kényes gyerek, bírtam a hideget-meleget, a sérüléseket, amiket valamilyen esztelen játékban szedtünk össze. Apám a Birodalmi Gárdistáknál szolgált. Ő volt a példaképem és az volt a vágyam, hogy bizonyítsak neki, hogy én is vagyok olyan jó, mint ő. Viszont egy napon kaptunk egy levelet, hogy apám meghalt a Chaos Istenek harcosai álltal, így véres bosszút esküdtem. Már fiatalon, 16 évesen beálltam a Birodalmi Gárdisták szolglatába. A kiképzésen felfigyeltek ösztöns tehetségemre, az irányításhoz és a harchoz. Egy kisebb küzdelemben vettem részt, ahol ténylegesen bizonyítottam a vezetőnek, hogy kiváló harcos vagyok. Végre hajtottam a parancsot, ahogy egy fegyelmezett katonának kell. Szé lassan létem a ranglétrán fölfelé, amíg el nem értem az őrmesteri tisztséget. Most, 20 évesen fogom először irányítani kis szakaszomat a háborúba...