| Live Role Play Games Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában |
|
| Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) | |
|
+8Jason Brown-Chen Drake Shan Sir Jamhorn Verackwar Elisabeth McGarney Alex Williams Brandon Smith Zen Kabata Norobu 12 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Kabata Norobu Kaland Mester
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
Karakterinfo Faj: Vampire KM Citrom Cápa
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Csüt. Ápr. 17, 2008 11:15 am | |
| Brandon /Gyémánt - Iroda/
Sakál rád néz miközben ujratárazza a fenyegetően kinéző high-tec karóvetőjét. - Először is gyógyístd meg magad és akinek kitépted a szívét abbol nyugodtan táplálkozzál ne vesszen kárba a drága Vitae.
/Regeneráció 4 siker, teljesen regenerálod magad és teleiszod vitaeval magad/
Miután befejezted a táplálkozást Sakál is táplálkozik a szívtelen gohulbol. - Tessék kötözd össze a lekarózótt szabbatosok kezét lábát és a acélkarokat ne mozditsd meg bennük mert széttépnek egyböl. *Egy téphetetlen nagy szakítószilárdságú széles ragasztószallagot dob oda neked.* - A hátsó kijárathoz állok a kocsival és lehozom a szállításhoz szükséges dolgokat amig megkötözöd öket. Után takarítunk és elszállítjuk a madárkákat a vallatónak. *Elégedett mosoly fut át az ajkain* Rájössz Sakál nem először csinál ilyet ugy látszik bizonyos helyzetekre vannak előre kidolgozott eljárási szokásai ez egyfajta névjegy is lehet a többi Seriffi Ostorozonak valószínüleg ezzel emeli a Kamarillán belüli státuszát félelmetes de nem a nyers és óriási hatalma hanem inkább a háttérből lecsapása miatt. | |
| | | Elisabeth McGarney Érett
Hozzászólások száma : 83 Age : 42 VP : 10 AKE : 04 Státusz : Malkavita Ancilla Registration date : 2007. Dec. 22.
Karakterinfo Faj: Vámpír
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Csüt. Ápr. 17, 2008 7:55 am | |
| KM, Alex /Menedék/
Itthon vagyok? Hogy kerültem haza? Mit keres itt Alex? Mennyi lehet az idő? Miért térdelek a földön? Felállok és a férfihoz lépek. Végigsimítom a mellkasát, ajkaim az ajkaihoz érintem. -Alex, Te mit keresel itt? De mielőtt bármi is történhetne, ellépek és a szobám felé indulok. -Ne haragudj, de fáradt vagyok. Valami hercegnél voltam, nem igazán értettem, hogy ki az, mindegy is, és kissé hosszúra sikerült a megbeszélés. Jön valami bíró, vagy mi a csuda, aztán megkértek, hogy táncoljak valami szépet. Holnap gyakorolhatok eleget. Nagyon fáradt leszek. Már most látom. Egyébként is hajnalodik. Mikor megyünk az orvoshoz? Közben levetem a ruhám és átöltözök egy pillanatig sem zavartatva magam, hogy nem vagyok egyedül. Kedvesen a férfira mosolygok, de igazából húz az ágy. Megvárom a válaszát, aztán elmegyek aludni. Nagyon fáradt vagyok.
Technikai információ: Elisabeth, bár azt hiszi, halandó, éjszakai életet él, mert úgy tudja, napallergiás, azaz bőre égésnek indul a napfény hatására. Mivel ez gyógyíthatatlan betegség, hogy a látszatot fenn tartsák, placebokat szed, bár orvoshoz nem jár, csak azt hiszi. | |
| | | Brandon Smith Tag
Hozzászólások száma : 109 Age : 44 VP : 11 AKE : 04 Státusz : Gangrel Ifjú Registration date : 2007. Dec. 29.
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Csüt. Ápr. 17, 2008 7:32 am | |
| KM /Gyémánt/
Kezemmel a sebem fogom, csendben körbenézek. Igyekszem összeszedni a gondolataimat, mi is történt pontosan most. Minden csupa vér. Halott vértestvérek és ghoulok teste mindenfelé. Tekintetemmel Sakált keresem. -Ez szép volt. Köszi. Nélküled biztosan meghalok. De egy intim kérdés. Most komolyan. Na jó, kettő. Egy: miért csináltuk ezt? Kettő: most mihez kezdjünk ezzel a rakás hullával? Várakozóan nézek hol rá, hol a halottak halmára. | |
| | | Kabata Norobu Kaland Mester
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Szer. Ápr. 16, 2008 3:22 pm | |
| Brandon /Gyémánt - Harc/
Sakál közvetlen közelröl belelő a kardos fickóba /Lövés 1 siker Sebzés 7 siker Állóképesség 2 siker/ a kardos lekarózva eldöl, ezek után Sakál Támadó 1-et veszi célba és fejbe lövi /Lövés 3 siker Sebzés 5 siker Álloképesség nem tehető/ ez is csak egy gohul volt a fejében egy acélruddal holtan eldöl. Brandon Támadó 3-at megpróbálod harcképtelenné tenni /Karmolás 1 siker Blokkolás 0 siker Sebzés 2 Siker Állóképesség nem tehető/ második csapásodra a gohul dobogo szíve a karmaidban marad.
Ott vagytok a vérmocskos irodában három halott gohul és négy lekarozott vértestvér társaságában. Hirtelen nagy lett a csönd. | |
| | | Brandon Smith Tag
Hozzászólások száma : 109 Age : 44 VP : 11 AKE : 04 Státusz : Gangrel Ifjú Registration date : 2007. Dec. 29.
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Szer. Ápr. 16, 2008 3:00 pm | |
| KM /Gyémánt - Harc/
/Megosztott cselekvés/
Sakál jót játszik a kardos harcossal, miközben egy másik vértestvért megöl. Szóval nem sok szüksége van rám, látszólag legalábbis. Nekem viszont akad tennivalóm bőven. Bár az egyik vértestvért szerencsésen leterítettem, a másik nekemtámad a késével, miközben a Támadó 3 is magához tér.
Támadó 3-at karmaimmal megpróbálom megütni, valahogy úgy, hogy a karmok minél mélyebb sebet ejtsenek a nyakán, az ütőér közelében.
Karmolás /Ügyesség + Kézitusa/
Támadó 1-et, miután nem sikerült a támadása ledöntöm
Gáncs /Erő + Kézitusa/
igyekszem lefogni
Lefogás /Erő + Kézitusa/
és az ő nyakát is átvágni a karmaimmal.
Karmolás /Ügyesség + Kézitusa/ | |
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Szer. Ápr. 16, 2008 1:28 pm | |
| Brandon /Gyémánt-Harc/
/Söprés 1 siker Talponmaradás 0 sikerSebzés 1 siker Álloképesség 0 siker Horzsolt / Támadó 3 elterül/Célzás 2 siker, Lövés 0 siker, Karmolás 2 siker Sebzés 3 siker/ Támadó 3 melkasába mélyeszted karmaidat és csunyán feltéped ömlik a vér minden felé /Támadó 3 Sebesült -2/ Oppácska ez is csak egy gohul. Közben a fotelból felpattanó vértestvér a fejvadászkarddal Sakálra támad /Támadás 4 siker Kitérés 3 siker Sebzés 3 siker Állóképesség 3 siker/ Sakál az utolsó pillanatban félretáncol és rálő a asztal mögötti alakra /Lövés 4 siker Sebzés 7 siker Álloképesség 0 siker/ a vértestvér lekarózva elterül. Közben nálad Támadó 3 vérezve a földröl visszatámad /Támadás 1 siker Sebzés 1 siker Álloképességed 0 siker Horzsolt lettél/ ezek után Támadó 1 a rasnya bököjével próbál meg szívenszúrni mivel nem találtad el a stukkerrel /Támadás 0 siker sikertelen a karózási kisérlete/ püff ez meleg volt. Köv. Kör
Brandon Kezdeményezés: 9 Sakál Kezdeményezés: 12 Támadó 1 Kezdeményezés: 9 Támadó 3 (Sebesült -2) Kezdeményezés: 6 A fotelból felpattant fejvadászkardos Kezdeményezése: 11
Mit teszel ? | |
| | | Brandon Smith Tag
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Szer. Ápr. 16, 2008 12:16 pm | |
| KM /Gyémánt - Harc/
/Megosztott cselekvés/
Nem sok híján megúszom a Támadó 3 támadását, de mivel nem akar nyugton maragni, megpróbálkozok újra.
Söprés /Ügyesség + Kézitusa/
Támadó 1-nek nem támadok neki, mostmár előveszem a fegyverem, mese nincs, ennek a fele sem tréfa. A földről, ahol megpróbáltam kirugni Támadó 3 lábát, célzok és lövök.
Célzás (pricíz, szívre) /Észlelés + Lőfegyverek/
Lövés / Ügyesség + Lőfegyverek/
Közben, ha Támadó 3 elesett, megpróbálom belemélyeszteni a karmaim.
Karmolás /Ügyesség + Kézitusa/
Mindeközben igyekszem odafigyelni, mi folyik körülöttem, hogy ha Sakálnak esetleh szüksége lenne némi segítségre, lehetőségeim szerint a rendelkezésére állhassak.
/Észlelés/ | |
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Szer. Ápr. 16, 2008 11:00 am | |
| Brandon /Gyémánt-Iroda/
A tisztánlátás kedvéért az iroda naggyából négyzet alakú ablaktalan helység eléggé tágas ugy 50 m2 lesz hely a harchoz félhomály van. Amikor beléptél veled szemben volt egy óriási íróasztal mögötte két átlagos vértestvérrel a asztal előtt van két kényelmes fotel a jobboldaliban ült még egy vértestvér és a bal sarokban a falat támasztotta egy. Mögüled az ajtó mellöl rontott rád három vértestvér és megperdültél.
/Észlelés+Éberség 1 siker/
Nem tudod pontosan megnézni az asztal körül lévöket a falat támasztót aztán meg végképp nem. A következök történnek:
Támadó 3 neked ront egy csunya nagy késsel megpróbál szíven döfni /Támadás 1siker a Te Kitérésed 1 siker döntetlen a védekező nyert/ Sakál (bár nem látszik) szíven lővi a fura puskával a falat támasztó vértestvért /Lövés 6 siker Sebzés 8 siker Védekező Álloképesség 3 siker/ a falat támasztó vértestvért sikeresen lekarózta s lő még egyet az asztal mögött ülőre /Lövés 4 siker Sebzés 5 siker Védekező Álloképesség 2 siker/ éppenhogy megvan a három siker a karózáshoz ez is magatehetetlenül döl el. Közben a kardos muksó Támadó 2 rád ront megpróbálsz hárítani ö is a szívedre pályázik /Támadás 1 siker a Te Hárításod 1 siker döntetlen a védekező nyert/ ez éppenhogy megusztad. Sakál (még mindig láthatalanul) fejbe lövi a kardall hadónászó embert a közvetlen közeledbe /Lövés 6 siker Álloképesség nem dobható/ A támadód feje agy és vérpermetet szórva rád robban és a fejetlen holttest elborul a következő körben. Oppá ez csak egy gohul volt. Megelözve utólsó támadodat Támadó 1-et megpróbálod megkarmolni karmaiddal /Támadásod Balsiker / Vissza támad bénázásodat látva /Támadás 1 siker Sebzés 1 siker Álloképességed 3 siker/ meguszod egy karcolás nélkül a szívedbe juttatott acélkaró roncsoló hatását. Püff ez meleg volt. Sakálról lefoszlik a láthatalanság közben Támadó 1 tuloldalán áll a tuloldaladon a rusnya késés Támadó 3 van. A asztal mögött álló vértestvér diszciplinát próbál meg használni köv körben a fotelbol felpattanó meg egy rusnya borneói fejvadászkardot kap elő. Köv Kör Kezdeményei:
Brandon Kezdeményezés: 18 Sakál Kezdeményezés: 9 Asztal mögötti vértestvér Kezdeményezés: 7 Fotelbol felpattanó vértestvér Kezdeményezés: 13 Támadó 1 Kezdeményezés: 8 Támadó 3 Kezdeményezés: 11
Mit teszel? | |
| | | Brandon Smith Tag
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Szer. Ápr. 16, 2008 9:21 am | |
| KM /Gyémánt - Iroda/
/Megosztott cselekvés!/ Hirtelen de sokan lettünk. Ráadásul háromból kettő egyből nekem esik, ami kissé megviseli a lelkem, dehát ilyen az élet. Az egyik elől (akinél a kard van) igyekszem kitérni.
Kitérés /Ügyesség + Kitérés/
Ha sikerem van, a másik is rám támad valamiféle szúró fegyverrel. Előrántom a késem, és hárítok.
Hárítás /Ügyesség + Közelharc/
Ha megsérült, a harmadik delikvenst veszem kezelésbe. Karmokat növesztek, ami a diszciplinám miatt lehetséges és megkarmolom.
Karmolás /Ügyesség + Kézitusa/ | |
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Szer. Ápr. 16, 2008 8:15 am | |
| Brandon /Harc technikai kérdések/
Brandon a kés elővétele automatikus cselekvés és valószínüsítem, hogy támadsz egyet és a kérdésem, hogy mind a három támadó ellen védekezel vagy először védekezel és a támadással kivársz ha mindenki ellen védekezel akkor a támadással együtt 4 cselekvést akarsz végrehajtani lásd megosztott cselekvések.
Brandon Kezdeményezés: 9 1 Támadó Kezdeményezés: 7 2 Támadó Kezdeményezés: 10 3 Támadó Kezdeményezés: 14
Döntsd el mit csinálsz. Kések és acélkarok kerülnek elő vegyesen a rosszfiuk meg fognak támadni de gondoltam ez egyértelmű.
Sakál Kezdeményezés: 13 (Bár ö most láthatatlan) | |
| | | Brandon Smith Tag
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Szer. Ápr. 16, 2008 7:59 am | |
| KM /Gyémánt/
Hát ez az . Már megint igazam lett. Sakál velem van. De ha le akarják vágnia fejem, nem sokra megyek vele. Nem mondhatnám, hogy ennek fényében kimondottabban megnyugtat a tudat, hogy nem vagyok egyedül. A fegyverkészletet igyekszem elrejteni, hagy lássa kegyetlen részleg, hogy védtelen vagyok. Belépek a terembe, jobban mondva a folyosóra és bámulok ki a fejemből, mint borjú az új kapura. Na most merre is? Mindegy, elindulok valamerre, majd csak kilyukadok valahol. Szerencsém van, találok egy szobát, az elsőt a folyosón. Próba szerencse alapon kopokog. -Gyere! Hallom bentről. Hát, ha már ilyen kedvesen meginvitáltak, nincs más hátra belépek. Odabenn legalább négyen vártak már rám, gondolom ezt abból, hogy határozott elégedettség települ az arcukra, amikor belépek. -Az új kifutófiú, ha nem tévedek. Már vártunk. Mondták, miközben elégedett vigyor terül szét az arcukon. Ez valahogy nagyon nem tetszik nekem. Az ilyesmi általában rosszat sejtet. Furcsa érzés kerít hatalmába. Megpördülök a tengelyem körül, mire azt veszem észre, hogy három, nem kimondottan kis darab vértestvér ront felém, akik eddig az ajtó mellett várakoztak a félhomályban. A fegyvereket nem akarom használni, nehogy lebuktassam magam. Nem is értem igazán, miért lepődök meg, hiszen a madárka odakinn hét vértestvérről csivitelt. Mondhatni, bajban vagyok. Szembeszállok velük, nem akarom Sakált lebuktatni, ezért egyedül feszülök nekik.
/Ügyesség + Kézitusa/
Mivel hárman vannak egy ellen, a kés is előkerül, a fegyvert még mindig nem merem elővenni. Az túl nagy rizikó.
/Ügyesség + Közelharc/
Hát, kiderül, mire voltam jó három vértestvér ellen... | |
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Kedd Ápr. 15, 2008 10:33 pm | |
| Brandon /Gyémánt/
Sakál nemes egyszerűséggel az egyik kukába rakja a eszméletlen férfit *miközben a pisztolyát átnyujtja neked* - Erre szükséged lesz odabent na gyere kiszedjük a durva drotokat a kabátodból aztán besétállsz mint egy mit sem sejtő bárány. Ne izgulj végig veled leszek elkapjuk a irodában a középvezetőket. Visszasétáltok a terepjáróhoz Sakál kiveszi a elektronikai kütyüket a kabátoból ad még egy kést a izom stukkerja mellé megigazítja a ruhátad *hátborzongató amilyen elegancíával csinálja* - Stílus fiacskám a stílus maga az ember tanuld meg légy magabiztos mintha a Sátán légiói ugranának egyetlen csettintésedre, no kész is vagyuk *Elégedetten elmosolyodik amikor abbahagyja a ruhád igazgatását* Ezek után magához vesz egy hangtompítos pisztolyt egy egyeneskardot és egy fura puskaszerű tüneményt. - No Brand készen állsz sétáljunk be a sakálok barlangjába csak magabiztosan mint aki állásinterjura érkezett és gyanutlanul ne félj végig a közeledbe leszek még ha nem is látsz no induljunk. Miközben elindultok Sakál kifakul mellőled a valóságból. Baljoslatu a éjszaka föleg mostantól fogva. | |
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Kedd Ápr. 15, 2008 2:56 pm | |
| Elisabet /Menedék/
Érzed a kitörni készülő szörnyeteget de óriási akartaerővel visszaszorítod lényed mélyére.
/Akaratereö 3 siker a jelenet végéig legyüröd a bomlott szörnyeteget lényed mélyére/ | |
Hozzászólások száma : 83 Age : 42 VP : 10 AKE : 04 Státusz : Malkavita Ancilla Registration date : 2007. Dec. 22.
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Kedd Ápr. 15, 2008 2:25 pm | |
| Alex, KM /Menedék/
Rájött, lebuktam. Mindegy, sosem tudtam jól hazudni. Beszélnem kell, bármennyire is nem akarok. Ismerem Alex-et eléggé ahhoz, hogy tudjam, nem viccel. Talán még jutalmat is kaphatok. Bár nem tudom, mit is adhatna Alex, ami nekem ebben a pillanatban nincs meg. Aztán megsimogatja a karom. Valami jóleső hideg fut át a testemen. -Rendben, üljünk le. Ez hosszú lesz. Éppen indulnék a kanapé felé, amikor valami furcsát veszek észre. Csend van. Ez természetes, hiszen senki nem szól egy szót sem. Ennek ellenére nekem furcsa. Megszűntek a hangok a fejemben. Majd a következő pillanatban bekövetkezik, ami minden skizofrén rémálma. A víziók, amik a hangok mellé párosulnak. Ráadásul a legrosszabbak a legrosszabbkor. A háborúk iszonytató képei, a puskatárak ürülésének hátborzongató kerepelése, a menekülők képe. A képek nem érdekelnek, de a hangoktól idegbajt tudok kapni. A bombák, a légkürtök, a hangrobbanás, amit a repülők okoznak. Beletúrok a hajamba, hogy hatékonyabban tudjam egybetartani a fejem, ami olan, mintha szét akarna esni, lerogyok a szőnyegre és szenvedek. Dühös vagyok, érzem, hogy a Fenevad kitörni készül. Szükségem van minden erőmre, hogy uralkodjak rajta. Ha nem sikerül, valószínűleg nekiugrok Alex-nek, aminek mindne bizonnyal én iszom meg a levét. Könyörgő tekintettel vicsorgok mentoromra, jelezvén, hogy ha tud, meneküljön. Mivel azonban hajnalodik, csapdába esett.
/Emberség, Akaraterő/ | |
| | | Alex Williams Kezdő
Hozzászólások száma : 48 Age : 39 VP : 12 AKE : 09 Státusz : Malkavita Öreg Registration date : 2007. Dec. 30.
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Kedd Ápr. 15, 2008 2:08 pm | |
| Yelizaveta, KM /Menedék/
Már megint hazudik. Évszázadok alatt nem tudtam megszelídíteni és engedelmességre szoktatni. -Yelizaveta. Kedvesem, ismerlek. Nekem nem tudsz hazudni. Gyerünk, mondd el, mit tudsz. Mélyen a lány szemébe nézek. Azt akarom, hogy lássa, nem viccelek. Majd gyengéden megsimítom a karját. -Gyerünk madárkám. Csicseregj. Látom, hogy fáradt vagy, de öreg Atyádtól nem tagadhatod meg a választ, az őszinteséget meg pláne nem. Kedvesem, mondj el mindent, mint régen. Gyerünk, mesélj a jó öreg Alekszej-nek. Végigsimítom az arcát. Kissé óvatosan azért, mert tartok tőle. Az elmebaj olyan szinte emésztette el az elméjét, hogy teljesen kiszámíthatatlan. Éppen ezért közveszélyes. De szerencsére ezt ő nem tudja. Legalábbis remélem. | |
| | | Brandon Smith Tag
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Kedd Ápr. 15, 2008 1:31 pm | |
| KM /Gyémántnál/
Óvatosan osonok. Még mindig az az érzésem, valaki követ. Hiába fordulok azonban hátra, senkit nem látok. Folytatom a lopakodást, mire kisvártatva megtalálom a nesz forrását. Valami sticiszagú őrszem. Nagyon nem tetszik nekem. Éppen azon gondolkozom, hogy nakonvágom, amúgy istenesen, amikor valaki előugrik a sötétből, egyből az őr nyakának. Mondanom sem kell, hogy Sakál volt. Nehezen megszokható a stílusa. Nem is tudom, hogy megijedtem, vagy csak meglepődtem, mindenesetre megállt bennem minden egy pillanatra. A nem létező vérem akkor fagyott meg végképp, amikor a futárról meg az előkészített csapdáról volt szó. Szóval vadásznak rám. Szóval Sakál egész éjszaka ezt próbálta elmagyarázni. Tehetségesen hülye vagyok. Sajnos erre mindig későn jövök rá. Hát igazából tudjuk a lényeget, vagyis, hogy hol van az ellenség. Ha lenne működő verejtékmirigyem, most biztos izzadnék, mint a ló, így erre nem sok esélyt látok, ennek ellenére kezd feszélyezni a helyzet. Sakálhoz fordulok. -Ezzel itt mi lesz? Ha eltöröd a nyakát, bemegyek. Ha nem, Te mégy be, addig én vigyázok rá. Örültem, hogy nem látom Sakál arcát. Tudtam, hogy nem értékeli a viccem. Mindegy, úgyis valószínűleg egy lesz a nóta vége, pláne hogy be is vagyok kábelezve: nekem kell majd bemennem. Mivel azonban nem kamikázénak készültem, először megvárom Sakál reakcióját. Hátha tiltakozik, bár erre kevés esélyt látok. | |
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Kedd Ápr. 15, 2008 1:17 pm | |
| Lisa és Alex /Menedék/
Technikailag most Elisabet megprobál információkat visszatartani Alextol.
/Elisabeth Manipuláció+Rászedés 0 siker ráadásul balsikert dobtál Alex Inteligencia+Rászedés 5 siker de a fenti tények alapján lásd lent/
Elisabet belekezdesz a első mondatodba amikor rájössz, hogy a félrevezetésed sikertelen és ezért egy csípős megjegyzéssél próbálod elütni a dolgot. Alex rájössz hogy most a vértestvérrel van dolgod a szörnyeteggel aki megprobál félrevezetni hazudik neked és igencsak rosszul ha nem is tud mindent sejtései azért vannak megprobálhatsz a bizalmába férközni de oly közel a hajnal viszont holnap éjszaka nem tudod ki lesz talpon kettejük közül.
/Alex Manipuláció+Empátia (Bizalom elnyerése) 1 siker Elisabet Karizma+Önuralom (Ellenálni Alex mézes mázos csábításának) 0 siker/
Alex már amikor belekezdesz érzed, hogy nem ugy megy mint máskor söt silány vagy magadhoz képest ezzel nem fogod megingatni a szörnyeteget de lás csodát a végén mégis csak megnyílik neked. Elisabet nagyon gyengén kezdi Alex a behizelkedést és ugy érzed ellen tudsz állni viszont a végére a kígyó megint utat talál a elmédhez és szélesre tárja azt maga elött. Lehet hogy a találkozás katasztrófálisan kezdődö félrevezetése még most is érezteti hatását.
Na kérem szépen ennek fényében reagolni egymásnak. | |
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Kedd Ápr. 15, 2008 12:54 pm | |
| Brandon /Gyémánt/
/Brandon Észlelés+Éberség 1 siker Ügyesség+Lopakodás 1 siker Sakál Ügyesség+Lopakodás (Láthatatlan Jelenlét) 3 siker/
Nem tudod pontosan kivenni ki is az és mi is az a ajtóban közelebb ovakodsz a töled telhető legnagyobb csendben.
/Brandon Éberség+Észlelés 4siker/
Amint közeleb lopakodtál megérzed a halandókra jellemző kisugárzást érzed verejtékét, parfümjét, a ereiben lüktető életesszenciát és most már tisztán ki tudod venni a személyt. A ajtóban egy jóvágású maffialegényre hasonlító biztonsági ör szerűség gyujt éppen rá egy szál cigarettára. Eddig ugy tünik nem vett észre. Éppen a továbbiakon morfondírozol amikor a semmiböl feltünik a ör mellet Sakál és nemes egyszerűséggel a nyakába mélyeszti a fogait és a extázisban elernyedő testet berántja magával az árnyékba. A ör nyöszörög a élvezetektöl aztán a következőket hallod Sakál szájábol.
/Sakál Manipuláció+Rászedés 2 siker/
- Drágám hol vannak a Fömuftik és mit csinálnak éppen? *Az ör nyöszörögve kásás hangon válaszol.* - Hátul az irodában vannak és várnak valakit de idegesek is mert nem érkezett meg a futár és az erősítés a gringo negyedből igy nem tudják biztosan azonosítani az illetöt akit meg kell dolgozniuk. - Hányan vannak kedvesem? *Duruzsol lágyan Sakál a ször is feláll a hátadon a hangtol.* - Négyen az irodában és három ör a étteremben. - Nagyon rendes fiú vagy. *Azzal nemes egyszerűséggel leüti a férfit.* Ezek után kérdően rád pillant a árnyak közé mit teszel? | |
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Kedd Ápr. 15, 2008 11:56 am | |
| Alex, KM /Menedék/
Zavarnak a hangok. Már megszokhattam volna, de nem sikerült. Ennek ellenére teljesen boldog vagyok. Boldog vagyok, amíg meg nem pillantom Alex-et. Bár most ő sem nagyon tudja letörni a kedvem. Ennek ellenére óvatosan kell bánnom az információkkal. -Az udvarban voltam. A Herceg beszélni akart velem. Azt kérte, hogy táncoljak. De az igazat megvallva, nem tudom, hogy miért. Tudod, hogy vannak gondok a memóriámmal. Lehet, hogy nem is mondta. Nem is nagyon nézek Alex-re. Nincs ma kedvem hozzá. Meg már lassan a nap is felkel. Miért kell ilyenkor nyaggatnia? -De én most lefekszem. Fáradt vagyok. Ne haragudj. Mivel valószínűleg felkelt a nap, itt alhatsz, itt biztonságban vagy. A másik szoba a tied. Szép álmokat. A hangom tele van iróniával. Ez nem Alex napja. Talán majd a következő éjszaka. | |
Hozzászólások száma : 48 Age : 39 VP : 12 AKE : 09 Státusz : Malkavita Öreg Registration date : 2007. Dec. 30.
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Kedd Ápr. 15, 2008 9:31 am | |
| KM, Lisa /Menedék/
Hajnalodik. Szerencsére mindig be van húzva a sötételő, így az ártalmas sugarak nem tudnak áthatolni a súlyos posztón és a fatáblákon. -Lisa, drágám. Felállok a komódról és a lányhoz lépek. Nem tudom, melyik tudata aktív éppen, de a Lisa minden esetben egy teljesen megfelelő megszólítás ebben az esetben. Mindkét tudatát így nevezem, szóval nincs ezzel gond. -Merre jártál? Természetesen tudom, hol járt. Kivéve, ha tévedek, de erre igen kis esélyt látok. Megvárom a választ, miközben kedvesen mosolygok a lányra. Igyekszem úgy tenni, mintha osztoznék az örömében, eközben azonban aljas terv forr az agyamban. Ráadásul beszámolójából megtudhatom, kivel is beszélek tulajdonképpen. Két legyet egy csapásra. A beszélgetést aszerint folytatom, ahogy válaszol. | |
| | | Brandon Smith Tag
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Kedd Ápr. 15, 2008 9:21 am | |
| KM /Gyémántnál a terepjáróban/
Kiraktuk a rosszfiút és irány a Gyémánt. Rosszul emlékeztem, velem megesik, bár módfelett egészségtelen a szakmámban. Mindegy, nem ez most a lényeg, hanem hogy eszembe jutott, hogy tévedtem. Miért nem jutott eszembe, hogy ez csapda lehet? Ilyen mérhetetlen naivitást. Hiába, látszik, nem sok dolgom volt még a szabbattal. Csend honol az utcán. Későre jár már. A vendégek nyilván elvonultak, a szabbatisták meg nyugodtan tudnak szervezkedni. Kivéve, ha mi közbelépünk. Milyen szép halál is lenne. Mosolyra húzódik a szám, ahogy belegondolok a saját hülyeségembe. Mindegy, ki kell találni valamit. Valami okosat. Sakálra nézek kérdőn. -És most mi legyen? Kényelmes lenne, ha tudnánk, hol vannak ezek a férgek. Lehetne hallgatózni. Nekem az nagyon megy. Zajra leszek figyelmes. Annyira halk nesz, hogy Sakál talán észre sem veszi. Felkapom a fejem és fülelek. A hátsó ajtó felől jön.
/Észlelés/
-Valaki van ott. Ott az ajtónál. Nagyon halkan kiszállok a kocsiból, az ajtaját sem csukom be, hogy ne zörögjek vele. Közelebb osonok, hogy megnézzem, ki az. Nem félek, csak kíváncsi vagyok. Sakált ismerve ott kúszik a hátam mögött. Ha nem, akkor nagy bajban vagyok. Ugyanis valaki van a hátam mögött, de az élet azt tanította, hogy ilyenkor jobb nem megfordulni.
/Lopakodás/ | |
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Hétf. Ápr. 14, 2008 10:25 pm | |
| Brandon /Terepjáró/
Miközben beszélsz már rá is jössz hogy rosszat mondtál a hely nevével kapcsolatban mert Gyémántnak hívják és emlékeid szerint egy igen flancos hely.
/Inteligencia+Éberség (emlékezés a etikett kártyára) 1siker, Inteligencia+Helyismeret 1siker/
Foszlányos emlékeid mentén sikerül elnavigálnod a Gyémánthoz ott álltok egy közeli parkolóban a csapdát sejtető állítolagos szabbat épülettöl nem messze. Utközben még leadtátok a foglyot nem lennél a helyébe a Herceg vallatója nem a vajszívéről híres. Mit teszel? | |
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Hétf. Ápr. 14, 2008 10:12 pm | |
| Alex /Yelizveta menedéke/
Ott elmélkedsz a művészlakásban az időt figyelmen kívül hagyva amikor meghallod a kulcs csörgést. Szerencsédre Elisabeth érkezik átszallamült arcal nem is tudod ebben az állapótában eldönteni most Elisabeth vagy Yelizveta uralkodik a test fölött a lány rád néz vibráló jelenségével. Most döbbensz rá lassan hajnalodik. Mit teszel? | |
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Hétf. Ápr. 14, 2008 2:30 pm | |
| KM /Yelizaveta menedéke/
Esik az eső és alig várom, hogy végre Gyermekemhez érjek. A Herceg akar vele beszélni, és erre fel kell készítsem. A portás azt mondja, nemrég ment el. Ennek ellenére felmegyek, hiszen van kulcsom a lakáshoz. Ahogy belépek, valóban senkit nem találok. A hálóban Liza szétszórt ruhái, kiszórodott púdere, széthagyott szem és szájceruzái. Vagy elkéstem, vagy korán jöttem. Ennél a nőnél sosem tudni, merre jár. Arról nem is beszélve, hogy sosem tudni, ki ő. A Liza éppen ezért egy kényelmes köztes megoldás. Kimegyek a nappali részbe és kényelmesen leülök a kanapéra. Hátam nekivetem, elhelyezkedek és az órára pillantok. Éjfélre jár. Hol lehet ilyenkor? Kulcs zörren a zárban. Talán ő az? Hirtelen hátrafordulok a zajra. Vajon ki lehet az ilyenkor? | |
| | | Brandon Smith Tag
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) Hétf. Ápr. 14, 2008 2:16 pm | |
| KM /Terepjáró/
Lehet, hogy mégsem olyan vadállat ez a nő, mint amilyennek először gondoltam? Mindenesetre egészen normálisnak tűnik. Miközben a monológját hallgatom, szinte tekintettemmel is iszom a szavait. Nagyon hasznos minden hang, amit csak kiejt a száján. Most figyelek rá szemmel láthatóan először, mióta beszálltunk az autóba, bár ő nyilván tudta végig, hogy attól, hogy nem nézek rá, figyelek. Aztán hirtelen elsötétedik minden. A névjegykártya. Bevillan az agyamba a kép, ahogy elegáns mozdulattal a kukába dobtam. Nem gond, a címet megnéztem, amikor a kezembe adták, bár már csak körvonalaiban emlékszem rá. De a hely neve megvan. Sőt, még a logóra vagy mire is emlékszem. Tehát valahogy csak megtaláljuk. -Öööööö... izé... szóval kidobtam a kártyát. De a hely a belvárosban van. A Times Square környékén. Azt hiszem Pepe Pizzázó Paradicsoma vagy mi volt a neve. A logójukon egy chéf sapkás fazon van, meg valami nagy pizza. Ha látnám, megismerném. Szóval, ha más dolgod van, menj nyugodtan, lehet, hogy kissé időigényes lesz a dolog, bár amikor megnéztem a címet, beugrott, hogy merre lehet, szóval csak sejtéseim vannak. Az utca nevére nem emlékszem, de a környékre igen. Valahonnan ismerem. Hát kérdéses, hogy Sakál ebből mit hisz el és mit nem. Az igazat megvallva életemben nagyjából először nem hazudtam. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) | |
| |
| | | | Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|