Live Role Play Games

Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában
 
HomeGalleryGy.I.K.RegisztrációBelépésHelp

Share | 
 

 Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
SzerzőÜzenet
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Dec. 18, 2008 1:17 pm

Drake, Piere, KM (Jacht Klub)

Drake elég lekezelően bánik velem, úgyhogy már csak egy oldalpillantást vetek felé. Aztán Pierre-nek is beszól, s erre elmosolyodom.
- A megbízhatóság nem faj vagy hmm ... egészségi állapot kérdése.
A továbbiakban már nem érdekel, mit is szurkálódik. Hagyom Pierre.-t beszélni, mivel én ezen beállítás alapján nem lehetek neki partner, tök mindegy mit is mondok. Ha Pierre meg ingyen akar infot szerezni, akkor hiába dobtuk ki a pénzt a különteremre, de hát nem az én pénzem. Csak az eredménytelenség, az, ami az én bőrömre is megy.
Mivel feltételezem, hogy ők ketten nem fognak rendelni, kérek három üveg ásványvizet, három poharat. Ha furán néznek rám, megvonom a vállam.
- Majd legfeljebb kiöntjük.
Elintézem, hogy a pincér ne vágtasson be, kihangsúlyozom, hogy üzleti tárgyalás folyik, s bejönni csak kopogás után az ajtóig, onnan majd én átveszem a cuccot.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Dec. 18, 2008 11:32 am

KM, Jason, Pierre /Autóban/

A ragadozó mosoly és a megállapításom a srácról talán nem tetszik Pierrenek. Végülis nem az én gondom, nem nekem kell egy kehellyel dolgozom.
- Nem, kedves Pierre - mondom magamban kuncogva. - Semmi gondom vele. Én ugyan nem bíznám a hátamat egy halandóra, de igaz, ami igaz...egy közülünk valóra is csak nehezen. Bizonyára rosszak a beidegződéseim.
Kicsivel később Jason kezd el magyarázni, de olyan nyilvánvaló dolgokat mond, amit egy kisgyerek is könnyen leolvashatna a térképről.
- Ki gondolta volna, hogy maga is le tudja olvasni a teljesen nyilvánvalót a képernyőről. - hangomban nem kevés gúny bujkál, ami egyrészt a halandó mivoltának szól, másrészt annak, hogy ilyen lealacsonyítóan magyaráz nekem. Valószínűleg nagy hatalmú emberek állnak a háta mögött, mert ha nem, istenbizony szivesen megkóstolnám. - Hasznos kütyü, ha az ember nem ismeri a várost.
Rövidesen megérkezünk egy étterembe. Remek választás. Ha lennének még társaim hogy kövessenek, elég feltűnő lenne. Okos. Ez az este sem a bizalomról fog szólni azt hiszem.
A tippem a nagy hatalmú és fontos emberekről igazolódni látszik, simán lefoglaltak egy különtermet. Sokkal biztonságosabb, mintha a Kampóban próbáltunk volna beszélni.
A mai éjszakán legfontosabb ismertetőjegyem a bizalmatlanság, ennek jegyében alaposan körbenézek a teremben. Észre veszek-e valami lehallgató készüléket vagy kamerát. Bár ha van is egyáltalán, azt nyilván túl jól elrejtették ahhoz, hogy látni tudjam, a létezésük pedig nem annyira valószínű, hogy a Bestia Szemeit hívjam segítségül.
Leülök. Pierre beszélni kezd. Semmit mondó információkkal próbál többet kihúzni belőlem. Remek.
- Szóval a város környéki helyzet érdekli vagy azok a személyek akik a városon belül tevékenykednek? Szivesen mesélnék, ha tudna valami cserealapot mondani. Ha maga is ellát információkkal engem, én is szivesen mesélek. - szinte kedves mosollyal beszélek és szavaimat elsősorban Pierrenek címzem. Neveket egyelőre nem mondok, bár előbb-utóbb muszáj lesz, hiszem személyek után nyomozok.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Nirnaeth / Ophelia S.
Tremere
Tremere
avatar

Hozzászólások száma : 69
Age : 29
VP : 07
AKE : 07
Státusz : Tolvaj / Tremere Ancilla
Registration date : 2008. Sep. 16.

Karakterinfo
Faj: Ember / Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Dec. 18, 2008 1:12 am

KM /Menedék/
2008 Február 14. Szerda Este Telő Hold

Több órás olvasás után pár oldalnyi jegyzettel ülök a laptop előtt. Megdörzsölöm a nyakamat, mert nem vette jó néven az előregörnyedést és most enyhén szólva sajog. Az órára pillantok és konstatálom, hogy ma sem lesz késvásárlás. Nem baj, azt hiszem, az eredmény megérte. Nagyon is.
Kísérletről semmit nem találtam, leszámítva a farkasok vértestvérré változtatására tett néhány próbát. Mindnek katasztrofális végeredménye lett. Azért nem zárható ki teljesen ez az opció, talán egy sikerült; bár kicsi rá az esély.
Aztán ott vannak azok a hírek, hogy egyes klánok képesek cseppfolyóssá illetve árnnyá válni, míg egy másik farkashoz hasonló alakot tud felvenni. De a kettő egyszerre egyiknek sem áll módjában. Ismét zsákutca.
A legérdekesebb információ két nemzetségről szól. Véletlen lenne a farkas vérében talált Tzimisce vonatkozás és a családok szintén ehhez a klánhoz fűződő kapcsolata? Hmm, nem hiszek a véletlenekben. Elméletileg lehetséges, hogy közülük való ez a lény. Elméletileg. Akkor most be kellene bizonyítani, hogy gyakorlatilag is ez a helyzet…
De hogy kezdjek neki? Mondjuk a saját házam táján, például a régi iratok a Kápolnában pont megfelelőek. Lássuk, van-e rejtegetnivalója a klánnak.
Útnak indulok laptoppal, kommunikátorral, késekkel, szóval minden fontossal. Az utat csukott szemmel is meg tudom tenni, szóval különösebb odafigyelés nélkül haladok az éjszakában célom felé.
Megérkezvén egyből az iratokhoz megyek, igyekszem kerülni a feltűnést. Lássuk találok-e valamit a két gohulcsaládról. Engedetlen tagokat, a pereiket és főleg felmentett egyéneket. Van egyáltalán ilyen? Szinte biztos, hogy akit meggyanúsítottak árulással, nem élt sokáig. Bár, ha nem árulás volt a vád…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Csüt. Dec. 18, 2008 12:59 am

/KM kommentje Jason minden probléma nélkül talál a igényeiteknek megfelelő társasági helyet a GPS-en a közeli POI-kon (Point of Interest) és a hitelkeretetek is megfelelő egy különteremhez.
A ut eseménytelenűl viszonylagos csöndben telik.
Drake Pierrék nem kispályásak valószínűleg elég tőke áll a hátuk mögött mert egy jólmenő tiszta jachtklubban szerznek különtermet./


Drake,Jason,KM(Autóban)

-Remélem nem zavarja,hogy a társam halandó?-kérdezem Drake-től. szerencsére hajlandó beszállni,én a helyében berzenkednék elől ülni.Gyanítom ő se érzi magát kellemesen.Amíg utazunk a talált telefonról Bluetoothon vagy infrán átküldöm a névjegyzéket a kommunikátorram,és átnézem a hívás listát kiket hívott és ki vagy milyen szám hívta.Félfülel hallgatom Jason kiselőadását a GPS müködéséről.Mintha egy óvodásnak mondaná el,létezhet ember akár élő ,akár élőholt aki nem halad a technika korával?Viszonylag gyorsan érünk az étteremhez.Megállapítom Jason jól választott,forgalmas ,de nem hangos feltünő lenne ha ide követnének.A különtermet a recepciónál pillanatok alatt elintézik,hiába a pénz nagy úr.Egy pincér bekísér minket,udvarias érdeklődésére a rendelésünk felől én egyenlőre kitérő választ adok.Megvárom míg mindenki elhelyezkedik csak utána kezdek bele a mondandómba.Jason öszintesége nem ragad rám nagy mértékben s mint mindig nem szeretek vadidegenekkel fontos és pontos információkat kiadni.
-Nos Mr.Shan kezdjük velünk.Minket egy multinacionális cég kért fel,hogy gyüjtsünk információkat mennyire biztonságos befektetés milliárd dollárt befektetni New Yorkban.Sajnos bizonyos forrásokból olyan információk szivárogtak ki,hogy a város körül itt ólálkodik a Szabbat készen arra,hogy visszahódítsa a várost magának.Itt kapcsolódik ön a mi képünkhöz megint csak más források önt jelölték meg olyan személynek aki erről többet tud mondani és Brandont olyannak aki információkkal rendelkezik bizonyos személyekről.Tud ebben nekünk segíteni?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szer. Dec. 17, 2008 5:32 pm

Drake, Pierre, KM (Autóban)

Drake beszáll mellém, s rájön, mi is a helyzet velem. A hagnsúlyból akkor is tudom, hogy kicsit felpiszkálta a helyzet, ha az érzékeim nem jelzik.
- Nem, valóban nem. De felkértek, hogy legyek az Önök segítségére. - felelem tárgyilagosan.
A kérdésre a GPS-re tekintek, s leolvasom az időt, majd úgy helyezem a készüléket, hogy ő is lássa.
- Itt vagyunk most, ahol a nyíl mozog, s ide megyünk, ahol a piros pont van. Az útvonal van zölddel jelölve, természetesen figyelembe véve az utcák forgalmi rendjét. Itt van, mennyi idő múlva érünk oda, ha betartjuk az itt kötelező sebességkorlátozásokat. Amint látja, a környező házak is jelölve vannak, s minden út.
A GPS képernyőjén folyamatosan haladnak el sötét, de átlátszó tömbként a házak, melyek melett mi is elhaladunk. A megttendő út világosan rajzolódik ki, hogy mikor merre kell fordulnom, plusz hangjelzést is kapok.
- Háromszáz méter múlva forduljon jobbra! - szól a gépi hang, úgy, ahogy a digitális térkép is jelzi.
Remélem Drakne-nek tetszik a kis kütyü, ami ezen kívül mgé számtalan nagyszerű dogot tud, de talán elsőre ez is elég. Megállom, hogy szélesen ne vigyorogjak. "Mézesmadzag projekt beindult."

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szer. Dec. 17, 2008 3:52 pm

KM, Pierre, Jason /Parkolóban/

Pierre társa beül az autóba hogy keressen egy helyet...hol? Az autóban? Furcsállom a dolgot, de ki tudja miféle kütyük vannak beépítve. Lehet valami laptop van nála vagy ilyesmi. Ideje lenne lépést tartani a korral, azt hiszem. A világ változik, aki pedig nem halad vele, az könnyen elbukhat.
Magamban elhatározom hogy ilyen irányban is képzem magam, ha lesz rá időm... Pierre int a kocsi felé, én pedig biccentek hogy rendben. Enyém az anyós ülés...remélem nem durrant hátba valami fegyverrel. Bár ha információra éhezik, még van időm, mielőtt megtenné. Vajon mire lehet képes fegyver nélkül? Elbánnék vele? Igazság szerint jobb lenne ha ezt nem kéne kiderítenünk.

/KM Dobása Észlelés+Éberség Célszám: 6 Dobás: 5, 8, 10, 2, 10, UD: 2, 2 Sikerek: 3 Információ: Jason Halandó, Pierret baljós kisugárzás övezi, de ez látszólag nem zavarja a társaságában lévő halandót Önuralom Célszám:6 Dobás: 6, 5, 2, 2 Siker: 1 Megőrzöd higgadságod/

/Az autóban/

A mellettem ülő halandó. Nahát. Halványan elmosolyodom, miközben felé fordulva fürkészem az arcát. Pierre baljós kisugárzása nem zavarja különösebben. Furcsa. Nyilván nem tegnap találkoztak. Biztos már hozzászokott.
- Ön nem közülünk való. - állapítom meg ragadozó mosollyal az arcomon. Aztán erőt veszek az ösztönökön. - Mennyi idő amíg odaérünk?
Előre fordulok, csak nézek kifelé a szélvédőn, amíg oda nem érünk. Felteszem nem akarnak az autóban tárgyalni. Ha mégis, hát legyen. Akár most is elmondhatom azt, amit az általuk választott helyen mondanék.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Snow Wolf
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 8
Age : 28
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 23.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szer. Dec. 17, 2008 3:45 pm

Fejléc !!!!!!!!!

Bela Lugosi, KM /Elízium/
2008 február 13. kedd


Na ezek sem szeretnének csevegni, nem mintha baj lenne. Úgy tűnik az európai testvér nem valami bőbeszédű. Talán egyszerűen csak sznob bár a ruhája nem erre utal. Minden esetre ő is meg Victor is eléggé lefoglalják magukat.

Miközben a Bíró úr igencsak feltűnően pakolászik és vizsgálgatja a táska tartalmát elég sok kíváncsiskodót is szerez. Olyan mintha mindenki őt figyelné. Próbálom kiszúrni hogy kiket érdekli ennyire a cucc és persze én is diszkréten vizsgálgatom Victor tevékenységét. Csak feltűnés mentesen, mert nem akarok kotnyelesnek tűnni.
Érdekes hogy Alekszander mit üzletelhet vele. És persze a viszontáruról sem feledkezek meg. De az még ráér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bela Lugosi
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 20
Age : 42
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 01.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szer. Dec. 17, 2008 11:41 am

Snow Wolf, KM /Elízium/

2008 február 13. kedd

Persze már megint nekem kell minden információt összeporszívóznom. Mintha a kedves érdekelteknek nem lenne érdekében, hogy megosszák velem. Ráadásul a Herceg megtérülő befektetésről beszélt, az öreg főszolgabíró pedig felszámolásról. Remélem Pierre nem egy harmadik féle verziót vezet elő. Miközben ezen merengek odalép hozzánk egy lazának tűnő figura és valamit üzletel az öreggel, úgyhogy nem zavarom a vizsgálódásban. A fickó nyilván vértestvér, és meglehetősen fiatalnak tűnik, legalábbis flegma beköszönése erre enged következtetni. Mive a gondolataim lefoglalnak, nem nagyon fordítok rá figyelmet.
-Igen, szép. Válaszolom a napszemüvegem mögül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Szer. Dec. 17, 2008 10:50 am

Pierre, Drake, KM (Parkoló)


Mikor úgy látom, hogy a helyzet rendeződik, s Pierre egy közeli nyilvános helyet javasol, csak bólintok.
- Máris keresek egyet.
Beülök az autóba, s a GPS-en lekérem a közeli POI-kat (Point of Interest), azon belül a nyilvános szórakozóhelyek listáját közelségi sorrendben. Nem akarok diszkót, vagy olyan helyet, ahol hangos a zene, nem kéne ordibálni. Van a közelben egy étterem, ahol az ismertető szerint több kisebb-nagyobb külön terem található. Akkor nekünk meg fog felelni a legkisebb, ahol nem zavarnak járkálással, de mégis nyilvános hely.
Ha jönnek a többiek, s Pierre-nek nincs ellenvetése, Drake-nek ajánlom fel az "anyósülést", így talán több bizodalma lesz bennünk, ha nem csomagoljuk be hátulra. Bár ki tudja, lehet, hogy Piere-t nem akarja a háta mögött tudni? A fene se tudja, éppen melyik paranoia tör elő egy zárt térben egy gyanakvó vámpírból.
Ha elhelyezkedtünk, javaslom a helye,t amit kinéztem,s ha megfelel, akkor elnavigálom oda trióvá bővült duónkat.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Dec. 16, 2008 11:53 pm

KM,Jason,Drake(Parkoló)

Úgylátszik sikerült meggyőzni Drake-et ,hogy kénytelen kelletlen ,de belássa nem akarunk ártani neki.Vonakodva beadja a derekát és úgy néz ki hajlandó velünk tartani tárgyalni.Úgyérzem a saját feladatunk szempontjából nagy szükségünk van egy helybelire aki tudja mit hol lehet keresni ebben a városban.Bár a videófelvételről úgy tünt Brandon mintha többet tudna,de remélem Drake-el is tudunk boldogulni.
-Ha lehet azt mondani akkor inkább a jófiúk közé sorolnám magunkat-megeresztek egy könnyedebb mosolyt és biccentek Jason felé-egyelőre a beszélgetéshez javaslom maradjunk valami nyilvánosabb helynél mondjuk egy bár vagy hasonló ahol elég sok halandó megfordul.Mondjukk megállunk az első ilyen helynél. Határozottan nem szeretnék egy vadidegent se a székházba,se a müveleti központba bevinni.A bizalom egyelőre nem terjed ki odáig.Ellenben a számomra felajánlot menedékek valameyikében ha úgy alakul bármikor tudunk találkozni.
-Nos Mr.Drake akkor velünk tart?-
kérdezem miközben a kezemel az autó felé intek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Dec. 16, 2008 11:19 am

Jason Brown-Chen / Pierre Lavoissier / Drake Shan /Kampó és környéke/
2008 Február 13. Kedd Este Telő Hold


Úgy látom egész jól elvagytok nélkülem *megkönnyebbült sóhaj*, ha esetleg dobásra vagy technikai infóra lenne szükségetek a szokásos csatornákon le lehet érni: email, PM, MSN, Skype. További jó tárgyalásokat.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Kedd Dec. 16, 2008 11:10 am

Snow Wolf / Bela Lugosi/Elízium/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold


Victor kinyitja a aktatáskát amiben papírok és modern adathordozók vannak, közben a orra alatt morogva válaszol.

- Semmi érdekesről csak elbeszélgettünk Mr. Lugosival, hogy mi az amiben másképpen üzemel a éjszaka itt mint a öregkontinensen, valamint tisztáztuk a udvari etikettet a helyzetében mint a Herceg vendége.


Eközben elkezdi lemásolni a adathordozókat valamint átnézi a papíralapú iratokat némelyikről fotókat készít, nyugodt módszerességgel dolgozik nem nagyon zavarják a kíváncsi pillantások a elízium többi vendég részéről lehet, hogy ez a nyilvános vizsgálódás nekik is szól.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Dec. 15, 2008 12:42 pm

KM, Pierre, Jason /Parkoló/

Információ. Milyen kevés kell belőle egy életért. Ami azt illeti nekem sem jönne rosszul, mert az egyetlen nyomom tegnap éjjel óta már az örök sötétség foglya.
Ezek ketten itt rohadtul meggyőzők. A francba is. Én pedig nem nagyon szeretnék a Herceg elé járulni információk nélkül. Könnyen úgy végezhetem, mint Brandon. Lenyelem a békát, velük kell mennem. Victor és LeBlanc sokkal félelmetesebbek mint ezek itt ketten...
- Rendben. Üzleteljünk információval. Én mesélek maguknak, maguk mesélnek nekem. Viszont azt hiszem önök könnyedén találnak egy biztonságos helyet. Nem örülök hogy meg kell bíznom magukban, de hát...maguk a kisebbik rossz. Hol tudunk beszélgetni? - ez utóbbi kérdést enyhítő mosoly kíséretében mondom.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Dec. 15, 2008 9:50 am

KM, Pierre, Drake (Parkoló)

Lassan araszolunk a kölcsönös bizalom felé, de talán léphetnénk egyet komolyabban is. Megköszörülöm a torkon, madj úgy szólalok meg, hogy a szükségesnél azért többen, ha esetleg jelen vannak ne hallják, de a két vámpírig eljusson a mondandóm.
- Én mondok még egy érvet: a szükség. Van egy feladat, amit megkaptunk, Ön is, Mi is, s errefelé feladatokat nem szokás csak úgy osztogatni, a szankció a nem teljesítésre általában mindig elég kemény és elkerülendő. Önnek vannak helyismeretei előnyei, amit mi könnyen használhatnánk, míg nekünk olyan felszereltségünk, amiről valószínűleg nem is álmodik. Gyalog egy szál dzsekiben is lehet nyomozni, de némi technikai támogatással sokkal könnyebb és eredményesebb lehet.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Dec. 15, 2008 1:56 am

KM,Jason,Drake(Parkoló)

Figyelem ahogy a karmok visszahuzodnak és ismét normális emberi kézzé alakul vissza.Shane stílusa hideg,barátságtalan,de hát miért is lenne barátságos.
-Nos Mr.Shane elmondtam mi történt Brandonnal,a telefonját a támadás helyszínén találtuk.S valóban kétségem nekem is van,meddig lesz életben.Az utolsó emlékem szerint karóval a szívébnen dobták be egy mikrobuszba.Ha ön azt mondja,hogy a Kampó nem jó hely hiszek önnek.-Belül örülök is neki ,hogy nem kell nyilvános helyen mutatkoznom Drake-el.Minél kevesebben látnak annál jobb.-Ajálnjon másik helyet,ahol folytatjuk a beszélgetést.Ami pedig a kérdését illeti nagyon egyszerű egyszóval tudok rá válaszolni:információ.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Hétf. Dec. 15, 2008 12:58 am

KM, Pierre, Jason /Parkoló/

Továbbra is szenvtelen tekintetemet vetem Pierre-re. A fazon valószínűleg hazudik mint a vízfolyás. De mégis miért ajánlotta fel, hogy menjünk a Kampóba? Hát nem a kocsiba szeretne becsábítani? Le is lőhetett volna, mégsem tette. Ez a név pedig...könnyen lehet álnév is, bár alighanem én vagyok az egyetlen kém, aki az igazi nevét használja.
- Azon tűnődöm, Mr. Lavoissier, vajon hogy kerülhetett önhöz Brandon telefonja. Kétségeim vannak affelől is, hogy a srác még életben van - felemelem az egyik kezemet, a tekintetem a karmokra kalandozik. - Sem én, sem Mr. Eacz nem venné túl jó néven, ha önnek ehhez bármi köze lenne, gondolom megérti. - a karmok lassan húzódnak vissza és eltűnnek, mintha csak a bőröm alatt várakoznának a kínálkozó alkalomra hogy újra használják őket. Hirtelen kapom vissza a tekintetem a férfira.
- A Kampó nem hinném hogy túl biztonságos hely. Ha valakinek információ kell, az a hely valóságos kincsesbánya...csak éles fül kell hozzá. Megaztán... - a szám rideg mosolyra húzódik, bár aki észreveszi eltűnődik, vajon nem csak oda képzelte-e. - nem lepődnék meg hogy ha valaki ilyen mikrofonokat vagy kamerákat rakott volna oda. Persze lehet hogy csak a paranoiám mondatja ezt velem. Mégis mi dolga velem, Mr. Lavoissier?
A kérdés láthatatlan áramforrásként ontja magából a feszültséget, a kérdés csak az: elárul-e valamit vagy sem? Talán tényleg tudhatnak valamit az ügyről...ami a hasznomra válhat...Velük mehetnék...talán...előbb valami információ morzsát préseljünk ki a fazonból.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Dec. 14, 2008 9:44 pm

KM, Pierre, Drake (Parkoló)

Figyelem ezt a két alakot megint. Csupa bizalmatlanság, csupa tagadás. AMikor Pierre azt monja, hogy Brandon életben van, megállom, hogy lefejeljem a kocsi tetejét, Az a szegény már akkor sem volt életben, amikor elindlt a kikötőbe. Bár most kétségtelen még egy kicsivel halottabb.
Nem tudom mi lesz ebből. Az jó, hogy megtaláltuk Drake-et, mert Pierre meg akarta taláni. De nemv agyok benne biztos, hogy ez bármiben is előbbre vinne minket. A videofelvétel nem győzött emg arról, hogy ez a fickó egy ilyen ügyben eredményesen túgna labdába. De persze tévedhetek, s jó is lenne, ha tévednék.
De nmost sak álldogálok, álldolgálok, s várom, hogy mi lesz.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Dec. 14, 2008 5:47 pm

KM,Jason,Drake(Parkoló)

Az árny előbújik a konténer mögül szavaim hatására,bár ahogy elnézem nem sikerült meggyőznöm teljesen mert miközben felém tart félelmetes karmok nőnek az ujjai helyén.Békítőleg eltartom nyitott kezeimet az testemtől lássa nincsenek támadó szándékaim.Bizom a gyorsaságomban hogyha támad megtudom előzni.Kicsit már bánom hogy a Gladiusokat nem hordom mindig magamnál.Látom rajta,hogy ideges kerüli az árnyékokat amennyire a lehetőségek engedik.A mozgásából probálok ráérezni milyen harcos lehet.Néhány méterre tőlem áll meg.Szintén egy lámpa alatt.Most már jól felismerhető valóban Shane az.Remek most jön az a rész ami Cynthiának remekül megy,de ő most nincs itt.Maradok tehát én és az elbűvőlő kapcsolat termtő képességem.Drake szavaiból valóban árad a kételkedés a blöfföm valóban nem győzte meg teljes ,de azért elbizonytalanította annyira ,hogy ne menjen el anélkül ne tudná ki kereste.
-Már hogyne lenne olyan ügy mely érintené őt és önt is Mr.Shane. Tudom,hogy van közös ügyük hisz ön most valamilyen szinten Viktor beosztottja.ÖN is és Brandon is vagy nevezem inkább Mr.Azariasnak.Azt hiszem ön az előbbi nevén ismeri.Neem ön tévedésben van a mobil tulajdonosa még valószínüleg életben van.Épp vele akartuk ma felvenni a kapcsolatot,-újabb blöff-de valaki megelőzőtt minket és elrabolta.Ha kíváncsi részletekre akkor beszéljük meg valahol.Nekem és a társamnak megfelel a Kampó is.ja és milyen modortalan is vagyok,hisz nem is tudja a beszélgető partnere nevét.A nevem Pierre Lavoissier.
Végig nyugodt hangnemben beszélek s takargatni valóm sincs hisz Brandont végképp nem mi intéztük el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow Wolf
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 8
Age : 28
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 23.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Dec. 14, 2008 5:38 pm

KM/Elízium/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold

Úgytűnik akkor hogy mégis vártak rám. Gondolhattam volna hogy a " jó " öreg Alex ideszól. Vagy az is lehet hogy épp Victorka kérésére kellet a táskát most leszállítani. Végül is mindegy, az én számomra most nem bír jelentőséggel. A lényeg az az hogy Alex közeledni próbál a fejesekhez. Vgay úgy hogy segít nekik önként vagy az ugrálásával felhívta a figyelmet és " szépen megkérték rá ".

Mikor a Bíró hellyel kínál leülök közéjük. Talán van valami érdekessége számomra is. Bár remélem hogy nem akar feleslegesen csicskáztatni. A másik itt ülő vámpírt is szemügyre veszem. Fura alkat lehet ez is. Nem mintha annyira ismerném az európaiak szokásait.

- Helló - szólok a bőrdzsekis felé- Európa ? Biztos szép hely.
Azzal felé villantok egy vagány macsó vigyort
- Na és miről folyt a társalgás ?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drake Shan
Gangrel
Gangrel
avatar

Hozzászólások száma : 252
Age : 32
VP : 05
AKE : 06
Státusz : Gangrel Ancilla
Registration date : 2008. May. 22.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Dec. 14, 2008 2:08 pm

KM, Pierre, Jason /Parkoló a Kampó mögött/
2008 Február 13. Kedd Este Telő Hold

Victor küldött, mi? Ha így volna, valószínűleg szólt volna hogy mást is ráállított az ügyre. Nem mondta volna hogy az egész ügyet ránk bízza...meg hogy ne kelljen csalódnia bennünk. Nyilván az egész dolog titokban zajlott...más nem hiszem hogy tudott volna róla. Szinte biztos hogy nem mond igazat... De akkor mit akarhatnak? Ha engem is megölni, akkor valószínűleg nem álldogálna a fényben. Vagy többen vannak? Gyors mozdulatokkal nézek körbe...nem szeretném ha a hátam mögül érkezne bárki is...mondjuk egy karóval, vagy kereszttel.
Az idegesség jeges karmokként kezdi körülfonni a testem. Talán el akarnak vinni a kocsival...vallatni? Vagy ugyan miért? Arra rohadtul mérget vehetnek hogy be nem szállok az autóba...Eltűnhetnék, de akkor sosem tudnám meg mit akartak...köztes megoldást választok.

/A Fenevad Karmai Diszciplína/

Lassan előbújok és biztos ami biztos, az egyetlen kéznél levő fegyveremhez nyúlok. Hosszú karmokat növesztek...lassan, hangtalanul és fenyegetőn növekednek az ujjaim, ahogy előlépek a konténer mögül. Ha jó a szeme valószínűleg a fényben álló férfi is láthatta. Talán elrettentem annyira hogy ne támadjon azonnal. Kérdéseim vannak. Nem is egy. Remek.
Vigyáznom kell, nehogy azt higgye most fogok ráugrani és összekaszabolni, ezért nem rohanok, nem teszek hirtelen mozdulatokat, csak nyugodt, rezzenéstelen arccal közelítek felé. Igyekszem végig, vagy legalábbis minél többet a lámpák fényében tartózkodni. Aztán néhány méterrel előtte megállok.
- Victor aligha küldte ide magát. Nem látom be miért is kellett volna pont énhozzám küldenie bárkit. Tudtommal nem vagyok benne semmilyen ügyben ami őt érintené. Tehát ha volna szíves elárulni miért végezték ki a mobil tulajdonosát és mit akarnak tőlem...Csupa fül vagyok. - magabiztosan, hidegen és lényegre törően beszélek. Várom a választ, de közben az arcát fürkészem. Amíg nem veszem észre a szemem sarkából hogy a kocsinál álló srác mozdulna, nem is figyelek rá jobban.

_________________
"A szív lassan haldoklik. Egyenként hullajtja el a reményeit, ahogy a fa a leveleit. De a végén nem marad semmi."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://gabesztanoda.lapunk.hu/
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Dec. 14, 2008 12:32 am

Jason Brown-Chen / Pierre Lavoissier / Drake Shan /Kampó és környéke/
2008 Február 13. Kedd Este Telő Hold


A környék jelenleg csendes minden nyugodt ideális egy kölcsönös bizalmatlanságoktól övezett tárgyalás lebonyolításához.

/Helyzet Pierre kiszáll és jól látható helyre sétál Jason megmutatja magát a autónál és próbál minél ártatlanabbnak tűnni , Drake hála a Fenevad látása képességének mindent tisztán lát ennek köszönhetően nem lesznek a mozdulatokból félreértések.

Pierre blöfföl (mivel sikertelen volt a blöffje ezért kirakom ide a rejtett dobásnak induló ellenpróbát) Manipuláció+Rászedés Célszám: 6 Dobás: 5, 2, Siker: 0 Drake ellenpróba Észlelés+Rászedés Célszám: 6 Dobás: 6, 10, 9, 5 UD: 3 Siker: 3/


Drake


Pierre a Főszolgabírót emlegeti bár a egész ügy egy kicsit sántít, de egyenlőre nem tettek semmi támadó jellegű cselekvést sőt kiálltak eléd a placcra és úgy tűnik csak ketten jöttek semmi felhajtás semmi susmus.

Pierre / Jason


Egyenlőre Drake a helyzetet mérlegeli látszólag elégedett, hogy belementetek a sebtében teremtett ám egy kicsit neki kedvező helyzetbe.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kabata Norobu
Kaland Mester
Kaland Mester
avatar

Hozzászólások száma : 896
Age : 42
Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek
Registration date : 2008. Apr. 09.

Karakterinfo
Faj: Vampire KM Citrom Cápa

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Vas. Dec. 14, 2008 12:31 am

Snow Wolf / Bela Lugosi /Elízium/
2008 Február 13. Kedd Este Telő Hold


Victor rád néz csöppet sincsen meglepődve sőt talán a érkezésedre várt és azért nézett körül a teremben.

- Jó estét John R. Weaver örülök, hogy megérkezett engedje meg, hogy bemutassam a társaságomban lévő urat Bela Lugosi a öregkontinensről.

Közben nyújtja a kezét a táskáért.

- Kérem foglaljon helyet egy kis időre lehet, hogy visszárut is vinnie kell.

_________________
A tavasz Születés, a nyár az Élet, az ősz a Halál, a tél Eltemet. A nevem Őszi Vihar.

"Aki csekély bölcsességgel rendelkezik, bírálni fogja az időket. Ez szerencsétlenség alapja. Aki tapintatosan szól, hasznos lesz, amikor jó idők járnak és elkerüli a büntetést a nehéz időkben."
- Jamamoto Cunetomo -
Aljött az úr , és ítélkezik-1-2D10 és meghalsz, vazzeg.
H.R.K és a A.M.S.D.V.E oszlopos tagja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Jason Brown-Chen
Vén róka
Vén róka
avatar

Hozzászólások száma : 612
Age : 49
Státusz : Novícius
Registration date : 2008. Jul. 20.

Karakterinfo
Faj: Mágus

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Dec. 12, 2008 10:14 pm

KM, Pierre, Drake /Parkoló/

Hagyom Pierre-t érvényesülni, elvégre az ő fajtársáról van szó. Ahogy tanácsolja, úgy teszek. Úgy állok meg, hogy Pierre ott tudjon kszállni, amerre menne, ne kelljen megkerülnie az autót se most kifelé, se majd ha esetleg netán gyorsan kellene beszállni. Ebből íadódóan nekem az autó önmagában fedezéket nyújt, ha kiszálltam. Pierre és a rejtőzködő alak felé fordulok, s a kezeimet felteszem a kocsi tetejére, hogy lássan nem matatok, s nem fogok hitelen előránteni semmit a kabátom alól.
Azért nem feltételezem, hogy ő az egyetlen veszélyorrás közel s távol, így igyekszem másfelé is figyelni.

_________________
Nézz mindig messzebbre!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://ujvilag.extra.hu
Pierre Lavoissier
Assamita
Assamita
avatar

Hozzászólások száma : 97
Age : 41
VP : 12
AKE : 07
Státusz : Asszimita Ifjú
Registration date : 2008. Jul. 21.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Dec. 12, 2008 8:15 pm

KM,Jason(Autóban)

-Nos nem így gondoltam teljesen.Elöször is megkéne jelenjen ugye személyesen.Utána felü lkell,hogy kerekedjen a gyanakvásánés elhiggye amit mondunk neki. Ami végül is az mi ma történtcsak annyi féligazsággal,hogy épp Brandont kerestük.De a megbeszélt helyszínen már a támadókat találtuk.Akik minket is megtámadtak valamilyen ismeretlen képességgel illetve gázzal,majd eltüztek.A helyszínen pedig csak Brandon tárcáját találtuk meg a mobilját.A többit tudja már ő is.
Jason átállítja GPS-t majd a ketyere által megadott írányba fordítja az autót.KÉnyelmes viszonylag gyors tempóban tudunk haladni a Kampó felé.Felfigyelek rá,hogy a GPS-en általánosnak nem nevezhető infók is megjelennek.Ezekszerint Jason biztos ügyködött megint valamit.A Kampóhoz érve nem is kell szólnom Jasonnak ,hogy óvatosan menjen egy kört megteszi magától.Feltünés nélkül mintja helyet keresnénk állunk be a parkoló egyik zugába.Közben mintha az egyik kontér mögötti árnyékban egy emberi sziluetett pillantanék meg.Drake az? A viddeófelvétel alapján a magaságát csak saccolni tudom,de annak megfelel.De asötét és a rejtőzés erősen megnehezíti a dolgom.Oda szólok Jasonnak.
-Látta a konténer mellett mintha állna valaki.HA megálltunk én közelebb megyek maga is szálljon ki,de ha lehet maradjon az autó mellett fedezék közelben.Remélem elég lesz bizalom gerjesztésnek ,hogy megmutatjuk magunkat.
Amikor a kocsi megáll kiszállok és vissza sétálok egy pár métert úgy hogy egy lámpa fénykörébe érjek.Szándékosan választom ezt a helyet mert ha esetleg csapdára gyanakszik legalább annyit sejthet,hogy nem vagyok Lasombra árnymester.A kezeimet magam mellett tartom.Részemről se veszélytelen a dolog hisz lehet én sétálok most csapdába.Igyekszem felmérni a terepet hátha találok még mozgást valamilyen jelet,hogy Drake nem egyedül van vagy más veszély les-e ránk.Ha nem bukkan fel senki beszólok az árnyak közé abba az írányba címezve szavaim amerre az alakot láttam.
-Kérem Mr.Drake ha itt van jöjjön elő feltétlenül beszélnem kell önnel.Arról ami ma történt. Mr.Eacz küldött maguk után.- úgyérzem blöffölnöm kell a rejtőző alak meggyőzéséhez.Remélem bejön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Snow Wolf
Brujah
Brujah
avatar

Hozzászólások száma : 8
Age : 28
Státusz : Brujah Ifjú
Registration date : 2008. Nov. 23.

Karakterinfo
Faj: Vámpír

TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   Pént. Dec. 12, 2008 4:25 pm

KM/Elízium/
2008 Február 13 Kedd este Telő Hold

A csapos reakciójára először nyílt kinném de aztán inkább csak jóízű kacagásba kezdek.
- Igazad van, elvetettem a sulykot. Bocsáss meg ! Bár arra a bunyóra egyszer még sort keríthetünk. - mondom mielőtt még jobban megorolna rám. - Adj valami erőset kérlek.

Miközben az italom kortyolom körbe nézek a bárban iszogató közönségen. Ki is szúrom az egyik hátulsó boxban a muksót, épp egy másik vértestvérrel beszél. Talán meg kéne várni hogy befejezze, mert nem kéne belepofátlankodni a nagyok dolgaiba, még...
Ahogy az ital végégre érek látom hogy az a Victor már épp engem néz a boxból, talán csak véletlen de lehet hogy épp azt várja én is oda menjek. Próba szerencse.

Felállok és az ital áránál valamivel többet a pultra lökök. Fogom a táskát és elindulok a Bíró boxxa felé.
- Jó estét uraim - mondom miközben az asztaluk mellé állok - Önnhöz jöttem Mr. Eacz, és Alekszander Ramazov nevében jöttem. Van valamim a maga számára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.   

Vissza az elejére Go down
 
Árnyékháboruk New Yorkban (Játéktér) II.
Vissza az elejére 
5 / 9 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» Tisztások és környékük
» Mosdók és fülledt folyosók környéke...

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Live Role Play Games :: WoD :: Vampires - The Masquerade :: Krónikák-
Ugrás: