| Független terem | |
|
+20Cynthia Moron Drake Shan Urameshi Yusuke Phibra K. Farkas Ordas v Toporty Pierre Lavoissier Jason Brown-Chen Ikuno Ajabe Elisabeth McGarney Schinter Ny'salm'len Hermész Klara Corvine Afron el Shored Alex Williams Shishkeza Graylock Brandon Smith Fionn Eirnin Kabata Norobu Zen 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Afron el Shored Kaland Mester
Hozzászólások száma : 185 Age : 46 Registration date : 2008. Apr. 21.
Karakterinfo Faj: Codex KM
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Jan. 29, 2009 12:37 pm | |
| - Afron el Shored írta:
- Pierre Lavoissier írta:
- Nem tom mivan-valszeg én vagyok ....-de beregeltem kértem új jelszót megkaptam beléptem vele megváltoztattam a régire.Erre nem tudok fellépni.Látom magam online de nem férhetek hozzá semmihez bekell regelnem és nem engedi mert ez a páros már van használva.Most akkor mivan?
Szia!
A nem enged semmit, be kell reggelnem hozzá, az mit jelent? Nem látott az oldal téged? Ismét szia! Utána jártam a hiba okának. Kijavítottam. Tulajdonképpen nem volt jól beállítva a jogosultság. Ha a probléma továbbra is fennáll, akkor kérlek, jelezd ismét. Itt, vagy privátban is jó. Köszi: Afron | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Jan. 29, 2009 12:24 pm | |
| - Cynthia Moron írta:
- Üdvözlet a Vezetőségnek !
Csatlakozva az előttem szólóhoz jelezném, hogy a tegnap még vidáman elfogadott jelszavammal ma már nem enged be a Dark Age ((( Szia! Azt látom, hogy valaki a Nirnaeth / Ophelia S. nevet használva nem tudott sikeresen belépni az oldalra. Holott ilyen User nincs is. Légyszíves, próbálkozz a Nirnaeth fedőnévvel. Köszi: Afron | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Jan. 29, 2009 12:22 pm | |
| - Pierre Lavoissier írta:
- Nem tom mivan-valszeg én vagyok ....-de beregeltem kértem új jelszót megkaptam beléptem vele megváltoztattam a régire.Erre nem tudok fellépni.Látom magam online de nem férhetek hozzá semmihez bekell regelnem és nem engedi mert ez a páros már van használva.Most akkor mivan?
Szia! A nem enged semmit, be kell reggelnem hozzá, az mit jelent? Nem látott az oldal téged? | |
|
| |
Cynthia Moron Ventrue
Hozzászólások száma : 573 Age : 55 Státusz : Ventrue Ifjú Registration date : 2008. Oct. 12.
Karakterinfo Faj: Vámpír
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Jan. 29, 2009 10:15 am | |
| Üdvözlet a Vezetőségnek ! Csatlakozva az előttem szólóhoz jelezném, hogy a tegnap még vidáman elfogadott jelszavammal ma már nem enged be a Dark Age ((( | |
|
| |
Pierre Lavoissier Assamita
Hozzászólások száma : 97 Age : 47 VP : 12 AKE : 07 Státusz : Asszimita Ifjú Registration date : 2008. Jul. 21.
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Jan. 29, 2009 12:02 am | |
| Nem tom mivan-valszeg én vagyok ....-de beregeltem kértem új jelszót megkaptam beléptem vele megváltoztattam a régire.Erre nem tudok fellépni.Látom magam online de nem férhetek hozzá semmihez bekell regelnem és nem engedi mert ez a páros már van használva.Most akkor mivan? | |
|
| |
Kabata Norobu Kaland Mester
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
Karakterinfo Faj: Vampire KM Citrom Cápa
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Jan. 28, 2009 10:07 am | |
| Figyelem Felhívás.
Üdvözlet Vámpír Játékosok
Itt a Old Dark Agen ezennel lezárul a Árnyékháboruk New Yorkban Krónika és a New Dark Agen lehet folytatni a játékot.
Aki eddig nem regisztrált volna azt ma reggel a ittenei nevével Afron el Shored beregisztrálta a New Dark Agera (Nirnaeth / Ophelia S., Pierre Lavoissier, Bela Lugosi), a pontos felhasználónevekért és a jelszavakért keressétek meg Afront PM-ben.)
A Vámpír játék a New Dark Agen folytatódik, eljött a változás. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Független terem Szomb. Jan. 24, 2009 7:01 pm | |
| - Afron el Shored írta:
- Sziasztok!
Kabata üzeni, hogy elszállt a gépe, lehet, hogy csak szerda körül tud reagokat küldeni, és elnézést mindenkinek a technika ördöge véget... Üdv Úgy tűnik sikerült életet lehellni a gépbe, de most megpihenek egy kicsit reagok leghamarabb késő este de inkább vasárnap. A megértést előre is köszönöm. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Szomb. Jan. 24, 2009 5:37 pm | |
| Sziasztok!
Kabata üzeni, hogy elszállt a gépe, lehet, hogy csak szerda körül tud reagokat küldeni, és elnézést mindenkinek a technika ördöge véget... | |
|
| |
Dana Campbell Kezdő
Hozzászólások száma : 2 Age : 33 Registration date : 2009. Jan. 11.
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Jan. 19, 2009 10:56 pm | |
| Nekem ez a kölök lesz a példaképem :D Majd néha kölcsön adod, hogy tanuljak tőle? :D | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Jan. 19, 2009 1:43 pm | |
| - Zaethus írta:
- Üdv
Lesz aki helyettesíti Kabatat amíg elhárítja a problémát? Így szinte megáll az élet. Üdv
Zaethus ha a mesélési hellyetesítésre gondolsz akkor a VÁLASZOM NEM mivel a kézzel írt jegyzeteimet pár nap allat senki sem lenne képes átolvasni (ronda íráskép valamint helyesírási hibák tömkölege) valamint megérteni egyébként meg szabadídőben bővelkedő vállalkozó szellemű egyén sincsen. Szóval reag kérdésben a legrosszabra készítettelek fel benneteket aztán lehet hogy lesz reag mégis hétközben de annak csak a ISTEN a tudhatója. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Jan. 19, 2009 12:52 pm | |
| - Zaethus írta:
- A szerelésre gondoltam.
Amíg távol addig helyettesíti valaki? Amikor itt vagyok, egészen biztos.. | |
|
| |
Zaethus Kezdő
Hozzászólások száma : 43 Age : 35 Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester Registration date : 2008. Nov. 18.
Karakterinfo Faj: KM / Warhammer/ Kyr származék
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Jan. 19, 2009 12:49 pm | |
| A szerelésre gondoltam. Amíg távol addig helyettesíti valaki? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Jan. 19, 2009 12:47 pm | |
| - Zaethus írta:
- Üdv
Lesz aki helyettesíti Kabatat amíg elhárítja a problémát? Így szinte megáll az élet. Milyen problámát kell elhárítani? | |
|
| |
Zaethus Kezdő
Hozzászólások száma : 43 Age : 35 Státusz : Warhammer KM / Boszorkánymester Registration date : 2008. Nov. 18.
Karakterinfo Faj: KM / Warhammer/ Kyr származék
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Jan. 19, 2009 12:45 pm | |
| Üdv Lesz aki helyettesíti Kabatat amíg elhárítja a problémát? Így szinte megáll az élet. | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Jan. 19, 2009 12:00 pm | |
| - Kabata Norobu írta:
- Üdv
Nos emberek sajnálatos tényként jelentem be, hogy most vasárnap a törpe terroristánk letépte a billentyűzettartó s míg nem szerelem meg nem igérhetek semmit mivel utálatos dolog a ember ölében tartani a klaviatúrát, szóval csak végszükség esetében írok reagot addig. Leghamarabb ha a istenek is úgy akarják hétvégén jutok a szerelés közelébe. Máskor adsz neki időben kaját... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Jan. 19, 2009 11:59 am | |
| Üdv
Nos emberek sajnálatos tényként jelentem be, hogy most vasárnap a törpe terroristánk letépte a billentyűzettartó s míg nem szerelem meg nem igérhetek semmit mivel utálatos dolog a ember ölében tartani a klaviatúrát, szóval csak végszükség esetében írok reagot addig. Leghamarabb ha a istenek is úgy akarják hétvégén jutok a szerelés közelébe. | |
|
| |
| |
| |
Dana Campbell Kezdő
Hozzászólások száma : 2 Age : 33 Registration date : 2009. Jan. 11.
| Tárgy: Re: Független terem Vas. Jan. 11, 2009 10:20 pm | |
| Sziasztok, gondoltam megmutatom magam itt a társalgóban, nem csak némán leskelődök :D Utólag is Boldog Karácsonyt, meg bújjék belétek is :-) - Kabata Norobu írta:
- Üdv
De valószínűleg lesz majd aki mesélni fog azért került fel a oldalra csak idő kérdése míg összeszedi magát a leendő mesélő. :) Nekem tegnap azt mondta, hogy a karaktereket várja :-) Úgyhogy hajrá! :D Már alig várom :-) | |
|
| |
Snow Wolf Brujah
Hozzászólások száma : 8 Age : 34 Státusz : Brujah Ifjú Registration date : 2008. Nov. 23.
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Dec. 25, 2008 2:52 pm | |
| Csatlakozva az előttem szólóhoz én is Boldog Békés Örömökben teljes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenki számára !!! | |
|
| |
Hozzászólások száma : 97 Age : 47 VP : 12 AKE : 07 Státusz : Asszimita Ifjú Registration date : 2008. Jul. 21.
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Dec. 24, 2008 6:00 pm | |
| Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek ' | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Dec. 22, 2008 6:36 pm | |
| - Snow Wolf írta:
- Hy
Nincs az oldalon olyan aki járatos a Wfrp-ben ? Olyat nagyon szívesen játszanék de nem látok sajnos. Üdv
Én nem tudok rola jelenleg három fantasy rendszer van a oldalon a MAGUS, Újvilág és a Codex. A MAGUSBAN még van 2 szabad hely a Codexben meg minimum 4 tudtommal. | |
|
| |
Snow Wolf Brujah
Hozzászólások száma : 8 Age : 34 Státusz : Brujah Ifjú Registration date : 2008. Nov. 23.
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Dec. 22, 2008 6:11 pm | |
| Hy
Nincs az oldalon olyan aki járatos a Wfrp-ben ? Olyat nagyon szívesen játszanék de nem látok sajnos. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Kedd Dec. 02, 2008 8:41 pm | |
| Halihó! Ideiglenes megoldásként (remélem) tudok egy ismerősömtől netezni így nem fogok lemaradozni.Sajnos a géppel hardveres probléma van így a dolog elhuzodik
Üdv Pierre | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Dec. 01, 2008 11:58 am | |
| ÜdvElsőként Pierre gépe vasárnap összeomlott, amíg nem hárítja a technikai akadályt addig nem tud reagolni. Üzeni megpróbál gyorsan túllépni a problémán és életet lehelni a gépébe. - Lucio Rashan írta:
- Szeretne valaki inaktív játékkal játszani? Ha kell, bevállalok mesélést, vagy játékos szerepét!
Üdv Lucio a inaktív játékokhoz mesélő valamint új játékos tagok kellenének meglátásom szerint. Igaz ígéretet kaptam a KULT játékhoz egy MESÉLŐTÖL, de hiszem ha látom a mese beindulását. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Független terem | |
| |
|
| |
| Független terem | |
|