| Live Role Play Games Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában |
|
| Független terem | |
|
+20Cynthia Moron Drake Shan Urameshi Yusuke Phibra K. Farkas Ordas v Toporty Pierre Lavoissier Jason Brown-Chen Ikuno Ajabe Elisabeth McGarney Schinter Ny'salm'len Hermész Klara Corvine Afron el Shored Alex Williams Shishkeza Graylock Brandon Smith Fionn Eirnin Kabata Norobu Zen 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zen Admin
Hozzászólások száma : 634 Age : 39 Registration date : 2007. Dec. 21.
Karakterinfo Faj: Ember
| Tárgy: Re: Független terem Szomb. Okt. 18, 2008 9:17 am | |
| | |
| | | Kabata Norobu Kaland Mester
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
Karakterinfo Faj: Vampire KM Citrom Cápa
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Okt. 16, 2008 6:55 pm | |
| - Jason Brown-Chen írta:
- Kabata ! ************ meg ********* meg *******. Nem kéne ennyire kárörvendeni!
Üdv
Igen teljes mértékben egyet értek, hogy csúnya dolog kárörvendeni de mit tegyek létem egyik meghatározó eleme a rosszindulat mely élteti és konzerválja Citrom Cápa megtestesülésemet >< . | |
| | | Jason Brown-Chen Vén róka
Hozzászólások száma : 612 Age : 55 Státusz : Novícius Registration date : 2008. Jul. 20.
Karakterinfo Faj: Mágus
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Okt. 16, 2008 6:05 pm | |
| Kabata ! ************ meg ********* meg *******. Nem kéne ennyire kárörvendeni! | |
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Okt. 16, 2008 2:33 pm | |
| | |
| | | Afron el Shored Kaland Mester
Hozzászólások száma : 185 Age : 46 Registration date : 2008. Apr. 21.
Karakterinfo Faj: Codex KM
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Okt. 16, 2008 9:01 am | |
| - Kabata Norobu írta:
- Damsel Benatar írta:
Nem akarnám, de tudjátok hogy van... Egyedül nem megy. És én sem tudok már kellő figyelmet szentelni neki sajna. Ezen már túlvoltam párszor. ideig-óráig segítettek, aztán nekik is akadt jobb dolguk Nem tudom amúgy, h hány aktív játékos van, és h érdemes -e tovább vinni ezt az oldalt. Hát örülök, ha így látjátok és aranyosak vagytok, amiért meg akarjátok menteni az oldalt. Talán van megoldás. Bár jómagam télleg nem tudok vmi gyakran itt lenni. Rafaellel beszélgetek msn, és meghánytuk-vetettük a dolgot. Arra jutottunk, hogy aki gondolja, és van kedve hozzá, az jelkezzen mod jogokért. És így akkor nem kell bezárni az oldalt. Azért én igyekszem rátok lesni. Üdv
HÜP HÜP HÜP előre ittam a medve bőrére mégsem de így jár aki korán örül ma is gazdagabb lettem egy tapasztalattal úgy látszik a ilyen kritikán aluli FRPG oldalak sebezhetetlen mentővel rendelkeznek a elmúlás ellen HÜP HÜP HÜP. ömmm, ööööö..---- izé...most mi van? | |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Okt. 16, 2008 12:08 am | |
| - Damsel Benatar írta:
Nem akarnám, de tudjátok hogy van... Egyedül nem megy. És én sem tudok már kellő figyelmet szentelni neki sajna. Ezen már túlvoltam párszor. ideig-óráig segítettek, aztán nekik is akadt jobb dolguk Nem tudom amúgy, h hány aktív játékos van, és h érdemes -e tovább vinni ezt az oldalt. Hát örülök, ha így látjátok és aranyosak vagytok, amiért meg akarjátok menteni az oldalt. Talán van megoldás. Bár jómagam télleg nem tudok vmi gyakran itt lenni. Rafaellel beszélgetek msn, és meghánytuk-vetettük a dolgot. Arra jutottunk, hogy aki gondolja, és van kedve hozzá, az jelkezzen mod jogokért. És így akkor nem kell bezárni az oldalt. Azért én igyekszem rátok lesni. Üdv
HÜP HÜP HÜP előre ittam a medve bőrére mégsem de így jár aki korán örül ma is gazdagabb lettem egy tapasztalattal úgy látszik a ilyen kritikán aluli FRPG oldalak sebezhetetlen mentővel rendelkeznek a elmúlás ellen HÜP HÜP HÜP. | |
| | | | Afron el Shored Kaland Mester
| Tárgy: Re: Független terem Kedd Okt. 14, 2008 9:12 am | |
| | |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Okt. 13, 2008 4:44 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Okt. 13, 2008 3:48 pm | |
| - Kabata Norobu írta:
Egy szó mint száz ha pörgősebb játékra vágytok kénytelenek lesztek összeállni nagyobb csapatokba az összevont postok érdekébe, a egyéni külön szálakon csak csordogálni fog csöndesen a játék.
vámpírok, mint csapat... két vámpir, amelyek képesek egyirányba menni. érdekes lesz. na ezt követni fogom asszem. nem szabad kihagyni az ilyet... lol mivé lenne a világ, ha nem fognánk össze, ugye? még ha csak addig is, ameddig az érdek úgy kívánja... lol | |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Okt. 13, 2008 3:42 pm | |
| Figyelem Vámpír Játékosok
Üdv minden játékosnak és leendő játékosnak
Örömmel jelentem be, hogy nagy valószínűséggel két új játékos csatlakozik a krónikához (hogy meddig maradnak az nagyban függ a egyéni tűrőképességüktől ) Ennek a ténynek köszönhetően elértük a játékosi plafont (8 játékos) amit mint mesélő értelmes méretben el tudok tartani valamint kezelni és irányítani tudok. Változások is beállnak a játékban a maximális létszámnak köszönhetően valószínűleg még jobban előtérbe kerülnek a privát játékok ahová mint mesélő kevésbé kell beavatkozzak vagy több játékosnak elegendő egy összevont postot írjak. Ezentúl nagy valószínűséggel heti egy postot várhat töllem mindenki mert jelen helyzetben ez nyolc reagot jelent abban a esetben lesz több ha kialakulnak esetleg csapatok és csak összevont postokat kell írjak. A nyári pörgős játék a őszre és a játékos szám növekedésre való tekintettel belassul egy kicsit amikor nem csapatban tevékenykedtek. A fentieket kéretik szem előtt tartani.
Akkor tekintsük át a jelenlegi privát csapat játékot folytatók körét.
1. Pierre / Jason 2. Brandon / Drake 3. Elisabeth / Alex
A két új játékos pillanatnyi kedvemtől és rosszindulatomtól függően fog a krónikába csatlakozni.
Egy szó mint száz ha pörgősebb játékra vágytok kénytelenek lesztek összeállni nagyobb csapatokba az összevont postok érdekébe, a egyéni külön szálakon csak csordogálni fog csöndesen a játék. Ezek a játék kondiciói a elkövetkezendőkben aztán majd meglátjuk ha lesz lemorzsolódás akkor megint szabad a pálya. | |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Okt. 09, 2008 11:57 am | |
| - Zen írta:
Segítségeteket és közreműködéseteket előre is köszönöm!
szívesen... | |
| | | Zen Admin
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Okt. 09, 2008 11:55 am | |
| Kedves Felhasználók!
A fórum motorjának átalakítása miatt egyre érdekesebb hibák ütik fel fejüket. Kérlek benneteket, ha nem tudtok belépni, írjatok a
zsanett_seres@zollner.de
mail címre.
A küzdelmem a staff brigáddal folyamatos, egyelőre eredménytelenül. Nem nagyon foglalkoztatja őket, hogy nem jó az új motor. De még nem adtam fel.
Emellett admintársaim bokros teendőik miatt nem tudnak 100%-osan az oldallal foglalkozni, ezért kérek mindenkit, ezentúl következő értesítésig mindenki velem kommunikáljon, ha bármi van, kérés, kérdés, óhaj, sóhaj teljesítés nálam.
A kommunikáció formájaként kérném a Dühöngőt használni, vagy a megfelelő topic-ot, vagy privit. Igyekszem minél többet lenni messengeren is, de technikai okokból az kissé nehézkes, viszont skype-on délelőttönként elérhető vagyok.
Segítségeteket és közreműködéseteket előre is köszönöm!
Üdv,
Zen | |
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Okt. 01, 2008 4:04 pm | |
| - Zen írta:
- Kedves Felhasználok!
Ezúton kérnék mindenkit, itt jelezze, ha valami gondot észlelt az oldallal, mivel nálam tökéletes, de többen szóltak, hogy nincs minden rendben.
Legyetek szívesek, jelezzétek a hibákat, csak akkor tudok "pörölni" a felsőbb vezetéssel. Szívesen leugatom a hajukat, csak a semmire nehéz vernem magam, vagy az asztalt.
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv,
Zen Ez érdekes, mivel azért szóltam neked, hogy nem kapok üzenetet arról, hogy új reag. született valahol. No, megijedt a rendszer, mert ezt az üzenetedet jelezte... Pedig nem is erről a témáról iratkoztam le majd fel, mint ahogy írtam korábban egy üzit ebbe a topicba... pedig csak nullából meg egyesből áll az egész. mégis... | |
| | | Zen Admin
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Okt. 01, 2008 3:53 pm | |
| Kedves Felhasználok!
Ezúton kérnék mindenkit, itt jelezze, ha valami gondot észlelt az oldallal, mivel nálam tökéletes, de többen szóltak, hogy nincs minden rendben.
Legyetek szívesek, jelezzétek a hibákat, csak akkor tudok "pörölni" a felsőbb vezetéssel. Szívesen leugatom a hajukat, csak a semmire nehéz vernem magam, vagy az asztalt.
Köszönöm a segítségeteket!
Üdv,
Zen | |
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Szept. 26, 2008 1:19 pm | |
| Gondolom a múltkori szerver KO okozza, hogy nem kapok téma értesítőket.
???
Most leíratkoztam, majd vissza egy témára. Remélem most már fog emailezni velem a motor, mert akkor szeretek tudni róla, hogy írt valaki, amikor írt, és nem két nap múlva, amikor gyanúsan csend van a topicon, és megnézem a változásokat.
Nem olyan nagy gond, csak érdeklődöm, hogy most akkor mi van? Valóban a szerver hiba okozza a beállítási problémákat, vagy valami más? | |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Szept. 22, 2008 2:02 pm | |
| - Kabata Norobu írta:
- Afron el Shored írta:
- Ez komoly. Még jó, hogy lusta voltam. Bakker, mekkora király! Mármint, nekem király és elnézést mindenkitől, nem akarok megsérteni senkit!
Csak, minden rosszban van valami jó - szokták mondani. És a lustaságom most -kvázi- kifizetődött.
Mindjárt mondja a kabata, hogy legalább fognám be a... Üdv
Pontosan legalább fognád be...... Most kezdődött meg egy MAGUS mese és egyből eltünt pár reag a játékosoktól, te mennyire örülnél ilyen esetben ha a te postod szállt volna el he ? Igen, ezért is kértem elnézést!! További zökkenőmentes játékot a Magusos csapatnak is!! | |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Szept. 22, 2008 1:38 pm | |
| - Afron el Shored írta:
- Ez komoly. Még jó, hogy lusta voltam. Bakker, mekkora király! Mármint, nekem király és elnézést mindenkitől, nem akarok megsérteni senkit!
Csak, minden rosszban van valami jó - szokták mondani. És a lustaságom most -kvázi- kifizetődött.
Mindjárt mondja a kabata, hogy legalább fognám be a... Üdv
Pontosan legalább fognád be...... Most kezdődött meg egy MAGUS mese és egyből eltünt pár reag a játékosoktól, te mennyire örülnél ilyen esetben ha a te postod szállt volna el he ? | |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Szept. 22, 2008 1:29 pm | |
| Ez komoly. Még jó, hogy lusta voltam. Bakker, mekkora király! Mármint, nekem király és elnézést mindenkitől, nem akarok megsérteni senkit!
Mindjárt mondja a kabata, hogy legalább fognám be a... | |
| | | Zen Admin
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Szept. 22, 2008 1:26 pm | |
| ezt csak úgy betenném, hogy lássátok, a staff gárda a világszerte elégedetlenkedő nép akaratának engedve hajlandó megmozdítani a sejjhaját és lehet, mégiscsak lesz vlmi (nem hiszem, ennél jobban ismerem őket) Re: what going off
Post by Typlo Today at 5:11 am thanks for your support, we're working on getting back all posts at the moment, i'll give you further informations when they arrive Wink - Idézet :
- couldbe86 wrote:What care for your members? we have lost members and standing yet typlo is the only one of the main staff letting us know whats happening.
In my experience you don't lose members for a few hours downtime, downtimes and maintenance arrive on all forums, users just come back when the issue is solved. If users appreciate your forum, they won't just give up on you for this kind of issue.
Again, sorry for all the inconvenience, we're all working hard right now to bring all the rest back to normal!
Typlo Administrator
Gender:Male Posts : 1810 Joined : 04 Sep 2007 Age : 22 Language : French, English Hát, azt hiszem, erről ennyit... | |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Szept. 22, 2008 1:22 pm | |
| Üdv
Mea culpa (bár nem a mi hibánkból történt, de a gyökerek helyett is mi kérünk elnézést) mégegyszer főleg a MAGUS játékosoktól mert vasárnap nálluk volt a legtöbb reag és post.
A Citrom Cápa most kezd ideges lenni mint a állat (késleltetett reakció) | |
| | | Zen Admin
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Szept. 22, 2008 1:16 pm | |
| Kedves Játékosok!
Köszönöm Kabatától a szót, igen, valóban elvesztek a postok, a DICSŐ SZOLGÁLTATÓ hozzáállása a dolgokhoz, ha mondhatom úgy, minősíthetetlen, nagyjából elegem van belőlük, még jó, hogy bérleti díjat nem szednek, de lehet az lesz a következő húzás.
Nagyon sajnálom a történteket, remélem a jövőben nem fordul elő, mondanám, hogy ígértet kaptam rá, de nem nagyon bízom ezekben a staff-nak nevezett jóemberekben...
Elnézést még egyszer, soha nem fordult még ilyesmi elő, és remélem, nem is fog!
További problémamentes, kellemes játékot kívánok!
Zen | |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Szept. 22, 2008 1:11 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Szept. 22, 2008 12:51 pm | |
| Üdv
Na most már eljutottam idáig is, hogy megírjam ezt a levelet. Citrom Cápa lényemnek a szíve helyén egy keményre szikkadt lejárt szavatosságú 25 kg – os cementes zsák van helyezve. Ám ez a cementes zsák most felmelegedett látván, hogy egy újabb mese indult el a oldalon. Sok sikert és kellemes játékot kívánok minden játékosnak a M.A.G.U.S Háromfejű Árnyak krónikában. Igaz, hogy egy goromba durva pokróc alak vagyok, viszont játék ügyben ha van időm szívesen segítek bárkinek. Nyugodtan ér megkeresni.
További kellemes játékot mindenkinek. A oldal nem zárkózik el semmilyen épeszű ötlet elől ami tovább népszerűsíti a MESÉLŐS szerepjátékokat.
| |
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Szept. 19, 2008 2:45 pm | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Független terem | |
| |
| | | | Független terem | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|