| Független terem | |
|
+20Cynthia Moron Drake Shan Urameshi Yusuke Phibra K. Farkas Ordas v Toporty Pierre Lavoissier Jason Brown-Chen Ikuno Ajabe Elisabeth McGarney Schinter Ny'salm'len Hermész Klara Corvine Afron el Shored Alex Williams Shishkeza Graylock Brandon Smith Fionn Eirnin Kabata Norobu Zen 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Kabata Norobu Kaland Mester
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
Karakterinfo Faj: Vampire KM Citrom Cápa
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Ápr. 25, 2008 10:35 pm | |
| Üdv
Zen szombaton nem vagyok vagy csak késő este vasárnap már nagyobb eséllyel leszek gép elött (Sogor születésnap ünneplés, fekvehányásig ívás).
Tisztelettel Kabata Norobu. | |
|
| |
Klara Corvine Kezdő
Hozzászólások száma : 2 Age : 33 Registration date : 2008. Apr. 23.
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Ápr. 23, 2008 7:04 pm | |
| | |
|
| |
Klara Corvine Kezdő
Hozzászólások száma : 2 Age : 33 Registration date : 2008. Apr. 23.
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Ápr. 23, 2008 3:33 pm | |
| Üdv Mindenkinek. Nos, benéztem, hát, ez nem az én stílusom, azonban a bannercserét még megbeszélem a többi adminnal is. Ettől függetlenül további minden jót az oldalhoz. | |
|
| |
Afron el Shored Kaland Mester
Hozzászólások száma : 185 Age : 46 Registration date : 2008. Apr. 21.
Karakterinfo Faj: Codex KM
| Tárgy: énkép-telenség Kedd Ápr. 22, 2008 10:26 am | |
| Üdv: Nem hiszem, hogy egy borostás képű vén mesélőre bárki kiváncsi lenne. nem iszom, nem kávézom, dohánnyal sem élek, de van egy kis vityillóm, amit már csak 20 évig kell fizetnem. itten fogom az elkövetkezőkben vakarni a meséket a kövekbe- és kitalálni a szörnyebbnél szörnyebbeket. és lehetőleg el fogok ma menni az esti Moby Dick concertre, és jól becsajozom aztán holnap ha józanodom, akkor nem jövök dolgozni... de a lényeg a lényegben: Kabata kollegával játszunk már vagy [hány éve?] 15?, talán... Megjártam már a hadakat az rpg-ben, amiben nagyjából a következőket vallom: játsz, ahogy akarsz. én meg azt mesélek, amit én akarok. ja és nem kímélem a játékosokat... viszont a jó játékra - és játékosokra - mindig vevő vagyok... időnként gépészkedem otthon - a minap pedig elővettem az angol tanulmányaim mert már köszönni is elfelejtettem - nem mintha tudtam volna--- szerintem nagy hangulata van a STARWARS:scratch: nevű rpg-nek, mert ugye a megsemmisült hajó legénységeinek már nem kell temetést mesélnem... illetve még szeretem a Codex-et. Azt meg azért mert szereti a nyúl a káposztát [legalábbis ilyesmi rémlik:no: ] meséimben előfordul, hogy három mesét mesélek egyszerre, mert szerintem , akkor rendesen össze tudnak veszni a játékosok azon, hogy ki kell- e nyírni a Kertészt, vagy sem - erről kérdezzétek Kabatát [rosszul döntöttek:twisted: ]. Na meg nem igazán szeretem a szörnyecskék mesét, de van egy-két kellék a monsterek tárházában, amit előszeretettel nem felejtenek el alkalmazni. Összességében nem vagyok szigorú, mert csak a játék kedvéért ülök le játszani. ... noshát ez vagyok Én, önkéntes áldozat, ez vagy Te , az utolsó változat... ui.: tegnapelőtt levettem a polcról a SR, és a VtM játékokat is. azok is nagyon be bírnak jönni... na meg minden , amit jó party vesz körül... persze igazából , VtM-et nem játszottam, mindössze egyszer. Ahhoz képest négy kötet megvan... írjak még? majd a mesében... a text by afron | |
|
| |
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Független terem Kedd Ápr. 22, 2008 9:36 am | |
| Üdv
Shored báttyó azért te is iderittyenthetnél magadról valamit csak ugy a kedvünkért meg jó példa képpen.
Tisztelettel Kabat Norobu. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Kedd Ápr. 22, 2008 9:20 am | |
| | |
|
| |
Zen Admin
Hozzászólások száma : 634 Age : 39 Registration date : 2007. Dec. 21.
Karakterinfo Faj: Ember
| |
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Ápr. 21, 2008 8:56 pm | |
| Üdv
Első építő jellegü ötletem, hogy felkérem a többi aktívabb fórumlátogató tagot szálljanak be a kocsmába folyo csevejbe, hogy valamennyire megismerjük egymást elvégre a közeljővöben lehet, hogy együtt fogunk játszani.
Kezdem én a bemutatkozást Öreg vagyok mint a poros országut nagyon régóta játszom asztali szerepjátékot két kedvenc játékom van a Word of Darkness és a Codex az előbbit mesélni szeretem az utóbbit játszani. Szinte az összes magyarul megjelent RPG rendszerrel játszottam vagy meséltem pályafutásom során. Szeretem a rock zenét abból is a elmebetegebb fajtát, kedvencem még az igényes sci-fi Asimov, Frank Herbert, Orson Scott Card és társai, emellet még nagy kedvencem a Warhammer 40000 taktikai terepasztalos játék, imádom a jó borokat, szívarokat és pipákat röviden ennyi lennék ja és nyaranta szeretek vadvízi turákra járni.
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Ápr. 21, 2008 8:45 pm | |
| Üdv
Shored bátyó rájöttem tévedtem a csomi kapcsán én a sajátomra gondoltam és nem Freyaéra nos abban a csomiban neked is vannak nagyon hasznos kis dolgok amik az ediggi RPG gyűjteményedböl esetleg híányzik.
|
| |
Zen Admin
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Ápr. 21, 2008 5:38 pm | |
| majdnem nyert szoktam olvasni, csak más kötötte le a figyelmem... szervezeti átépítés folyamatban a hasznos 5leteket várom itt... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Ápr. 21, 2008 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Zen Admin
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Ápr. 21, 2008 5:03 pm | |
| Mage, Vámpír, Chtulu a tartlama | |
|
| |
| Tárgy: ehhez pofa kell Hétf. Ápr. 21, 2008 5:00 pm | |
| ide pofátlankodnék... höhöhö mi az a csomi? bár lehet, már ismerem? :-) kellkellkell--- - Kabata Norobu írta:
- Üdv
Freya küldtem még egy privit. A másik ügy beszéltem a Sárkányommal a jogvédetségek kapcsán és azt mondta nekem, hogy nagyon apró részeket lehet reprodukálni egy jogvédett termékből csak szó szerint kell mindent reprodukálni és pontosan meg kell nevezni a forrást akkor nem lehet belőle probléma. Ebben az esetben a különbőző játékokhoz a hangulat megragadásához reprodukálhatunk ízelítő írásokat csak meg kell nevezni a pontos forrást és persze csak kis részeket használhatunk fel a kiadványokból. Készítettem egy kis hangulatmegragadó csomagot a Codexhez a pontos forrásokkal majd szólj rám, hogy küldjem el neked.
|
| |
| |
| |
Zen Admin
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Ápr. 21, 2008 3:25 pm | |
| Éljen a Codex mesélőnk! Üdv, köreinkben Shored... már vártalak | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Ápr. 21, 2008 3:18 pm | |
| Ave mindenkinek! Valóban itt vagyok, mint mondják jobb későn kimenni megnézni a reggelt, mint soha - vámpíroknak szólt -. De nem a net az első- még a többi közüzemet kell előbb lerendeznem - csak még arra nincs átvételi papír [mert elmaradt]. De majd utánna szólok. Addigis_készül a mese CODEX-hez, úgyhogy, aki szereti az olyan meséket, melyekben sok a megoldandó és ismeretlen kérdés[ ], azt szívesen várom Kabata dokival egy kis partyba... Höhöhö - persze előbb net. mert cégtől macerás egy idő után a dolog... - Kabata Norobu írta:
- Üdv
Na örömmel láttam, hogy regisztráltál Shored bácsi a Codex topic szűz hava téged szólit. Remélhetően ez az ok motiválni fog a neted ügyintézése kapcsán. Készülj fel ha itt leszel százas tagként megyek játszani és agyon foglak nyüstölni.
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Ápr. 21, 2008 12:07 pm | |
| Üdv
Na örömmel láttam, hogy regisztráltál Shored bácsi a Codex topic szűz hava téged szólit. Remélhetően ez az ok motiválni fog a neted ügyintézése kapcsán. Készülj fel ha itt leszel százas tagként megyek játszani és agyon foglak nyüstölni.
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Független terem Vas. Ápr. 20, 2008 11:02 am | |
| Üdv
Freya küldtem még egy privit. A másik ügy beszéltem a Sárkányommal a jogvédetségek kapcsán és azt mondta nekem, hogy nagyon apró részeket lehet reprodukálni egy jogvédett termékből csak szó szerint kell mindent reprodukálni és pontosan meg kell nevezni a forrást akkor nem lehet belőle probléma. Ebben az esetben a különbőző játékokhoz a hangulat megragadásához reprodukálhatunk ízelítő írásokat csak meg kell nevezni a pontos forrást és persze csak kis részeket használhatunk fel a kiadványokból. Készítettem egy kis hangulatmegragadó csomagot a Codexhez a pontos forrásokkal majd szólj rám, hogy küldjem el neked.
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Ápr. 18, 2008 7:21 pm | |
| Üdv
Fionn remélem hamar sikerült életet lehelni a gépetebe sok sikert hozzá. A Sleepy Hollow-al kapcsolatban meg még értekezünk a késöbbiek folyamán freestyle jobbra freestyle balra azért valami minimális szabályrendszert fabrikálni kéne hozzá a viták elkerülése végett.
|
| |
| |
| |
Zen Admin
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Ápr. 18, 2008 11:58 am | |
| Még nem, itt iszonyat pörgés van, elment 2ember szabira és meghalt minden, szóval... igyekszem Ami Sleepy-t illeti, amíg sem szabályok sem semmi nehéz rajta játszani, úgyhogy lakat van rajta... | |
|
| |
Fionn Eirnin Kezdő
Hozzászólások száma : 38 Age : 36 Registration date : 2008. Jan. 04.
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Ápr. 18, 2008 11:32 am | |
| Hello mindenkinek! Sajnálatos módon végképp meghalt a gépünk (biztos erre járt Kabata ), úgyhogy csak így tudok kommunikálni .... addig is megkérlek Freya, hogy tedd lakat alá a Sleepy Hollow-t, mert nem tudok frissíteni, ugyanis minden a gépemen van, amit eddig összeszedtem hozzá ... ráadásul Kabatával kéne a mesélői helyzetről konzultálnom .... Off: mivel csak itt tudok beszélgetni: elolvastad a projectem? és hogy tetszett, mi a kritika? On | |
|
| |
Zen Admin
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Ápr. 18, 2008 10:28 am | |
| Szép Reggelt Kabata!
Ha meg tudom oldani, feltétlenül úgy lesz, a leírást várom szeretettel, bár a Codex még úgyis várat magára.
Tisztelettel,
Freya | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Ápr. 18, 2008 9:56 am | |
| Üdv
Freya a Codex sárkány mellé a dobozba még pont beférne a világtérkép kicsinyítve ugy igazán hangulatos lenne majd szerzek valami zanzásított hangulatleírást ha ídőm engedi.
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Független terem | |
| |
|
| |
| Független terem | |
|