| Független terem | |
|
+20Cynthia Moron Drake Shan Urameshi Yusuke Phibra K. Farkas Ordas v Toporty Pierre Lavoissier Jason Brown-Chen Ikuno Ajabe Elisabeth McGarney Schinter Ny'salm'len Hermész Klara Corvine Afron el Shored Alex Williams Shishkeza Graylock Brandon Smith Fionn Eirnin Kabata Norobu Zen 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Lucio Rashan Kezdő
Hozzászólások száma : 40 Age : 31 Státusz : Harcművész Registration date : 2008. Sep. 15.
Karakterinfo Faj: Ember
| Tárgy: Független terem Kedd Nov. 25, 2008 9:12 pm | |
| Szeretne valaki inaktív játékkal játszani? Ha kell, bevállalok mesélést, vagy játékos szerepét! | |
|
| |
Cynthia Moron Ventrue
Hozzászólások száma : 573 Age : 55 Státusz : Ventrue Ifjú Registration date : 2008. Oct. 12.
Karakterinfo Faj: Vámpír
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 19, 2008 4:36 pm | |
| - Kabata Norobu írta:
Üdv
Komolyan el kell gondolkozzak azon a selyemzsinoron alias karón hmm.... De csak ha selyemzsepiből van sodorva... jah...monogrammos legyen.... s a karóban is legyen egy két gyémánt szép designesen. | |
|
| |
Kabata Norobu Kaland Mester
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
Karakterinfo Faj: Vampire KM Citrom Cápa
| |
| |
Cynthia Moron Ventrue
Hozzászólások száma : 573 Age : 55 Státusz : Ventrue Ifjú Registration date : 2008. Oct. 12.
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 19, 2008 4:11 pm | |
| Köszönöm szépen... A felbújtó én voltam .... De így nem az látszik hogy milyen kevesen játszunk hanem hogy az oldal aktív és számos lehetőség van még - Zen írta:
- Egyes kérésekre csináltam egy Inaktive Games részt, ahová a befagyott vagy egyelőre inaktív dolgokat tettem... ez nem azt jelenti, hogy azok halott dolgok, csak egyelőre kihasználatlanok..
Üdv,
Zen | |
|
| |
Zen Admin
Hozzászólások száma : 634 Age : 39 Registration date : 2007. Dec. 21.
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 19, 2008 2:06 pm | |
| Egyes kérésekre csináltam egy Inaktive Games részt, ahová a befagyott vagy egyelőre inaktív dolgokat tettem... ez nem azt jelenti, hogy azok halott dolgok, csak egyelőre kihasználatlanok..
Üdv,
Zen | |
|
| |
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 19, 2008 10:16 am | |
| - Drake Shan írta:
- Ha már így felkerült a Kult az oldalra, nincs kedve valakinek mesélni olyantot?
Üdv De valószínűleg lesz majd aki mesélni fog azért került fel a oldalra csak idő kérdése míg összeszedi magát a leendő mesélő. | |
|
| |
Drake Shan Gangrel
Hozzászólások száma : 252 Age : 38 VP : 05 AKE : 06 Státusz : Gangrel Ancilla Registration date : 2008. May. 22.
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 19, 2008 1:07 am | |
| Ha már így felkerült a Kult az oldalra, nincs kedve valakinek mesélni olyantot? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Nov. 13, 2008 5:49 pm | |
| Üdv
Bela Lugosi küldtem PM-t neked de a nyomi fórum még nem kézbesítette neked. | |
|
| |
Afron el Shored Kaland Mester
Hozzászólások száma : 185 Age : 46 Registration date : 2008. Apr. 21.
Karakterinfo Faj: Codex KM
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 12, 2008 1:13 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 12, 2008 12:43 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 12, 2008 11:39 am | |
| köcsög--- lol de szétesett. pl ott a tartalomjegzék... - Kabata Norobu írta:
- Afron el Shored írta:
- sziasztok.
lol köszi, bár a polgári nevem satírozhattad volna, de mindegy, jó lesz így is.
egyébként olvasható formában is el lehet kérni az anyagot, mert, ahogy láttam a kabata által feltett anyag eléggé szét van esve. kérhetitek *.doc, *.docx, valamint, ha valaki használja - én néha igen -, akkor az open office formátum szövegszerkesztőjével is tudom menteni az anyagot. ez utóbbi a 3.0 verzió szerint megy. gondolom, teljes a kompatibilitás visszamenőleg, de ezt nem ellenőrzöm le.
de persze, jó, hogy van egy közvetlen olyan forrás, mint a DA, ahol bárki tudja olvasni az elkészült anyagot. lol. de a polgári nevem csak nem kellene ide.... Csákány
1. Semmilyen anyagot nem csonkítok fölrakásnál a oldara ergo ha nem akarod a polgári neved látni akkor ne rakd bele a dokumentumba . 2. Az anyag nincs szétesve a doksi fájlod mintájára formáztam újra a fórum eszközeivel amik elérhetők voltak (többé kevésbé) 3. Amig a eredeti anyagban ott diszeleg a polgári neved addig a fölkerült anyagokon is ott fog a teljesség igényével . | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 12, 2008 11:36 am | |
| - Afron el Shored írta:
- sziasztok.
egyébként olvasható formában is el lehet kérni az anyagot, mert, ahogy láttam a kabata által feltett anyag eléggé szét van esve. kérhetitek *.doc, *.docx, valamint, ha valaki használja - én néha igen -, akkor az open office formátum szövegszerkesztőjével is tudom menteni az anyagot. ez utóbbi a 3.0 verzió szerint megy. gondolom, teljes a kompatibilitás visszamenőleg, de ezt nem ellenőrzöm le.
de persze, jó, hogy van egy közvetlen olyan forrás, mint a DA, ahol bárki tudja olvasni az elkészült anyagot. lol. de a polgári nevem csak nem kellene ide.... Csákány
1. Semmilyen anyagot nem csonkítok fölrakásnál a oldara ergo ha nem akarod a polgári neved látni akkor ne rakd bele a dokumentumba . 2. Az anyag nincs szétesve a doksi fájlod mintájára formáztam újra a fórum eszközeivel amik elérhetők voltak (többé kevésbé) 3. Amig a eredeti anyagban ott diszeleg a polgári neved addig a fölkerült anyagokon is ott fog a teljesség igényével . | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 12, 2008 11:26 am | |
| sziasztok.
hamarosan további anyagok kerülnek ki a "tollam-kezem" alól. jelenleg 26 oldalnál tartok. lol. a téma pedig NEW YORK LÁTNIVALÓI. remélem, lesznek benne csemegézni valók, mind a mesélőnek, mind a játékosoknak.
miután ez a téma lezárul - mármint, miután elkészül a NY látnivalói -, akkor következnek a kajáldák, szállodák. talán még lesznek mozik is. ja, meg a reptereket akarom felkutatni és azokról is néhány szót írni.
de persze, jó, hogy van egy közvetlen olyan forrás, mint a DA, ahol bárki tudja olvasni az elkészült anyagot. lol. de a polgári nevem csak nem kellene ide.... | |
|
| |
| |
| |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Nov. 06, 2008 8:34 pm | |
| Üdv
Vámpír JK-ák mivel szombaton Warhammer 40.000 – et gyakok a Kristálycsarnokban ezért a péntek esti reagok bizonytalanok szombaton értelemszerűen nem vok vasárnap meg ha a bútorépítés mellet a időm engedi talán dél környékén dobok postot talán a tuti a hétfő. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Nov. 06, 2008 11:44 am | |
| Üdv Játékosok
Ismét felhívom mindenki figyelmét, hogy a fórum szervere nem túl stabil tegnap éjjel megint megpusztult és még hajnalban meg reggel is szorakozott. Aki gondolja és teheti továbbra is archiválja a játékait ha a adatvesztés lépne fel megint.
| |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 05, 2008 8:26 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Nov. 05, 2008 8:08 pm | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Kedd Nov. 04, 2008 10:28 am | |
| Sziaszok!
Most az van, hogy ma reggel a gépem egy mozdulatra meghalt...
lol
A cégtől pedig vagy tudok reagolni, vagy nem. Tehát kitartás.
Este meg kell néznem, mi a franc lett a masinával, mert még kellene hogy működjön egy darabig - jó darabig.
Addig is elnézést kérek mindenkitől, ha nem jelentkezem azonnal - nem mintha azonnal szoktam volna...
lol
Köszi: én | |
|
| |
| |
| |
Jason Brown-Chen Vén róka
Hozzászólások száma : 612 Age : 55 Státusz : Novícius Registration date : 2008. Jul. 20.
Karakterinfo Faj: Mágus
| Tárgy: Re: Független terem Szomb. Nov. 01, 2008 10:18 pm | |
| Drakula él, és élvezi? Tegyük át a mesét Hollywoodba! | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Szomb. Nov. 01, 2008 9:17 pm | |
| - Kabata Norobu írta:
Figyelem Vámpír Játékosok
Üdv minden játékosnak és leendő játékosnak
Örömmel jelentem be, hogy nagy valószínűséggel két új játékos csatlakozik a krónikához (hogy meddig maradnak az nagyban függ a egyéni tűrőképességüktől ) Ennek a ténynek köszönhetően elértük a játékosi plafont (8 játékos) amit mint mesélő értelmes méretben el tudok tartani valamint kezelni és irányítani tudok. Változások is beállnak a játékban a maximális létszámnak köszönhetően valószínűleg még jobban előtérbe kerülnek a privát játékok ahová mint mesélő kevésbé kell beavatkozzak vagy több játékosnak elegendő egy összevont postot írjak. Ezek a játék kondiciói a elkövetkezendőkben aztán majd meglátjuk ha lesz lemorzsolódás akkor megint szabad a pálya. Üdv mindenkinek.
A idő ismét arra késztetett, a fenti nézeteimet megint felülbíráljam, mivel a privát játékok igen szépen alakulnak és valószínűleg bővülni fognak ezért újabb játékost engedek a krónikába Bela Lugosi személyében aztán majd meglátjuk mihez kezd magával. Valamint meglátjuk működőképes marad e a krónika.
| |
|
| |
Zen Admin
Hozzászólások száma : 634 Age : 39 Registration date : 2007. Dec. 21.
| |
| |
Ikuno Ajabe Kezdő
Hozzászólások száma : 48 Age : 48 Registration date : 2008. Jul. 16.
| Tárgy: Re: Független terem Vas. Okt. 26, 2008 6:41 pm | |
| Üdv
Codexes emberkék igazán mozdulhatna valamerre a krónika mert így nagyon unalmas számomra. Nem kell magyarázkodni mindketten összekaphatnátok magatokat. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Okt. 20, 2008 6:16 pm | |
| Üdvözlet.
Tisztelt vámpír játékosok.
Bő egy hét próbaüzem után 8 játékossal kénytelen vagyok mesélési és postolási nézeteimet felülvizsgálni. A következőképpen fog ezentúl működni a dolog ha tehetem minden nap 11 órakor begyűjtöm a válaszra váró reagokat és érkezési sorrendben válaszokat írok rájuk amiket du 3 óráig megpróbálok felrakni a játéktérbe. Ha valakiben nagyon dúl a írhatnék az délután három után este 8-ig ismét írhat postot ha van erőm ekkor megint összeszedem a reagokat és reggelig válaszokat írok rájuk szintén érkezési sorrendben valamint feljuttatom őket a fórumra. A továbbiakban amíg nem írok ezt a rendszert fogom alkalmazni ezért szemfüles játékosok ha nem vagyok lestrapálva akár napi két reagot is begyűjthetnek tőlem. Kivételt képeznek a NAGYON MUNKÁS NAPOK és a CSATANAPOK mert akkor egyáltalán nem leszek. Előre szólok most csütörtöktől vasárnapig reagszünetet tartok.
Ha valakinek égető problémája van MÖSIN vagy SKYPÉN délután 6-tól este 9-ig általában megtalál hellyel közzel egyébként meg lehet PM-ni vagy nyilvánosan itt a dühöngőben. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Független terem | |
| |
|
| |
| Független terem | |
|