| Független terem | |
|
+20Cynthia Moron Drake Shan Urameshi Yusuke Phibra K. Farkas Ordas v Toporty Pierre Lavoissier Jason Brown-Chen Ikuno Ajabe Elisabeth McGarney Schinter Ny'salm'len Hermész Klara Corvine Afron el Shored Alex Williams Shishkeza Graylock Brandon Smith Fionn Eirnin Kabata Norobu Zen 24 posters |
|
Szerző | Üzenet |
---|
Ny'salm'len Kaland Mester
Hozzászólások száma : 347 Age : 42 Státusz : ShadowRun Mesélő Registration date : 2007. Dec. 24.
Karakterinfo Faj: Shadowrun KM
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Jún. 30, 2008 7:39 pm | |
| | |
|
| |
Fionn Eirnin Kezdő
Hozzászólások száma : 38 Age : 36 Registration date : 2008. Jan. 04.
Karakterinfo Faj: Ember
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Jún. 30, 2008 12:30 pm | |
| Boldogságos szép napot mindenkinek!!!! Jelentem visszatértem! És Sleepy Hollow kialakítása újra folyamatban Hiányoztatok gyerekek! Nade most reszkessetek, mert "farkasmama" visszajött | |
|
| |
Kabata Norobu Kaland Mester
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
Karakterinfo Faj: Vampire KM Citrom Cápa
| Tárgy: Re: Független terem Vas. Jún. 29, 2008 2:54 pm | |
| Üdvözlet.
Ajánlom figyelmébe mindenkinek a Vampire világa topicban a alábbi cikket.Tippek-trükkök a mesélőknek 1.
Mi is a Vámpír? Lélektani horror a világunk egy sötétebb alternatívájában, ahol vérszívó élőholt lényeket személyesíthet meg bárki, aki veszi a fáradtságot, és elmélyed a szabályokban, megismerkedik a klánokkal, és hajlandó kicsit megmozgatni a fantáziáját. Álljon itt néhány jó tanács, gondolat, amivel talán gördülékenyebbé, élvezetesebbé lehet tenni egy-egy játékülést. Elsősorban Mesemondóknak szánom a cikket, de természetesen a játékosok is hasznot húzhatnak belőle. Bár alapvetően a asztali játékhoz készült sok hasznos tanács átemelhető a fórum hangulat emeléséhez is. | |
|
| |
Hozzászólások száma : 347 Age : 42 Státusz : ShadowRun Mesélő Registration date : 2007. Dec. 24.
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Jún. 16, 2008 10:21 am | |
| Ave
Előre is elnézést kérek mindenkitől, de lassú leszek a reagokkal, igyekszem majd pótolni a lemaradásokat... Inkább nem ígérek semmit, csak azt, hogy legkésőbb ha teljesen kijózanodtam június 26-a utáni berugásból, akkor nekiállok a lemaradásokat pótolni... | |
|
| |
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Független terem Vas. Jún. 15, 2008 11:10 pm | |
| Üdv
Na asszem potoltam a lemaradásom és mindenkinek írtam reagot akinek kellet. | |
|
| |
| |
| |
Schinter Kezdő
Hozzászólások száma : 4 Age : 38 Registration date : 2008. May. 16.
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Jún. 13, 2008 11:44 pm | |
| Hm...lehet lemaradtam vmiről...ki ez a törpe bigyonk orvos? vagy ez mire utalt? | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Jún. 13, 2008 1:09 pm | |
| Üdvözlet mindenkinek.
Elnézést kérnék mindenkitől akinek reaggal tartoznék de többrendbeli problémákba ütköztem. 1. Egy ideig a DA fórum nem volt elérhetö tulterheltségre hivatkozva. 2. A internetszolgáltatásom is kimaradt egy jó ídőre. 3. És nem utólsó sorban belázasodott a törpe bigyonk orvos, miegyebek. Igérem legkésöbb hétfő estéig potlom a elmaradásomat addig is mindenki türelmét és megértését kérem. | |
|
| |
Elisabeth McGarney Érett
Hozzászólások száma : 83 Age : 42 VP : 10 AKE : 04 Státusz : Malkavita Ancilla Registration date : 2007. Dec. 22.
Karakterinfo Faj: Vámpír
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Május 28, 2008 11:03 am | |
| Kabata, Kabata... *fejet csóvál* Ez nem olyan... | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Vas. Május 25, 2008 11:19 am | |
| | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Május 23, 2008 12:01 pm | |
| Drake Shan írta:
Üdv:) Már jó pár éve játszom szerepjátékokkal, de a Vampire-ról még csak hallottam. Viszont nagyon szeretnék játszani. Azt szeretném kérdezni hogy van-e valaki, aki segítene egy karaktert készíteni, esetleg beszállnék valami játékba is, ha megy itt fórumon keresztül. Gyorsan beletanulnék, szóval nem hátráltatnék senkit és semmit.
/Elnézést Shan de áthelyeztem ide a postodat Kabata Norobu/ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Május 19, 2008 2:55 am | |
| Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Beérkezett az első Shadowrun karakter előtörténettel és karakterlappal. Bár most éppen a szabályok átbeszélgetése fog történni egy ideig, azért feltettem egy hangulat csináló bevezetést, hogy tudja mindenki, hogy mire számíthat A nyitóhang az első jelentkezőhöz kapcsolódik, így aki az első csapathoz szeretne tartozni azt kéretik a történet fonalába illeszkedő előtörténetet írjon. Még egy jó hír, hamarosan elkészül az egységes karakterlap is és még a héten elkészítek egy kocka dobáló programot is, aminek természetesen a forráskódját megosztom, kis módosítással esetleg más KM-eknek is hasznára lehet. Félreértések elkerülése végett, az első csapat tagjai kapnak kedvezményt (Nincs szüksége életvitel vásárlásra), de cserébe be kell költözniük New Detroitba (csak, hogy az összemesélést megkönnyítsem magamnak ) | |
|
| |
Schinter Kezdő
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Május 19, 2008 1:19 am | |
| Ohh köszi szépen, Biztos vagyok benne,hogy az izgalom vmilyen formája nem marad el | |
|
| |
Zen Admin
Hozzászólások száma : 634 Age : 39 Registration date : 2007. Dec. 21.
| Tárgy: Re: Független terem Vas. Május 18, 2008 11:01 pm | |
| Üdv Shinter köreinkben Kellemes és módfelett izgalmas játékot kívánunk | |
|
| |
Schinter Kezdő
| Tárgy: Re: Független terem Szomb. Május 17, 2008 3:32 pm | |
| üdv all, Nem rég regisztráltam az oldalon. Nem tudom jó helyre irom-e,de ez tünt off topicnak. Gondoltam beköszönök mindenkinek Remélem együtt kellemes perceket fogunk eltölteni | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Május 15, 2008 8:16 pm | |
| Üdv
Jelezném a fórumlátogatoknak akik a elkövetkezendő napokban keresnének péntek szombat vasárnap nem nagyon leszek gépközelben magánügyeimet intézem.
Tisztelettel Kabata Norobu. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Május 05, 2008 11:40 am | |
| - Kabata Norobu írta:
- Üdvözlet.
Tisztelt Ny'salm'len melyik város vagy terület lesz hangsulyos a Shadowrun modulodba az elötörténet miatt nem szeretnék totál idegen városban indítani.
Tisztelettel Kabat Norobu. Kedves Kabata! Ezt nem véletlenül nem jelöltem meg... A valódi indok, hogy még én se tudom még egyébként attól is függ, hogy ki honnan kezd... lehet, hogy össze lesztek kavarva, de lehet, hogy egyéni játékot játszok majd mindenkivel ez attól is függ, hogy milyen karakterek lesznek. Egyébként az is elképzelhető, hogy egy nagyjából fiktív világba írod meg, ahol nem használsz ki semmilyen területi specialitást és akkor illesztjük a többiekéhez, ha szeretnél velük csapatba kerülni. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Vas. Május 04, 2008 10:41 pm | |
| Üdvözlet.
Tisztelt Ny'salm'len melyik város vagy terület lesz hangsulyos a Shadowrun modulodba az elötörténet miatt nem szeretnék totál idegen városban indítani.
Tisztelettel Kabat Norobu. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Vas. Május 04, 2008 10:17 pm | |
| Üdvözlök mindenkit! Örömmel jelenthetem, hogy nagyon türelmetlen vagyok... Ezért a Shadowrun megnyitja a kapuit mindenkinek, akit érdekel és szeretne játszani. Egyenlőre még csak az előtörténeteket és a karakter lapokat várom, hiszen időm az nincs túl sok, de az előtörténetek megbeszélése és a karakterlapok átnézése nincs határidőhöz kötve Pár apróság, az előtörténetről:
- Nem szeretem a kliséket
- Ne legyen irreális
- A pénz mennyiségedhez tartozó családi háttér se árt
- Minden képesség, kapcsolat, tárgy eredete legyen megindokolva
(hogyan jutottál fegyverhez, honnan tanultad meg a kezelését, kitől tanultad meg a varázslatot, hol találkoztál Mr. Johnsonnal....)*
Technikai megjegyzés pártolom a metahumánokat, ezért hajlamos vagyok engedélyezni a faj "C" megjelölést, de csak az előtörténetben hangsúlyos szerepet kap. Az irreális előtörténeteket kijátszatom. (Ezt eddig még semelyik karakter se élte túl) *Azért arra nem vagyok kíváncsi, hogy melyik boltban vetted a cipődet, (kivéve, ha pédául tartalmaz egy beépített rohamágyút) | |
|
| |
Afron el Shored Kaland Mester
Hozzászólások száma : 185 Age : 46 Registration date : 2008. Apr. 21.
Karakterinfo Faj: Codex KM
| Tárgy: 18 karikás játékok... Kedd Ápr. 29, 2008 10:06 am | |
| Igen. ezért kértem a véleményed. Amikor csak akarod, változtatok a stíluson, de ez így jött ki... Na, igen. Valóban csak akkor, amikor lesz rá ingerenciám, mert neki kellene fognom a C-szerkesztésének. Majd csak alakul. Most sokat gája a melóban. Lassan partot ér az áradat, akkor lesz időm a karakterekre... [is] Üdv: Afron | |
|
| |
| |
| |
Afron el Shored Kaland Mester
Hozzászólások száma : 185 Age : 46 Registration date : 2008. Apr. 21.
Karakterinfo Faj: Codex KM
| Tárgy: VtM NJK Hétf. Ápr. 28, 2008 12:00 pm | |
| Mizu Kabata? Átolvastad már az NJK történetet? Olvasd át, aztán várom a véleményt, hogy jó-e ebben a szellemben. Ha van igény további VtM Njk-ra, akkor készülhet még...
Várom a válaszod: Afron | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Hétf. Ápr. 28, 2008 11:06 am | |
| Üdv
Közérdekű bejelentésem az hogy mostantól a Árnyékháboruk New Yorkban Kronika csak itt bövül uj hozzászolásokkal átköltöztünk végleg a Kárhozottak Karneváljárol ide.
Tisztelettel Kabata Norobu. | |
|
| |
| Tárgy: Re: Független terem Vas. Ápr. 27, 2008 5:53 pm | |
| | |
|
| |
Hermész Kezdő
Hozzászólások száma : 1 Age : 37 Registration date : 2008. Apr. 27.
| Tárgy: Re: Független terem Vas. Ápr. 27, 2008 4:44 pm | |
| Üdvözlet! Az első fórum kérdésem hol lehet jelentkezni a játékra? Mage iránt érdeklődnék bár nem vetek más játékot sem 21 éves suhanc szerepjátékos lennék eddig főleg DnD, M.A.G.U.S-t játszottam de körülbelül 4-5 éve keményen rá álltam a WOD játékra. Kezdetben vámpír aztán werewolf, majd mostanában a Mage az ami nagyon érdekel. Egy kereskedelmi iskolában tanulok úgy egyébként, most fogok érettségizni, ha minden jól megy . Nem tudom...kell még valamit írnom önnön magamról vagy elég ez is? Tisztelettel Hermész! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Független terem | |
| |
|
| |
| Független terem | |
|