| Live Role Play Games Igazi asztali szerepjátékok fórumos formában |
|
| Független terem | |
|
+20Cynthia Moron Drake Shan Urameshi Yusuke Phibra K. Farkas Ordas v Toporty Pierre Lavoissier Jason Brown-Chen Ikuno Ajabe Elisabeth McGarney Schinter Ny'salm'len Hermész Klara Corvine Afron el Shored Alex Williams Shishkeza Graylock Brandon Smith Fionn Eirnin Kabata Norobu Zen 24 posters | |
Szerző | Üzenet |
---|
Zen Admin
Hozzászólások száma : 634 Age : 39 Registration date : 2007. Dec. 21.
Karakterinfo Faj: Ember
| | | | Afron el Shored Kaland Mester
Hozzászólások száma : 185 Age : 46 Registration date : 2008. Apr. 21.
Karakterinfo Faj: Codex KM
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 18, 2008 1:59 pm | |
| | |
| | | Kabata Norobu Kaland Mester
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
Karakterinfo Faj: Vampire KM Citrom Cápa
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 18, 2008 1:56 pm | |
| | |
| | | Afron el Shored Kaland Mester
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 18, 2008 7:41 am | |
| - Zen írta:
- Afron el Shored írta:
- Pierre Lavoissier írta:
Zen kinevezted Kabatát Adminátorrá????Te jó ég !!! igen, igen, te jó ég!!! mi lesz itt?? el kell menekülnöm a citrom-öntetes ördög elől... A SiteAdmin még mindig én vagyok fiúk, és ez eléggé komoly kötőfék ennek a Citromos Cápának... legalábbis remélem... hátha nem nyír ki engem is... sztem halott vagy. biztos az... de az ördög elhiteti a citromöntetével veled, hogy még élsz. és velünk is elhiteti... fra*cba. indíthatok új karaktert | |
| | | Zen Admin
| | | | Afron el Shored Kaland Mester
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 18, 2008 7:29 am | |
| - Pierre Lavoissier írta:
Zen kinevezted Kabatát Adminátorrá????Te jó ég !!! igen, igen, te jó ég!!! mi lesz itt?? el kell menekülnöm a citrom-öntetes ördög elől... | |
| | | Pierre Lavoissier Assamita
Hozzászólások száma : 97 Age : 47 VP : 12 AKE : 07 Státusz : Asszimita Ifjú Registration date : 2008. Jul. 21.
Karakterinfo Faj: Vámpír
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 18, 2008 12:39 am | |
| ...s az ördög vigyorog mert álcája bevált,s emelt szarval lépett be a menny kapuján Zen kinevezted Kabatát Adminátorrá????Te jó ég !!! | |
Hozzászólások száma : 896 Age : 48 Státusz : Citrom Cápa Kultursperma Getyvarek Registration date : 2008. Apr. 09.
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Szept. 17, 2008 11:00 pm | |
| - Afron el Shored írta:
- Zen írta:
Kabata Norobu előlépett adminná oh, te szegény Kabata... Üdv
Na azért ennyire nem kell sajnálni mert a végén még elvisz a Öreg Ördög. Mindenki vigyázzon mert feldühödött Citrom Cápakén csapok le mindenre. | |
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Szept. 17, 2008 10:33 pm | |
| - Zen írta:
Kabata Norobu előlépett adminná oh, te szegény Kabata... | |
| | | Zen Admin
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Szept. 17, 2008 9:38 pm | |
| Kedves játékosok!
Az elmúlt időszakban felmerült probléma okán, miszerint nem mindig érkezik meg az aktivációs levél (bár szerencsére ez ritkán fordul elő), kérjük azokat a játékosjelölteket, akik ilyesmire várnak, hogy írjanak nekünk a
liverpg@indamail.hu
mailcímre, és ezt követően regisztrációjukat aktiváljuk.
Az esetleges kellemetlenségekért előre is elnézést kérünk.
Más:
Frissen regisztrlt tagjainkat szeretnénk megkérni, hogy valamilyen elérési formát adjanak meg, vagy ha ilyen nincs, azt jelezzék külön PM-ben felém. Enélkül tagságuk nem kerül aktiválásra, és hiába regisztráltak, hozzászólni nem tudnak majd az oldal életéhez.
Végül de nem utolsó sorban egy közlemény:
Kabata Norobu előlépett adminná, bár a SiteAdmin még mindig én vagyok, a problémákkal ezentúl őt is meg lehet keresni.
További kellemes játékot! Admin és Mod Gárda | |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 11, 2008 12:15 pm | |
| | |
| | | Ikuno Ajabe Kezdő
Hozzászólások száma : 48 Age : 48 Registration date : 2008. Jul. 16.
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 11, 2008 12:14 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 11, 2008 12:10 pm | |
| de, teljesen értettem, és csak egy poén volt... lol | |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 11, 2008 12:02 pm | |
| | |
| | | Ikuno Ajabe Kezdő
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 11, 2008 12:01 pm | |
| | |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 11, 2008 11:59 am | |
| | |
| | | Ikuno Ajabe Kezdő
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 11, 2008 11:57 am | |
| | |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 11, 2008 11:48 am | |
| - Ikuno Ajabe írta:
- Afron el Shored írta:
- Ikuno Ajabe írta:
- Afron el Shored írta:
Ikuno Ajabe (tapasztalati pontok)
Előtörténet: + 1
Hangulat, szerepjáték: + 4 Játék: + 4 Ötletek: + 2 Mindösszesen: 11 Tisztelt KM
Ugy vélem megfeledkeztél valamiről kihagytál egy sort a fentebbi postodból mert valahogy így kellet volna kinéznie:
Hangulat, szerepjáték: + 4 Játék: + 4 Ötletek: + 2 Hatalmas szívességek a KM-nek: + 300 Mindösszesen: 311
Szóval remélem hogy csak kósza emlékezetkiesésé és feledékenység áldozata lettél mert ha nem akkor bizonyos dolgokban meg a én memóriám fog felfrissülni bizonyos személyek jelenlétében bizonyos dolgok kapcsán .
Ui. Figyelem a többi játékos csak erős öngyilkos hajlam esetén csináljon hasonlóakat a KM-el - Kik azok? - Nem tudom, Helytartó. De ezeken sincs szignum, mint azokon, akik korábban jöttek, és akik után azok a megmagyarázhatatlan esetek történtek. - Lehetséges, hogy küldöttséget kaptak volna, azok? - Igen, lehetsége. Kövessük őket, Helytartó? - Kell egy különleges egység, akik követik őket, és az első rossz lépésükre kardélrehányják mindahányat. Te leszel az, aki összeállítja ezt a csapatot. Folyamatos jelentést kérek. - Igenis, Helytartó! - Ideje visszaállítani a békét a városban, amiért annyit dolgoztam. Ki kell purgálni az ilyen alakokat! Kezdjétek most! - Igenis, Helytartó! - Hogy érkeztek a városba? - A nyugati kapunál, egy nappal ezelőtt. Ketten vannak. Az egyik arcára érthetetlen jelek vannak festve, a másik pedig egy fehér-hajú. Többen úgy vélik, hogy mind a kettő megfordult a korábbi ütközetben, a mi a déli kapunál történt. - Van még valami? - Igen, Helytartó. Egy nappal korábban érkezett a Nyugati Kapuba egy alak. A testőrség elemzői közül többen úgy vélik, hogy ugyanahhoz a gárdához tartozik, mint azok, akikről az imént beszéltünk. - Kapjon ő is hasonló kíséretet! - Értettem, Helytartó!
Kedves játékosok!
Van még kérésetek? Bármelyiket, bármikor tudom teljesíteni...
Tisztelt KM
Nekem nincsen több kérdésem tiszta választ adtál. Nos csak annyit tudnék mondani hogy:
- Sáncold el magad jó erősen mert legközellebi látogatása során a TE SZERÉNY HAJLÉKOD - ban is tiszteletét teszi MUKI A MÁGUS és ebbe belehalsz VAZZER. Csak hogy tudd mire számítsál a közeljövőben .
| |
| | | Ikuno Ajabe Kezdő
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 11, 2008 11:46 am | |
- Ikuno Ajabe írta:
- Afron el Shored írta:
Ugy vélem megfeledkeztél valamiről kihagytál egy sort a fentebbi postodból mert valahogy így kellet volna kinéznie:
Hangulat, szerepjáték: + 4 Játék: + 4 Ötletek: + 2 Hatalmas szívességek a KM-nek: + 300 Mindösszesen: 311
Szóval remélem hogy csak kósza emlékezetkiesésé és feledékenység áldozata lettél mert ha nem akkor bizonyos dolgokban meg a én memóriám fog felfrissülni bizonyos személyek jelenlétében bizonyos dolgok kapcsán .
Ui. Figyelem a többi játékos csak erős öngyilkos hajlam esetén csináljon hasonlóakat a KM-el - Kik azok? - Nem tudom, Helytartó. De ezeken sincs szignum, mint azokon, akik korábban jöttek, és akik után azok a megmagyarázhatatlan esetek történtek. - Lehetséges, hogy küldöttséget kaptak volna, azok? - Igen, lehetsége. Kövessük őket, Helytartó? - Kell egy különleges egység, akik követik őket, és az első rossz lépésükre kardélrehányják mindahányat. Te leszel az, aki összeállítja ezt a csapatot. Folyamatos jelentést kérek. - Igenis, Helytartó! - Ideje visszaállítani a békét a városban, amiért annyit dolgoztam. Ki kell purgálni az ilyen alakokat! Kezdjétek most! - Igenis, Helytartó! - Hogy érkeztek a városba? - A nyugati kapunál, egy nappal ezelőtt. Ketten vannak. Az egyik arcára érthetetlen jelek vannak festve, a másik pedig egy fehér-hajú. Többen úgy vélik, hogy mind a kettő megfordult a korábbi ütközetben, a mi a déli kapunál történt. - Van még valami? - Igen, Helytartó. Egy nappal korábban érkezett a Nyugati Kapuba egy alak. A testőrség elemzői közül többen úgy vélik, hogy ugyanahhoz a gárdához tartozik, mint azok, akikről az imént beszéltünk. - Kapjon ő is hasonló kíséretet! - Értettem, Helytartó!
Kedves játékosok!
Tisztelt KMNekem nincsen több kérdésem tiszta választ adtál. Nos csak annyit tudnék mondani hogy: - Sáncold el magad jó erősen mert legközellebi látogatása során a TE SZERÉNY HAJLÉKOD - ban is tiszteletét teszi MUKI A MÁGUS és ebbe belehalsz VAZZER. Csak hogy tudd mire számítsál a közeljövőben . | |
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 11, 2008 11:31 am | |
| - Ikuno Ajabe írta:
- Afron el Shored írta:
Ui. Figyelem a többi játékos csak erős öngyilkos hajlam esetén csináljon hasonlóakat a KM-el - Kik azok? - Nem tudom, Helytartó. De ezeken sincs szignum, mint azokon, akik korábban jöttek, és akik után azok a megmagyarázhatatlan esetek történtek. - Lehetséges, hogy küldöttséget kaptak volna, azok? - Igen, lehetsége. Kövessük őket, Helytartó? - Kell egy különleges egység, akik követik őket, és az első rossz lépésükre kardélrehányják mindahányat. Te leszel az, aki összeállítja ezt a csapatot. Folyamatos jelentést kérek. - Igenis, Helytartó! - Ideje visszaállítani a békét a városban, amiért annyit dolgoztam. Ki kell purgálni az ilyen alakokat! Kezdjétek most! - Igenis, Helytartó! - Hogy érkeztek a városba? - A nyugati kapunál, egy nappal ezelőtt. Ketten vannak. Az egyik arcára érthetetlen jelek vannak festve, a másik pedig egy fehér-hajú. Többen úgy vélik, hogy mind a kettő megfordult a korábbi ütközetben, a mi a déli kapunál történt. - Van még valami? - Igen, Helytartó. Egy nappal korábban érkezett a Nyugati Kapuba egy alak. A testőrség elemzői közül többen úgy vélik, hogy ugyanahhoz a gárdához tartozik, mint azok, akikről az imént beszéltünk. - Kapjon ő is hasonló kíséretet! - Értettem, Helytartó! Kedves játékosok!
| |
| | | Ikuno Ajabe Kezdő
| Tárgy: Re: Független terem Csüt. Szept. 11, 2008 10:53 am | |
Hangulat, szerepjáték: + 4 Játék: + 4 Ötletek: + 2 Mindösszesen: 11 Tisztelt KM Ugy vélem megfeledkeztél valamiről kihagytál egy sort a fentebbi postodból mert valahogy így kellet volna kinéznie: Ikuno Ajabe(tapasztalati pontok)
Hangulat, szerepjáték: + 4 Játék: + 4 Ötletek: + 2 Hatalmas szívességek a KM-nek: + 300Mindösszesen: 311 Szóval remélem hogy csak kósza emlékezetkiesésé és feledékenység áldozata lettél mert ha nem akkor bizonyos dolgokban meg a én memóriám fog felfrissülni bizonyos személyek jelenlétében bizonyos dolgok kapcsán . Ui. Figyelem a többi játékos csak erős öngyilkos hajlam esetén csináljon hasonlóakat a KM-el | |
| Tárgy: Re: Független terem Kedd Szept. 09, 2008 12:39 pm | |
| - Kabata Norobu írta:
- elkaptam valami nyavaját
te szegény... | |
| Tárgy: Re: Független terem Kedd Szept. 09, 2008 9:46 am | |
| Üdv
Szólok minden érintettenek, hogy elkaptam valami nyavaját remélem a elkövetkezendő 2 esetleg 3 napban kilábalok belőle ez idő alatt bizonytalan milyen sűrün tudok postolni majd igyekszem öszeszedni magam. De ne lepődjön meg senki a posttalanságomon. | |
| | | Ny'salm'len Kaland Mester
Hozzászólások száma : 347 Age : 42 Státusz : ShadowRun Mesélő Registration date : 2007. Dec. 24.
Karakterinfo Faj: Shadowrun KM
| Tárgy: Re: Független terem Szer. Szept. 03, 2008 9:53 pm | |
| Sajnálatos módon, mostanság nem igazán sikerül minden alkalommal net közelbe jutnom, nem tudom, hogy meddig tart ez az időszak, de szinte biztos, hogy csak átmeneti. Ezért mindenkitől előre (és kicsit utólagosan is) elnézést kérek, hogy lassabban reagolok. | |
| Tárgy: Re: Független terem Pént. Aug. 29, 2008 9:29 am | |
| - Zen írta:
- Figyelem!
A chatbe történő, az inaktiválás elkerülését célzó post-ok NEM SZÁMÍTANAK, AKTÍVNAK AZ MINŐSÜL, AKI JÁTSZIK VAGY MESÉL! Ezzel természetesen a szűrőt be lehet csapni, mert annak nincs agya, nekem van, engem nehezebb.
Szóval ha valaki nem játszik, inaktiválódik, itt lenni nem kötelesség, lehetőség...
Köszönöm a figyelmet, további jó játékot!
Zen Üdvözlet mindenkinek.
Elöljáróban felvezetném, hogy a következők a saját személyes és objektív véleményem, ezért akinek nem inge kérem ne vegye magára és ne öltözködjön.
Nos a fenti szabálykiegészítéssel maximálisan egyet értek. A regisztrácíós leírásban mindenkit szépen megkér a Adminisztráció, hogy csak ha játszani vagy mesélni akar akkor regisztráljon. Mivel a oldal nyitott ezért mozizni reggelés nélkül is lehet a történeteket és a meséket anélkül is tudja olvasni bármely látogató. Egyszóval én sem nézem jó szemmel a ilyen Chates postos ügyeskedést. A aktivitás a játékot vagy mesélést jelent és nem a havonta egy post küldése a Chatbe.
Végül pedig a aktív játékosoknak és mesélőknek köszönöm a játékot. A aktivításukkal játékukkal vagy meséjükkel megerősítették bennem a gondolatot, hogy igen is van létjogosultsága a fórumok világában a mesélős játékoknak.
Köszönöm és további kellemes játékot. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Független terem | |
| |
| | | | Független terem | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|